Polis, polis, potatisgriiiis

Polisen: Ska du parkera här eller ska du backa ut?
Ida: Alltså jag vet inte. Det ska finnas någon bar här någonstans, vart ligger den?
Polisen: 'pekar' där.
Ida: Jaha, men kan jag parkera här då?
Polisen: Ja, det kan du väl.
Ida: Men det är en typ skylt där, men snön är i vägen, jag ser inte vad det står!
Polisen: Skit i det.. Det är inga parkeringsvakter ute nu ändå.

Jag är ofta.. inte hemma.

Firade Marie en stund igår som fyllde 23, jag tänkte att jag skulle ha min "vita helg" nu, och det gick precis enligt planerna. Duktig jag är! Innan allt folk kom så var vi 5 st, precis lagom =)

Sedan blev det lite handling, och jag lagade mat åt Sofie. Tacogratäng fick det bli, och jag gjorde så mycket att hon har för hela kommande veckan. Snodde med mig lite till "den onyttiga" också, det behövs.
Sedan åkte vi ner till stan för att träffa lite folk, skjutsade och så. Det var inte lite kallt, det kan jag bara meddela. Mina fötter höll på att dö tror jag, jag kände dem inte på ett BRA tag när jag kommit in!
Så det fick bli en sen kväll, jag mådde inte så bra under kvällen och någon film var på till sent in på morgonen. Men mys under hela tiden i alla fall, det var ju en himla tur det! I like it!

Jag kom hem för en stund sedan i alla fall. Har så mycket planer idag att jag inte vet vart jag ska göra av alla. men prio ett är att fixa det sista med mitt paper, och handla. Yeey, kul.



Taxitaxi

Vaken, och lika trött som man borde efter att ha ställt upp som taxi inatt. Det absolut roligaste var ju ändå på statoil, där hon fick för sig att beställa en "calzone-korv" och förstod verkligen inte vad hon sagt som var fel. Ja, hon är alltför söt. Fyllona var däremot inte alltför söta, dem kan vara riktigt creepy ibland vilket vi fick bevisat igår. Usha.

Och nu har jag och sofie speakat någonting som kommer vara fantaaaastiskt kul, i mars! Jag längtar reedan!


Och Grattis Marie, som fyller hela "jättegammal 23" idag =)


Nu är det över. Snart.

Det gick snabbt att slänga in massa saker i mitt paper idag, och nu är all info med. Det ska bara finslipas lite! Gud vad jag är lättad!

Jag har suttit här nu en braa stund, med mina stalkers bakom och jämte mig. Seriöst. Jag ska berätta från början..
När vi var på xoy förra torsdagen så var det ett par utländska killar där. Dem dansade, hade ingen taktkänsla för 5 öre, stank outhärdligt och var inte direkt vackra. Jag skulle alltså driva med de här killarna, och gick fram och dansade med en av dem. Som sedan kom fram och ville dansa MER, kanske inte för min del.. Det hela var på ett SKÄMT. Sofie stod och skrattade vid sidan om, att dem tog det så seriöst.
Nu har det alltså visat sig att dessa killar (icke svensktalande) också går på högskolan, och detta är tredje dagen i rad, som de sitter antingen bakom mig i biblioteket och tar kort, eller jämte mig och viskar med sina kompisar precis som jag skulle förstå vad dem säger. Dem hälsar och får skitbreda leenden när dem möter mig. Nu börjar jag få panik. Jag kan inte sitta i skolan och plugga. Det är inte roligt längre, inte som i torsdags i alla fall!

Och vad lär vi oss nu om det här? Ingenting. Det är lika roligt varje utekväll att driva med folk. Thats it.



Btw, så saknar jag redan min Eddie som är på lbs-live hela helgen. Jag blev nästan tårögd när han sa hejdå förut. Blää. Yeye, jag får stå ut med att inte kunna prata med honom på hela helgen, och nöja mig med att kunna följa honom på nätet dygnet runt!

Tired of this shit

Fredag, äntligen fredag!

Idag hade vi egentligen föreläsningar fram till kl halv 6, men jag hoppade dramaföreläsningen på 2½ timme och jobbar istället med mitt paper. Det känns just nu mycket viktigare. Första föreläsningen idag var helt åt helvete, förstod ingenting. Kan inte förleläsarna inte förstå att vi inte är utbildade ännu, att vi inte kan alla svåra ord de använder tvivlar på att jag någonsin kommer veta vad alla de svenska ord betyder.

