Döv?

Låter cola och jordgubbs milkshake ungefär likadant? Äsch, jag bara undrade. Man behöver inte ta och ifrågasätta i alla fall om jag nu vill ha min cola. Ofta man nu beställer en milkshake (som hon sa att jag visst gjorde) när man inte ens tål det?

Mcd är mcd. Rusta upp med lite ny personal som inte har fel på hörseln, tack.


Städtant

Fan vad jag är redig, nu, 1½ dag senare, är mitt rum färdigt. Har i princip tagit ut allting och satt in igen, tagit ner allt från väggar och upp med nya saker osv. Nu är varje hörne rent kan jag lova. I helgen får jag hjälp med innehåller i min stackars garderob, som SKA bli mindre. Så får jag det gjort också =) Nu återstår det bara att åka in till stan med min vän senare och köpa det som behövs köpas (inte behövs, men ni vet. Det som jag vill köpa).


Nej, dags att ta tag i bilen invändigt. Ciao =)


Storstädning

Jag storstädar mitt rum, lägg märke till storstädar. herregud, jag har hållt på ett tag nu.. Lägger in en bild sedan när jag är färdig. Lite av mina nya prylar får komma upp nu, roligt ju =D


Jag eldar upp alla mina rosor och annat jag fått under ett par år, och har gått ut och slängt i tre omgångar! Pappa ska sätta fyr på elden.

Pappa:
AJ som faaaan!
Ida: Vad är det?
Pappa: Det är ju taggar på dem här jävlarna!
Ida: Jag trodde du kunde räknat ut det själv. Faktiskt.

 


The Hills

Åh vad jag blev lycklig när jag såg att första avsnittet av säsong 5 av The Hills kommer idag!

Jag har precis kikat klart på det på nätet, och det ser ju riktigt ljust ut med en säsong till. Jag grät till och med, det måste väl ändå säga någonting =D



Happy

Jag går till sömns inatt med ett leende. Inte ett såhär skitstort leende på läpparna, utan mer att man är så glad eller lycklig inombords att man bara vill sparka med benen i sängen, bita sig i armen och... ah, you get it. =)

Förbättring

Man är då inte många timmar ledig imellan allt. Inte så man har tid till att göra saker i alla fall.. Samtidigt pallar man inte att bara jobba och sova. Så hellre hitta på något och vara trött sedan =) Just därför har det blivit dåligt med uppdatering, men jag lovat att bli bättre än bara ett blogginlägg om dagen.

Har precis kommit hem nu, väntar ett samtal <3

..

En sen lördagsnatt. Två lulliga tjejer (18-22 år) beställer mat i kassan och kassören uppger summan. En av tjejerna vänder sig till killen (ca 25 år) bakom dem i kön.
Tjej 1: Betalar du eller?
Killen: Nja, alltså, jag är inte riktigt sån.
Tjej 1: Nähä, och vem fan är du då?


Wooork

12-timmars pass idag också, slutar inte tidigt heller med tanke på att jag började 08.30. Hade inte varit fel att vara hemma kan jag lova, hemma är ju alltid bäst eller vad säger man =) Och hem ska jag om sisådär 4 timmar.

Om en vecka så kommer det bli lugnt med jobb igen, det ska bli underbart. Hinner inte ens ta hand om mig själv just nu känns det som.. Ska bli skönt med någon dag ledig mitt i veckan och så =)


Work, work...

Jag började jobba 8:30 och jag jobbar fortfarande. En tredjedel kvar av dagen. Fyra timmar kvar av mitt tolv-timmarspass. HARD, jag vill ligga hemma och sova! Jag kommer garanterat slänga mig i sängen så fort jag kommit innanför dörren, tro mig!

.

Tänk att en speciell människa kan säga en mening, som gör en annan människa så glad! <3


Varning i Göteborg

Robbanduvet || Gbg med grabbarna idag säger:
så ikväll blir det rajtan tajtan Assar kör la strumpbyxor ögonskugga och klack skor.. medans jag kör lack kläder med ett plomman i munnen.. och så ska vi sjunga "I will survive" så det ekar genom Göteborgs gatorna..

