Tappad lust

Som ni kanske märkt är jag inte så "på" att skriva blogg just nu.

Har inte bestämt mig ännu, antingen blir det en ordentlig förrändring på upplägg och innehåll eller så blir det ett uppehåll i bloggen under en längre tid.

Vad tycker ni? =/

Som vanligt i Lid.

Idag mår jag som jag förtjänar efter juldagen som alla andra år (i guess..)

Vi vaknade upp, totalt slut. Vi fick åka hem tidigare från krogen också pga Lilla mig. Jag råkade däcka lite. Bli lite utslängd från krogen.. Det var nog den första gången någonsin jag kommer bli utslängd för att man sitter inne på toaletten och ska spy, och blir utslängd i enbart klänning. Tackar.

Så dagen har spenderats i sängen, och på toaletten. Resten kan ni nog räkna ut själva. Men nu mår jag bättre, men vet inte fortfarande om jag ska dricka på nyår. Just nu är det INTE speciellt lockande..

MEN. Allt innan det här var party med massa dans och drinkar/shots jag inte kommer ihåg att jag drack. Roligt att se på bilder sedan man inte minns! (Y) Men kul var det absolut! Nu ska jag bara komma ihåg att åka till Lidköping imorgon innan jag åker hem, och hämta mitt körkort som jag tappade bort. Och då ska jag inte prata med någon i någon fucking garderob som bara ber oss hålla käften.







Who? Jo men han var ju.. het.


Lidköping

Jag överlevde, helt klart! Jag brukar lova att köra lugnt, men det är inte alltid det blir så. Och det blev inte så. Som vanligt. Men jag dog inte i alla fall, tur att Hazzes matte har skaffat honom bra skor!

Jag har fått min fina julklapp av Sofie, och dessutom ätit mat. Nu ska vi bara hoppa in i duschen, sedan blir det party mina vänner. Det var ett tag sedan jag var här och partade nu, men den kvällen var också den allra bästa. Repris ikväll? Hell yee!

Snöstorm?

Jag orkade aldrig packa till denna dag igår, jag var så fruktansvärt trött. Men jag ställde klockan tidigare, dock vaknade jag tidigare nu i vilket fall så det gör ingenting! Ska upp och käka frukost, sen packa och direkt fara iväg upp till Lidköping. Försöker skynda mig så den där snöstormen inte ska komma innan jag åker (eller under tiden) Usch, jag ser inte fram emot det här. Jag hör av mig sen så att ni vet att jag lever i vilket fall =)

Puss på er!

Godnatt..

Nu tror jag allt att det får bli sömn! Jobbat 9 timmar idag - på självaste julafton. Helt okej får jag väl faktiskt ta och lägga till. Men däremot är jag trött nu. Jag har inte jobbat på jag vet inte hur länge, och går in och jobbar 3 dagar i stärck och går upp tidigt. Jag som inte ställt klockan tidigt mer än någon gång på 2 månader.. Men så kan det var ibland!

Imorgon behöver jag nya krafter, eftersom jag ska i den omtalade snöstormen, åka upp till min vän i Lidköping. Börjar redan bli orolig för resan..


Julafton

Herrejössös vad mobilen har gått idag, den måste nästan vara sönderbränd nu.. Men alla mina vänner, tack sötnosar. I love you!

Dagen har alltså spenderats hos min faster. Vi var runt 20 personer, åt massa god mat och tittade på Kalle Anka. Min enda tjejkusin är alltför söt. Hon hade mig som bakgrundsbild på sin dator, och skrivit något i stil med "Min kusin, Ida". I somras sa hon till mig: "Jag ska köpa likadana kläder som du. Jag ska sminka mig likadant som du. Jag ska tatuera och pierca mig likadant som du. Jag ska ha samma frisyr som du. Och sen.. Sen ska jag plastikoperera mig, visa ett kort på dig och säga att jag vill se ut precis som du!". Sötare får man leta efter.

Nu har vi öppnat julklappar, och jag fick precis reda på att jag inte slutat jobba än. Hm, trevligt. Haha. får genast sluta skriva. Men en av de bästa julaftonar på länge i varje fall!


God jul




God jul i stugan, idag är det julafton!
Jag har redan varit uppe i dryga timmen snart och duschat. Jag börjar som sagt jobba klockan tio, sedan ska vi iväg till min faster tillsammans med alla kusiner. Tur vi har ung släkt så man kan ha det kul av den orsaken i alla fall, jag är ju äldst av alla kusiner =)
Nu ska jag få i mig lite mat, sedan sätta igång att sminka mig, håret kommer ta sin lilla tid idag..


Snart dags

Det är inte mer än runt 20 minuter kvar till julafton. Jag har på senare år inte alls tyckt det vrit något speciellt med julafton alls, men i år känns det helt annorlunda. Ser har sett fram emot den på ett helt annat sätt och det är helt underbart! Dock känns det inte som att det ska vara julafton om knappa halvtimmen.. Men jag har bestämt mig för att somna innan det, mestadels för att jag jobbar hela dagen imorgon och börjar klockan 10. Därför måste jag upp kl 7 för att fixa massa grejer och göra mig iordning.

