Partykväll goes.. depp.

Kvällen igår var väldigt lugn. Började dricka tidigt, för ovanligheternas skull. Och det hela började med ett hemskt besked på förfesten. Jag trodde knappt att det var sant.. Allting förändrades. En förfest som skulle bli lyckad slutade med låg musik och en massa prat, nära till gråten av olika orsaker osv.

Väl på krogen dansade jag inte ens ett bevis på att allt inte stod rätt till.. Spenderade kvällen tillsammans med en herrans massa vänner på Harrys. Vi stöttade varandra, pratade mycket och fick varandra på bättre humör. Kvällen slutade inget vidare bra för vissa heller, då mobil tappades bort och många förgävna stunder ägnades åt att försöka leta upp den.

Något positivt i alla fall - idag är jag inte bakis, och jag spenderade inga pengar igår förrutom inträde.



R.I.P Honken. "Lev varje dag som om den vore den sista" Vi tänker på dig..






En sorglig låt jag själv tyckte om kanske vore att föredra. Men jag delar hellre av mig av ett band han tyckte om. Cinderella - Dont know what you got (till its gone).

Henrik Hurtig.

Vin vs. sprit

ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Ida Nilsson✫ ll säger:
aha okej
btw har du köpt slödricka?
- Sofie , The fucking Elite ikväll <3 säger:
neppps, för jag tog vin idag
- ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Ida Nilsson✫ ll säger:
vin är för mesar
- Sofie , The fucking Elite ikväll <3 säger:
har bara en liten sprite
hahaha tyst
- ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Ida Nilsson✫ ll säger:
det är det
jag tar med mig en liter bacardi då
hahahaaha
så kan du ju sitta där med ditt vin
- Sofie , The fucking Elite ikväll <3 säger:
hahahaha tyst bara


Skottning

'Pratar i telefon'

Mamma: Och Rasmus ska skotta taket på spelhallen när han kommer hem.
Mamma: Ja, men det är väl inte så farligt om man trillar ner därifrån!


Dagens låt



Sugarbabes - Get sexy


Det är freedag!

Jaa ni vet. Jag hittade ytterligare några orsaker varför jag inte skulle till xoy igår. Jag lovar er!! Jag hade det mycket bättre där jag befann mig, det kan jag garantera.

Idag blev det en redigt lång förmiddag. Var ganska taggat före, men under tiden dog mitt intresse mer och mer. Sen var det bara att stanna kvar och kopiera en massa inför VFUn som jag har nu 2 veckor framöver. Ska bli intressant! En snabb lunch hann jag också med, tillsammans med Emma och Jennie på apropå. Mycket uppskattat!
Sedan fick jag tid tillsammans med Sofie, och vi hittade också ett braa program som har börjat sändas nu. Vem älskar inte lyckliga slut? ;)

Full

Vilken tur att det inte blev utgång för mig igår.. Fick ett sms kl 01.43 från *piiiip* där det står att Sofie stter och deckar och att jag ska blogga om det. Så here you go. Sofie, hade du en bra kväll? ;)

Svårt..

Idag har det varit en stressig dag. Knappt varit hemma alls. Och mycket rör sig i mitt huvud just nu, bara massa siffror och jag tänker så huvudet knakar. Svårt att veta vilka val man ska göra, och vilka som är bäst. Det bästa valet vet jag väl egentligen. Inte så himla svårt att räkna ut. Vem vill ha ett lån på flera hundra tusen när man gått ur skolan, frivilligt? Lån kommer jag att få ta sedan ändå, så är det ju. Men frågan är hur snart, i vilket sammanhang osv. Det här är inte enkelt..

Yeye

Har varit i Falköping hela förmiddagen med mamma. Hon kommer bli såå fin om ett tag. Ser fram emot det, hon kommer bli nöjd och så glad =) Det fick även mig att tänka igenom saker, och kommit fram till att det nu är dags att spara pengar. En JÄVLA massa pengar. Men det ska jag klara, så är det bara. Och snacka om att det kommer bli great! =D

Sedan har jag varit iväg och pratat i några timmar ♥


ledig

Jaa, igår låg jag i sängen liite för länge innan jag skulle upp i duschen. Skönt tyckte jagt ill en början. Dock inte lika skönt när strömmen gick med huvudet fullt av schampo. Bättre start på dagen kunde man ju haft.. Missade därför min första förläsning, men å andra sidan fick jag se Sverige slå Finland med 3-0 tillsammans med mina bröder. Inte dåligt det heller!

