Lycklig.

Det här har nog varit ett ganska händelserik år detta året. Jag menar, ganska stora omställningar för mig. Speciellt nu i december, den sista månaden. Tror ganska mpnga får hålla med mig på den punkten. Men det behöver inte menas att det förändras till det negativa. Just nu känner jag mig väldigt lycklig, men jag tror att det är det som är huvudsaken. Jag kan inte direkt beskriva min känsla, men liksom.. Det känns som att någonting inom mig bara skriker av lycka. Det är en fullkomligt underbar känsla, och jag hoppas den kommer sitta i lääänge! :)

Längtan.

Åhh, J<3
Jag saknar dig förbannat mycket också! Men du har lovat mig. Du har lovat att du ska flytta till Borås en dag. Och då ska vi umgås super mycket!
Utan dig, hade Strömma inte varit det som det är idag. Aldrig. Jag tycker redan att det är svårt att vara på strömma. Jag gör faktiskt det. Jag vill bara vara hemma, hos mina vänner i Borås. Umgås med dem jämt. För hemma är hemma, och hemma är här. Jag vill inte vara där. Jag vill vara här. Jag vill att DU ska vara här, så du kan dela de stunderna med mig.
Jag älskar dig, vill att du ska uppleva allt jag gör. Med mig.

Skärpning

Skärp er nu, alla ni som inte skriver bloggar. Det är GRYMT tråkigt att sitta och vänta på att ni ska skriva.. Man kanske inte har någonting i skallen, kanske inte ens har hittat på någonting på en hel dag, men det finns fortfarande saker att skriva. Vad som helst är bättre än att man inte bryr sig.. Har så stolt bestämt mig för att inte kolla era bloggar mer. :) (Kicki, jag vet ditt problem)

Idag har det bara varit massa jobb. Började kl 10 då mamma väckte mig. Var faktiskt duktig och lade mig i någorlunda tid igår. Kändes asskönt! :P Annars har jag väl bara haft det som vanligt på jobbet. Jobbade 8 timmar, och är evigt tacksam över att jag inte behövde jobba igår!<3
Orka vänta på att Johan är seeeg :P


Stenbocken
December:
Håll i hatten, under den här månaden händer det osannolikt många saker. De flesta av dem innebär positiva förändringar för dig. Kärlekslivet bjuder på ny romantik, i ditt yrkesliv stöter du på helt nya möjligheter, och dessutom blir det en extremt intensiv och spännande julhelg. Kanske gör du en oväntad resa. Kanske får du kontakt med någon ur ditt förflutna. Fullt med omskakande, huvudsakligen roliga upplevelser. Kärleken riskerar att hamna i kläm men inte om du planerar din tid väl.

Blää, stämmer så bra in så jag får rysningar.. :S


29/12 -07

Igår var det såklart jobb. Usch, kändes inte alls bra att åka dit. Kom försent och gick några timmar tidigare eftersom jag var klar. haha. Kommer inte direkt bli mkt pengar från ellos :P Sen kom jag på att jag glömt chefens nycklar i min jacka, men jag tror han klarar sig utan dem :P
Åkte ner till stan med mamma och skulle handla lite innan jag skulle möta Kicki. Kom helt plötsligt på att jag nog glömt plånboken på jobbet. Mamma var inte så glad då hon fick vända, komma och hämta mig igen och köra tillbaks till ellos. Men det gick ändå :) Gick i stan med Kicki sedan en stund. Skulle kolla på byxor och köpte mig två par. Nice ;)
Åkte sedan hem till Claes, kollade massa skoj medans han jobbade. Beställde sedan hem pizza på bud, kollade hockey och gottade oss. Fick sedan reda på hur nära pizzerian låg. Skääms! Efter en stund kom Mellgren och hämtade mig och övergick till att kolla HV istället. Bra match, men HV förlorade med 1 mål. Gör iof inte så mycket, sem leder elitersien med 11 pöäng för Linköping, och efter där kommer ju då soporna Färjestad. ;) Kollade sedan scrubs ganska länge innan det blev sängen. Idioten hade visst suttit uppe i 5 timmar och kollat scrubs på natten/morgonen. Fick skjuts till bussen, hälsade sedan på Claes en snabbis innan jag åkte hem. Väl hemma åkte vi till dalsjöfors, köpte pizza och tippade. Ska väl kolla Arsenal-Everton sen! :D

Jobb och staaan

Jobbet gick väl ganska okej igår ändå. Var pigg på kvällen (otroligt nog!) Sov sedan tyvärr bara ca 5-6 timmar.. Sedan upp idag kl halv 6 för att jobba på ellos. Gick väl ganska fort tiden faktiskt. (kan ha med att göra att jag slutade ganska mycket tidigare?) Ny tjej på jobbet idag som jag fick lära upp litegrann också. Eller aa, hon hjälpte mig. Haha. Tur det. Roligare att arbeta två! :D Åkte med mamma in till stan efter jobbet och mötte Kicki där. Jenny var med en stund och kikade runt i affärer i knalleland. Hittade absolut ingenting iof hade jag inte orkat med att prova heller, alldeles för jobbiga kläder för det. Jag och Kicki drog sedan vidare till stan, och hälsade på Claes en stund. Han fick mycket att göra, och vi stack till mcd istället. Åt GOD mat som jag kommer vara arg att den finns efter nyår och satt säkert där i en timme eller mer. Hade en timma kvar sedan innan bussen gick, så vi gick till Claes igen och tjötade. Fick göra iordning på alla hyllor dåligt ordning, herr fisk! och sedan tog vi bussen till dalsjöfors. Jobbigt att behöva åka till dalsjöskolan.. Trodde den var glömd?
Imorgon har jag planer, men dem kan jag inte riktigt avslöja här än, eftersom jag vet att Herr Badh läser :P
//Hejhopp


Förresten..
Kicki, vet du om hur mycket jag saknar dig när jag inte är med dig? Nu är ALLT som förut, och fan vad jag saknat det :( Vi får inte göra såhär ngt mer. Det ska vara du och jag förevigt. Min ork att fortsätta skolan på en annan ort knäcker mig, när jag vet att jag hade kunnat välja som du. Jag VISSTE att vi hade kunnat gå ihop. Vara ihop föralltid. Som förut. Som nu, fast i skolan. Men nu ska vi ses på helgerna du och jag. Massvis!
För du och jag, vi är som tvillingsjälar. Vet du om det?! Det finns ingen i hela världen som är så lik mig som du är! Och att jag hittat min tvillingsjäl, det kan inte bara vara påträffat.. Jag älskar dig!!