Dessutom ska jag INTE göra som förra året - glömma att sätta telefonen på ljudlös. Efter tolvslaget ramlade det in sms, om inte på morgonen. Men det är mysigt så vaknar jag av vibrationen, så kommer jag i alla fall att somna leende. Om jag inte gör det i vilket fall <3

Godnatt på er!


Christmas time.

Vem har tid att skriva/läsa eller ens sitta vid datorn dagen före julafton? Inte jag i varje fall! Jag har jobbat hela dagen, i övrigt har det bara handlat om förberedelser och nu måste jag slå in dem sista julklapparna. Datorn får nu stå på, men jag har andra uppgifter för mig. De andra sitter vid tvn och kikar uppesittarkvällen. Hela familjen samlad, och hur ofta händer det på en skala? =)

Tsunamin -04

Är det bubblerooms skit som fått hela mitt internet explorer att knappt fungera? Åhh, jag blir vansinnig..

Kvällen har varit lugn, helt underbart. Jag fick inte så mycket läst, men däremot har jag suttit och tittat på en dokumentär om tsunamin där den var som mest drabbad. Privata videos som lagts ihop från berättande turister, som var helt fruktansvärda. Man fick inte bara se när allt vatten spolades bort i deras väg, utan också allt efteråt. Förstörda människor som desperat letade efter sina familjemedlemmar, dem letade bland skrot och bland tusentals döda. Sammanlagt dog över 250 000 människor, helt sjukt!

Och att människor har svårt att besöka Thailand efteråt kanske jag förstår, MEN.. Där dog 8000 människor. I Indonesien dog 116 000, frågan är ju varför det inte är lika omtalat. För att vi här hemma oftare besöker Thailand? Who fucking knows.



Bara en "liten" film från Tsunamin -2004
Checka in två minuter in i filmen och den där vågen.. Den är häpnadsväckande.


Lite jobb

Det har varit en händelserik dag på jobbet. Har flygt och flängt överallt verkligen. Men det är skönt det också, då känns inte dagen lika lång =) Eftersom att Jeanette är sjuk, så måste jag jobba imorgon också. Jag tackar väl inte pengar så sätt, dessutom blir det ju jobb på julafton för min del också. Jag säger fortfarande inte emot ^^. Dessutom så börjar ju jag skolan i mitten/slutet på januari, så därför behövs så mycket pengar som bara går. Lite inställning får man ha nu.

Nej, nu blir det dags för ugnstekt lax och annat gott. Sedan får det faktiskt bli en lugn kväll med bokläsande och tidig läggdags. Jag tror de flesta håller med om att jag behöver en sådan dag!

Godmorgon tisdag!

Jag är verkligen helt slut, sov lika kasst inatt som igårnatt. Hm, tycker inte om det här.. Men ingen idé att klaga, bara att hoppa upp för att jobba. Det kommer en ny kille hit idag för ev. jobb. Vi får väl se hur denna människa är, man kan ju alltid hoppas att det blir bra. Och att mina fördomar om rockare kan ändras lite..


Dagens låt



Jordyn Taylor - Accessory (Shopaholic soundtrack)


Vi är smartast i stan

Det blev precis så som jag förmodade att det skulle bli att åka till Göteborg med min äldsta vän jag har. (Vi har varit vänner sedan vi gick på dagis, på lönnen. När vi var jättesmå!) Det var en helvetes massa skratt, och måånga felkörningar. Har nog aldrig känt mig så kass i hela mitt liv tror jag. Dessutom blev jag vansinnig när vi inte hittade in till rätt ställe i Landvetter heller fastän vi varit där några timmar tidigare. Och inte heller hittade vi hem från ikea, nej det var ju lika bra att ta vägen genom hela Lidome två gånger och köra ut på samma avfart några gånger till. Och inte tala om när vi skulle till bandit rock. Den där jävla bron, vad blev det till slut.. Fyra gånger? Ja, vår resa tog många timmar vill jag lova. Dessutom blev det många stopp på vägen. Mycket för att min spolarvätska inte fungerar riktigt bra när det är kallt. Då är det bra idéer att Linn får springa ut i när vi ändå stoppar bilen. Haha. Herregud. Men kul har det varit, och lärorikt tro det eller ej.

Det vi lärt oss idag:

- Man ska inte tappa pizzan i backen och låta tanter glida iväg på den.
- Att om man ser att det står på en dörr: "Gå in rakt fram, sedan till vänster", så ska man INTE ta NÄSTA dörr och ta hissen en våning upp.
- Det finns mer än en motorväg. Fast vilken som är rätt, det vet vi fortfarande inte.


Dags att skynda

Jag är så duktig på att gå upp "i tid" numera. Stolt vet ni. Nu är det faktiskt dags att gå upp i alla fall, har mot förmodan legat i sängen i en timme sedan klockan ringde. Det är sämre. Måste hinna med allt här hemma innan det är dags för vår Göteborgs vistelse. Det kommer bli sjuuukt najs. Massa skratt om jag känner oss väl. (och felkörningar). Kommer någon tutandes och verkar allmänt förvirrad, så är det bara vi. Inget större problem!

Godnatt!

Måste bara få slänga in ett inlägg på någon jag är grymt besviken på just nu. Det var inte länge sedan det var en lång pratstund, och du lovade att skärpa dig. (men kanske var det för att du snabbt skulle rymma därifrån.) Du förstör för dig själv och för människor i din omgivning som bryr sig om dig. Du ger löfte efter löfte som du aldrig kan hålla.. Snälla, för alla andras skull?