I övrigt stryker vi gårdagen från era minnen tycker jag. Låter bra va? =)


Ledig idag och det ser ut som klarblå himmel. Vad passar då bättre än en promenad?


Snöpromenix

Jag skulle verkligen tagit kort när jag och Linn var ute och gick förut. Snön gick upp till låren på oss båda, vi fick bära Mira eftersom hon inte ens kom fram. Det kändes som om vi skulle trillat, så hade vi nog fan skitit i det, bara legat där och skrattat tills den andras ben vek sig av skratt - ungefär. Det är väl tur att snön kan glädja någon, någongång..


..

Jag har blivit fast. Café World på facebook. Ajaj..

GULD!

Jennipher sa tidigare idag att hon antog att OS gick på våra tv-appater här hemma. Tror knappast hon behövde svar på den där frågan. Det har varit OS dag efter dag. Men vem klagar, inte jag! Knappast någon annan heller antar jag. Sportfåne-familjen..

Satt och tittade på skidor i över 1 timme nu på kvällen/natten och vi var helt hysteriska. Jag darrade. Pappa gick fram och tillbaka, ut och in i rummet och vågade knappt titta. Filip gapade och mamma ska vi inte ens tala om. Hon stod framför tvn och hoppade som en idiot. Och när hon väl satte sig så var hon mer anfådd än dem på tvn.
Vi skrek allihopa under upploppet, utom pappa som försökte få oss att hålla tyst så han kunde höra och hans ögon såg ut att ploppa ut vilken sekund som helst av koncentration. Tur att inte Rasmus var hemma och Simon vaken. Det hade blivit quite livligt..

Sverige tog OS-guld & brons. Vi skrek. När Per Elofsson började gråta i tv efter den ENORMA laginsatsen, började också vi här hemma.


Det är känslosamt med sport i vår familj.

Det kallas snö

Tror ni det givk bra att parkera på trandared förut? NEJ! Jag fick ställa bilen långt borta och gå, inte ens de på parkeringsplatsen över garaget kom ut. Så jag var ju inte direkt ensam.
Efter en massa prat, sömn och annat så fick jag skjuts till Sofie. Den vägen är ju såå lång dit kanske ni tycker, men ja. Den blir det med en jävla massa snö. Sedan fick jag ju dessutom gå därifrån till bilen i snöstorm, inte okej..


Det blir hemmamys ikväll i alla fall. Tog beslutet för en stund sedan faktiskt. Haha, inte kul att ge sig ut på vägarna, speciellt inte nu när det börjat snöa en massa igen. När ska detta ge sig?!



Det gäller att skotta fram en gång där man kan gå.. Dock har det kommit EN HEL DEL mer snö sedan detta kortet togs. Går nästan upp till min höft, och mer snö kommer. Btw, kolla snöhögen vid fönstret..


Hate it

Nu är jag redan på dåligt humör. Förstår inte hur någon kan påverka mig så mycket över telefon. Jag har just konstanterat att jag glad över svar jag får av andra människor, och absolut inte tänker ta bort gamla inlägg för att "jag inte känner likadant nu". Jag var arg, det var mina känslor. Och känslor och tankar tänker jag inte radera för att dem är gamla. Det är inte ens ett förslag, sorry.

Får väl hoppa in i duschen, käka frukost och sen ge mig ut i den här jävla snön igen. För att antagligen komma hem och vara arg och ledsen igen. Fan vilken lyckad dag..

Home

Fy fan, det var seriöst den värsta biltur i hela mitt liv. Så mycket snö på de stora vägarna att bilen knappt kunde köra igenom. Jag trodde allvarligt att jag skulle bli stående någonstans på vägen och få GÅ hem! Men så blev det som tur var inte.

Har haft en riktigt mysig kväll faktiskt. Eloge!

Wiiho

Det kändes inte alls bra imorse att gå upp.. Däremot kändes det bra väl på jobbet, och på skolan också faktiskt. Blev dessutom godkänd på min examination. Wiihoo, jag är megaglad! Då slipper jag komplitera med 4 A4 sidor. 'tummen upp'.

Nu blir det hoppa in i duschen och sedan bege sig ut i snöstormen!


Happy now?

Jag klarar mig så grymt bra utan bloggen känner jag. Varför kommer jag in i dessa perioder då jag tycker det är sjukt kul att skriva, eller så fruktansvärt tråkigt? Kanske tror jag att det beror på att så mycket skit händer via bloggen, människor får veta saker dem inte borde veta. Både om mig och om andra.