Kväll med Kicki<3

Hann inte mer än sluta och sätta mig framför tvn innan Kicki var vääldigt jobbig och fick mig att duscha, göra mig iordning och bli hämtad runt 1½ timme senare av Azzar. Skjutsade oss till ngt som inte är Tullen, utan ngt annat. Kommer inte ihåg? Aja, Ann hade iaf fest där, och det blev la ett par gratis öl om man säger så :S haha. Stackaren somna och hela hans flak var borta :P
När klockan blev 1 (prick!!) gick vi till stan. Var skitmycket folk på krogen och träffade väääldigt många jag inte sett på ett tag. Skulle åkt med Sammie på efterfest, men vi drog ifrån han. moahaha. Stackaren :P Åkte hem till Mellgren för att sova runt halv 3 snåret kanske? Kicki åkte med Claes hem, som inte såg allt för nykter ut..
Sov sammarlagt ca en halvtimma inatt. Mellgren kommer inte ihåg att vi sov alls, men jag minns att han nästan knuffade ut mig ur sängen så, ja. Vi sov. Mådde dåligt så in i helvete.. Satt utanför toan hela morgonen med ett täcke om mig och åt musbett på en jävla mackjävel. Lade oss och sov i soffan en stund, underbart! 1 timmes sömn :) MELL Okej, Kicki? följde mig till mams sen, som hade förberett salta ess och sånt. Ska snart fixa iordning pommesfrites och sånt till mig. Snäll mamma.
Skulle börjat jobba för 15 min sedan, men hoppas på att jag inte ska behöva jobba så länge idag. Orkar fan inte det.. Och imorgon är det jobb på ellos som gäller, men jag ska lägga mig så tidigt som bara går idag!
Förresten hade Johan på ngt sätt fått mitt nr (kan det vara från farmor?) så ska bli kul att få upp lite kontakt med honom också :)
Nepp, nu ska jag sticka. Jobba... Fyyy faaaan!


Jobb..

Idag har det bara blivit till att jobba. Inte så kul kanske, men pengar får man. Jobbade från 10 till 17. Iof, mamma väckte mig kl kvart över 10 och sa att jag skulle upp :P Men så kan det bli, om man är uppe så sent på nätterna. Men vad gör man inte för en vän i nöd? :)
Imorgon blir det också jobb. tror vi skulle iväg på teater eller ngt. Tror det var pippi, men inte säker :P
Ska skriva lite i Simons bok, anteckna att jag jobbat, och sedan ta mig en dusch. Ska bli skönt.. Ska stå där inne tills jag blir helt röd på kroppen. Så underbart.


Jag vet vad bloggen är till för. Men det går inte att eftersträva. Allt behöver få komma ut. Vad jag känner och tycker om mig själv just nu. Någon som kan förklara för mig hur jag ska göra. Vad jag ska satsa på i mitt liv och inte. Ibland känner jag mig som ett STORT levande frågetecken. Lever för dagen..

Den största högtiden?

Varför har inte denna julen varit som alla andra? Alla verkar ha gett upp hoppet om att det ska bli en bra julafton. Ingen verkar glad, ingen verkar ha vilja eller tid till att fira någonting speciellt mycket.
Jag själv, tycker nog att detta VAR den sämsta julafton någonsin. Är det så när man blir äldre?
Betyder julen ingenting längre, eller känns det bara så?
En julafton för mig betyder lika mycket som att man fyller år. Dagen är mysig stundtals, men ingenting speciellt egentligen förutom en massa paket.
Saknar den gamla julen när man var liten. Snön yrde utanför och brasan var tänd. Julgranens lampor lyste och julgranskulorna glänste.
Numera känns det som att man ska ha någon jävla fejk jul mitt på hösten!!

...

Oj, missar Kalle nu, inte så att jag dör, men ändå :P
Folket har åkt hem nu. Skönt att bara få vara familjen en stund,, även om den just nu består mest av att ta bort all mat från andra..
Det är så irriterande. När man vill ha en sak, som man inte ger sig fan på att man SKA ha. Spelar nog inte roll hur mycket man letar, för jag har i alla fall inte lyckats.. :(

Julafton!

Mamma väckte mig, kanske inte på det trevligaste sättet, men ändå :P Tog väl någon timme innan jag tog mig upp, åt och började göra mig iordning. Var inte ens färdigpåklädd när en viss del av släkten kom. Skäms på mig som lägger ner mer tid på att prata med andra ;) Fast det är det värt.
Mira springer fram och tillbaka med 2 andra hundar i arslet. Är helt slut, flåsar och grejar. Så nu får hon ligga i min säng jämte mig och slappna av. :) Så är det att vara prinsessa :)
Hela släkten är här nu, ganska många kan man säga. Tur att vi har ett stort hus. haha. Ändå ska alla vara i sama rum och trängas, det är väl ganska konstigt? Som pappa alltid brukar säga.
Nu är det dags för hur mycket julmat som helst, så ska ha det godaste och gå ut nu :P haha.

God Jul på er!

Underbar helg, gumman

Jaa.. Vet inte riktigt när jag skrev nu sist. Har haft ganska fullt upp faktiskt.
Men i vilket fall som helst, igår tog jag bussen till gbg. Jobbigt med massa ungdomar sittades framför som typ äter upp varandra? Aja, Jennipher mötte iaf upp mig, och vi gick in i nordstan ett tag innan vi checkade in på our hotelroom. Hotell Liseberg Heden. Helt okej, var det, men som vi tjejer är, gjorde vi det stökigt direkt ;)
Vi gick sedan vidare till stan, köpte lite skit och sådär :) Pojkar utanför kondomeriet, hmm, inte fullt så underbart. När klockan blev lite mycket gick vi till en grekisk restuarang och åt souvlaki. Så jävla gott var det, och vi blev totalt proppmätta! Sedan gick vi och kikade vad för bio som gick. Bestämde oss för solstorm shit, jag kom ihåg, J! :D Men klockan var inte inne för det, och vi fick  gå i stan lite till.  Hata desperata folk som försöker vara några efterhängare?! Kollade sedan filmen, vilken var GANSKA kristen om man säger så :S Men ändå, den var ganska okej iaf. Inte dåligt. Fast den ÄR ganska svår för 2 blondiner att förstå ;) haha. Väl på hemgång, vi var livrädda! Visslanden hit och dit och vi var rädda, men vi klarade oss till hotellet. När vi kommit dit, lade vi oss ganska direkt efter att vi kollat klart på filmen på tvn.
Klockan ringde och det var dags för duschen för min del. Sedan hotellfrukosten som väl både var positiv och negativ på sina håll :P Gick vidare till nordstan och fikade en bra stund. Gott var det. Tog sen spårvagnen till liseberg och mötte familjen. Gick på liseberg i någon timme innan vi mötte våra kära släktingar från Grekland. Jennipher fick naturligtvis träffa dem, och hon verkade tycka mkt om dem :P Massa tjejer som tar kort på Rasse och så när vi är ute. Tröttnar han inte?!?!?!
Vi skjutsade hem J och sa hejdå. Saknade henne redan från när hon stängde dörren. Vi har så kul ihop, vännen. Älska dig!<3
Åkte sedan iväg till en annan vän. Satt och pratade strunt och annat som man inte gjort på ett tag. Riktigt kul att se honom :)


GOD JUL!
Ps. Undra om jag varit dum, har inte hört tomten än..