Well well, jag är nu hemma i alla fall och måste lägga mig nu på direkten. Ställa klockan, för imorgon blir det Göteborg för att hämta biljetter, och en sväng till ikea med min lilla Linn.

-12 grader, och jag säger godnatt!



Hemma för en vecka sedan, innan all den andra snön kom..


Fullt upp

Sitter hemma hos Johan nu, har haft fullt upp hela dagen.. Massa tankar till min underbara och stackars mamma som ligger inne på sjukhuset..

Annars har det här allmänt varit en deppdag. Fast samtidigt helt underbar. För jag är så glad att du finns i mitt liv, och kommer att vara det. I resten av mitt liv. Well well. Jag svälter nu.

Dagens låt

Ett tips, lyssna inte på denna låt om ni är ledsna. 'Glad gubbe'




Demi Lovato - Dont forget


Det är en söndag

Då blev man väckt redan klockan 10 imorse. Alltid skönt att komma upp lite tidigare! Det blev sömn ganska sent igår ändå nämligen, men det hör väl bara till vanligheterna antar jag.

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch, sedan bege mig till Sofie ett tag. (Idag vet jag vilken väg jag inte ska ta.) Prata lite framtidshopp och få julklapp. I like it!


Sladd

Hon har nyss kommit hem, efter många sladdrundor i både Borås och längre bort i trakterna. Att umgås med mycket killar har sina för- och nackdelar. Men när man är nära både stängsel och att slå in ljuslyktor, då blir till och med jag rädd och nojig. Men tror ni dem lyssnar på mig för det? I dont think so ;)

Och kvällens var Johans "nya" bils skatter. "Joddla med svt". Ah han är klockren. Att skylla på att man kör volvo är INTE OKEJ!

Godnatt.


Dagens låt



Jessie James - I look so good (without you)


Linn vs Edward

För några veckor sedan

Linn: Jag fattar inte varför alla tycker Edward är så snygg!
Ida: Du, jag lovar dig. Läs boken eller se filmen och du kommer tycka det enbart pga hur underbar han är!
Linn: Jaja.

Numera beter hon sig lite annorlunda. Efter att ha läst "Om jag kunde drömma", sett twilight en gång och nu new moon på bio, är hon fast. Men det började redan när hon läst 1/3 av boken, ni vet på Facebook. Edward och en massa hjärtan efter? Ooops, hemskt vad snygg han blev ;)

Och förresten, bion igår var lika underbar som de andra gångerna. Linn var förtrollad.


New moon en tredje gång.

Att jag fick sova middag var verkligen guld värt. Jag lade mig med huvudvärk och vaknade dessvärre med det också. Gick ut på en promenad med hunden, käkade julmat och har nu duschat och ska bara sminka mig lite snabbt innan Lilla Linn kommer hit och vi beger oss in mot stan och biosalongen 2001. Självklart är det new moon som vi ska njuta av, för mig en tredje gång. Men vad gör det när filmen är hur bra som helst? =)

Tired

Home again. Har varit en jättetrevlig dag i Kungsbacka, jag handlade inte mycket (vilket också var planen). Duktig Ida. Men bilen var ändå fullproppad när vi åkte hem. Av vad ska jag inte säga, det har vi kommit överrens om att inte nämna något mer. (Det var bara ett sånt jävla tjöt om dem här fälgarna att vi bestämde oss för att inte nämna det mer.) Men fina var dem!

Har tänt en brasa här hemma precis, det var kallt som jag vet inte vad här inne. Men det börjar värmas upp nu =) Ska ta mig en liten tupplur innan jag hoppar in i duschen senare. Im soo tired! Har hunnit prata med mamma också, och operationen har gått bra, jag hoppas att jag träffar henne imorgon!


Puss!

Nu har jag det väldigt stressigt, men vad gör man inte för er kära läsare? ;) Jag drar till götet nu, vi hörs mot eftermiddag/kvällen igen! Får se om jag har med mig några inköp, jag "hoppas" inte det. Hoppas snarare på att Marcus får det. Så "jag får shoppa något". haha. Vi hörs senare!

Mitt jävla år ^^

ÅRET 2009

Hur har året nollnio varit för dig? - Medgångar, motgångar.. Men i det stora hela så har det varit en fantastisk bra sommar tex!
Bättre än förra året? - Ja, det har det.
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - Ayia såklart, men också massa andra saker som satt spår i hjärtat!
Har du flyttat under året? - Nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Massvis!
Har du druckit alkohol? - Var det ens en fråga? Jag är alkolist.
Har du kysst en främling? - Det beror på hur man ser det ;)


KÄRLEK

Hur har din kärlek varit? - Både väldigt bra och väldigt dåligt.
Har du varit kär? - Jajamensan.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Eftersom det finns många jag älskar, så ja =)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja, en del.
Har du haft ett hemligt förhållande? - Jo men absolut. Det är sånt jag sysslar med.


SORG & HÄMND

Har någon i din närhet begått självmord? - Förhoppningsvis håller jag reda på mina vänner, så nej =)
Har någon i din närhet avlidit? - Nej.
Har du slagit någon med knytnäven? - Inte vad jag kommer ihåg.
Varit i slagsmål? - Inget allvarligt.