But anyway, jag kan tyvärr inte meddela er vilka jag varit med de senaste dagarna heller. Tjejer, ni har ingenting att vara svartsjuka på. (De flesta av er i alla fall) Vet ni vad vänner är? Jag har förklarat det för er så många gånger. Och snart tror jag det blir erat eget problem, när jag inte orkar bry mig. Har ni inte egna killkompisar, är det så konstigt att just ERA pojkvänner är mina vänner? Jag har mina killkompisar thats it, vet inte hur jag ska kunna förklara för er bättre än så. Banka in det i huvudet på er?

Har varit hemma en bra stund nu, var hos Sofie efter en lång dag i skolan. Det var väldigt jobbigt, med huvudvärk som följd..

Nej, nu blir det dags för dusch sen sömn. Upp alltför tidigt imorgon, kl 4 blir det nog.. Det blir en tuff dag. Jobb först, sedan examination i skolan som inte är slut förrän vid halv 5. HARD! Sedan blir det mys =) Och då är jag välförtjänt av det..

No feelings

Hur kan man godta det? Hur kan man alltid ha funnits där, alltid ställt upp och sen få skit kastad rätt i ansiktet? Som en käftsmäll. Hur kan en männsika ge förhoppningar, förhoppningar som innebär att sätta sitt eget liv tillsammans med någon annan på spel. Hur kan man bara ta, och aldrig ge någonting tillbaka. Hur kan man leva ett liv fullt av lögner, medföra att andra människor måste hålla saker inom sig för att bevara och inte läcka. Inte vill lösa saker för att man är för bekväm, bli förbannad över när andra kan använda vita lögner när man själv ljuger för personer som står en nära, rakt upp i ansiktet. 100 gånger om. Här gäller inga ursäkter, utan rena lögner.

Vad fan är det som säger att man alltid ska vara snäll, godhjärtad och ställa upp på ALLT, när man inte får ett skit tillbaka. När en människa inte är villig att göra samma sak tillbaka. Man vet om det, ändå gör man allt för att få någon att bli glad.



"Jag kan inte leva med dig, med jag kan inte leva utan dig". Fuck it! Jag tror inte på någonting längre. Inte något! Frågan är ju om andra borde tro på det som sägs, kanske borde man tro på vissa rykten man hör. Tro på sitt hjärta när det säger att någonting inte står rätt till.
Vad är det som gör att man tror på saker som sägs ur din mun, istället för att tro på fakta. Tro på saker som finns bevisat.


Jag trodde på allt du sa, alla förhoppningar du "omedvetet" gav. Jag har provat att följa mitt hjärta, jag har provat att följa min hjärna. Att följa sitt hjärta och att lyssna på vad hjärtat talar om (och sen välja att inte tro på det), är två olika saker.  Jag lyssnade på mitt hjärta, stannade kvar, höll inne hemligheter för din skull. Jag var bara dum nog att inte följa vad mitt hjärta talade om för mig.

Not at home.

Idag har jag ingen som helst lust att skriva blogg om jag ska vara ärlig. Min sådan där period börjar komma nu igen.. Och ni mina kära läsare motiverar mig inte direkt till att tycka det är kul att skriva längre - så ni vet.

Yeye, nu blev det väl att åka och köpa mat. Bläää.

Spräng då!

Huvudvärken sitter i, förbaskat också! Jag vet förhoppningsvis vad det beror på i alla fall, annars hade jag blivit lite smått rädd. Sällan jag har huvudvärk..

Jag har ändå städat mitt rum helt och hållet idag, dammat osv. Sedan skött tvätt, disk och lite annat. Borde kanske ligga ner, men vem har lust och ork till det? Speciellt en sådan här fin dag!

Njae, laga mat och huvudvärkstablett it is.

Nu, godnatt.

Nu kan ingen säga att jag inte ställer upp för människor i min omgivning i alla fall. Vänner är tröstade, pojkar hemma från krogen, och jag tror mitt huvud ska gå i tusen bitar. Jag ställer till det för mig själv ibland alltså.. Men men. Jag är tjejen som ställer upp. 'pust'


Någon blir gammal

Vaknade tidigt imorse, kunde verkligen inte somna om.. Åkte därför iväg och köpte mat och lite godare frukost. Det uppskattades =) Sedan blev det städa i någon timme. Väldigt rent nu, och det är väl som en kompis till hemligheten säger. "Att det blir riktigt gjort då". Men ska inte säga så, personen i fråga skötte sig bra ändå, även om man får tjata lite..

Kom hem för en stund sedan, huset fullt med folk. Mammas bästa kompis var här med sin lilla bebis och han är såå söt! Jag döör! Han bara log och skrattade hela tiden och dem små liven luktar så otroligt gott! Vi tog massa fina bilder på sötnosen, som jag lägger över på datorn sen.