Robbanduvet || Gbg med grabbarna idag säger:
Klart du känner oss..Assar går ju runt med en skylt som det står "IDA NILSSON"
jag har även skrivit Ida på högra skinkan

Robbanduvet || Gbg med grabbarna idag säger:
Då får vi väl skriva ditt mobil nr på assars skylt "Ida nilsson söker brunstig tjur till romantiska hemma kvällar vid idol"

Ser ni alltså dessa två människor i stan ikväll..

 


Så lita inte på dem. Jag vet inte ens vilka dem är! (host)


Känslor

Mina vänner, ska det verkligen behöva bli stora grejer över saker som inte ens hänt?

Ni måste förstå att jag inte nämner namn i min blogg längre, och har inte gjort på ett bra tag. Problemet är istället att ni gör egna tolkningar av vilka personerna är som jag "döljer". Om jag hade velat att ni vetat, så hade jag sagt det. Ni måste ju förstå att det gått långt, om jag inte ens nämner mina allra bästa kompisar eller vad jag själv gör längre..
Jag behöver inte sitta här och medvetet skriva en massa saker för att få människor arga, sura eller ledsna. Sådant klarar jag mig väldigt bra utan, vilket inte alla verkar göra.

Jag ska inte dra alla över en kant, men det är inte jag som gjort det såhär. Så ni vet det. Att skriva blogg har gått överstyr..


Ha en bra dag! =D

Pappa är korkad

Mamma: Ida, är du hemma på fredag förmiddag?
Ida: Det vet jag inte, vadå?
Mamma: Dem kommer och hämtar soffan då, om du kunde hjälpa till? Vi tar ju en del i taget. att bära ut alltså.
Ida: Aha okej. Men är jag hemma så hjälper jag ju till.

'Någon minut senare'

Pappa:
Vart kommer han ifrån som ska hämta soffan?
Mamma: Uddevalla.
Pappa: Är han så JÄVLA dum, att han tar en bit av soffan i taget när han kommer så långt ifrån? Jag tyckte väl att han verkade fan så skum!


Blondin/Brunett

Pers 1: Men har du gjort svarta slingor i håret?
Ida: Vadå, har du inte sett det?
Pers 1: Det har jag säkert, men tror du jag tänker på det?

Jag säger då det. Här försöker jag att färga håret mörkt för att människor ska tycka att jag har blivit smartare. Och så går det månader innan det märks?

Jag säger då det, att vara blond eller brunett har ingenting med IQt att göra! Om ingen tyckt att jag blivit smartare då..


Wonderful

När jag kom hem efter jobbet imorse så hade mamma varit och handlat för att fixa en underbar frukost till mig. För mig som knappt ätit på 24 timmar var det det bästa som kunde inträffa =)

Nu ska jag sova bort min förmiddag! Ciao =)

Det sötaste

Shit, är inte denna valp det sötaste ni sett? ^^


Godmorgon/godnatt

Efter en väldigt jobbig natt på jobbet så är jag äntligen hemma och ska nu sova bort hela jävla dagen! Godnatt

Ps, min vän lever fortfarande. Bilen också. Grabbarna har tur.


Bes...

Bilen ska ombesktigas idag då. Hm, nice. Om den inte går igenom nu, såå mycket pengar som jag slängt ner på bilen.. Då ska jag ordagrant slå sönder bilfan med ett gångjärn. Sen ska jag putta den nerför stupet på andra sidan vägen och aldrig mer kolla åt den!

Tur att jag har någon med mig som kan ta vara på mig om jag får rycket =)


Ayia napa -09

Jennnipher uppdaterade i sin blogg idag vad jag tänkte på när jag hörde en viss låt. Och min kommentar löd:

Jag tänker först och främst på Nicola. Jag tänker på mornar då vi blir väckta av deras musik, på Carl när han fastnade med skorna på balkongen pga all sprit som grott in i balkonggolvet. Jag tänker på en bergsprängare med massa bra musik, alla förfester.. Jag tänker på Bishops snurrningar, jag tänker på Klains utslagna tand. Jag tänker på alla mornar tillsammans med våra svidande händer för alla våra försök att väcka Ivan och Philip. Och på våran taxi med öppet bagage pga våra madrasser. Kanske också på Carl dansandes på stranden, och Ivans okoncentration på tennisspelet. Jag tänker på Ayia Napa -09 baby! And I miss it..