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? -
Det har alla.
Har du skämt ut dig? - Oooh ja, ångrar vi? Neej då!
Har du ljugit för en vän? - Why would I?
Har du varit ute en hel natt? - Heta och långa nätter i Ayia, baby!
Har du blivit tagen av polisen? - Jag gör väl aldrig något fel?
Har du sovit i samma säng med någon av motsatt kön? - "Några gånger".
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Eftersom alla de vänner som publicerat detta tydligen sovit med mig, så har jag nog sovit med dem också!

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? - Självklart <3
Har du förlorat en vän? - Det beror väl på hur man ser det.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Jaa =)
Har du ljugit för en bästa vän? - Why would I nr 2.
Har du många killkompisar? - En hel drös. Love!

I hate the winter

Det var ganska intressant idag när jag skulle åka till Sofie måste jag säga.. Jag blev stående i en backe och kom varken upp eller ner. Jag fick psykisk hjälp av de flesta, och när inte ens Claes vill lämna sin bil i backen för att hjälpa mig, är det illa då? I think so..
Men det löste sig förstår ni. Jag blev stående utanför ett hus, och när gubben i huset kommit hem fick han så snällt köra ner min bil för backen. Eftersom jag absolut inte vågade köra mer, så fick han gå upp för den långa backen hem igen själv. haha, känner mig elak.

Men jag och Sofie har haft en myskväll, och jag är fortfarande kvar. Vågar jag verkligen köra hem? Ja, det är väl nödvändigt, med tanke på att jag ska till stoora staden Götet imorgon över dagen. Det kommer bli mysigt!


Aja, önska mig lycka till sen då....

Haaalt!

Tro mig, idag var det fasiken inte varmt för att vara ute och gå. Det blåser och snöar och har gjort hela dagen. Blåser gör det så mycket att snön yr en hel del.

Jahopp, nyduschad och ska nu flänga ut på vägarna. Singelolycka just dit jag ska för tjugo minuter sedan, får se till att köra lugnt! (Ja, jag menar det.) En bekant ligger väldigt illa till efter en olycka häromdagen, men förhoppningsvis så klarar han sig..

Och sist men inte minst, grattis till mammas bästa vän Eva, som fick en superfin liten Hugo idag!


Bort med bubbleroom..

Nu har jag förstått varför många bloggar inte har fungerat det senaste. Många stora bloggares sidor tex. Foki och egoina, har också haft problemet. Det yttrar sig som att "internetsidan kan inte visas", bloggen kan alltså inte ens läsas som vanligt. Det kanske också har med att göra att hela mitt Internet Explorer knappt fungerat nu under en tid.

Många av oss använder bubbleroom, där vi genom reklam tjänar pengar på vår blogg. Enligt blogg.se så "kraschar bubbleroom din blogg i Internet explorer". Jag har nu tagit bort deras script från mina kodmallar och hoppas att problemet ska vara åtgärdat nu och att ni kan läsa min blogg som vanligt!


Godmorgon förresten, jag ställde klockan på tio, men vaknade ändå en timme senare. Berodde nog på att jag lade mig väldigt sent igår. Snön vräker ner här hemma!

Dagens låt

Brand new. Varsågoda =)



Paramore - Brick by boring brick


Snööö

Det var riktigt, riktigt skönt att komma ut på en timmes promenad vill jag lova! Med varma kläder, pannlampa, massa reflexer och en god vän, så är det trots snöfall och blåsigt väldigt skönt. Jag fick samtidigt skotta en del, det kommer ju massa snö!

Men nu i en timme har det blivit lite tv-tid hemma med mamma, alltid skönt det också ibland =)

Dagarna springer iväg

Trots att jag faktiskt gick och lade mig i tid igår, så vaknade jag inte förrän efter 13 i förmiddags. Fick lite mått panik, så tur att jag redan var i stan så jag kunde komma så fort till Kicki som möjligt. På bara några minuter var jag redan nere vid bilen, och körde iväg trots att jag hade fullt med snö i framrutan. Liten som jag är behöver jag inte alltför stort synfält ;)

Hjälpte Kicki lite hemma, fick mat i magen och drack kaffe. Och pratade såklart!
Sedan har jag varit hemma och jobbat fram tills nu. Ska strax ringa upp Jennipher så vi kan vara varandras sällskap som vi brukar vara när vi är ute och går! Man behöver inte vara lika rädd och sen har jag lite extra tur eftersom snön ligger så fint och lyser upp sitt också. Men pannlampa, det är ett måste.


Dagens låt

Sprillans ny musik, take care.



Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart


En blöt stad

Jag är totalt pissblöt vill jag bara förmeldla er. Att gå i stan med stövlar som läcker in är ingen bra idé. (tycker ni inte jag borde börja bli lite mer rädd om mina fötter?) Har gått i stan med Kicki nu på eftermiddagen, och vi hittade massa fina saker. Tänker inte ens tala om för hur mycket jag handlade på Gina tricot..

Nu är det time för mat, äntligen! Har köpt med mig mat som jag längtat efter länge, det ska bli underbart!

Vinterväder

Vem tror ni ställde klockan på 10 imorse? Jo, det var jag! Hur stora är oddsen att jag ställer klockan när jag får sova hur länge jag vill på dagarna? Jag är hur duktig som helst.