Jag har bara parkering fram till halv 5, så jag ska fortsätta jobba på nu om jag ska få någonting gjort. Vi hörs senare. Och jag vet att jag varit otroligt dålig på att uppdatera er denna veckan, men det har sina orsaker. Efter skolan, så.. Har jag delvis andra saker för mig. Ni vet, det som tillhör den del av mitt liv som mina närmsta vet om. Och tydligen andra också, vad vet jag.

Home soon

I högtalarna

"Biblioteket stänger om 15 minuter, välkommen tillbaka imorgon. The library will close about 15 minutes. Welcome back tomorrow."



Yeye, plugga imorgon också it is..

fuck plugg..

Jag har haft två föreläsningar och studiegruppsarbete idag. Började redan vid 9 och slutade inte förrän 5, och det känns att det varit en lång dag. Jag är urtrött, och bättre blir det inte heller med tanke på att vi har en ungefär lika lång skoldag imorgon också. Och inte nog med det, så sitter jag på skolan bibliotek nu igen och hade tänkt fortsätta med mitt arbete. Men idag fick jag höra att det skulle vara max 3 sidor MED DUBBELT RADARAVSTÅND!! Kul? Eh nej. Det visade sig att jag har skrivit en fråga, på en plats där 4 frågor skulle in. Så bara att börja om. It sucks. Really hard!

Så jag får uppdatera er senare tror jag. För här händer inget vettigt.. eller så är det det gör..


Vi äger

Jag och Sofie satt till strax efter halv 8 och pluggade. Eyy, jag hann skriva en A4 sida, inte så mycket, men bra. Fan vi måste äga som pedagoger sen. Vi kommer kunna allt, grymma förebilder som H. Pokka säger på föreläsningarna ;)

Sofie goes "sin pooose" på apropå



Jag, goes eskimå med snygga ögon när vi förbereder oss på att gå ut i snöstorm



Jag och Hazze är fulla med snö, men ack så snygga.


Fuck

då var man äntligen fin i håret igen! Och 1070 kr fattigare.. Men jag är glad att jag har en duktig frisörska! Och som är ungefär i ens egen ålder och förstår ens problem. Ni vet, psykolog och frisörska i ett det är grejer det!

Åkte igår iväg och kikade film, och fick därför inte min långa sovmorgon eftersom filmen var lång och jag skulle upp för att duscha innan frissan. Blää. Men självförvållat (kan man väl kalla det)

Sitter nu på högskolans bibliotek tillsammans med Sofie efter ett besök på apropå. Deras mat är ju ändå den bästa! Sedan är det fullkomlig snökaos här i Borås, så att köra mer än nödvändigt är inte att föredra. Men hem, det ska jag. Inte sovit hemma så värst mycket denna och förra veckan. Peace 'host'.


Puss

Snabbt inlägg nu, men jag och "den lilla" har kollat på film, och det blev samma som häromdagen. Man får sig massa goda skratt i varje fall!

Nu blir det till stan, och imorgon frissan och plugg. Uppdaterar er från bibblan!


Segot själv

Min lilla vän Linnplockepinn (som hon hette på lunarstorm för en herrans många år sedan), hon är väldigt seg ibland. Just därför fick jag åka hem till henne och hjälpa henne i stallet litegrann. Mockade och kelade med hästarna. Resten fick Linn sköta med vatten och sånt, det är för tråkigt. Men något ska väl människan få göra själv? Jag är snäll.



Det är tisdag

Skoldagen är slut och jag är äntligen hemma. Trodde ett tag att Theres glömt av mig eftersom deras studegrupp tog så lång tid på sig. Hade redan börjat tänka ut en second plan liksom. haha. Jag har börjat bli redigt glömsk det sista. Är det inte smink och hårblås i Lidköping, så är det körkortet på krogen, plattången på förfesten, täcket på bakfyllan och andra tillhörigheter hos folk i stan. Gaah, jag måste skärpa mig och öppna ögonen när jag ska åka hemifrån ställen.

Nu har jag hunnit med äggmacka, sedan blir det lite fix i rummet och med massa nytvättade kläder in i garderoben. Sedan blir det film, får se vad som är nerladdat!



Morning folks

Im awake. Lite senare än tänkt - precis som vanligt. Jag är en mästare på att ställa om klockan och sova vidare nämligen, i alla fall hemma där man inte får skäll för annat ;)

Nyduschad, ska käka lite frukost och packa ner mat osv till skolan. Idag har vi "Gruppsykologi 1", och sedan studiegruppsarbete. Krävs att ha något med sig att äta unden den låånga föreläsningen. Och dessutom ska jag försöka att vara på bättre humör idag än vad jag var igår när jag lade mig. Tänk vad lite sömn kan göra!

Godmorgon!

Irriterad!

