Rydell och Quick

Torsdagskväll igår såklart här i hemstaden. Denna gång uppträdde Rydell och Quick, lika bra som varje år. Tråkigt att det inte var bättre väder! Vi träffade massa folk såklart, sedan blev det Mcd för hela slanten.


Stjärnvinst!

Kicki har hittills vunnit 2 stjärnvinster på liseberg. Det är duktigt av henne att hon föder mig.

Maaaayhem

Denna låt sätter sig som en smäck på hjärnan och är GANSKA svår att bli av med!  ♥



vaaanlig kväll

Jag HADE egentligen tänkt skriva en punktlista idag, men det orkar jag inte med. Inte nu. haha.

Jag och Josse var ute med alla vovvar, dem var duktiga allihopa (Mira är min prinsessa). Sedan kom Anna och Joakim förbi, mycket trevligt! Åkte hem till Kicki, vi drog in till stan, mötte Bella på mcd. Där var väl samma folk som vanligt. Bra eller dåligt, ta det som ni själva vill =)

En vanlig kväll helt enkelt, hittar ingen bättre förklaring än så. Och nu måste jag sova 'gäsp', vi ses imorgon som i vanlig ordning!

Freebra of Sweden

Jag har införskaffat mig den nya Freebraa of Sweden, och måste säga att jag har lite blandade känslor. Första gången jag använde den var den svår att veta exakt hur den skulle sitta för att den skulle sitta bra. Detta i kombination till att man blev varm och svettig slutade med att jag fick placera om den med jämna mellanrum.
Men när man väl lärt sig att sätta fast den ordentlige (och tar hand om den på rätt sätt) så måste jag säga att den är en superbra och håller sig verkligen fast!
Superbra om man har tubtopslinnen, klänningar med djup urringning i rygg och andra klädesplagg där man vill dölja band och liknande!



Har ni provat den?

Hårblås inköp

Eftersom jag alltid har en förmåga att låna min mammas hårprodukter osv, så köpte jag igår en egen hårblås. Testade den för första gången idag, och den var superbra verkligen!
Nu slipper jag bli på dåligt humör så fort jag ska iväg och behöver blåsa håret när mamma tagit sin med sig =)

Remington professional AC ionic 2000W


Äkta vänskap

- Vad var det för brud du hade med dig?
- Det undrar jag med. Jag hittade henne på gatan.

Jag har bra, jordnära och vänliga vänner. Så ni vet.

jag är vaknad

Fick åka hem från jobbet tidigt imorse, inget kul alls. Direkt när jag vaknat kom Marcus hem och förgyllde tid. Jag är glad att jag förhoppningsvis snart får min strålkastare, jag är glad att jag nu vilken dag som helst kan tjäna lite pengar =) Men jag är sur för att en enda bult fattas, då hade jag sluppit bli någon tusenlapp fattigare.. Livet är hårt har jag lärt mig.


Jag bjuder på Bellas tuttar :D


Maaassa vovvar

Man ska inte vara ute i högt gräs när det regnat hela eftermiddagen med skor som läcker. Man säger väl att huvudsaken är att man håller sig torr om fötterna..? Men det är det värt med bra sällskap! Våra hundar har varit på alla humör som går tror jag. Behöver väl inte säga mer än så ;)


På rullande "fot"

Så fort som Hazze rullade igår, visste jag inte ens att hans däck kunde rulla. Trodde inte kan kunde ta sig fram så snabbt. Men det är behövligt om man är i stort behov ♥

Partynatten

Vi kom ju iväg igår, vilken himla tur! Förfest hos Bella, fest på Brämhult sedan krogen. Helt okej kväll tillsammans med Kicki, Bella, Janina och Emma! Och massa annat folk såklart.


Kvällens tema var svart
fr. vänster: Emma, Janina, jag, Bella och Kicki




och idag har vi varit överrallt och ingenstans verkligen. Kom hem för en stund sedan och ska nu nana eftersom det är tidigt jobb imorgon igen. Helgen har gått i ett rasande tempo!