Idag snöar det ganska regält här i Borås, någon minus grad, snön ligger på marken och ingen slask, helt underbart vinterväder! Har varit ute i en timme på promenad med hunden nu och måste därför slänga mig in i duschen nu så jag hinner åka till stan en stund!

Unge

Den dagen då ni hittar en sötare unge än denna, då ska jag hälsa Assar att hans kopia inte funkar längre. (Assar, vet du att ditt smeknamn låter som en utlänning?)




(okej, jag får väl tillägga att Niclas Assarsson faktiskt ÄR svenne. För hans skull och i senare bruk i bloggen)


Från jobbet.




Bjørklund


Arbetsdag

Arbetsdagen är slut, blev inte alltför många timmar. Det har inte alls varit en bra dag för honom idag. Stackaren, jag lider verkligen med honom. Jag blir ledsen när han mår dåligt av någonting han inte kan hjälpa. Gubben <3

Dagen har varit lugn idag men det är andra saker som tärt på mig, så jag borde vara hemma och ta det lugnt resten av kvällen.


Dagens låt



Keri Hilson - I like


Rädsla

Hela kvällen och en bit in på natten har spenderats tillsammans med Paulina. Hon bjöd på något som först verkade konstigt, men smakade.. get. Haha, det var gott i alla fall. Vem gillar inte att käka ladugård liksom. Det var ett bra tag sedan vi träffades nu, så det var massa trevligt!
Mindre trevligt var det på vägen hem. Ni vet, jag är hemskt mörkrädd. Men det gick ganska bra ändå, jag sprang förstår ni. Och snabbt gick det! Måste försöka få bort den här rädslan för mörker. När man inte ens kan gå till bilen, då är det illa.


Godnatt folks!

Reklam




Kommer ni ihåg denna reklam från telia för måånga år sedan? Haha


Lucia

Nu är det väl dags för en uppdatering tror jag? Eftersom vissa inte varit alltför krya varken inatt eller idag så har det inte varit läge att ens starta upp datorn. Men nu var det dags, efter en snabb sväng ute i friska luften med vovven och en biltur till stan.

Så nu är vi själva här i det stora huset, och väntar på att mamma och pappa ska komma hem efter deras vistelse i Göteborg och på hotell hela helgen. Sedan blir det att käka ute.

Förrutom två ryttare här utanför huset med ljus, klänningar och glitter, så har jag inte ens märkt av att det är lucia idag. Hm, det kändes så annorlunda förr..


Myskväll

Har varit lite ute och flängt på eftermiddagen innan "Lilla Linn" kom hit lagom till mat och sådär. Vi tittade på twilight såklart, eftersom hon också oturligt nog blivit kär i Edward och inte ens sett filmen. Fy!
Josse och Colin kom också dem precis lagom till filmens början, även om Colin inte var alltför happy över filmvalet. (ser man new moon före twilight får man skylla sig själv och tycka att alla är bögar.)

Nu ska vi snart go to bed här, är inte alltför trött än men det löser sig alltid. Dags för datorn att få vila i vilket fall som helst, så.. Vi hörs av imorgon i vanlig ordning!

Den berömda godnattpussen


Plastgran?

Jag kom ihåg förr om åren, då var det väldigt viktigt vad vi hade för gran här hemma. Mamma har pratat om plastgran nu i något år för att hon inte orkar med vattning och framförallt alla barr som ligger överallt. Dessutom har det varit viktigt med kungsgran och att barnen får hjälpa till att klä den.

Men i år är det annorlunda. Mamma införskaffade oss en plastgran, som redan var klädd när jag kom hem för några dagar sedan. Helt plötsligt spelar det inte så stor roll längre. Och jag måste medge att granen blev ganska fin ändå!


Dagens låt

Det kunde väl någon icke smart till och med räkna ut?



Erik Grönwall - Higher


Lördag

Gissa om jag blev glad igår när Erik vann? Helt underbart! Dessvärre var jag BRA irriterad på hans flickvän som skulle stå där uppe hela tiden och få publicitet. Men i vilket fall så var det ju rätt snubbe som vann. Im happy.

Nu är frukosten i magen, och det är dags att åka till knalleland med Josse. Vet inte vad hon ska köpa, antar att det är lite julklappar kanske? Känns knappast som att dem behöver ge bort mer, deras köksbord är redan fullt med julklappar.. Tänk om man själv vore ute i så bra tid.


Vi hörs senare!


Kyla

Är det inte skönt att komma in till ett hus, där det luktar nybakt bröd och ställa sig framför brasan när man varit ute och gått i kylan? Det spelas julmusik och i alla fönster är stjärnor tända.
Jag kom precis in från att ha varit på en promenix. Colin ringde två minuter innan han och Josse kom, och upplyste mig om att vi skulle ut och gå. Sagt och gjort.

Och nu borde jag äta lunch, sen byta sängkläder och ta en lååång dusch. Jag längtar redan.


Otursfötter

Åh, jag vaknade senare än vad jag trodde att jag skulle göra idag. Hm, jag måste komma igång med mitt liv på ett eller annat sätt innan skolan börjar känner jag. Kanske borde börja ställa klockan varje morgon istället.