Jag är så förbannad. Helvetes tråkiga skit plugg. Jag har suttit ett bra tag för att kunna komma fram till saker, sedan är det EN sak som stoppar mig. Efter att ha läst massa litteratur ska jag skriva tre inlägg under några olika rubriker. Och en av rubrikerna är "Knyter an till och belyser frågor i lärarpraktiken som jag funderat på". Och vad fan är det liksom? Använd ord så vi i svenska befolkningen fattar vad ni pratar om. Åhh, nu kan jag inte fortsätta med denna skiten heller. Får prata med min studiegrupp imorgon. This sucks.

Jag hoppas inget annat går emot mig idag, (jag som hade en bra dag) jag börjar redan få huvudvärk. Så jag gör nog ett bra val att gå in och ta en lång dusch nu, sedan sätta på en film som är på nerladdning. Eller vad tror ni?




En skoldag

Det tog inte emot lika mycket att behöva gå upp imorses som jag trodde. Det var ju inte kallt i alla fall..
Vi hade studiegruppsarbete på morgonen, och jag glädjs över att jag trivs så underbart bra i min studiegrupp. Att de andra tycker det samma är ju inte sämre det. 6 andra helgoa tjejer!
Dagen fortsatte i alla fall med en föreläsning om "Yrkesdagbok", som vi ska skriva i för vår egen skull. Antar att jag är en av dem som "bara gör det nödvändigaste som ska lämnas in". Tycker det är onödigt att skriva sådant där för att "lära", för mig är det bara kul att gå tillbaka och kolla sedan i så fall. Om ens det. Men jag har bestämt mig att jag ska skriva under praktiken i alla fall.
Sista föreläsningen "Mobbning och förebyggande av mobbning och annan diskriminerande handling", var sannerligen väldigt intressant och jag gjorde massvis med anteckningar. Några sidor blev det allt!

Nu är det time för some plugg faktiskt. Hur tråkigt det än är så är det nödvändigt. Just nu läser jag "Att fånga lärares arbete - bilder av vardagsarbete i förskola och skola". Och tar fram viktiga anteckningar som jag ska använda mig av i ett paper sedan. Låter kul va? hm.



Förlååt

Usch vad jag varit dålig på att uppdatera er idag. Jag ska dra iväg nu också, så snabbt får det bli!
Jag åkte till Frida och Henke på eftermiddagen, blev bjuden på mat och vi spelade buzz och bara tjötade. Jättemysigt var det, verkligen. Får vi snart göra om!
Sedan åkte jag hem till Sofie, vi handlade och fick lite plugg gjort. Kändes skönt, även om det inte var speciellt mycket.. Buu.
Åkte iväg, blev bjuden på mat här också (ojoj, jag är inte fattig. Vissa är bara skyldig mig mat), kikade "Sommaren med Göran", som jag älskar. Den är så fin!


Allt är nerpackat tills imorgon. Ska försöka hitta mina bilnycklar jag slarvade bort på väg från bilen till ytterdörren och drivea iväg. Upp tidigt imorgon!

Godnatt!

Städtant

Jag är uppe, fint va?

Har käkat en god frukost och dessutom städat rummet noggrant. Dammat, dammsugit, torkat golv osv. Jag är så redig! Efter ett långt och mysigt samtal ska jag nu hoppa in i dushen och sedan bege mig. Vi hörs ju senare såklart.



Kärlek!

Han är bland den finaste och duktigaste människorna jag känner. Jag är så stolt över honom! Han fick mig så glad över min lite försenade födelsedagspresent idag. Han gör mig alltid glad i mina mindre lyckliga stunder. Vad har man annars vänner till?


Eddie <3 Ida


ha-tråkigt-lista

PERSONLIGT
vad heter du:
Ida, troligtvis.
vart bor du: I ett hus, tillsammans med mina föräldrar strax utanför Borås.
hur lång är du: 1.61 ½ (väldigt viktigt)
ögonfärg: Blå
hårfärg: Blond med mörkbruna/svarta slingor

SENASTE PERSON SOM
du sov i samma säng som:
Lever man ett hemligt liv så gör man..
du pratade med: Frida
du gick på bio med: Linn, new moon för tredje gången.
du gick på stan med: Sofie
som såg dig gråta: Claes
skällde på dig: Dont remember

HAR DU NÅGONSIN
sagt jag älskar dig och menat det:
Ja
bråkat med ditt husdjur: Haha, när hon inte lyssnar så.
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Nej, men mamma drömde något coolt. Att det blåste och att grannens träd hade blåst omkull. Trädet hade gått mittitu.
är du ensam nu: Yes, första gången på några dagar.
låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Partylåtar
vill du gifta dig: Ja, om massa år
vill du ha barn: Klart jag vill