Fredag 21/12

Vaknade faktiskt inte imorses när alla åkte till skolan. Bara av att mormor öppnade min dörr och viskade: Ida, Ida hela tiden. Blev jättearg. Försökte somna om, men inte så lätt när hunden ligger över huvudet på mig.
Var hemma hela dagen idag. Hur tråkigt som helst. Datorn funkar fortfarande inte. Men, men. Hoppas Peter kommer hem och löser det?!
Sen kom mammas efterlängtade kusin :) Alexandra och Stratos är såå söta. (iof har jag träffat dem innan, men ändå) Däremot var det första gången som jag träffade Pedros, och det var kul. Har inte pratat överdrivet mycket engelska, känner att jag inte har ett bahov av det. Haha. Therese översätter nästan allting på grekiska till Pedros istället.
Känner mig helt flötig nu.. Ätit tacos med massa annat gott, sedan ätit marängswiss, massa godis och druckit massa gott. Alla utan Pedros är överlyckliga eftersom de inte har ngt smågodis i Grekland. Förresten tycker dem att vi har det fruktansvärt fint här hemma, och att vi bor helt överflödigt. I Grekland har dem inte så mycket pengar, och jag tror att dem bor på typ 60 kvadrat. Ändå driver dem en pizzeria som går bra och allt det där. Känns hemskt :( Dem vill att jag ska komma och bo hos dem ett tag och jobba i deras pizzeria. Fatta vad kul det hade varit! Dem bor någonstans på väg upp i bergen på Kreta. Underbart..
I övrigt har jag ingen mer information. Ingen nödvändig sådan i alla fall :P

Min torsdag

Jag trodde också bara att det var sådana brottslingar, men Kent hade pratat med flera stycken som jobbade där, och dem förklarade läget. Det är därflr han vägrar släppa sin dotter ensam.
Hade bara engelska idag, betygsnack. Kändes fruktansvärt onödigt att jag inte åkte hem igår. Men det kan man ju aldrig veta i förväg.
Mormor hämtade mig och Jonna. Åkte med henne till vårdcentralen. Dem hittade ingenting och mormor blev sur, för att hon har ont. Sedan kom jag hem och vi åt potatisgratäng, och fläskfilé i gräddsås. Underbart gott. Jag och mamma tog oss sedan en tripp till Gällstad och skulle se om vi hittade lite kläder, men nej. Inte då. Usch, att folk kan med att ta på sig av de tjejkläderna som finns där just nu. SKAM på dem! Besökte också den nya affären, men inte bättre där. Åkte hem, ganska besvikna. Efter att pappa kommit hem, åkte vi in till stan och skulle lämna honom. Han skulle på julbord någonstans.. Sedan åkte vi och handlade lite, hämtade mina skor hos skomakaren, och köpte mcd. Underbart! :D

Datan funkar inte hemma. Vi har två stationära hemma, och såklart ska det då funka att koppla mig in på det nätet. Men det funkar inte. Kan ha med att göra att den ena av våra stationära inte heller funkar? Fattar inte vad som håller på att hända.. :S Helt fucked up.

Liten uppdatering

Blev ju samtal för några stycken av oss idag med Kent. Tyckte faktiskt att det gick bra. Inte riktigt lika "töntigt" som jag förväntat mig. Kändes ganska bra att få höra vad Kent tyckte om allting både under själva akten och efteråt. Man vet ju liksom inte vad som rör sig i hans lilla huvud..
Efter det blev det i alla fall mat. Kom inte ens ihåg vad det var, men.. Aja.
Var lite extra snäll mot Barbro och sa att jag kunfr ta kvällsfodringen idag. Kändes dumt att Kent skulle få åka hemifrån för det :/ Tar ju liksom bara max 10 minuter.
Imorgon blir det en timme engelska och sen en timme samhäll. Sedan slutar vi, och min kära mormor kommer och hämtar oss då. Får vara beredd ett tag innan bara, hon brukar inte ha så mycket annat för sig på dagarna, så hon åker liksom hemifrån över 1 timme innan hon ska vara här.. :P Men men. Jag ska inte klaga :P Ska fråga henne om hon kan vara så vänlig att köra mig till mcd också. Var såå länge sen jag var där nu så börjar bli desperat..
Äsch, klockan ringer 06.15 imorgonbitti. Går upp 07.10. Kanske dags att gå och lägga sig. Behöver min skönhetssömn^^

TACK KICKI!<3<3

Onsdag 19/12

Mycket tankar och funderingar..
Dagen fick väl börja med att vi fick gå upp mer än en halvtimme tidigare än vanligt. Var i stallet ganska länge. Typ från 7 till lite innan 10? Kommer inte ihåg riktigt.. Men vi fick frukost med ägg och annat gott. Ibland måste man fjäska. haha. Kent var jättetacksam över att vi hjälp honom, vilket inga många andra där är.. Fick också reda på att Christina verkligen ska börja på Strömma. Vill inte det.. :( Inte för hennes eget bästa.. Fast hon kanske vill ha referenser, vem vet?
Sedan hade vi iaf småföretagande och vi fick åka till banken och sätta in pengar. Fattar verkligen inte vart alla handukar tar vägen? Vi har beställt hem så många, men.. Alltså allvarligt så tror jag att det var vääldigt dumt att vi inte räknade från början om vi hade fått tillräckligt levererade..
Nu är jag och Jennipher klara med vår inlämning i naturen och behöver därför inte gå på naturkunskapen. Sköönt. Sedan blir det att gå på möte med massa från Kents olycka. Tror att det kommer gå ganska bra. Vet inte om folk har så mycket att prata om egentligen, men det är en rar tanke från skolan i vilket fall som helst :)

Denna veckan känns det verkligen som att vi inte gjort någonting. Inte varit iväg typ i Sätila eller ngt alls.. Bara varit här och lodat typ :S Aja, så kan det vara ibland också.

Vad tänker dem på när dem lägger en öppen anstalt i närheten av en skola? En anstalt fullt med EKO-brottslingar och pedofiler? Trodde inte att det fanns pedofiler där, men enligt Kent fanns det finns det. Han skjutsar sin dotter till skolan varje dag! Ska det behöva vara så? Ska man behöva gå runt och vara rädd att ens barn ska bli våldtaget på väg till skolan? Det är ju fruktansvärt.. De flesta var visst sådana som gått på sin egen familj och egna barn, men om man till och med kan göra det, hur långt är de då villiga att gå?

Oförskämt?

Hur kan folk gå runt och säga saker som inte är sanna, förvränga sanningen för att det ska låta bättre för dem själva?
Om ni tycker att jag skryter med hur jag rider, vad mina ridlärare tycker om mig eller någonting, varför kommer ni inte och säger det själva då istället? Varför sitter ni och läser min blogg, och sedan sprider ut rykten om att jag skryter? Tro FAN att jag är stolt över att mina ridlärare tycker att jag är duktig! Skulle inte du/ni tyckt det?
Ni kanske inte får någon bra kritik från era ridlärare, men det är inte mitt problem. Inte alls faktiskt.
Jag vet själv vad mina lärare säger till mig. Eftersom ni inte är med mig hela tiden, kan ni inte veta vad dem säger "bakom kulisserna". Men tycker ni att det är kul att få andra att se mig som en som "skryter" så..
Tycker ni någonting, kom istället och säg det till mig då. Så jag kan få höra det från ER. Fruktansvärt fegt att behöva höra det från andra.