Och dessutom känns min fot så oerhört mycket bättre nu än för en dryg vecka sedan. Jag går inte och haltar och ser ut som I-I längre (Invalid-Ida) utan det börjar tygla sig! Jag är fortfarande lite svullen, men det struntar jag i. Jag går fortfarande med min stödstrumpa på mig, snyggt.. Tänk vilken otur jag har egentligen. När vi var i Ayia napa för ett halvår sedan, (och jag var full, igen..) och jag fick en glasbit i foten som splittrade sig och jag hade massa glassplitter i hälen. Efter ett läkarbesök där han använde kniv, pincett och förstoringsglas som enda hjälpmedel medan stoora fiskar i ett akvarium simmade runt och stirrade på mig, fick jag gå runt med en stödstrumpa över hälen hela tiden. Tror ni det var lätt på stranden när man inte fick få någon sand däri? Nepp, vi provade en gång. Sedan fick det allt bli poolen! (Nej, vi badade inte i klamydiapoolen, vi använde duscharna.)





Jag ska väl inte behöva berätta för er att jag fortfarande inte fått tillbaka all min känsel i mina tår pga höga klackar på andra foten sedan liseberg för två veckor sedan?


Om jag kunde drömma

Nu är boken äntligen utläst. Eller äntligen och äntligen, men.. Jag har inte alltid så värst mycket tid att hinna läsa på dagarna (tro det eller ej). Eller snarare är det för att jag priotiterar att göra annat i mitt liv än att sätta mig och läsa.  Men "tyvärr" (får väl till och med jag erkänna) är denna bok totalt fängslande. Och jag vet att jag inte är den första som uttrycker mina känslor för den på detta sätt. Im in love. In Edward, in the love, in the story.



Drömma

Lars Winnerbäck - För dig





"Jag har sett varenda vrå av Sveriges land
Jag har härjat runt i loger och på Grand
Jag har letat efter ro för min skakande hand
Efter dig, efter dig, efter dig

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

Jag är hög nu sen den dagen när du kom
Ja, jag är hög nu och kan inte somna om
Och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång
Med dig, med dig, med dig

Det sägs att kärlek lovart stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft men aldrig sunt
Det är sagt av nån stackare som aldrig ramlat runt
Med dig, med dig, med dig

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny
Med dig, med dig, med dig"


Dagens låt

Jag bjuder inte på någon ny låt idag, utan på en underbart fin låt som gått på repeat på min dator nu ikväll. All heder.




Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu


Ja tack!





Steve Madden: Zip up
1499:-


Bilfix

Det känns som att det varit världens längsta dag idag, bara för att jag gick upp tidigt antar jag!
Blev bjuden på kaffe hem till Kicki, så satt och tjötade i en timme eller så.

Sedan får jag tacka världens bästa Erhan, som hjälpt mig och dessutom fixat min bil idag. Han är guld värd!



Nu är det dags att vara social mot vänner som kommit hit, vi ska äta massa gott och bara umgås. Härligt!

Dagens låt



Maskinen - Pengar


Julklappar och bhc

Jag hittade såå mycket julklappar förut. Not. Men jag vet ungefär vad jag ska ha i alla fall. Linn hittade nog mer fynd än vad jag gjorde, trots att hon är den fattiga utav oss. Haha. Jag behöver känna mig rik ibland (fastän jag inte är det).

Sedan blev det ishallen och hockey såklart. Idag var det en riktigt rolig match! Mest för att BHC var riktiga duktiga på planen. Dock ett stort minus för Växjö klacken, inte ett dugg kul när supportrar tror sig vara så stora och coola utan någon som helst anledning. Trots förlust efter straffar så lämnade vi ishallen med ett leende (kanske berodde det på mongot från BHC-klacken som pekade finger åt pappa för att han sa åt honom sluta reta den andra klacken och gå därifrån).

Ha en bra kväll mina vänner, nu blir det film!

Julklappar

Nu har jag znoozat i en halvtimme, tror att det är dags att gå upp nu!

Jag hade svårt för att somna igår, ingen aning varför. Men jag har börjat få så ont i min rygg eller svank rättare sagt, att jag inte vet hur jag ska ligga längre. Speciellt inte i min otroligt mjuka säng. Och inte blir det att byta säng direkt snart heller.

Idag mina vänner är det dags att i alla fall försöka börja med inköp av lite julklappar. Jag ser fram emot det, trodde inte det faktiskt. Men har insett att jag nu FÅR SHOPPA. Även om det inte är till mig själv. Människor blir också glada såklart, och vem tycker inte om att göra sina bära och kära glada?

Happy day

Kikade på flickan som lekte med elden idag tillsammans med Frida, det var mys och filmen var faktiskt bra mycket bättre än den första tycker jag! Ska bli väldigt intressant att se om den tredje filmen är lika bra, men det sägs ju så.

Sedan blev det fira litegrann på mcd med Linn, med mat och massa prat. Ibland undrar jag om det finns någonting i världen som kan få oss att babbla mindre än vad vi gör. Jag tvekar på detta.. Till slut får man avbryta mitt i alltihop för att man inser att klockan börjar bli mycket.





Flickan som lekte med elden


Sweethearts







Bronx: Graffia
1499:-


Happy!

Idag blev jag antagen till utbildningen som jag sökt, wiiiee! Happy!

Livet leker verkligen just nu, och jag mår så bra! Ingenting kan gå bättre just nu (förrutom om jag vann några miljoner på lotto då).