Sms freeeeeak

Öppna din SMS-inkorg. Bläddra neråt 5 gånger och skriv innehållet i sms:et efter frågan. Upprepa samma sak för varje fråga.

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Då är vi två ;) Vi får väl gå på ifk-elfsborg då ;)

Vad gillar folk bäst hos dig? Nej nej du förstör inte stämningen ;) ! Jag blir bara jätteglad om du kommer.. Det är det viktigaste för mig ;) hihi.. Så du är så välkomen så ;) !!! Äntligen får vi ses en stund i alla fall ;) hihi.. Lördagen den 8 augusti kl 18:00 =) Pusspuss<3

Vilken raggningsreplik faller du för? Skicka ditt konto nr =).

Vad var det första du sa imorse? Jag förstår inte *pip* tycker det verkar precis som "frågar *pip*, han är dum nog att inte kunna säga nej" men det är lugnt, hehe =) behöver inte förklara.

Vad är det sista du kommer säga innan du dör? Vad bra, blev lite orolig, tack för en trevlig kväll i alla fall =) Hälsa Kicki med =)

Vad säger personen som gillar dig mest just nu? Åker nu, var där 10 i =)

Så vad säger du under förspel? Haha sant ju ;)

Och efteråt? Nu ber vi båda om förlåtelse och är vänner jag bråkar inte om småpengar.

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord? Okej =) Fan vad nice good luck =) Du ska få dina "50 kr" så du kan köpa en korv och 3 tugummin =)

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem? Haha nej =O de är ju mitt i skiten för fan =O haha

Och sista.. Vad sjunger ditt favoritband om? Haha lugnt. Tar den svarta, har plockat ut allt "ljud" ur 80in, samt nytt ljud i den svarta, så självklart den ;) Ni kan inte hämtas vid badhuset tror du? Polisen håller span på mig..

Panik

Det blev en jävligt sen kväll igår. Jag, Kicki och Bella var ute och röjde. Kvällens klockrenaste var ändå Hgrens kaffevåg. Gud, jag skrattar sönder.

Efter att vi gick och lade oss imorse någongång, så väckte Bella oss kl 2 på dagen idag. Vi har stressat idag så herregud. Har varit överrallt och ingenstans och har fortfarande panik. Blev därför ett panikslaget blogginlägg, varsågoda!

Hejdå Varberg

Idag åker jag heeem från Varberg. Det är konstigt, att vart man än är och hur bra man än har det... Så längtar man alltid hem. Nu återstår bara att se vilken tid jag får sluta för mammsen!

och visst är det typiskt, nu när solen har börjat visa sig?

BeeeellaBus

Bella: Vad faaan glor du på?!?!
Ida: ehh.. dig?

Det är ett minne blott, men ett ganska eh.. trevligt första bemötande, eller vad säger du gummaaaan? :D


Dålig förlorare

Min pappa har fått för sig att han aldrig har förlorat på mini-golf, yatzy, bowling, kubb.... osv. Ni vet vad jag menar.
Idag vann han på yatzy precis som vanligt. När vi ska börja vårt tredje spel säger pappa att den som vinner denna omgång är bäst. Därför skriver han på pappret längst upp: Den som vinner detta spel är bäst i allt. Och vem tror ni vinner? Jo jag! Jag var jätteglad fram till pappa knycklade ihop pappret och spolade massvis med vatten över. Jag hann dessvärre rädda det, och har nu gömt det för att det så småningom ska ramas in. Och det ska det fanimig göra också!

Inför alla andra håller han sig till att han inte ens spelat och att jag har ljugit ihop allt själv. Men.. Jag har ju Simon som bevis ;)


Ett regnigt Varberg

Nu fullkomligt öser regnet ner här i Varberg, och jag har precis varit ute med hundarna på en promenad!



Vilken av dessa hundar tror ni är mest bortskämd? ;)

 

Like always

Då var det dags för sena kvällar igen fastän man ska upp och jobba. Tur man inte börjar lika tidigt som annars! Emma får mig att stanna kvar <3 Sötnöt.