Ta mig tillbaka till en halv månad full av sol, bad, världens bästa människor, skratt, förfester, grabbarna grus och blue moon bar <3


Grattis!

Grattis Marcus min kära vän på din dag! =)


Dålig resp. bra dag!

Idag har det faktiskt varit underbart väder här i Borås! Jättevarmt i solen verkligen. Det är ju hemskt trevligt! Och jag har varit på vansinnigt bra humör, och fruktansvärt dåligt.

Dåligt, när jag glömt stänga av ljuset på bilen och den inte ville starta. Sämre när jag skulle starta med startkablar och inte fick upp pappas huv.. Bättre, när jag fick mig en promenad med den äldsta vännen jag har, och sedan massvis med onyttigheter till en superfilm!

.

Nytt ljud i bilen wiiihooo =D

Golvljusstake

Nu så mina kära vänner var är det dags igen! =)

129 kronor


Stackarn

En bil. En bil. En ambulans i full fart. En ambulans i full fart. Båda med blåljus. En bil. En bil. En bil.

Det kan INTE vara lätt att vara hööks fotograf, att försöka ta kort på en häst som står bredvid vägen på ett litet ställe med mycket trafik. Tyvärr är skillnaden STOR mellan en rädd häst och en nyfiken häst. Stackars fotograf. Han var bekymrad. Jag bestämde mig för att gå till fots och kolla vad ambulansen hade för ärende istället.


Bilfan =D

Att reparera en bil för 15 000... det är inget roligt. så ni vet.


MEN tur att man känner folk. Annars hade det sprungit iväg en del. Nu har jag iaf nya bromsskivor och klossar runtom, nytt bromsok, ny länkarm, nytt hjullager, ny kamrem och är ny servad. Så nu fan ska biljäveln hålla! Och med en fräsch bil.. Så tänker jag inte köpa en ny. Hazze får stå ut med mig ett år till.

Camilla Läckberg

Inatt sov jag underbart bra, men dessvärre så var det svårt att somna pga att jag kikade Camilla Läckbergs kriminaldäckare Predikanten. Den var riktigt, riktigt bra! Dock var den väldigt hemsk och jag fick somna med lampor tända. Vaknade också till hennes första "bok som blivit till film", Isprinsessan. Bra den också! Tyvärr hittade jag ingen trailer till någon av dem utan får bara fram Basshunters "Camilla", hur det nu har med saken att göra.


...

Jag säger bara det, att bilar är bara till besvär. JÄVLIGT MYCKET BESVÄR!!!

Hihi

Idag har jag tillbringat en tid i en våldtäksskog. Den var ingen mysig upplevelse vill jag lova! Tur man har säkert sällskap ibland ;)

Happy

Jag är så oerhört tacksam över alla de vänner jag har, det finns inte ord. Jag vet inte vad jag hade gjort utan er!

Vad glad jag är nu =)

 


BUZZ!

När vi var på Ullared häromdagen, så köpte mamma spelet BUZZ!, där man fick kontroller och ett spel ihop. Det kostade närmare 300 kr och eftersom det var med sport också, så passade det ju oss super. Men när vi kommer hem så är hela spelet på engelska! Hur kan dem sälja sånt utan att förvarna direkt?

Det var väl inte mer med det, vi åkte till game och köpte 4-5 nya spel. =) Så nu har vi massa olika och det spelas för fullt här hemma!


Ikea-dag

Det räcker inte att bara åka till vanliga ikea för andra gången på en vecka eller två. Nej, då fattas det två ynka assietter och vi måste åka till två ikea på en och samma dag. Tur att man har så sjukt jävla roligt ihop! =D


Soppa?

Min och Sofies mat flyter i mjölk.

.