Nu ska jag gå ut och skrika lite av glädje för att jag har världens bästa människor runtomkring mig, för att jag har en säker framtid och för att jag är mega lycklig!


Dagens låt

Eller nattens kanske man säger?

Har ni inte sett filmen Raise your voice, så gör det. Jag har aldrig gråtit så mycket över en film i hela mitt liv. Vet inte om det är för att jag har varit lika nära att förlora en familjemedlem som hon gör.. Hela filmen är så genomtänkt, så otroligt fin. Om ni inte sett den, gör det!





Hilary Duff - Someone´s watching over me


Just a great day

Mitt nät har inte varit som det ska idag.. Min dator verkar leva sitt lilla egna liv ibland också. Men jag hoppas allt fungerar nu!

Har precis kommit hem efter en trevlig kväll hos vänner. Blev bjuden på mat, och har pratat en massa. Och busat såklart! Varit ute på lite vift också, det är jag ju aldrig annars ändå, eller?


Nu ska jag försöka få tyst på min mobil istället som pipit ett bra tag.. Sedan vankas det nog sömn. Eller kanske inte riktigt än. Det finns viktigare saker att göra först. LOVE

God morning, sunshine

Jag vaknade redan klockan 11 idag, en applåd för mig! Gjorde en god frukost och bara satt och njöt. Det är alltid lika mysigt när mormor är här på morgonen, och man inte behöver vakna upp helt ensam här i huset.

Nu får det bli en lång och skön dusch. Kan ju inte träna heller så, jag får väl gå runt som I-I (Invalid-Ida) och inte heller kunna gå i stan och kika julklappar. Jag har fortfarande inte haft orken att julshoppa. Det är bara för att det är ett "måste" antar jag. Annars säger jag väl knappast nej till shopping!

Accident

Det verkar vara många som undrar vad som hände igår, med sjukhus-tankar och allt. För att slippa svara på sms, msn osv, så..


Jag var full. Jag skulle hoppa ner för en trappa. Med 12 cm höga klackar. Och det är inte att föredra. Okej?

Dagens låt

Även om den här låten varit med i något år nu så.. This woman always deliver great music!



JoJo - Too little too late


Keep this far away from me



Steve Madden: Trusst
1849 :-


No hospital today


Dagen efter..

... är den så kul? Nej, inte denna gång. Nu blir det bakfyllemat, sedan sjukhuset. Jag var.. lite dum igår.

Men kvällen i sig var underbart bra! Inflyttningsfest till en början, sedan blev det harrys. Dans, massa god dricka och wonderful friends. Så glad att jag har alla mina vänner vill jag lova, utan dem hade ingenting betytt något! Jag är så lyckligt lottad.

Nu är det dags att försöka att ta på sig med iandra ord. Får se hur det här går..

Party på G

Det var ett jävla fläng på mig idag. Min herre. Jag står andra till lags i alla fall, och nu är det min tur!

Vattnet hade blivit skitkonstigt, så vi fick lite smått panik när vi skulle duscha båda två, raka benen osv innan kvällen. Då är det tur att man har underbara människor i sin närhet som kan erbjuda en lägenhet att göra sig iordning i. Vilken annan kille hade lämnat ut sin lägenhet till två partygalna brudar? Inte så många tror jag, du är en ängel<3


Ses vi i dimman?

Han är förstörd

Jag hade svårt att tänka mig att min vän skulle må bra efter sin Tallin resa, men.. Idag har jag fått konstaterat att han inte längre är som han ska. Dessutom erkände han själv att är helt efter i huvudet och jag kan inget annat än hålla med!
Vid varje sväng, fick jag i princip tvärnita för att han inte sagt att jag skulle svänga. Och eftersom han inte kan ge någon vidare förklaring till varför heller så avgör jag slutsatsen. Han var så full, så länge, att han förstört sin hjärna. Yepp, så måste det vara.





Sådan här bild från resan säger väl allt och inte var dem från honom heller. Utan från hans vän som skickat. Undrar om han ens vet om att han gjorde det.


Dagens låt

Har älskat den här låten sedan den kom ut. Great!


Tyvärr väldig dålig kvalité på videon, men det var den enda att kunna bädda in om ni vill kunna se videon.



The pussycat dolls - When I Grow Up


God lördagsmorgon!

Jag var verkligen helt slut igårkväll, det bara gick inte att vara uppe längre, så jag stensomnade redan vid halv ett. Det kändes underbart att sedan vakna halv 10 och inse att man inte sovit bort hela dagen. Bra där!

Idag kan det bli hetsigt, och om jag känner mig själv kommer jag att stressa en hel del. Men jag ska försöka lugna mig, och gå och käka frukost nu. Det vore ju en bra start att inte behöva kräkas för att man är så hungrig!

Idol

Paus i idol, har svårt att veta vem som just ska vinna idol. Jag tycker ju om Erik och Tove bäst, även om alla tre gjort jättebra framträdanden hittills!

Det verkar vara ett jäkla drag där borta, och jag unnar all den glädjen åt min kära vän som är där med sin lillasyster idag. Hoppas ni har en sjujäkla bra kväll, mina små hjärtan!


Dagens låt



Master Blaster - Everywere


Underbara twilight..