Tisdag 18/12

Igår satt vi och kolla på massa skit på datorn. Jag och Wibben, yes vi är sexfixerade :P haha.
Dagen började med sovmorgon. Riktigt skönt var det faktiskt :) Fast när klockan ringer, så är det väl som alltid. Att man inte vill någonting lika mycket som att sova vidare..
Men första lektionen var idrott iaf, och vi hade massage. Ansiktsmassage, och skönt var det :) Sedan fick vi sitta och lyssna på det här med utlandsAPUn. Klart man vill åka på sånt när man får chansen :)
Sedan blev det ridning och jag red Eminente. Vet egentligen inte riktigt vad jag tycker om den hästen. Jobbigt när han far upp med huvudet hela tiden, eftersom han själv tappar takten då. Provade några gånger med "mitt eget sätt" att rida, och upptäckte att det nog skulle ha funkat, men det är ingenting jag vill hålla på med på en lektion så.. Lena sa iaf: "Vet du om att du rider väldigt bra, Ida?" Ett uttryck som jag inte trodde någonsin skulle komma från hennes mun. Till någon. Men där ser man. Även Lena kan vara snäll ibland :)
Sedan hade vi häst med Agge, och vi kollade på det här med tänder, svarade på lite frågor och sådär. Pratade även lite med Lena om den KY-utbildning jag vill läsa vidare på sedan, till unghästutbildare, och hon verkade vara väldigt positiv till det. Hon visste väl inte så mkt om det egentligen eftersom det startade -06, men hon hade hört att det avr bra, och eftersom det är på Flyinge, så MÅSTE det vara bra. Man har ju liksom Jens Fredriksson i 40 veckor :)
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Allt känns bara bajs. Jag kan inte hitta på någonting eftersom du aldrig gör som du säger.. Vet i alla fall att jag måste städa, vilket jag ska göra precis just nu. Sedan vet jag inte om jag  och Wibben ska göra klart vårat arbete i Hästkunskapen, men det återstår väl att se. Vi har ju lektion imorgon, så får hoppas att vi hinner klart då kanske.
Simon (vår stallskötare) är sjuk, så imorgon får vi skippa idrotten för att göra stalltjänsten i stallet på morgonen, sedan äter vi frukost med APU-eleverna. Antar att det bara är NP4, men vad fan. Det får gå :)

Måndag 17/12

Jag har korttidsminne, vilket säkert många redan vet om mig.. Vet knappt ens vad jag gjorde igår..?
Men iaf. Jag jobbade. Var väl hemma först i några timmar, spelade lite spel och sådär, sedan åkte vi in till stan för att kolla på en dator. Jag fastnade för en, som jag faktiskt sitter och skriver på just nu. :) Allt som allt gick det väl på runt 12000, men det är det värt :)
Kom ner till skolan ganska sent, Jonna och Jennipher hade fått sålt 2 st handdukar, vilket var väl.. Ja, bättre än oss naturligtvis, men i det stora hela, helt klart icke godkänt! Jonna sov här och vi var uppe till 12-halv 1 eller så. Jag har börjat bli en uppsittare, inte alls bra..
I vilket fall som helst var jag pigg imorse! Jennipher hade redan åkt iväg till Ester Mosesson för ca 20 minuter sedan. Vi gick upp och åt frukost och hade sedan natur i en lektion då vi bara satt och skrev massa. Inte alls kul.. Men sedan kollade vi på en riktigt intressant film i typ 90 minuter medan Ove höll på att fixa med datorn. Han tyckte det var en skitbra dator, vilket naturligtvis glädjer mig :)
Åt äcklig mat, och sitter nu här med Jonna som kollar lite film. Har ingen aning vad som händer idag, men Wibben ville att vi skulle göra klart 2 st arbeten som ska vara klara denna veckan. Kan ju faktiskt vara ganska smart i och med att jag antagligen måste städa imorgon. Besiktning av rummen någon gång på dagen eller ngt skulle jag gissa på.
Svenska sista lektionen, alltså om typ.. Ja. 14.40. Räkna ut själv :P


Mange<3

Har suttit och pratat en hel del med Mange nu. Säkerligen runt timmen. Tårar rann stundtals, men försökte att hålla igen. Försökte att låta normal på rösten. Att inte få honom att bli ledsen pga att jag fäller tårar. Men det blev han ändå. Vi får inte ha kvar vårat kontrollbehov längre, funkar liksom inte så. Sen att det kan vara jobbigt, det vet jag väldigt väl. Jag har inte haft så mycket tid själv det sista. Inte ens på nätterna. Men jag tror det är bra. Då slipper jag ligga och tänka på allting som händer i hans liv, i hans huvud. Kändes i alla fall skönt att få höra saker som berör idag. Även om det fick mig att fälla tårar..

Min "underbara" dag

Vaknade idag av att hunden hade tagit halva min sida av sängen. Men det brukar inte göra så mkt, man viskar på henne och hon blir jätteglad. Lägger henne under ens täcke och myser, så somnar hon igen.
Gick ned och gjorde frukost.  Duschade sedan och gjorde mig iordning litegrann innan jag skulle iväg. Åkte sedan iväg med mamma till netonnet och skulle kolla på en dator som inte fanns på lager. Blev ganska sur, men inte mkt att göra åt. Skulle sedan ha åkt till siba för att kolla, men gick inte så bra eftersom vi inte hade så mkt tid på oss. Åkte sedan till city och mötte Moa och Paulina. Satt på djurparken i 6 "underbara" timmar. Fy fan vad kallt det var. Ingen av oss hade känsel i varken tår eller fötter. Sen var det bara 2, ynka 2 UF-företag som fick sålt. Vi fick inte sålt en enda handduk, och fy fan vad arg jag var. Vi gjorde massa desperata saker som att ropa in folk, gå runt och nästintill tvinga i dem information liksom. Men nej, folk verkade vara mer intresserade av självaste lussepromenaden. Kände att alla de där timmarna VERKLIGEN INTE gjorde min dag bättre. Efter ett tag gav vi upp hoppet, gick hem fastän man inte fick. Satte oss vid en brasa och njöt av värmen. Vi fick små blåa ficklampor av en tomte som sedan var med oss en stund. Pratade gammal historia samtidigt som vi satt och värme oss och lyssande på julmusik. Hääärligt :)
Sedan kom mamma och den värsta dagen på länge var över. Miras pussar värmde :) Åkte och hyrde en film som vi nu ska ta oss en titt på.
Rasmus och co. kommer väl också hem snart. Varit i Lidköping och spelat hockey. SAKNA HOCKEYN! <3<3<3<3

Tillägnat bror

Ibland känns det som ingen i hela världen förstår. Ingen som kan trösta, eller komma med invändningar. Försöker jag trösta mig på annat sätt nu?
Men som Hanna säger, det finns alltid någon som bryr sig. Det finns massa som vill ta del av det man har, kanske vågar dem bara inte. Man ska tänka på att det finns många på denna jord som är ensamma. Och då menar jag rikigt ensamma!
Jag tänkte att jag skulle gynna denna blogg till min underbara bror. Fastän vi inte alltid är sams, så finns vi alltid där för den andra i det svåra. Och det är väl det som räknas?

image3image8image9image10
image11image12image13image15


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Älskad

Känner jag mig älskad eller utnyttjad? Jag vet inte själv. Ingen aning faktiskt. Hur ska man kunna skilja dem känslorna åt? Är det en lätt uppgift eller är det bara jag som nojar mig? Vem ska kunna övertala mig till att ha rätt, om det nu är så att jag har fel? Det är nog bara en som kan det.  En som gör det, men räcker det? Kräver jag så mycket?

Fredag

Ibland måste jag erkänna att jag är GRYMT besviken på människor. Ska man på ngt sätt gå och skaffa sig låtsas vänner? Liksom bara låtsas hela tiden och sedan bara strunta i andra människors tankar och känslor?