Nu sprängs mitt huvud snart i bitar tror jag. Har såå ont i huvudet =(


Rätt ska vara rätt

- Sofie , säger:
jag mådde skiiit.. hade du sett mig skulle du vänt och sprungit iväg
- ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Ida Nilsson ✫ ll säger:
haha så det var så illa?
- Sofie , säger:
jaaaa
jag fattar inte vad som hände
drack bara vin
- ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Ida Nilsson ✫ ll säger:
se där
även vin kan få sin skit
bättre med sprit.
det har jag alltid sagt.


Luugn

Nu har jag varit ute och flängt igen. Men jag lovar, jag ska hålla mig hemma faktiskt. Eller i alla fall till ikväll. Sen blir det andra puckar! Någon fyller faktiskt år imorgon! Grattis hjärtat ♥



Try to sleep with a broken heart, kommer det någonsin finnas en finare låt? ^^

Orka

Ingenting nytt för era söta små öron idag. Bara varit i skolan, resten får jag hemlighetsstäpla =)

Peace.

Innebandy-match

Sofie: Men hallå, började inte matchen 7?
Ida: Jo. Eller vadå?
Sofie: Men dem spelar ju?
Ida: Sofie.. Ser du att det är massa bollar, det är massa människor på plan? Dem värmer upp.
Sofie: Jaha!

blä

Får väl säga att jag mår ännu lite bättre idag än vad jag gjorde tidigare idag. Väldigt skönt må jag säga! Vet inte vad det var som hände inatt faktiskt. Ingen idé att spekulera hella, för det lär vara ett mysterium.

Sitter nu på skolan tillsammans med Emma och ska göra klart det sista på mitt paper. Det kommer ta sin lilla tid. Önska mig lycka till ;)


Not sick

Vaknade inatt och mådde grymt dåligt. Hade inte lyckats sova mer än några minuter innan jag fick springa upp och kräkas, himla mysigt. Mår betydligt bättre nu, även om jag mådde kasst när jag vaknade. Bara det att jag vaknade kl 7 är väl bevis nog på att jag inte mår bra.. Jag ska ta och laga mig en god frukost nu och få i mig lite mat. Får hoppa föreläsningarna idag, men måste in senare för att plugga med Emma. Sista dagen idag, så ingen idé att försöka skylla på att man är sjuk. Funkar inte så, bara att work och se glad ut!

Telefonförsäljare på g?

Mamma: *piiip*
Mamma: hejhej.
Mamma: nej, jag är inte intresserad.
Mamma: nej, men jag är inte intresserad.
Mamma: men förstår du inte?
Mamma: men fortsätt inte att babbla då kärringjävel!
-klick-

Nu är jag fan stud

Nej, nu får det fanimig vara nog med pluggande. Jag har varit motiverad idag för att jag vet att jag måste bli klar med det imorgon. Har ändå inte hunnit med att skriva mer än en sida. Men det är mycket som behövs göras, inte bara skriva direkt.. Lunchade med Emma på apropå, sedan gick hon runt 5-tiden. Jag har ändå varit stud nog att sitta kvar. Dock stänger biblioteket nu, så måste dra snarast. Väktaren säger till mig. Haha. Mamma klappar nog händerna.

Vi hörs av imorgon!

Två känslor

Uppdaterade en lista igår för att ni skulle ha någonting att läsa under kvällen, men det verkade inte som att den velat publicera sig.. Så nu får ta och spara den tills ikväll istället ;)

Åkte iväg igårkväll och sov borta. Kikade ett nytt program på tv, vi fick oss några goda skratt kan jag lova =) Sedan blev det dusch och sömn. Sov så hårt inatt att jag inte ens märkte när han gick upp tidigt imorse, och den signalen är inte att leka med vill jag lova.

Men jag sov tills jag vaknade, underbart skönt var det! Sedan dusch och möta Emma på skolan. And here we are. Måste sitta och plugga nu i många timmar, inte direkt kul men vad gör man inte..


Förbered er på lång lista.