"Jag skulle inte kunna leva med mig själv om jag gjorde dig illa, Bella. Du anar inte hur det har plågat mig." Han tittade ner och såg skamsen ut igen. "Tanken på dig - stilla, vit och kall... Att aldrig få se dig rodna igen, att aldrig få se den där glimten av intuition i dina ögon när du genomskådar mig... Det vore outhärdligt". Hans underbara ögon plågade. "Du är viktigast för mig nu. Ingenting har någonsin varit viktigare."



Uppe i tid

Hemma från storhandling och annat idag. Fick gå upp tidigt för att skjutsa, så snäll jag är. Inte ofta jag offrar mig att gå upp tidigt. Det är bara för mina käraste, och då får man offra sig. Right?

Nu är det nog dags för träning, sedan pepparkaksbak lite senare. Massa mys!


I studion

I tatueringsstudion, min vän var skraj och bad att vårt andra sällskap skulle hålla henne i handen.

Personal: Du i stolen?
S: Ja?
Personal: Nu står han och taffsar på någon annan.
S: Vem?
Personal: Din pojkvän!
S: Eh, vaa?
Personal: Är inte han din pojkvän?
Ida: Alltså han har två flickvänner.
S: Ja, vi är som en enda stor familj du vet.


Efter en stunds missförstånd och förklaringar..

Personal:
Okej NU förstår jag! Men jag tänkte bara att du kanske hade velat veta att "din pojkvän" taffsar på din kompis!


Tattoo

Då kom man hem, några klädesplagg och en tatuering rikare. Eller ska jag säga fattigare?


Torsdagsmorgon

Känner mig lite smått stressad för att vara ärlig. Hinner inte ens platta håret, världen går under ;)

Fick bråttom då jag gick upp en halvtimme senare än tänkt, och att jag sen var tvungen att gå ut med hunden en sväng. Inte riktigt så jag planerat min morgon.. Men det får gå, jag får skylla mig själv att jag är sömntuta.

Nu är det dags att gå ut och starta bilen, som sagt. Att ha bil på vintern är inte alltid jättekul..


Dagens låt

Lite annorlunda låt för att vara pink, (vem trodde pink skulle göra en ballad?) men jag tycker om den! Hon lyckas väl med det mesta hon gör..




Pink - I dont believe you


Ett ♥

Innan den här dagen är slut så.. Måste jag bara ge en helt underbar person ett  ♥. Hela fucking dagen är ett stort hjärta. Att se en glädje i någons ögon som man tycker mycket om, att få höra ord som man drömt om är så mycket mer värt än andra saker i livet.

Ni borde testa ;) 

Skön kväll

Finns det något skönare än att på eftermiddagen/kvällen ta det lugnt, sedan träna, duscha och bara bädda ner sig och mysa i sängen? Tror inte det =)

Dessutom är det ju helt underbart väder ute! (För dem som inte har bil är det ännu bättre.) Frost och minusgrader. Sådan där bitande kyla, och tidigare av dagen har himlen varit knallblå och solen lyst. Ångrar lite att jag inte tog en promenad idag ändå..

Nej, fram med "Om jag kunde drömma" nu, var ett tag sedan jag läste nu. Jag får ju inte tappa bort mig!



Ha en bra kväll mina vänner =)


Till Niclas-parken

Måste slänga in ett grattis här till my friend som har blivit stor och "äntligen" flyttat hemifrån. Fast jag blir orolig för honom ändå, han är ju bara 25 år inte säääkert att han klarar sig liksom. Haha. Killar är ju killar..
Ni vet, jag var nervös igår för att han inte hittar tandborsten bland all packning, och att han ska glömma låsa dörren? Njae Ida. Dags att sluta leka mamma och släppa lite på pojkarna =O


Grattis my dear,
på lördag blir det inflyttningspartaj!



Dagens låt



Ultrabeat - Use somebody


I love this cutie

The fucking foundation was helt slut, inte bra! Fick ta med mig ett annat test hem så får väl se om det fungerar istället =)

Och vad tror ni jag kommer hem med istället om inte en ny mobil? Jag brukar inte vara lättlurad, så ställde den lilla telenor-gubben mot väggen. Så nu ska det nog förhoppningsvis bli lite billigare att ringa också =)

New moon igår också, såklart! Wonderful film, och en ur sällskapet vill också han se filmen en gång till. Får väl se om det blir en tredje gång, men tror det får vänta tills den kommer ut på hyrfilm istället. Dem där filmerna är beroendeframkallande, jag somnar till twilight varje kväll ^^



The city

Tänk om det kunde fler sådana här mornar. Klarblå himmel, kallt och frost. -2 grader här hemma idag =)

Dags för stan, jag är lite partysugen denna tisdag. Antar att det är pga mitt nya album som spelas på högsta volym. I like it.


Dagens låt



Cascada - Dangerous


Första december

Paus i programmet, och jag uppdaterar er så länge =)

Har drömt massa inatt om en viss herre. Han var väldigt elak mot mig, och dessutom höll jag på att kräkas när jag vaknade pga någon tvingat mig att äta blodiglar. Fy fan, tur han förstår vad han gjort nu efteråt ;)

Blev väckt idag för att jag någon gång ska kunna komma härifrån i tid. Låter frukosten smälta lite innan träningen så den inte kommer upp igen. Jag har fortfarande träningsvärk i benen från igår, men ser det ut att stoppa mig? I dont think so =)

RSS 2.0