Kicki ♥ Ida

Kicki har varit massa mega gullig och gjort något fint till mig ♥ Och så har hon tagit den sista texten från min blogg, värsta super gulligt! Hon är meeega bäst helt enkelt ♥ 



Rooosa bil

Eftersom jag var hos Emma tills alldeles för sent igår, får tyvärr Hazze lida för det idag. Stackaren =(
Dock har jag sett snyggare bil än polarens igår. Rosa med schackrutigt tak.. haha. men tydligen hade han ett jävla ljud i skiten, och jag kan inget annat än hålla med.


Gekås

När förslaget från Ullared kom från mamma idag, höll pappa på att dö. Inte nog med det, han försökte få mamma att förstå hur oooerhört trött han var som vanligt han blev ditsläpad idag mot sin vilja i alla fall. Och han visste vilken tid vi skulle åka hem. Inte konstigt att han letade parkering i 40 minuter..


Små milstolpar

Jag kan hålla med om det Vickan fick fram i sitt tal på studentdagen, att det är inte alla stora saker som sätter spår i ens hjärta, utan de där milstolparna på vägen dit. Alla småsaker som man tagit för givet, som man liksom inte alltid tänker på. MEN som man ler åt när man tänker tillbaka på hur det var just då.


linn säger:

som att gå hem från skolbussen typ

alla kvällar vid kiosken o målevi

du vet

såna småsaker som egentligen inte var något annat än vardag

- Ida Nilsson l Vaaarberg ♥ säger:

nej det är faktiskt sant

linn säger:

ja wtf

jag saknar till o med dig

- Ida Nilsson l Vaaarberg ♥ säger:

:O :O

vad händer liksom

linn säger:

världen går under


Världen borde inte gå under för att en vän saknar en.


Familjen Dafgård

Det här måste vara den klockrenaste reklamen som finns!


Mamma visar vad hon går för

Mamma (till pappa) : du skulle fan kunna BO ihop med din jävla tv och fotboll. Operera fast den och pöka med antennen!!


Lögner

Som singel, så lär man sig att inte ta åt sig lika mycket vad omgivningen säger. Men lever liksom bara sitt liv och bryr sig inte på samma sätt så mycket om vad folk runtomkring säger.

MEN i förhållanden är det annorlunda. Och där verkar det som att allt förvrängs ännu mer. Det är ju i ett förhållande sådant inte borde förekomma överhuvudtaget. Det bästa är ju att det förvrängs av någon som ska visa sig vara en god vän. Hur vänligt är det?

Man ska ta reda på hur det står till från båda sidor och inte bara från en, det är då det blir komplikationer! Kom ihåg det.


varberg söndag

Jaa, då vart det redan söndag igen. Varför springer alla dagar iväg på sommaren? =(

Igår blev dagen som den blev, men jag och Kicki gjorde i alla fall det bästa av situationen och hade i alla fall lite kul. Sedan fick jag mest ta hand om lillebror på kvällen. Sådant sällskap gillar vi INTE, och jag var fly förbannad där ett tag. Och han också. Skyddar storasyster till 1000 ♥


Idag väckte pappa oss kl 2, snacka om att vi var trötta. Så direkt upp och äta lunch. Sedan åkte min Kicki =(
Var ute och gick en sväng i Varberg med hund, mamma, Simon och Eva. Sedan har vi haft besök hela dagen.

MEN, jag saknar min Kicki något enormt. Det är såå tomt utan henne, miss her a lot..


- Kicki || säger:

Saknar dig med

skulle kunna sitta ihop med dig

- Ida Nilsson l Vaaarberg ♥ säger:

det tycker jag att vi ska satsa på!

- Kicki || säger:

Jaaa varje dag 24/7 tråkigt utan dig


Ge mig lite mer

Ida: Kicki säg en bra låt?
-tyst-
Kicki: Sätt du på den som du tänker på, så ska vi se om vi tänker på samma

Vi säger samma sak, tänker samma sak. Like always. <3



Wheels and wings

Dalsjöfors.
Kicki.

Sandared.
Bella. Alex.