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? en mer än det borde finnas..
Vilken svordom använder du mest? jag svär väldigt ofta, jag vet inte vilket ord jag använder mest dock..
Äger du en Ipod? nej, den köpte Jennipher.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? det beror på när jag ska gå upp
Hur många resväskor äger du? några
Använder du flip flops även när det är kallt ute? nej
Var köper du dina matvaror ifrån? alltid ica maxi
Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden? Givet
Vilken var den senaste filmen du såg? Hela? Hm, 2012 tror jag. Men jag var nära att somna hela tiden, så *piiip* fick hålla koll på mig eftersom jag tydligen SKULLE se hela.
Har någon av dina vänner barn? Ja
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Jag skulle spara till några år framåt. Men om inte annat på kläder..
Har någon någonsin kallat dig lat? Det har inte hänt ofta! (förrutom mamma och pappa)
Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Aldrig gjort.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Spotify?
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk? Tål inget av det.. 
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Jag lever i en.
När var senast någon stötte på dig? Haha naaaw ^^
Vad åt du till middag? Fråga inte ens, vidrigaste ever.
Använder du huvtröjor? Inte ofta
Kan du vissla? Självklart
Har du någonsin deltagit i en demonstration? Nej
Vem var den senaste som ringde dig? Bäst att jag inte nämner det, annars får ni väl ryck för det.
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält? Åh, bergochdalbanorna såklart!
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig? Oh ja. Frågan är vad de tror dem tjänar på det.
Vilket riktnummersområde befinner du dig i? 033
Tittade du på tecknat när du var liten? Inte tyckt om det speciellt mycket faktiskt. Mest Astrid Lindgren osv.
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum? Stort
Hur många syskon har du? 3
Är du blyg inför det motsatta könet? Haha. Perhaps not ;)
Vilken film kan du alla replikerna till? Många Astrid Lindsgrejs filmer pga min egen barndom och mina syskons. Annars bara många repliket. Typ, twilight.
Äger du några band-t-shirts? Nej
När flög du senast? Hem från ayia napa juni -09
Hur många stolar står runt ditt köksbord? 6
Läser du för skojs skull? Händer inte ofta. Och nu hinner jag inte det heller även om jag velat.
Pratar du några andra språk? Helst inte. 
Diskar du din egen disk? Vi har diskmaskin. Dock händer det att jag diskar andras 'host'
Har du gråtit offentligt? Det beror på vad som menas med offentligt. Men under fotbollsmatch när jag bröt mitt lillfinger i alla fall.
Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
Försöker du alltid lära dig nya saker? Måste lära mig nya saker dagligen!
Vill du ha några tatueringar eller piercingar? Ja, två piercingar (+ två i öronen) och 3 tatueringar.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Det beror på, men nödvändigtvis, nej.
Kan du kasta macka? Ibland fungerar det allt =)
Har du någonsin varit på Jamaica? Nej
Vem har du med på BIOn? Den jag vill gå med.
Vem var din favoritlärare? Vi hade många bra på gymnasiet, men Inger var speciell.. Hade henne från 4-6an
Vad har du för väder? Det har precis slutat snöa..
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar? Ohhhh ja! Var det där ens en fråga?
Har du en blogg? Antagligen
Vilka bloggar läser du? Bara Sofie och Jenniphers numera. Sedan kändisbloggar som Kenza, Foki och Egoina.
Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet? Ridning eller körning. De praktiska ämnena var bäst! 
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Att man ska kunna vara sig själv i personens närvaro.
Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv? Tycker jag att han är attraktiv så tycker jag väl inte han är oattraktiv. Eller? =/
När sov du senast på golvet? Jag vet inte? Men jag minns när Jennipher gjorde. hahaha.
Vilken är din favoritdrink? Gin Fizz (dem som kan göra den rätt, inte många dock)
Gillar du din boendesituation? Det beror på hur man ser det. Inte ofta jag är hemma i vilket fall.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Jag klarade mig hela sommaren på 2-3 ;) Men det var jävligt kämpigt. Så jag säger 6. Kanske 7.
Äter du frukost dagligen? Utan frukost klarar jag mig inte!
Är dina dagar fullbokade och stressiga? För det mesta..
Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna? Ohh ja! Speciellt på högstadiet!
Vilken är din favoritfrukt? Äpplen och clementiner är gott!
Hur gammal blir du din nästa födelsedag? 21
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Petig
Tror du på liv på andra planeter? Nej
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Precis nyss, min handledare.
Tror du att gud är en man eller kvinna? Jag struntar faktiskt fullkomligt i vilket.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta? I det stora hela, motsatta.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Tillsammans på något vänster.
Gillar du senap? Ja, Johnnys ska det vara! 
Vad säger du till dig själv när allt blir svårt? Åker hem till en vän och pratar ut. Alltid.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? det har jag svårt att tro.
Sover du på sida, mage eller rygg? Beror på om man sover ensam eller inte.
Har du någonsin köpt något från ebay? Nej
Tycker du om att krama folk? Det beror på, men vissa skulle nog säga det JAA.
Äger du en digitalkamera? Ja, men använder mobilen.
Om  någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera? Reagera? Det är väl vara att säga nej eller?
Vilken är din favoritkaraktär i star wars? Star wars? Vet knappt vad det är.
Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det? Ja
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta? Några stycken, speciellt "inte utan min dotter"
Vad är du allergisk mot? Bokstavligt, ingenting.
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser? Den frågan passade mig eller? Vet inte hur jag ska formulera mig nu för att detta ska låta bra och samtidigt inte avslöja saker. Så jag håller tyst.
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött? Nej, varför skulle jag? Det är ju skitgott!
Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat? Anton har jag för mig.