Dagen har bestått av pingis, hej baberiba och massa massa prat. Behöver jag ens nämna vem jag tillbringat min dag med? Jag tror inte det =)

Namnsdag

Det var då HEMSKT vad folk verkar ha bra koll på namnsdagar nu för tiden! Vaknade upp med jag vet inte huuur många sms. Jag får nog lära mig att hålla koll på namnsdagar jag också.. Eller ah. Först ska jag lära mig att hålla reda på när mina nära och kära fyller år ^^

Tack så mycket kära vänner =)

Finding Neverland

Jag har köpt på mig lite filmer, och därför var det en utmärkt idé att åka iväg och kika film. Köpa på sig massa god mat och bara mysa liksom, hur gött är inte det? =)

Idag fick det bli Finding Neverland. Och, okej. Den är jävligt bra. Och hade vi varit mer seriösa i vår roll som filmkikare, så hade jag nog gråtit en hel del.




Väggljusstake

Om man älskar ljus, ungefär som jag. Då kan man fortsätta att köpa saker som kräver att man har ljus. Det kommer inte bli billigt den dagen då jag ska köpa alla dessa ljus som behövs för att "fylla upp" det jag köpt. Men det är ett senare problem. Dem ska brinna ner också. Ett evighetsprojekt! Dock tjänar man pengar på fynd. Dessa två kostade bara mig närmare 70 kronor!


.

Någon har gjort ett STORT misstag idag. Ett misstag som kommer kosta, och ångras resten av livet.

Tired

Efter en massa fina bilar, däcktjut och lukten av gummi mot asfalt så är jag nu megatrött! Huvudvärk har jag det också. så ska hitta på något bus till, sen så ska jag sova och vara utvilad till morgondagen =)

Men jag säger godnatt redan nu!


.

Ida: Låt inte bilen stå på för mycket tomgång bara
Mamma: Men vadå, om jag måste stå vid ett rödljus då?
Ida: Jo, men alltså om det är svinlånga köer och sånt. Försök undvik dem.
Mamma: Du, jääävlar säger jag om du har lurat ut mig på massa skit nu. Då jävlar ska du få veta!


Dyblöt!

Jag är inne dyblöt. Helt dyngsur. Båda mina små bilar är nu tvättade och fina! Pappa har varit iväg med en av deras också, så nu har vi 3 glänsande bilar på uppfarten! Och nu är jag behov av en låååång dusch. Men först, laga mat.


Morgonsms

Första dagen på länge som jag är uppe tidigt! Brukar sova till närmare 2 på helgerna (när jag är ledig) numera. Ibland vaknar jag med fullt med sms på telefonen, och ibland vaknar jag av dem.

Mina sms imorse såg ut såhär från personer:

VAKEN ;)
Men du sover :D
Dags och vakna! :D
Nu får du inte sova mer :)

Och sen blir det tråk bara för att inte just den personen väckte mig, för att den ville det? Haha. Ni är söta.


Promenad

Min man: Vad är det här för fucking väg? Går den uppför eller vad är det med den?

Så mörkt var det när vi var ute och gick nu ikväll. En halv mil fick det väl bli ungefär =)


Internet..

Det går i perioder, och hela internet blir hur segt som helst. Sidor kan inte visas osv. Förstår verkligen inte vad detta ska vara bra för.. Och det kommer hålla i sig ett tag nu.

Yeye, whatever. Nu är jag i alla fall hemkommen från jobbet, Simon har äntligen kommit hem från sjukhuset efter att ha spenderat dagar och nätter där. Tycker så synd om honom, att det alltid ska vara något!

Godnatt

Jag har inte ens tid för bloggen, då är det illa =O

Sedan ni såg mig sist har det hänt en hel del. Fotbollsmatcher på tv med folk och baby var ju mest irriterande. Så nästa gång, pizza och öl i våran spelhall. Det får bli så :D
Innebandy när många av dem spelade, we love the game ;)

Sedan massa jobb, sovande i små grupper. Inte behövt spendera någon natt ensam, det gillar vi! Sedan massa annat smått och gott, som jag lärt mig att man inte ska skriva på sin blogg för att det bara blir massa tråkigheter då.

Njae, avsluta det som avslutas kan, sen sova. Det låter ju helt underbart ^^


Fullt upp

Det är inte ofta jag har sååå extremt mycket att göra så att jag inte ens kommer hem. Men igår var det fullspäckad dag med jobb och massa annat. Hade en underbar dag, och somnade på det allra bästa sättet jag vet ^^

Polisen har bytt bilar

Innan dag kom jag och tänka på en incident som gjorde att jag bara skrattade.