Aja, idag har vi väl haft svenska första timmen. Hade inte gjort läxan, men fick kolla i boken ist. Sedan hade vi arb. m. häst, med Charlotte. Klassen delade upp sig och vi var ganska många som stack ut och red. Resten kollade när Charlotte utbildade Clown och Blondie. Efter att vi ridit (jag red förresten Coctail som är tjock, men pigg, vilket jag hellre tar än en smal och långsam. Till ochmed Coccen  kan faktiskt gå på tygeln.) så gick vi och tittade på Agge när hon masserade Triton. Han har lugnt ner sig en hel del sedan hon började att massera vilket syntes! Skönt att han lärt sig att slappna av och njuta istället för att bitas och sparkas.
Åkte hem vid 1. Hade då hunnit städa ganska grundligt i mitt rum. Släppte av Jonna och sedan åkte vi och handlade. Var meningen att jag skulle iväg på BHC-AIK idag, men nejdå. Jävla Borås. Ett kylaggregat hade gått sönder och det gick därför inte att spela. Blir så sur. Hade så gärna velat åka dit med min pärla :(
Därför kommer det bara bli soft hemma idag. Iof är det ganska skönt det också eftersom jag ska stå en hel del imorgon. Får inte glömma att ta med en stol att sitta på :S sälja på Borås djurpark från halv 1 till 8 typ. Sen blir det faan sängen när jag kommer hem för att tidigt upp och jobba på söndag. Mina dagar, helger, vecor känns helt.. planerade. Ett planerat liv, som jag inte känns att ha valt själv.

Tänk vad underbart..

Sitter här nu igen.. Datatorsk är jag, men det är bra. Framtidens kommunikation :P (Man kan ju iaf skylla på ngt)
Har inte gjort någonitng speciellt. Varit uppe och tittat på Johanna när hon och hennes mamma kom med sina pållar :) Söta var dem. Trimmade väl mest, men hoppade litegrann också.
Funderar att börja kolla på andra avenyn på svt nu på eftermiddagarna. Då kanske man har någonting att längta efter. Numera längtar jag inte efter någonting. Jag bara är. Far och flänger överrallt, känner mig som ett jävla paket.. Skulle bara vilja ha den här skolan avklarad. Kunna åka hem varje dag från jobbet och hellre ha ångest för att man inte städar, än att man ska ha ångest för att kanske inte klara morgondagens prov..
Vill bara kunna vara, slappa i resten av mitt liv. Kunna göra vad jag vill, inte plugga, inte jobba. Bara kunna.. Ja, fan tänk att få sitta på hästryggen flera timmar varje dag. Det hade varit helt underbart..

Varför denna underliga känsla? ÄR man verkligen sån bara för det här? Det känns dumt. Syndfullt. Är jag sån? Nej, det måste vara en känsla. En konstig känsla.


Lite information :)

Har precis kommit tillbaka från en hästlektion med Barbro. Harvade i paddocken med Arthur med Sarah och med hjälp av Barbro. Han var såå jätteduktig! Barbro var jättestolt över honom, tror vi var de första som fick harva med honom av alla elever. Känns bra.
Snart ska vi iväg och äta lasagne. Så jävla gott!!
Jag och Jennipher åker ju iväg och bor på hotell dagarna innan julafton, och nu är det bestämt att Therese m. familj också ska dit, någonting som jag naturligtvis tycker är jättekul. Det som också är jättekul är att Therese tycker att det är minst lika kul själv också. Det var länge sedan hon var i Sverige nu.. (mammas kusin belägen på Kreta) Har ganska mycket gemensamt med henne har jag hört. hehe.
Kristina kom förresten hit idag och sökte jobb. Vill ABSOLUT INTE att hon tar detta jobbet :( Hon förtjänar inte att vara här, slita med våra tjocka hästar. Hon har det tusen gånger bättre där hon är nu. I alla fall i utbildningssyfte. Iof så kanske det inte alltid är så roligt att få vara själv i stallet och få göra ett slitjobb..
Har fått mejlet nu angående julmarknaden i djurparken. Stod ganska mycket och bra info om det, får verkligen hoppas att allt går väl nu. Men att vi ska ha med oss kvittensblock tycker jag låter lite konstigt.. Samma sak att det inte finns några stolar, och att om man får ett 1.80 m bord ska man dela det med ett annat företag. Får se till att komma i tid och få ett bra bord och en bra placering som vi vill ha (om vi nu får välja).

Någonting ointressant

Varför är det så olika schema för olika veckor/inriktning/läsår/termin?
Vissa har ju knappt några lektioner över huvudtaget. Fuuuusk! Fan att jag valt naturbruksprodukter eftersom alla andra är lediga varje fredag.. Känns lite tungt, men jaja man vänjer sig :)
Igår var det väl lite soft. Började plugga på engelskan ganska sent. Vid 10 eller ngt.. Satt och pratade en bra stund ju, sen kom typ Carro, Jeaninne och bonkade som idioter på fönstret några gånger, och Jennipher blev helt galet rädd. Har nog aldrig hört ngn som skriker som hon när hon blir rädd. haha.
Hade svårt för att somna igår, vet inte varför. Låg inte och tänkte eller någonting, bara vände och vred på mig hela tiden. Blev bättre när Jonna stängde av tv:n. Brukar ju vara tvärtom. Hmm..
Ska bara äta, sen blir det körning. Ska harva i paddocken idag med Birk och Arthur. Ska bli lite intressant. Vill ha Arthur, Birk är säkert bara stark. Får hoppas att inte ha tränsbettet i så fall..
Aja, idag blir det ingenting speciellt. Sitta och arbeta med massa svenska. Blää, hatar Anna ibland. Idag utsatte hon mig för ett engelskaprov som antagligen gick åt skogen.

Lite jobb och vanlig dag

Sovmorgon. Åh, ja vad underbart! Vaknade av att någon duschade i rummet bredvid mig och insåg att jag inte skulle kunna duscha då.. Vill inte direkt ta den andra duschen :S
Eftersom vi åkte med Elin igår till Sätila, fick jag köpt mig lite frukost tills imorses. Är inte alls förtjust i pucko längre. Dumma varberg :(
Men, började med småföretagande idag. 2 timmar gick åt för att bara göra en massa bokföring. Som jag och Paulina gjorde. Sedan hade vi naturkunskap och satt och lyssnade på AnnSofie i 1 timme. Som tur är, går tiden fort eftersom hon överdriver så mycket :P haha. Sedan hade vi häst med Agge, och vi var ute i stallet och kollade tänder. Jag och Wibben hade myyyyys med Gumman :D
Nu har jag lite mer koll på vilka dagar som jag ska jobba under jullovet. det blir..

- 25-26 Personlig assistent
- 27-28 Ellos
- 1-3 Ellos
- 4-6 (7) Strömma

Känns bra att jag har såpass mycket jobb som jag har ändå.. Antagligen kanske mamma ska försöka få in mig på brotorp också, och då är jag inne i borås kummun :) Det är skönt att veta. Synd att jag inte hunnit fylla 18 än, med tanke på att min lön på ellos höjs med nästan 30 kr/t då. Men det får bli som det blir. Jag ska vara glad att jag har ett jobb överhuvudtaget! Måste se till att använda min kalender nu också, känner att det börjar bli lite mycket att hålla reda på..

Nu är det snart julfest här på Strömma, och vi ska väl gå och göra oss "iordning" snart. Typ byta byxor och tröja, sen äta litegrann. Vi är svinhungriga :/ hmm..