EXTRA STUFF
vem är din bästa vän:
Jag har flera. Love you guys.
vilka kläder sover du i: Inga
vart vill du gifta dig: På något ställe som betyder mycket för båda.
vem hatar du verkligen: Man kan inte hata personer man inte känner, och jag umgås bara med folk jag känner så ;)
kör du bil: Hazze ♥
har du ett jobb: Går på högskolan
gillar du att ha folk omkring dig: Haha, ja det kan man väl ganska lätt säga.
är du ett hälsofreak: Nej, men jag tycker om att träna. Ska börja snart igen =)
har du någon tatuering: 3 st
har du någon piercing: 2 st

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU
gråtit:
Nej
köpt någonting: Drinkar
varit sjuk: Nej
sjungit: Yees
sagt jag älskar dig: Nej
velat säga till några att du älskar dem: Kan väl hända, my favorites ^^  ♥
träffat någon ny: Actually =)
saknat någon: Kan så vara..
kramat någon: Jaa
kysst någon: Hm, ska man behöva räkna timmarna? Haha. Men okej. Ja det har jag.


VILKEN
tidning läser du:
Inga
buss åker du oftast: Kan räkna gångerna jag åkt buss sedan jag tog körkort för 1½ år sedan. Men senast härom natten faktiskt. Buss 2 till Trandared.
frisyr har du: Långt, ljust med partier med mörkt.
dag fyller du år: För någon vecka sedan. En lööördag. 9 januari.

SENASTE
film du såg:
My sisters keeper
sak du stal: Stal?
mat du åt: Kycklinglasagne med soltorkade tomater, bladspenat och vitlök.
gången du åt en 7-eleven korv: Aldrig gjort

Tio första:
Första bästa kompis:
Linn ♥
Första bil: Hazze ♥
Första killen: Mattias (Jag var 14 år) Första seriösa, Claes (Jag var 14 år)
Första husdjur: Katten Missan
Första semester: Utomlands? Canarieöarna, något år gammal.
Första jobb: Ellos
Första köpta skiva: Oj, absolute music var väl favoriterna.
Första riktiga kärlek: Claes
Första piercing: Naveln
Första konsert: Westlife - ooh vad lyckliga vi var!

Nio sista:
Sista alkoholdrycken:
Vin, igår i kårhusets källare.
Sista bilfärd: Idag, hem från stan.
Sista filmen du såg: Svarade ju nyss på det? My sisters keeper.
Sista ringda telefonsamtal: Till Sofie
Sista bubbelbadet: Uhh ;)
Sista spelade cd: Cd? När gjordes denna lista? Spotify it is.
Sista kyss: Ja, det var ju dem kyssarna som var inom de senaste 48 timmarna ;)
Sista gången du grät: Till "den senaste filmen jag såg". Såå sorglig!
Sista måltiden: För någon timma sedan

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar:
Nej
Blivit arresterad?: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet?: Tror på det, dock inte "riktigt kär", men.. Har dock inte upplevt det.
Fått ditt hjärta krossat?: Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det?: Aldrig.
Haft ett one night stand?: Haha. Det beror på hur man ser det.
Busringt till nån?: Ohhh ja! Har världens bästa från bla Claes och Johan från -04.

Sex saker du gjort idag:
1.
Vaknat upp i "favvo" delen av Borås.
2. Ätit frukost med Sofie.
3. Solat
4. Gått långpromenad
5. Fixat med maten
6. Varit på roaden ;)

Tre val:
Svart eller vit?:
Love black..
Sommar eller vinter?: Sommar ♥
Choklad eller chips?: Choklad OCH chips, tillsammans..

Dagens låt



T-Pain - Take your shirt off


yee


Party fredag

Sitter hemma hos Sofie nu och har precis slagit upp mina ögon. Åkte hit inatt.
Sittning på skolan igår, vilket var väldigt lyckad! Tydligen den bästa sittningen dem haft, det får vi vara stolta över. Mycket fylleramsor osv, så det tog inte speciellt lång tid förrän folk började bli riktigt fulla.
Strax därefter var det fest i kårhuset. Dra sönder faddrarnas tröjor osv.

Idag mår jag faktiskt bra. Tog mitt förnuft till fånga och drack inte speciellt mycket med tanke på att jag drack en del i torsdags.. Fick stå ut med en del tjat, men det är bara dricka för deras skull och se glad ut men inte dricka mer än de vet om. Haha. Dem blev så fulla ändå.

Nu, frukost. Im hungry!!