För ett tag sedan när jag och Kicki var ute och körde, så var massa bilar sega, och jag hörde om tre bilar på raken. Efter mig kommer en stylad volvo och kör om i världens fart. Jag börjar blinka på honom och han saktar ner avsevärt. Han skulle tydligen åt samma håll som vi, så han trodde att vi följde efter honom. Vi fortsatte blinka, och massa andra saker så att till slut killen i bilen blev så skraj att han stannade vid vägkanten på en landsväg och började backa mot oss! Haha. Han trodde vi var polisen. I en audi 80?? Det var något nytt!


Morning

Godmorgon!

Det var riktigt segt att ta sig upp ur sängen idag! Det blev många znoose tryckningar.. Well, nu åker jag iväg och jobbar några timmar. Ses senare!

Snabbt att hitta dröm-mannen. haha

- Ida Nilsson ll Blondie Lawful. säger:
haha
never att du har
haha
och vad fan är det där?
Nickeduvet | | säger:
en vit häst?



Nickeduvet | | säger:
då får du fan nämna mig med
- Ida Nilsson ll Blondie Lawful. säger:
haha lovar


Drömmar som aldrig slår in

- sofie , säger:
oroa dig inte
- Ida Nilsson ll Blondie Lawful. säger:
nej men ändå
usch
jag vill ha allt jag vill ha
jag vill ha massa rum
jag vill fan ha ett slott!!
- sofie , säger:
jag med
ett stort
med en jävla vallgrav runt om
- Ida Nilsson ll Blondie Lawful. säger:
med massa egna riddare. och snygga ska dem fan vara!
- sofie , säger:
jaaaa, på vita hästar ska dom sitta!
- Ida Nilsson ll Blondie Lawful. säger:
ahhh, och så ska dem göra allt man ber dem om!
(sofie, nu drömmer vi faan mer än något)
- sofie , säger:
nu äre bara att hitta en jävla groda att kyssa, så har vi en prins oxå
- Ida Nilsson ll Blondie Lawful. säger:
Du, jag hatar fan äckliga, vidriga grodjävlar. Då lever jag fan hellre ensam i resten av mitt liv!!!
- sofie , säger:
elr så tar du en jävla riddare och har han som KK åtminstonde


Glaad

Work, work.. Slutade jobbet för ett tag sedan, och fick idag höra massa roliga saker som både gör mig stolt och otroligt glad! weeeeii =)

Sånt får inte hända!

Den här morgonen har jag gråtit i ungefär 8 minuter i sträck. På grund av den här videon.




Bio

BECK - I stormens öga fick det bli ikväll. Jag tyckte den var riktigt bra, dessutom fick man några goda skratt emellanåt. Vissa delar drog jag bara upp knäna och var helt nervös vad som komma skulle. MEN, slutet gjorde mig besviken. Kändes som vi satt kvar i biosalongen och bara tänkte.. Jaha..?. För er som vill se den, säger jag inte mer än så =)




Massa ljus är mys

Jag tycker om att spendera pengar, undra om man kan ha det som ett intresse. Bara att spendera dem liksom? Dessa två ljuslyktorna kostade sammanlagt 80 kr, inte så farligt om ni frågar mig! Och jaa, jag älskar ljusdet har jag ärvt från min mamma. Det är hur mysigt som helst, och gissa om jag kommer ha mycket tända ljus hos mig i min lägenhet? =)


Paddor!

Grodor måste seriöst vara dem vidrigaste djuren på hela denna planet. På gångvägen från våran parkering till huset har vi stenplattor, där alla grodor verkar älska att tillbringa sina kvällar och nätter.
När man då ska gå från bilen till huset, går man och verkligen stirrar ner i backen för att inte möta någon. Helt plötsligt ser man ändå någonting som hoppar, och man blir livrädd. Jag vet inte huur många gånger jag skrikit pga dem vidriga djuren!

Det får mig bara att tänka på utomlands, när det var fullt med syrsor, och man fick chansa och snabbt hoppa över för att dem inte skulle hinna hoppa upp framför eller bakom en. En kväll hoppade en syrsa upp i kjolen på mamma, och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv när jag såg henne springa omkring där hoppandes med folk stirrandes och skrattandes runtomkring.