Varberg.
Grilla. Fixa. Alkohol. Izko. Raaban. Hgren. Isak. Snålskjuts. Pattan. Örebroare. Robban. Assar. Hogge. Bella. Jessica. Janina. Oscars. Strömma. Busstation. Hallin. Adde. Cöff. Hamnkiosken. Raggarbil. PUSSSIIIEEESS haha

Så mycket meer, men.. det håller vi för oss själva. PUNKT.


Börja dricka igen kanske?


Galet

Det finns egentligen ingen plats alls i min bil just nu i alla fall inte i baksätet med all packning men ändå skulle Hgren och Mikael tränga sig in där det fanns nästintill obefintligt med plats. Och dessutom hoppa av på opraktiska ställen, och Mikael utan byxor, framför alla bilar och människor! Jag blir rädd..

Godnatt, och sov gott!

Här sitter ju byxorna på i alla fall..


Vi geografiar

Fan, jag har till och med sovit middag i två timmar! Och under dessa timmar har Kicki hunnit smida mer planer. Hon har sin "period" just nu, var inte oroliga.

Nu är stuga bokad för mig, Kicki, Robbin och någon mer till Vaggeryd den 28 augusti när baby alice har spelning. Det kommer bli bra dricka, bra musik och bra sällskap. Vi intar nya geografiska lägen, fett nice.

Vilket misstag = vilken lycka

Hur mycket sätter vi på att mina manliga grannar i lägenheterna mitt emot är överlyckliga nu? HÅLLER TYST

Solarium

När jag och Ida var mindre, så gick vi till tårpilen för att sola solarium. Hennes mamma hade förbjudit henne, men eftersom min mamma däremot tyckte jag skulle sola för att jag var blek, bestämde Ida sig för att göra det bakom hennes mammas rygg. Dock var hennes mamma hemma när vi kom hem, och hon fick världens utskällning eftersom hon luktade solarium lång väg. Jag försökte ta på mig skulden och sa att hon suttit i närheten av mig, smart drag? Inte direkt.

Idag har vi gjort om vår lilla procedur, men nu är det okej. Jag tror att hon får bestämma själv nu. Annars har vi kommit på att riskförlossningar är riktigt motbjudande att titta på, att vi är livrädda för åska och att vi nog trivs i varandras sällskap. haha. En mysig kväll!

Tisdaaag. eller onsdag kanske till och med..

Nu behöver jag sööömn.. shit, jag är så jävla trött. Är just hemkommen från Kim, och ska nu bevisa för Kicki hur bra minne jag har. Nu ska vi se.

Det var menat att denna dagen skulle bli en repris, det gick. Nästan =)
Tila Tequila idag också, självklart. Hallin, Adde och Köff kom och joinade på en kaffe. Sedan åkte vi till Norrmalm för att fortsätta dagen som igår. Satt hemma hos Isak med Hgren och Mikael och spelade kort. Jag och Kicki delade på att vara neger i över 2 timmar. Och vem satt med vinsten tro? Hmm..
Drog vidare till Brämhult och Kim. Var ganska mycket folk där.. Bla Raaban, Izko, Playmate, Alex från secondtunes mfl. (Kicki, orkar inte. haha) Satt ute i partytältet och frös en bra stund. Tur man har en Kicki som värmer i nödsituationer<3

Njae, jobb om 3 timmar. Snart får jag och mina vänner börja ha "delad vårdnad" om dem här redbullen..

Extra sovmorgon

Jag får sms.

'ett nummer': God morgon! Sover du? ;) //Carro
Jag blir förbannad att jag får sms men läser ändå. Tänker, vem fan är Carro?! Blir sur och försöker somna om. Ögonlocken fullkomligt flyger upp, jag vänder mig om på en hundradels sekund. Fan, jag skulle gått upp för 50 minuter sen..

Idag var det första dagen någonsin som jag försovit mig till ett jobb. Och till att hämta en arbetskollega på vägen dit. (jag borde väl ha förstått att jag ändå hade annat för mig och lade mig så jävla sent) Men från att sova, så var jag på 10 minuter nere i stan. Det ni ;)

Vem tror ni drack kaffe och redbull om vart annat och blev kallad duracell resten av dagen?