Torsdagskväll

Jaa, då var jag äntligen hemkommen från stan. Skulle gått till skolan idag, men det orkade jag verkligen inte. Dessutom var det inga obligatoriska föreläsningar som tur var. Men väckt blev man ju anyway, och sen IGEN pga mötet var över. Lucky me.. 
Kvällen var superbra! Det började med förfest hemma hos Sofie, sedan gick vi vidare till Boråshallen för att kolla basket. Vi gick till sviindyr ny krog här i Borås, vi fattiga studenter hade inte råd med annat än förrätten. (vi prioriterar här) Sedan gick vi vidare till xoy och dansade tills fötterna ömmade. Det var en massa bra kväll, verkligen. Mina små hjärtan!












Nej mina kära små vänner. Dags att besöka duschen och sen göra sig iordning för ännu en utekväll. Känner mig fortfarande yr och onykter, så det är ju bara att köra på.

Föörfest

Nu får ni inga bilder idag, börja inte klaga säger jag bara. Haha. Ni får imorgon.

Nu börjar det bli onyktert tillsammans med Sofie och min Eddie. Bussen om en stund mot basketen, sen blir det xoy. Love it.

Hörs imorgon, onyktert var det!

Some shit

Home again. Åkte iväg igårkväll och kikade på terminator. Inte min typ av film kanske direkt, det börjar svida i ögonen och man blir trött.. Haha. Som tjej tycker man annorlunda än att robotarmotorcyklar är skithäftiga (visserligen var det väl lite coolt då, men ändå). Det är däremot inte bra för mig att vända på dygnet såpass mycket när jag går i skolan. Vi somnade sent och vaknade sent.. Men det kommer jag göra idag ändå, och det är självförvållat! På fredag kommer förhoppningsvis vara den enda gången jag sitter på en föreläsning, spyr och somnar om vartannat.

Godmorgon!

<3

Because sometimes, he makes my day. He is my sunshine when it passed in the clouds.



Its just Eddie ^^


Plugghäst

Jaahopp, då var man äntligen hemma och har fått lite köttfärslimpa i magen.
Dagen har gått så sjukt snabbt, och ändå varit så händelserik. Det började med att jag fick åka hela staden runt för att leta parkering, vilket ledde till att jag nästan missade min studiegruppsträff, vilket i sin tur ledde till parkeringsböter. Usch vad sur jag blev, Eddie fick stå ut med mig under mina mindre goda stunder och springa ut och in ur bilen för att växla osv. Tur jag tycker så mycket om honom!
Sen blev det plugg med Sofie i biblioteket, blev inte speciellt mycket gjort skriftligt. Men alltid bra att prata massa om ämnet, då blir det lättare att skriva sen.

Sofie studar på högskolans bibliotek






Det roligaste var efter att jag varit på systemet och skulle gå ihop skolbyggnaden. Jag mötte tre stycken med systempåsar! Det var lite roligt faktiskt, visar ju inte aaaalls vad vi studenter gör på fritiden!

Stress

Nu blev det snabba ryck. Stod i duschen lite längre än vad jag hade tänkt mig från början. Städa har jag heller inte hunnit med. Fan också.

Måste blåsa håret snabbt och sen dra mig. Att hitta till B441 kommer vara en rolig utmaning. Studiegruppsarbete idag med handledare och vi ska presentera oss själva, jag med det ni fick se igår. Kommer bli roligt! Sedan blir det plugg med Sofie efter skolan, slutar ju redan kl 12.

Sorry för snabbt inlägg, vi hörs senare!

Rövarkula

Jag har sagt det förr och säger det ännu en gång.. Jag kan inte förstå hur jag kan vara en sådan sportmänniska när jag är en sådan otroligt dålig förlorare. Matchen gick ju hur bra som helst, fram till när det var några minuter kvar och motståndarna går om i målprotokollet. Just det där sista tål jag bara inte. Grr.. Man önskar ju att man kunde hoppa in genom tvn och själv göra succe (hur katastrofalt det nu hade sett ut).

Well well. Nu är det dags för sömn tror jag allt. Börjar inte förrän kl halv 11 imorgon, men ska upp vid åtta ungefär. Måste röja upp på mitt rum tex. Det ligger nytvättade kläder på golvet, skolgrejer osv. Inte haft det såhär stökigt sedan jag gjorde om här inne.. Om man inte räknar med när Jennipher bor här då i någon dag, då ser det förjävligt ut.

Rövarkulan




Godnatt mina kära vänner. Oddsen är höga på att vi hörs imorgon bitti! (Oddsen var höga på att sverige skulle vinna idag också. Fan.)