Bristande information

Igår efter skolan bar det av till stallet. Jag skulle ta Tootsie åt Jenny eftersom hon inte hann eller vad det var. Håller inte koll på det där så noga.. Iaf så åkte vi till stallet kl 5. Matchade tiden utmärkt ;) haha.
Gick till stallet, en ganska lång bit, men det får vara. Jenny och Sofia har på samma ställe som jag hade Nikita innan, så fick träffa henne också! :D
Red lilla rundan. I skritt pga Tootsie har varit halt. Dumt att anstränga henne för mkt då. Sen red vi runt lite i paddocken. Jag fortfarade i skritt, men arbetade henne lite i form ändå. Cikko blev svettig den stackarn ;)
Saknar dig, Nikita. Kändes jobbigt igår att se dig långhårig, tjock och med fet man och svans. Gå inte under!!
Sen åkte vi hem till kära Strömma och Jonna sov inne hos mig. Allting var i sin vanliga ordning då. Nästan.
Idag är det inget speciellt på listan. Måste antagligen till sätila och köpa frukost, eller så gör jag mackor sen. Vet inte än. Vårrullar och raggmunk på matlistan också.. Vet inte vad jag tycker om detta :S
Förlåt för bristande information, men det beror ju på en orsak :P

Varför?!

Varför ska folk hålla på att lägga sig i?! Kan inte jag bra få sköta detta själv, utan att massa andra ska taal om för mig hur jag ska göra?Ska folk få övertala andra människor hur/varför/vad dem ska göra?
Jag blir så ledsen när jag vet att allt inte komme från hans eget hjärta, utan att han ska spela känslokall eller saker han själv inte tycker för att andra säger hur/varför/vad han ska säga. Det känns inte direkt kul för mig att veta. Jag vill kunna vara säker på att allt kommer ifrån hjärtat.
image2

För det gör det från mig.

Känslor

Var är all denna snö? Den borde väl komma snart?! Det hör liksom till att det ska finnas snö när julen snart är här. Menas det alltså att det inte ska komma någon mer snö nu? Någonsin? Man märker stor skillnad redan från förra året. Jag menar, hur underbart är inte detta kortet på Herrgården med all snö? :)
image1

Vi skulle  ha haft samhäll idag, men nje, det blev inget av det. Så nu har jag haft en lektion 07.40 och min nästa är 14.40. Känns inte direkt motioverande :/ Hungrig är jag också.
Bror hade visst fått åka in till sjukhuset igår. Hade mått roligt dåligt, och det visade sig att han hade tarmvred. Err litet hjärta till honom<3

Vissa andra behöver inte hjärtan. Förtjänar inte hjärtan. Åh, vad jag önskar ibland..

Ett litet hjärta till mitt hjärta också. Jag saknar dig, men det blir bäst såhär. I längden blir det faktiskt det, och jag vet att någonstans på insidan vet du det också. Det är jobbigt i början, det kanske alltid kommer att vara jobbigt, men vi måste försöka. Försöka att stötta och finnas där för varandra. Tårar rinner ibland ner för kinderna, men det är bara att torka bort dem. Bli arg, bestämma sig för att detta verkligen var det bästa. Vad eller hur människor än gör, kommer dem aldrig få mig att sluta älska dig. <3

Dans och liseberg

Hade en halvtimme på mig att göra mig iordning igår. Kändes SÅDÄR måste jag säga! Iaf, en timme senare satt jag och Kicki på tåget som bar oss till gbg. Tåget gick förvånandsvärt fort, och vi var framme ganska snart. Väl utanför liseberg, träffade vi hennes familj och en kompis till Hanna. Gick på liseberg en stund innan vi satte oss för att titta på ganska många bidrag innan Hanna och hennes companjoner kom. Vissa tjejer (och killar) var faktiskt väldigt duktiga, medans man ibland frågade sig själv varför vissa dansade. Vissa hade liksom inte en tendens till att vara i närheten av dem andra, eller ens kunna dansa själva. Varför inte hitta en sport man trivs med och som man är bra på?
Hanna var i alla fall jätteduktig. Har 2 filmer på henne nu. Delade med mig med en film till henne, så hon kan granska litegrann! Kanske lär man sig något på det också..
Fick skjuts av deras snälla far hem till strömma. Förresten OFTA man glömmer dra handbromsen ;) Kicki fick se mitt rum, och sa bara ojdå. Sedan hade vi krig om pengar.
Satt i pentryt en ganska lång stund sen på kvällen. Jonna sov sen hos mig och höll på i mitt hår tills jag i princip somnade.
Nu sitter jag och har tråkig naturkunskap. Orkar inte jobba med det just nu, känner mig för trött för det..

VARFÖR? Hur kan jag vara så jävla DUM?!

Vänner.

Någonstans djupt på insidan vet man hur många vänner man har. Dem behöver inte visa sig. Man kanske inte ens tror att man är vänner med dem, men dem dyker upp.. När man minst anar det dyker dem upp. Mår man då dåligt, dyker alla upp på samma gång.
Så älskad som jag känner mig nu, vet jag inte om jag har gjort på länge. Om man bortser från att bli älskad av en kille förstås.
Varför lägger man inte ner tid på de vänner man VET ATT MAN HAR? Varför ser man inte till att träffa dem, njuta av tiden liksom? Varför väljer man istället att göra annat, kanske till och med ingenting istället? Kanske för att man tycker att det blir för jobbigt. Jag vet inte.
Alla har vänner, många vänner!
Tack, Hanna för att du har hjälpt mig att inse det :) <3

Söndag 9/12

Igår satt vi uppe och tittade på en film till ganska sent. Kommer aldrig ihåg vad den heter, men den 3:dje filmen i serien The fast and the furious. Tycker den första är den allra bästa, fastän den andra är helt klart godkänd. Beror ju på om man tycker om överdrivet snygga bilar eller inte ;)
Imorse vaknade jag kl halv 11 av att pappa kom in med frukost på sängen. Numera får jag förresten sova inne hos mamma varje natt, för pappa sover i min säng när jag är på skolan hela veckorna, och han vägrar att låta mig sova där. Han tycker jag kan sova hos mamma och Mira istället. Men det duger, så länge jag är ensam ;)
Gick in i duschen och stod där en bra stund, fastän vattnet var kallt. Vet inte varför, någon hade väl duschat där innan.
Nu har jag all tid i världen snarare typ 3-4 timmar på att packa, göra mig i ordning och tvätta innan Kicki och Lena kommer och hämtar mig. Sedan bär det av till gbg, liseberg och Hanna :) Inte direkt kul att jag inte tänkte på att ta med mig några kläder hem i helgen. Inte heller att jag får gå och rulla runt på en stor resväska hela dagen. Men det får jag leva med.

Varför uppdaterar inte folk sina bloggar? Hjälp, jag vet att jag sagt detta typ 1000 ggr nu, men jag blir så sur och besviken när folk inte skriver. Vill ha någonting att läsa hela tiden. Känns som att jag snart inte har hjärta till att låta dem göra ngt annat än att skriva. haha. Men så är inte läget. Varför sitter folk på internet om dem inte har tänkt att skriva blogg? Jag som trodde att det liksom hörde till.. Men men. Alla gör som dem vill, är folk helt tankelösa, så är dem :)

Strömmatripp

Nu har jag kommit hem från en tripp till Strömma. Övningskörde dit, och jag känner av själv, att ibland tänker jag på så mycket annat. Man är liksom van vid att göra det när man bara brukar sitta jämte och inte göra ett handtag..
Elin var på skolan och blev hyfsat paff när jag kom dit för att bara hämta min handväska. haha. Crazy ;)
Körde sedan till ishallen och hämtade Emil och en väldigt besviken Rasmus. Han hade blivit lite arg på domaren och fick 2 matchstraff på 10 min. Ganska onödigt.Ganska onödigt var det väl också att han slog sönder sin klubba som man hämtade från förrådet IDAG. 1000 spänn åt helvete är ganska onödigt pga att man blir arg tycker jag. Ganska onödigt var det också att han blev avstängd i 1 match också.
Kom hem och tacosen var redan färdigserverad.
Tvn blev förövrigt ganska bra. Ovant att se på en så stor tv, men antar att man vänjer sig. Fin är den i alla fall, och otroligt bra att kolla fotboll på ;)

Ett stort frågetecken

Helt plötsligt känner jag mig så fri. Jag kan göra allting jag vill. Satsa på hur mycket som helst. Som jag alltid velat, kunna och vilja följa mina drömmar.