Natti

Idag låg jag i en ficka medan en gubbe satt på toaletten, jävla mysigt hörrudu.

Nu är det dags för 4 timmar sömn om jag kan lägga mig nu inom en halvtimme. weeii. Jag är bra. A shot at love with Tila Tequila och Kicki är fast. Och lite gott till det =) 
Nyss hemkommen från norrmalm också, mycket trevligt får jag säga. "Friterade pommes".

Godnatt, sleep well!


Måndag

Efter lite handling tillsammans med Sofie, intog jag igår min farmors lägenhet som jag nu ska bo i helt ensam i 1 vecka. I love it! :D Sedan åkte jag iväg en stund, och var inte hemma förrän strax efter halv två inatt. Men ibland så behövs sånt, och gumman.. <3<3 till dig!

Michael har varit hemma och snott massa bullar av mig idag, annars har det bara varit jobb och lite packning. Men dagen har ju mer att erbjuda =)


glädje/sorg

Alla har sina dagar, då man mår bättre och då man mår sämre.

Idag, har dagen varit bättre till en början, helt klart. Sedan vände den mot det sämre. Och det snabbt. Att ett glatt humör kan vända på några sekunder är helt otroligt.

Kuul!

Det är jättekul att se att alla (inte riktigt alla) läsare kommit tillbaka efter min lösenordsskyddade tid! =)

Goodmorning sunshines! :D

Nyvaken.

En enda irriterande fluga på mitt rum inatt, som fantamig har suttit i mitt ansikte hela natten. Nu springer min hund runt i sängen och hugger efter den. Men jag tror den har förökat sig. För nu har jag tydligen tre. Deras liv måste vara roande.


Godnatt people

Nu är jag trött, ska gosa ner mig i sängen nu strax. Har varit i B-bygd och haft en trevlig stund måste jag säga =) Och sen har ju Ivan varit på besök i Borås! Han är helt störd. One of a kind liksom. Tänker inte säga vad jag tror det beror på ;)

Idag hände en konstig incident. Marcus skulle kolla hur min strålkastare satt fast eftersom den måste bytas. Helt plötsligt går inte motorhuven att få upp. Det mest märkliga som hänt på länge. Den öppnades bara på en sida, antingen den ena eller andra och det var inte direkt lätt att få upp den heller. Spaken inne i bilen var helt lost och gick inte att använda. Trodde ett tag att Hazze gett upp hoppet om mig, han måste ju vara mig trogen!
Som tur var så mådde han bra igen efter lite mer buntband, smörj, slag och annan "omsorg"!

En annan konstig incident inträffade hos Josse och Colin idag. Jag var heelt säker på att jag bara blundat i några sekunder och utbrister: "Fan, det är rätt gött ändå, när man bara sluter ögonen och liksom inte somnar"
När Josse och Colin kollar konstigt på varandra och skrattar förstår jag inte riktigt vinkeln. Att jag sovit ett tag? Det var BRA strange kan jag lova. Colin hade till och med sagt att han skulle "måla mig i ansiktet" och sedan tagit en matkniv i mitt ansikte och låtsats att det var en penna. Han trodde jag skämtade att jag sov. Jag trodde han skämtade med att jag sov.
Jag sov fan inte.

Inte alltid det blit normalt


good morning

det har burrat hela morgonen i den där elektroniska saken, så nu är det väl dags att i alla fall vakna antar jag =)

Godmorgon!

Han tog bilen

Sandared är inte alltför långt bort ändå.. I alla fall inte om man har massa bra sällskap med sig dit man ska. <3

Idag blev jag också beordrad att hålla stenhårt i nycklarna till bilen i alla fall. Eftersom det var en VISS Fidde som satt i min bil igår och helt plötsligt startade den och körde iväg. UTAN KÖRKORT! Hmm.. Tror ni jag blev happy? Inte så värst.



Wild horses

Den här låten och texten får mig verkligen att... tänka.
tänk hur svårt det kan vara att leva upp till sina drömmar ibland.