Some stuff



Då har jag fixat lite tills framöverallt imorgon. Funderat och gjort en snabb skiss med sträckgubbar över min familj, min utbildning, jobb och mina intressen. Vi ska nämligen presentera oss själva imorgon i vår studiegrupp. Sedan har jag även skrivit av mitt schema i en kalender, så man får lite mer struktur över mina dagar. Systemet dem använder i skolan är inte särskilt förståligt och absolut inte personligt.

Mina intressen
En sol, ett flygplan, en bikini, två noter, en häst, en fotboll och ett martiniglas.



Min familj och bostad
Vårt hus, mina tre syskon och mina föräldrar, vår hund och några granar.




Utbildning och jobb
En ladugård, en tupp, en ko, en häst, ett får och en gris. (som får stå för Strömmaskolan, även om jag bara gick hästinriktningen) Och en rullstolsbunden man.





Ey, nu missar jag snart handbollen. Sverige - Slovakien kl 20.00!


Hate.

Skoldagen har gått bra. Första föreläsningen var BRA tråkig, trodde jag skulle dö. Tanter som pratar i slowmotion borde inte få jobba inom skolverksamheten. Den andra föreläsningen var bra mycket bättre, med en lärare jag direkt tyckte bra om! Han skojade mycket och gjorde alltihop väldigt roligt och intressant. Sådant tycker vi om!

Nu måste jag ta tag i en uppgift jag fått att göra tills imorgon. Eller först ska jag iväg en sväng, men det borde inte ta alltför lång tid. Hörs senare ikväll, lovar er good music and some pictures!

Mardröm

Jag anstränger verkligen mina ögon för att jag ska se någonting överhuvudtaget.  Jag sitter fortfarande i sängen, och skulle dessutom gått upp för snart 25 minuter sedan. Det är tortyr att behöva gå upp idag.
Hela natten har jag drömt mardrömmar om mig och en vän som skulle sova över och fick vara med om gud vet vad i detta hus när det gäller andevärlden. Tror ni jag hade svårt för att somna om sen? Vaknade 3 gånger inatt vilket är ytterst ovanligt eftersom jag brukar sova som en stock.

Nu är det dags att dra sig till skolan. Kursintro och workshop IT som föreläsningar idag!

Dagens låt



Rihanna - Rude boy


My first dag at school

Jag är förvirrad. Liksom alla andra verkar vara också, så jag är glad att jag inte är ensam. Denna vecka lär vi få så mycket information att det står oss upp över öronen. Jag kommer ihåg för snart dryga 2 år sedan, och det var Sofies tur att kika in högskolan. Vi förstod inte mycket, och hittade verkligen inte. Så mitt allra riktiga första test kommer imorgon, då vi ska hitta till vår första föreläsning. Framåt, höger, vänster, en trappa upp, vänster och sen..? Vi löser det tillsammans. Jag. Theres. Och Eddie. Vi är fan bäst.


En liiten mer diskret lapp kunde vi ju haft. Kanske fastknäppt eller så, men nej. Ett stort jävla halsband med ett halvt a-4 papper. Precis som att dem andra 12 000 studenterna skulle undgått att vi var nya medan dem stirrade och vi gick och höll i rep i långa led..


Första skoldagen

Jag har alltid tyckt att det varit varmt att somna på kvällarna läs nätterna, det har varit varmt och skönt att vakna på morgonen och underbart att få sträcka på sig och känna att man kan sova bort flera timmar till om det vore så. Men nu är det slut på det. Igårkväll frös jag och hade jättesvårt för att somna. Imorse var det svinkallt, jag var megatrött och ville inget annat än att krypa ner under täcket och försvinna.

Det är numera ett minne blott att ha underbara sovmorgonar till halv 2 på dagarna. Att ställa om sig är inte riktigt min grej.. Men godmorgon i alla fall, första dagen på introduktionen är här!

'Pustar ut'

Tackar tackar. Nu var det över. Godnatt!


Ett bevis...

... på att jag verkligen pluggar. Jag rockar fett.




Stan är okej

Det blev en lite längre vistelse i stan än vad jag hade tänkt mig, men jag klagar inte! Jag fick handlat lite saker inför min skolstart imorgon, sedan var vi också inne på gina en sväng. Det blev även en 3-timmars lång lunch på Tant Grön. En massa prat, och det mesta fick vi viska om, och kolla omkring oss så ingen hörde. Sådant är viktigt om man är tjej och har nära vänner som vet det mesta.




Bakad potatis med tzatsiki och kyckling



Skjorta och skärp från gina tricot





Good morning sunshines!

Att ställa klockan på 11 var inte så jobbigt som jag först trodde. Dock är det alltid jobbigt att vakna av sms.. Men det är väl en del av mitt liv, känns konstigt att inte ha fått sms på morgonen.