Skoltrött, redan?

Jag hade min tråkiga förläsning i förmiddags, sedan struntade jag i den sista. Kändes inte som att någon annan var motiverad heller faktiskt. På första förläsningen gick det bra i 1½ timma, sedan satt jag och Jennie och spelade "fem-i-rad" och gjorde pappersflygplan resten av tiden. Någon annan satt och sov, ritade eller såg allmänt uttråkade ut även om det handlade om ett intressant ämne. Undra om det är för att man tröttnar på vädret extremt nu? Det har dessutom börjat snöa igen..
Stannade i alla fall kvar på skolan och läste det sista. För er som är intresserade så läser vi nu om leken, hur mycket den betyder i barns utveckling. "Leka för att lära" heter boken. Den är väldigt intressant, men papret kommer bli väldigt svårt. Och ska vara klart snart också för den delen..

Dags att laga lite mat nu =)

Måndag

Sov borta inatt också, så uppdateringen blev inte riktigt som utlovat.. Och bilderna har jag inte fått ännu, så ni får vänta på en second part.

Imorse var jag riktigt seg faktiskt. Gick upp strax efter 6, och föreläsningarna höll på till halv 3. Sedan blev det ärenden och plugg hemma hos Emma hela eftermiddagen och kvällen. Trevligt, och dessutom gick det framåt! Jag ska göra ett schema nu över hur jag ska lägga upp det, så att mitt paper verkligen blir klart tills fredag kl 10.00. Sedan är det för sent att jobba vidare och lämna in =)

Nu blir det dusch, sedan sömn direkt. Upp lika tidigt imorgon, vi ska ha föreläsningar i en kyrka imorgon (eller ah församlingshemmet) och det känns väl sådär. Sitter hellre i skolans föreläsningssalar om jag ska vara ärlig. Dessutom ska vi vara där 3½ timme.. Kyrkan ha aldrig varit riktigt min grej, jag har inte komfirmerat mig för den sakens skull t.ex. Glömmer aldrig den gången när Kicki skulle gå på massa olika skit i kyrkan och få underskrifer av prästen. Hon tvingade med mig på en julkonsert och när det gått fucking 2 timmar med bara körsång, var det nära att jag skallade henne alltså..

Partymode

Snabbt inlägg nu då..

Vi var ute på xoy igår, riktigt mycket folk var det! Gick knappt att andas där inne ett tag, röra sig uppe på hyllan var det ju inte ens snack om.. Men dansa kunde vi ändå, hittade vi ingen plats på dansgolvet så stod vi på högtalarna. Såklart! Det var en riktigt lyckad kväll i varje fall, happy!

Jag mådde till och med bra när jag vaknade imorse, till och med the second part mådde hyfsat, vilket jag inte trodde först.. Bra dragen igår vill jag påstå.
Sedan kom Jennipher med andra kläder till mig, kände inte för att gå till pizzerian i gårdagens kläder.. Så mötte upp alla tre och vi åt. Massa gott, även om vissa mer ville spy.
Men glädjs åt att jag idag faktiskt mår bra! Det var inte igår ;)

Nu blir det att ringa till sjukvårdsupplysningen, ta en dusch och dra till sjukan. Som tur är så sitter jag inte ensam där. Bäst för honom det..

Vi hörs senare, då får ni bilder från gårdagen också!

Its parteeey

Nu är det party så det står härliga till. Snart kommer our player, sedan ska vi dra till krogen. Tidigare i och med att vissa i sällskapet kanske inte kommer in annars.
Sedan blir det massa najs sällskap inatt såklart =)

Hoppas ni får en trevlig kväll mina vänner. Det ska vi ha, on the dancefloor. Party people. Party.

Eliten

Efter en långpromenad med Mirisen och en elfsborgsmatch på tvn, så är vi redo att hoppa in i duschen för att göra oss iordning. Party tonight, vad annars. Eliten är soon tillbaks på dansgolvet.