Frågan är ju, om de mellersta grodorna eller de största är värst. De mellersta hoppar skithögt, medan de stora är så feta att de bara krälar fram.


Höga berg och djupa dalar

Ibland har man otur när man ligger hemma och känner sig dålig. Och ibland har man tur.
Jag tittade på Sverige-matchen på tv som tog slut för ett tag sedan. Den absolut bästa matchen på så länge! Helt otroligt, Zlatan gör 2-1 när det är någon få sekund kvar av tilläggstiden! Att Sverige hade en enorm press på sig att vinna denna matchen, gjorde att jag och pappa flög upp ur soffan och skrek av glädje.
Sedan var jag tvungen att lugna ner mig, ringa sofie, ta en alvedon och lägga mig i sängen. Årets match, årets mål, Zlatan! Du kan när det väl gäller..

Evigt jobbande

Arbetsdagen är över, 8 timmar är gjorda och avklarade för dagen. Känns skönt!


Hängande ljuslykta

Ibland är jag lite osmart och tar slänger mina kvitton. Men den här kostade i alla fall under 100-lappen. Den hänger ner en bra bit från taket (vilket inte syns så mycket här). I like it!


Män som hatar kvinnor

Idag har det varit en myskväll med god efterrätt, tända ljus och lite annat mysigt. Min andra gång som jag tittat på män som hatar kvinnor, och jag tycker fortfarande den är ruggigt bra! Kanske lite mer långdragen andra gången, den är ju trotts allt en bit över två timmar!
Tvivlar på att många av er missat den, och för er som älskar den, kommer en uppföljare om ca 2 veckor på bio. Flickan som lekte med elden.



Ljusstakar

Lite nya inköp, självklart! De här två svarta ljusstakarna gick på sammanlagt 140 kr, två söta investeringar! =)


Yees sir

Då drar jag och jobbar om en stund. Jag slutar inte förrän senare ikväll, så vi hörs då! Då kanske jag delar med mig om min nya plan också ^^

Ha en bra dag!

Kuddshopping

Shopping är fortfarande det bästa jag vet! Och still, så är jag på att köpa saker tills jag flyttar hemifrån! Så idag blev det stan igen och köpte ett par kuddar som mamma gett mig tips om på rea! Så jag gav bara 200 kr för 4 st kuddar =)



Jobb!

Idag har det varit jobb (bredvidgång) 7-14. Trivs såå bra hittills, känns verkligen jättebra och jag är superglad som fått denna chansen! Om strax över en månad får jag veta om jag får stanna antingen till 1 dec eller i ett halvår till. Hoppas självklart på det andra alternativet! Så länge jag vill hade ju varit det mest optimala, men man kan inte alltid få som man vill!

Shopping

Shopping, shopping, shopping. En tjejs bästa intressen. Right? Idag har det gått åt några hundralappar, eller någon tusenlapp. Det är bra jobbat, I love mina nya investeringar! wiiiee


Bästaste film

Män som hatar kvinnor, bästa filmen på väldigt länge. Myste med massa gott vi hade varit och köpt. Myys! ♥

Btw, det nya "hangaround" är ju bara läskigt. Massa både konstigt folk som rör sig i kretsarna, och dessutom är huset inget vidare! Men jag och mina två IQ-befriade "män" till vänner kan ju ha skoj ändå, till en viss mån om att saker går sönder. "Den var dagens!"

Det tror man aldrig...

... att en sådan liten människa kan framstå som en så god vän inför människor, är den som är värst av dem alla. En människa som beklagar sig hur elak folk kan vara, och sen får andra människor helt plötsligt folk emot sig. Det går bra att ändra historien under tidens gång har jag hört?

Jag är stark, fråga mig då och jag står för vad jag sagt. Men alla gör inte det. Dem är så svaga att de spelar hellre att det är synd om dem själva, så att dem ska kunna ha fler på sin sida. Men när människor vet att DET är fake då? Då är man illa ute =)


Volvo?

Volvo och hårdrock. Nej, inte riktigt min stil. Men det där med volvo kommer jag få överkomma om ett tag varesig jag vill det eller inte. Men till Göteborg idag, så fick det bli så. Är man för snål för att slösa på egen bensin så är en pappa alltid bra att ha.

RSS 2.0