Då var det bara att hoppa in i duschen nu för att åka till stan, har lite stuff jag måste köpa nämligen. Om jag kan tygla vissa människor idag, som verkar vara helt övertrötta.. Jaja, det klarar jag av.

Vi hörs lite senare!


Det är ju snart morgon..

Jag har inte ens varit trött nu ikväll/natt. Klockan är nu mycket, och fastän ögonen är trötta är inte hjärnan det. Får verkligen försöka att somna nu, jag har ju faktiskt inte ens försökt.

Eftersom det redan kändes omöjligt att sova förut, så läste jag 50 sidor till i boken som ska vara färdigläst tills på måndag. Dem jag har pratat med säger att man inte behöver, att det är frivilligt men jag vet inte. Jag blir lite rädd. Jag är nervös inför mycket nu i skolstarten som börjar på måndag. Jag vet att jag inte är ensam, men det hjälper tyvärr inte mig speciellt mycket. Jag ska därför läsa boken, men funderar på att inte skriva om alla frågeställningarna. Well, den som lever får se. Nu ska jag i alla fall försöka att få mig lite sömn!

Swing blev Puls...

... Och det satte spår i allas hjärtan.


- ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Ida Nilsson ✫ ll säger:
SWING 'gråtande gubbe'
- sofie , säger:
JA
liksom
stället med THE music
- ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Ida Nilsson ✫ ll säger:
jaa
vad fan hände?
- sofie , säger:
vi var så bra på swing
vi passade liksom in där
- ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Ida Nilsson ✫ ll säger:
hur kom dem på att göra såhär med oss alkisar?
- sofie , säger:
som handen i handsken
- ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Ida Nilsson ✫ ll säger:
dem förstör våra liv!
- sofie , säger:
jaaaa
sämsta ever
vi levde ju fan livet där
suck
ägde allt o alla
med våra drinkar och dansmoves
PÅ barborden
- ᵀᴴᴱ ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ Ida Nilsson ✫ ll säger:
Ja, vad hände med det, fan?
- sofie , säger:
elr hur.. nu blev jag ledsen i ögat
fan Ida
vi som hade det så äckligt jävla kuul




Jaa, alla har då minnen från vårt kära swing på ett eller annat sätt. Nu blev vi ledsna.


Dagens låt

Ingen har väl missat The Hills på MTV? Ingen har väl missat Heidi Montag? Det här är hennes första singel, inte visste jag då att hon också kunde sjunga. Men okej, rika kan allt. Det är väl bara att börja inse det.




Heidi Montag - Body language


"Hitler-städning"

Jag brukar få agera hemmafru hemma hos Sofie ibland. Hon har nämligen bortförklaringar till allting.

Ida: Men vi måste ta ut ALLT från skafferiet så vi kan torka av.
Sofie: Ida, det är papper. Det kommer bli mögligt.
Ida: Och du tror inte att det är mögligt UNDER det där pappret?
Sofie: Men haaallå, det är en gammal lägenhet! So what?

Ja, ni hör ju. Precis som att det skulle vara en bra anledning till att fuska med städningen? Not really.
Så idag har vi städat skafferiet, också kylskåpet. Det blev riktigt renligt faktiskt! Speciellt kylskåpet, och det tror jag behövdes. Speciellt med tanke på att hon inte ens visste att man kunde ta ut hyllor osv för att diska och göra rent.. Suck säger jag bara.






Vinkväll

Vi hade en riktig trevlig "tjejkväll" (och Björn då) igår med vin, mat och lite onyttigheter. Massa diskussioner blev det, och under kvällens gång blev dem bara djupare och djupare.. Undra varför? I can tell you.
Det blev en sen kväll, och vi sov massa länge idag. Har tyvärr inga bilder från igår att dela med mig av, hur detta nu kunde inträffa. Dåligt av oss.. But still, det var en great kväll. Och jag mår bra för en gång skull, lyssna på den!

Fuck this book






80 sidor i den där urtråkiga boken sedan tog all ork och lust slut att fortsätta läsa. Vem läser sådana här böcker, seriöst. Det finns ingen handling för fem öre, och det är så mycket människor inblandade i handlingen att man till slut helt tappar bort vem som är vem. Och dessutom står en hel del på finska, uttryck osv. Whats up with that? Jaja, jag har i alla fall pluggat lite och är på väg någonstans.

Resten av kvällen ska jag vara ledig, ha det trevligt och slappna av. Seems to be a good night, ha?