Igår satt vi uppe och kikade idol. Glad jag blev när Marie vann! Grät för fan för hennes skull. Trodde jag skulle dö när Marie pussade Amanda på kinden och kramade om henne. Aja, men så kan det va :)
Idag vaknade jag av mammas väckarklocka. Bara att gå upp, käka lite frukost och göra sig iordning. Vi åkte iväg till Åhaga på julmarknad och träffade Eva och Magne där som vi var med en bra stund. Vad kanske inte så jätterba julmarknad, fastän allt är väldigt fint och så! Men kände att den var med gjord för äldre och yngre. Inte direkt till min årskull..
Vi åkte sedan vidare till stan, och hämtade våran nya tv. Förresten ska vi antagligen beställa min nya dator idag också :D. Fast jag tror dessvärre inte att jag kommer få den förrän på julafton. Inslagen och allt..
Nu är vi iaf hemma, och pappa installerar skiten. Sen måste vi iväg på en tripp till Strömma, eftersom jag glömde min väska där :( Jävla klanthuvud är jag. Eftersom jag ska till gbg imorgon måste jag ha mitt fritidskort, och eftersom jag ska till liseberg måste jag ha mitt guldpass. Nya mini-piller fixade jag igår. Jävlar vad tanten i telefonen blev sur då. Hon borde vara glad för att man skyddar sig istället! Surtant..

Utvecklingssamtal och en god vän

Igår arbetade jag väl inte någonting alls med min natur. Hade inte lust för någonting. Senare så satte jag och Jennipher oss på mitt rum och hade verkligen ingenting att göra. Vi började prata ganska mycket, och efter 2 timmar hade jag verkligen berättat allt. Inte om mina nuvarande känslor, utan om allt det där andra. Som jag inte har berättat för någon. Det finns bara en annan av mina vänner som vet, och det berättade jag inte själv.. Kändes grymt skönt att iaf en av mina vänner vet. Trodde inte att jag skulle klara av det, men efteråt kändes det helt underbart. Kändes som vi kom varandra så nära och att vi känner varandra utan och innan just nu. Tror jag känner så av lättnad..
I vilket fall som helst, Jennipher sov inne hos mig. Mådde såå dåligt på kvällen och under natten. Sov knappt någonting alls, så det var underbart att få sova tills man vaknade i morses. Åt ingen frukost eftersom jag fortfarande inte mådde bra. Gick in och duschade innan jag började städa. Massa nior kom in och skulle se mitt rum, närmare 3-4 stycken faktiskt. Kändes ju bra när man stod där och slet som en jude samtidigt som man hade bråttom. Jaja, mitt eget fel att jag tillät det, så ska inte klaga.
Mamma kom precis lagom tills jag var klar med rummet. Hon hade med sig en blomma, varför vet jag faktiskt inte, men den var väldigt fin iaf. I den låg det en sten som det stod "Min prinsessa" på. Vi bar oss iväg till Charlotte för utvecklingssamtal, och trodde faktiskt inte att det gick så bra för mig i skolan. Eller snarare i Charlottes alla kurser. Hon hade satt mig för nuvarande på MVG, och kom med massa andra smaskiga detaljer. Hon sa att jag hade hög potensial när det gäller hästar och ridning. Hon sa att hon tyckte jag verkligen skulle satsa på ett yrke med hästar, och att jag skulle utbilda mig till unghästutbildare. Hon hade bara erbjudit en annan tjej det förra året, så det känns ju såklart suveränt. Hon sa att jag skulle ta vara på min talang eftersom inte många andra har den. Usch vad jag var glad när jag kom ut från utvecklingssamtalet. Och självklart var mamma stolt också.
Innan vi gick till föräldramötet åt vi någon äcklig mat, som varken mamma eller Veronica tyckte om. Mamma och Veronica nya kompisar? :D Ris och kassler, riset smakade.. bajs! På föräldramötet sa dem inte något speciellt egentligen. Alla lärare presenterade sig och vad dem hade för ämnen och så, sedan förklarade Linnéa och Peter litegrann om utlandsAPUn, och Kjell om internationalliseringsrådet.
När det var avklarat, åkte vi för hemfärd. Handlade lite och så. Åt kött och vitlökskroketter efter 3 timmars arbete med simon. Nu återstår idol och en förhoppning på att Marie ska ta hem skiten! :D

Varför gör skolan såhär? Det har aldrig varit någonting ens i närheten av allt som har inträffat nu. VARFÖR blir dem avstängda så länge så att dem inte ens kan fortsätta sina studier på denna skolan? Ska man inte ens kunna få laga mat längre utan att man ska bli dit satt för mordbrand? Nu får dem fan ge sig. Skolan kommer inte att ha kvar en enda elev snart om dem håller på på detta viset. Att 2 elever får sluta nu, är helt fel, och ett STORT minus till Strömma!!

Torsdag 6/12

Började tyvärr med idrott idag. Mådde inte bra, men jag var med på det jag kunde. Var ju roliga bollsporter. Allt kommer så olägligt..? Sen gjorde vi oss i ordning för en tripp till Dunevad. Ett travstall som drivs av Jon Walter Pedersen. Vet ni vem det är? Fick kolla in hans verksamhet ganska noggrant, sen fick vi se när han körde en av hästarna. Kom inte riktigt ihåg hur många hästar det fanns där, men det fanns väl en hel del. 1000m bana, longeringsvolt, skrittmaskin, 4 stallar, paddock och ett hus, åp en väldigt liten yta. Det var ett gulligt litet ställe. Fast det kändes ganska taskigt att köra in de pytte, pytte små hästarn.. Tyvärr vet jag att det behövs.
Vi kom hem och skulle rida. Jag fick Blondie, och enligt Kent red jag honom väldigt bra. Han tyckte Blondie såg trivsam och lycklig ut. (okej?) Han sa också att få människor hade fått honom att gå så bra. Tyvärr fick jag bara rida lätt, stå i lätt sits under träningspasset eftersom han har lite ont i ryggen. Det var ganska synd, för jag hade velat pröva honom. På riktigt! Skulle själv kunna tänka mig att ha honom som egen häst. Han är inte den vackraste, långt ifrån. Han är gul och till hälften albino, lite överviktig, och grov. Men det gör ingenting, för fy fan vilken häst han är till att rida. Och människor tycker han är tråkig för att han är en gentlemat och gör allt man ber om? Jag hade gjort vad som helst för att få den hästen..
Korvstroganoff idag. Gott! Eller vad säger du, Kicki? ;) Har ingenting speciellt att göra idag, ska jobba lite med naturkunskapen också. Måste göra det nu, men det är inte det roligaste ämnet direkt. Fast det är faktiskt väldigt intressant! Inte så kul när det är inlämningar dessvärre. Man blir liksom.. Trött på det? Det var i 1an man hade sådana ämnen. Tråkiga ämnen!
Imorgon är det föräldrasamtal och utvecklingssamtal. fick ett skönt schema att gå efter, men jag är lite nervös. Speciellt inför min frånvaro. Vet inte varför, men någonting säger mig att inte allt står rätt till.

