Onsdag 19/12

Mycket tankar och funderingar..
Dagen fick väl börja med att vi fick gå upp mer än en halvtimme tidigare än vanligt. Var i stallet ganska länge. Typ från 7 till lite innan 10? Kommer inte ihåg riktigt.. Men vi fick frukost med ägg och annat gott. Ibland måste man fjäska. haha. Kent var jättetacksam över att vi hjälp honom, vilket inga många andra där är.. Fick också reda på att Christina verkligen ska börja på Strömma. Vill inte det.. :( Inte för hennes eget bästa.. Fast hon kanske vill ha referenser, vem vet?
Sedan hade vi iaf småföretagande och vi fick åka till banken och sätta in pengar. Fattar verkligen inte vart alla handukar tar vägen? Vi har beställt hem så många, men.. Alltså allvarligt så tror jag att det var vääldigt dumt att vi inte räknade från början om vi hade fått tillräckligt levererade..
Nu är jag och Jennipher klara med vår inlämning i naturen och behöver därför inte gå på naturkunskapen. Sköönt. Sedan blir det att gå på möte med massa från Kents olycka. Tror att det kommer gå ganska bra. Vet inte om folk har så mycket att prata om egentligen, men det är en rar tanke från skolan i vilket fall som helst :)

Denna veckan känns det verkligen som att vi inte gjort någonting. Inte varit iväg typ i Sätila eller ngt alls.. Bara varit här och lodat typ :S Aja, så kan det vara ibland också.

Vad tänker dem på när dem lägger en öppen anstalt i närheten av en skola? En anstalt fullt med EKO-brottslingar och pedofiler? Trodde inte att det fanns pedofiler där, men enligt Kent fanns det finns det. Han skjutsar sin dotter till skolan varje dag! Ska det behöva vara så? Ska man behöva gå runt och vara rädd att ens barn ska bli våldtaget på väg till skolan? Det är ju fruktansvärt.. De flesta var visst sådana som gått på sin egen familj och egna barn, men om man till och med kan göra det, hur långt är de då villiga att gå?

Kommentarer
Postat av: Maria

de mesta som handlar om avundsjuka är inte snällt tyvärr

2007-12-19 @ 13:55:48
URL: http://mariaholgersson.blogg.se
Postat av: Anonym

det är bara typ skattefifflare och sådana brotslingar där. inga pedofiler ;)

2007-12-20 @ 12:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0