Dagens låt



Elov & Beny - Kändisar


We own the city

"Anna", låt säga att vissa sätter sig själv i skiten, och att jag inte vill förstöra för den genom att skriva det i min blogg. Hajar du?

Precis kommit hem efter en helskön kväll med Sofie och Jennipher. jag hade lovat Tommi att kolla hans innebandy match, så det blev det. Och så roligt vi hade. Blev några goda skratt nere hos our DJ Player också. Och hett på planen blev det allt, tur att ilska kan avdunsta.
Sedan blev det några varv i stan, jag skrattade så jag höll på att kissa ner mig när Hazze förföljde och racade med mopedbil. Jävlar vad mycket skratt.. En sväng upp till Erhan hann vi också med innan vi hämtade lite från Tyskland som min kära vän har handlat hem till mig och pappa. Sweeet!

Nu blir det sömn, vi är dödströtta här. Och förhoppningsvis beroende på hur min ***** mår, så blir det en bra kväll imorgon också.

Trööött

Jag höll på att somna på första föreläsningen idag, jag fick bokstavligen sitta och hålla upp ögonlocken. Det var hemskt! Andra gick lite bättre får jag väl säga, jag var lite mer vaken i alla fall. Och dessutom var det väldigt viktig information så jag fick försöka!

Sedan kom Jennipher och mötte upp mig på skolan, så vi käkade och gjorde sedan ärenden i stan. Somnade i solariet, underbart skönt! Finally liksom..


Morgonpigg? Dont think so.

Im awake! Och har redan hunnit duscha. I och för sig skulle jag egentligen gått upp kl 6, men det tyckte både min hjärna och kropp var alldeles för tidigt. Så närmare halv fick det bli!

Idag har vi två förläsningar, om intervjumetodik och VFU-information. Idag borde jag vara lite mer på topp, de är obligatoriska och därmed väldigt viktiga. Missar man en obligatorisk föreläsning, ett studiegruppstillfälle osv. så klarar man inte ens kursen. Om man inte vill kompletera då, och vem vill det?

Senare idag kommer lilla Jennipher till mig, äntligen! Hon har inte varit här sedan min födelsedag, och det var trotts allt ett tag sedan nu.
Nej, dags att rycka upp sig, här hinner man ju inte sitta. Till skolan om strax under en timme it is!

I need some fun

"Såkallade Anna", jag har lärt mig tillräckligt mycket av min blogg för att veta vad jag kan och "får" skriva utan att det ska sätta vissa av mina nära i skiten. Räcker den beskrivningen? =)


Det har inte blivit mycket plugg idag, jag är gryyymt ofokucerad idag måste jag medge. Kicks nya låt däremot har gått på hela dagen, den är ju inte dålig direkt.. Love it!
Nej, nu ska jag fortsätta med min nya kontakt på msn, fucking funny alltså. Jag har fått mig några goda skratt vill jag lova och det behöver jag efter en dag som denna!

Dagens låt



Kick - Jag tar dig "Om jag vill ha dig"


Snaart fredag och heeelg!

Tror ni det var lätt att få tag på parkering igår? Nepp, jag fick alltså ställa mig en bra bit ifrån det ställe jag skulle till. Hatar att jag inte får nämna saker i bloggen.

Imorse var det jobbigt när jag skulle upp, jag sov ju så braaa! Men bara att masa sig upp och försöka gräva ut bilen sedan.
Skolan var riktigt seg idag. Bra föreläsningar, men kunde ändå inte ta in något vidare mycket. Studiegruppsträffen kändes också lite off sådär. Och så blir man uppdaterad om att man ska läsa heeela boken tills vårt nästa littsem, vilket gjorde mig hyperstressad. Alltså dags att börja plugga redan idag.. Känner huvudvärken komma krypande, så lägligt..

Nej, nu ska jag inte sitta här och gnälla. Ska se till att ta tag i saker istället. Låter roligt va? ;)


Fint

Hela min dator är full av spray, fint!

Det är roligt att göra sig fin när man har tid och inte har annat för sig, right? Nu blir det stan, får se vad vi hittar på för något. Det är något gott som väntar i alla fall, det kan jag lova!

Vi hörs imorgon när jag kommit hem igen. Ha en fin kväll!


Seeemlor!