Jag längtar tillbaks

Igår satt jag här ganska länge. Blev tröttsamt, och vi gick och åt i pentryt ett tag. Satt och pratade ganska länge med Elin, lite om Andreas och så. Tycker synd om henne. Även om jag är med om mycket i mitt liv, har jag inte varit med om en familjemedlem som dött. Inte än iaf.. Det har varit nära, väldigt nära egentligen, när Simon fick ligga i respirator.
Igår sov Jonna inne hos mig. På golvet :) TYVÄRR måste jag säga, tror jag att det var mjukare att ligga där på golvet på en madrass med en matta under, än att sova i de hårda sängarna vi har i västergården. Varför kan inte alla få ha det som dem i storgården? Somnade ganska tidigt, men var verkligen jättetrött. Klockan var ju faktiskt över halv 11. 9 är lagom när man går här. Absolut lagom med sömn ;)
Idag har det inte blivit mycket mer än att ha småföretagande, och vi har jobbat med vårat UF-företag. Vi har bara 19 handdukar kvar nu vilket betyder att vi fått sålt 71 st. Dem skulle hämta 90 till idag, gäller att lägga på ett kol nu alltså. Får typ panik när jag vet hur mycket vi behöver sälja för att tjäna någonting alls i detta företag. Vill verkligen, men det gäller att alla vill. Att vi alla jobbar på hela tiden, även på fritiden. Inte att några ska jobba, och andra inte. Så, nu måste vi jobba på!
Ska strax ha hst med Lena, ska bli kul att se hur detta fungerar. Tycker hon ska komma med en förklaring om varför hon varit borta, eftersom det har drabbat oss SJUKT mycket. Vi är jätte mycket efter i schemat och får typ aldrig rida längre. Dåligt. Skit dåligt!
Har verkligen lust att göra någonting idag, men vet att vi måste sitta och sälja handdukarna, och att jag både måste städa och duscha. Så där gick det i stöpet :( Kanske kan åka in till Sätila en snabb sväng för i alla fall göra någonting...

Jag längtar tillbaka till då man var liten.
Jag längtar tillbaks då man aldrig hade några bekymmer.
Jag längtar tillbaks till då tiden fanns när man inte hade någon press på sig. Alls...
Då man tyckte att julen var det bästa som fanns.
Vad betyder julen numera? Man sitter inte och väntar, tjatar att man ska få öppna sina julklappar.
Numera ska JAG göra julen bra för dem som är yngre.
Julen betyder inte alls lika mycket för människor längre.
Eller har jag fel?
Folk verkar vara mer eller mindre tvugna att julpynta och köpa julklappar.
Förr var det tradition, Kalle Anka, klappöppning och allt det där, men det känns inte lika viktigt längre.
Inte lika viktigt som då.
Att ge, ÄR roligare än att få, men ändå jämrar man sig över att man måste till stan och köpa klappar..

Tisdag 4/12

Åkte till skolan igår i allafall. Gick väl ganska bra tror jag. Är så rädd att jag ska må dåligt, men det gick hyfsat.
Idag har vi börjat lite smått med hästens tänder. Är väl inte det mest intressanta som jag läst om, men det duger. Sedan har vi kollat på en föreläsning, och varit på APU-samtal. Antagligen blir det att ha utlandsAPU 4 veckor i sommar, och då blir det antingen Irland eller Spanien. Vet inte riktigt, det beror lite på vilken inriktning jag väljer, och jag har inte bestämt mig än. Sen är detbara att börja leta efter plats att vara! Känns ju super :/
Vi har suttit med företaget idag, fick inte sålt några handdukar, vi var ganska mycket för sena med det idag. Utnyttjar inte folk tiden då vi får äta?
Imorgon ska vi ha Lena i häst och stallskötsel. Hon har kommit tillbaks nu, och jag vet inte riktigt om jag kan se det som positivt eller negativt. Lena är mycket bättre i det praktiska, men Agge är betydligt bättre teoretiskt. Iof är det ju mest praktiskt vi har, men.. Aja, vi får se. Undrar bara vad vi ska ha med Lena, känner att man är inte så "kompis" med henne som man är med Agge. Tycker om henne, vill inte att hon ska sluta! =´(
Nu blir det att arbeta lite med min körning. Sen är jag helt klar, och det GLÄDJER mig! Det arbetet har tagit väldigt mycket av min tid. Inte för att jag kommer få bättre betyg ändå, men skit samma. Jag har lärt mig en hel del av det i alla fall, och det är väl huvudsaken?
By the way fick jag MVG på mitt hästprov..


Detta liv..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här idag. Känner mig helt.. mållös. Igår kom det jag förstått att det ska komma. Det som jag hatar så jävla mycket. Varför ska det alltid drabba mig?! Förlåt för att jag inte ringde er jag skulle ringt igår, men jag fick en panikångestattack på kvällen. Jag hatar det där illamåendet, skakandet, kallsvetten och gnisslande tänderna. Jag kunde sen inte sova på hela natten. Illamåendet sved i halsen och svetten bara rann. Pappa hade varit orolig han också. Inte sovit en enda blund. Förlåt...
Idag vet jag inte om jag kommer att åka till skolan. Det återstår och se. Jag är bara så rädd att någonting ska hända på skolan. Att jag biter ihop så mycket med käkarna att jag inte ska kunna tillkalla någon hjälp. Någon som kan sitta hos mig och inte bli rädd, arg eller nervös över mitt aggerande. Någon som inte sticker iväg när jag spyr, bara finns där. Kunna klappa mig på huvudet och säga Jag finns här. Därför, vet jag inte om skolan är ett alternativ för mig idag.

Lagom kul

Åkte till Grand igår då. Åt på ett jättegott julbord! Fanns hur mycket som helst att välja ibland. Var jättelänge sedan jag träffade Terese också. Fast hon börjar ju jobba här igen i augusti.
När det var dags att gå utanför dörren till baren och allt, började jag helt plötsligt må väldigt illa. Fick springa in på toaletten, men ingenting hände. Blev arg på mig själv. Vill verkligen inte må såhär. Försökte rycka upp mig, men stötarna kom hela tiden och när mamma och dem bestämde sig för att åka och förfesta innan dem skulle till Grand, Swing osv, bad jag att Sandra skulle skjutsa hem mig innan hennes arbete på Swing började. Var nära att spy hela vägen, så hon fick köra fort. Tur att jag inte är åksjuk? Kom hem och lade mig nästan direkt.
Det visade sig att Rasmus också varit sjuk, eller i alla fall haft samma symtom som mig, så jag hoppas att det är det, så jag inte håller på at bli psykisk sjuk eller någonting. Har redan varit med om det, och jag orkar fan inte med det mer.. Så, idag blev det inte heller något jobb för min del. Har legat i soffan hela dagen och varit så jävla hängig. Bara gått upp och käkat bakfylle mat, och ingenting annat. Känner mig så.. BLÄÄ!

RSS 2.0