Dagens låt



Madonna vs. Lil' Wayne - Revolver (David Guetta Remix)


Morning

Jag säger ingenting annat än att jag har varit duktig som gått upp 7 två dagar och halv 8 två dagar denna veckan! Antagligen eller ganska säkerligen hade jag inte gjort det, om det inte varit för denne man, som åker runt i en grå van utanför skolan vid skolbussarna och försöker ta upp barnen före och efter skolan. Inte för att jag någonsin tror att Filip skulle åka med, but anyway. Ibland får man agera en bra storasyster.

Vi lade oss inte förrän strax innan halv 3 inatt, så jag ljuger om jag säger att jag inte är lite trött. Men tiden går fort när man har roligt, right? Så nu blir det sängen i någon timma innan hunden ska ut!

So long suuuckers!

By night

Varför kan inte högskolan vara lika lättförstålig som gymnasiet? Eller kanske högstadiet? Hade varit så mycket enklare tycker jag. Förstår inte ens mitt eget schema, tummen upp.. Sitter och försöker koncentrera mig på att läsa "Svinalängorna" som vi ska ha läst ut innan på måndag då vi börjar. Ska reflektera och grejer också. Hallå, skolan har inte ens börjat än?! It sucks..

Efter denna dagen då jag har varit underbart duktig, så borde jag väl få lite vila?
Nej, dags att lägga ner med detta negativa tankesättet nu om det här ska kunna gå vägen. Jag är ju i alla fall lite glad att jag ska börja plugga, det ska jag ju inte säga annat.

Nu ska jag sticka ner näsan i boken lite till, tänkte jag säga. Nu blev jag bortbjuden. Jag kan läsa imorgon på dagen, right? Haha. Fan, jag prioriterar så bra.


Upp tidigt imorgon, så jag är hemma i tid. Good night folks!

Efter promenad...

... så fryser lillvovven en massa. Vad passar då bättre än det här? Sötnos.


Felsms

Jag hittade en klockren sida inatt när jag mot förmodan verkligen inte kunde sova.

http://www.felsms.com


Här har människor samlat sina erfarenheter av att skicka iväg sms till fel personer, som bla. avslöjat deras otrohetsaffärer osv. Mycket intressant, och många goda skratt kan jag garantera!

Dagens låt



Chuckie & LMFAO - Let The Bass Kick in Miami Bitch


I will be back

För första gången på ett riktigt bra tag så läste jag mina gamla blogginlägg nu ikväll. Måste väl erkänna att jag blev bra sugen på att blogga av just den anledningen. Dessutom har jag fortfarande många läsare trots att jag inte uppdaterat, mycket märkligt. Mina vänner saknar mina upplägg av text i bloggen, också min musik osv.

Har fortfarande inte bestämt mig för om det är värt att börja blogga igen - ni vet som jag sagt förut, det finns alltid saker som inte behagar någon annan. Och vad jag förstått det som, så är det väl just nu "inne" att tycka illa om att folk festar och har det roligt ihop. Jag har aldrig förstått problemet av varför människor bryr sig när det gäller folk man inte ens känner.

Men kanske är det värt att testa, för att kunna gå igenom bloggen i efterhand, skratta åt alla stunder man haft.. För det gör jag verkligen. Jag måste leva ett högst intressant liv.




Sedan de tidigare inläggen har det hänt mycket i mitt liv, kanske mer än på riktigt länge. Mycket privat, som jag ändå inte delar med mig av i bloggen och som satt stora spår i mitt hjärta av olika anledningar. But still, you know me.


Skitsnack

Till anonym

Det är ju faktiskt inte mitt problem heller att folk pratar som dem gör (men det blir väl mitt problem antar jag). Vet inte om anledningen är att dem själva har för tråkigt liv eller sysselsättning i sitt liv att dem måste lägga sig i andras, eller i detta fall då mitt.
Men i vilket fall som helst så har jag absolut inte slutat skriva blogg pga rykten. Det är fortfarande mycket jag gör och känner, som jag inte vill och aldrig har delat med mig av i bloggen eftersom det har visat sig bli komplikationer då också. Hur man än bär sig åt så är det alltid någonting som inte behagar någon annan.
Den verkliga anledningen till att jag slutat blogga är helt enkelt den att jag inte känner någon motivation för fem öre och tycker då heller inte att inläggen blir speciellt intressanta. Mycket också för att jag har mycket att tänka på om dagarna, och att blogga är faktiskt en ganska stor stress-symbol. I alla fall för mig, som känner press på mig att behöva uppdatera min blogg ett x-antal gånger per dag (också då för att göra andra, och inte mig själv, glada och nöjda). Det försöker jag göra så gott jag kan i det vardagliga livet för mina nära, och jag tror att dem flesta klarar sig utmärkt utan min blogg också. Telefon finns ju =)

Och dem som väljer att ändå snacka, det blir deras förlust i slutändan.


RSS 2.0