Så underbart att få sova tills man vaknade idag! Eller snarare tills mamma satte igång snöslungan för andra gången. Jag börjar tycka att göteborgare är små pussies, som blir varnade för att inte ge sig ut i trafiken när vi andra har fått borsta av snö från bilarna varje dag i två veckor och har snö nästan upp till fönstren. Är det ett tecken på att ni inte kan köra bil? ;)

Jag har käkat riktigt god äggfrukost och mamma gör semlor som ska ätas varsamt sedan! Guud vad jag längtat efter semlorna. De som känner mig (som alltid, de som känner mig!) vet att jag har gått och varit sugen på det såå länge nu. Det ska bli mumsigt!
Men nu får det bli dags för att städa i rummet här, sedan in i duschen. Får se om jag åker in till stan senare och pluggar, eller om jag försöker att börja här hemma. Inte världens lättaste dock ska gudarna veta. Men till stan ska jag anyway. (om dem inte börjar varna via radion menar jag. haha. Ja, jag ska sluta mobbas)

Vi hörs senare mina små vänner (och snokare)




Foto taget på fönstret inifrån


They suck

- ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Ida Nilsson ✫ ll säger:
Jag hörde visserligen inte heller av mig. men alltid killens fel. RIGHT?
linn säger:
japp
ALLTID!
*piiiip* gjorde exakt så i söndags
fast han var duktig och skyllde på sig själv
jävla rockers!!!!!!!!!!
- ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Ida Nilsson ✫ ll säger:
hahahahaaha
jag säger det samma!


Always the guys, always the rockers. They suck.


Dagens låt

Uppenbarligen inte rätt video men för er som tycker om Lady Gaga, varsågoda. Vi vet ju vad vi brukar tycka om henne låtar till en början..



Lady GaGa - Paper gansta


Stelopererad

Fan vad jag varit duktig idag - inte. Har inte ens gjort iordning i rummet ännu. Men jag tar det imorgon istället, jag ahr ju sovmorgon! Inläsningsdag hela dagen, men ska väl försöka ta mig till bibblan och plugga lite ändå. För att vara duktig liksom. Men fööörst, sova ut. Och det länge. Avsluta msn-konversationer med faktiskt väldigt trevliga personer om ett tag, sedan blir det film. Länge sen jag kollade film ensam vill jag lova! En månad sedan eller två? Det löser sig förstår ni, just nu har jag ju världens underbaraste personer att dela ord med på msn. <3


En hjärna av gröt

Skoldagen var jobbig idag, det var så grymt mycket saker att ta in. När den sista förläsningen var slut, om workshop, så var alla så trötta och bara skakade på sina huvuden när dem kom ut från salen. Smålog sådär och alla pratade om hur mycket det var att få in i huvudet. Det är bara att skriva in det här på datorn och skriva ut nu, så kan man ha det och kolla på varje gång man ska skriva sitt paper!

Mitt huvud känns som gröt nu, så jag ska försöka att skriva ut de där typ.. 7-8 A4 sidorna på datorn, och sedan fixa lite här hemma, så det är rent och snyggt =)

Det blev måndag

Var inte hemma speciellt lång stund igår innan jag åkte igen. En myskväll hemma blev till en invite, och att sova borta inatt igen. Lade oss ganska sent, men det var underbart att äntligen ha en lång sovmorgon imorses! Lite nervös över seminariet var jag dock, och vände och vred på mig en halvtimme innan klockan ringde.

Sedan måste det bli lite allvar också. Hade min första seminarie idag, och jag blev godkänd på det muntliga i alla fall. De flesta var riktigt nervösa över det skriftliga också, så vi får väl se hur det går. Det är ju trots allt första gången, men dem borde ju ge oss lite mer information som man kan hitta, och det helst inte dagen innan. Im pissed off. Men man är ju inte ensam i alla fall, och det är väl en himla tur!

Efteråt tog jag trippen hem till Kicki. Tjötade massvis, drack kaffe och sådär. Blev kvar ända fram till strax efter tio. De 7 timmarna där borta gick för snabbt, vet inte riktigt vart tiden tog vägen. Dessutom hittade vi en ny funktion på min telefon, vad vi garvade. Man kan spela in sin röst och sen omvandlar telefonen rösten till robot-röst, att man är full eller liknande. Trevlig sysselsättning en måndagskväll ;)

Nej, nu blir det sömn. Långdag i skolan imorgon, börjar halv 9 och slutar vid 4. Det är inga roliga dagar.. Får hoppas den springer iväg snabbt!

 

 

Hampus, jag har lärt mig laga mat på riktigt sedan jag var 14 år, tro mig. Det där kommer aldrig lossna från din skalle. Inte från min heller. Haha. Det var tider det.


RSS 2.0