Dont blame me

Ida: Men alltså allvarligt, hur stavar man skölja?
Ivan: Ida.. Jag är den enda blatten du känner och du kan ÄNDÅ inte ens stava till skölja?! Seriöst..?

Måste bara tillägga att jag nyss fick fråga hur det stavades. Och hon sa fel.


DESSUTOM
tycker Ivan att hans kompis är dum, för att han skickat ett sms som löd: "den kalkonen som du köpte som pålägg, är det nötkött?".

Men Ivan är inte mycket bättre själv. I ayia napa frågade Filip vad pork betydde, och Ivan svarade att han trodde att det var en sådan där kalkon eller något. Dem fick fråga servitören som tittade konstigt på dem och visade ett kort på en gris.


redbull

En hård natt, med knappa två timmar sömn. Då var det en himla tur att den "automatiska kiosken" gav mig två redbull för priset av en. Sedan blev jag kallad duracell resten av dagen.


Torsdagskväll

Finklädda. Kicki. Hestra. Kickis Linus. Stan. Melody Club. Bror. Rädsla. Fidde. Kompis. Skrattandet. McDonalds. Volym. Hallin. Svart. Stulen bil. Ted. Förföljelse. Cm-från-krock. Idiot!

Det är väl typ det som hänt ikväll, om än inte lite till. Ska upp om någon timma, tidigare än vanligt. Men vad gör man inte för att få sluta tidigt?

Godnatt!


Jag skattar inte över

Att jobba över är överskattat. Bättre att göra sig fin inför stan och melody club istället =)


det är inte lätt när det är svårt

Jag kanske går emot mina egna principer och krossar mina planer. Men huvudsaken är att jag följer mitt hjärta PUNKT.

Biltjuv?

Man ska inte köra som en biltjuv, fastän man är en nikotinberoendes bästa vän. Men vet ni, hon är värd det. Och jag blev rädd för mig själv.

Någon råkade knäppa en bild på mig och Hazze? =O 


Poliiser

Varför kör man ALLTID helt plötsligt så perfekt när man har en polisbil efter sig när man aldrig gör det annars?



Jag är lite rädd för kackerlackor..

Det ligger ute lite klipp från ayia napa på youtube numera. Här kan ni se mig, när vi just upptäckt att vi hade dessa hemska djur i vårt rum.
Grejen var, att jag precis innan detta spelades in, var ganska osmart. Apollovärden (som här är ganska dragen) berättade för mig att kackerlackor gillar renlighet och inte smuts. Jag tog därför i ren panik en jävla massa chips och slängde på golvet, trampade och hoppade på dem för att dem skulle krossas så det blev smutsigt. Dock åt tydligen kackerlackor mat! =O

Så jag sprang och hämtade jord istället...



Linnéa

Jag satt och kollade olika klipp på youtube, och hittade min lillebrors flickvän sjunga. Hon sjunger himmelsk människan..



Raaadio

Jag har visst fått en hälsning på radion in-messat till mix megapol.

"Jag vill hälsa till Ida Jenna Nilsson. Min blivande. Puss från Skövde"

Lite roligt faktiskt, även om det kommer från en superkompis. det borde ju ha varit från en beundrare egentligen, eller vad säger ni? =)

Han har alltid kallat mig Jenna, så inte direkt så svårt att lista ut vem det var från ;)

Jenna Jameson 

                                
                                           
 


Måndaaag

Denna arbetsdag har varit full av skratt. Dagen gick alldeles föör fort nästan. Antar att det var för att vi hade så mycket att göra, och inte hade en lugn stund. Och vi kom på att jag och Carro inte ska gå ihop, det blir bara massa fnitter och folk runtomkring börjar också skratta. Frågan är ju om jag bara skrattar, eller om jag skrattar åt Carros skratt? haha.

Efter jobbet åkte jag till stan och åt lunch på orion. Detta också med mycket nice sällskap! Hade det riktigt trevligt i 2-3timmar med mycket skratt, framtid och minnen. Jag vet inte vad jag mer ska säga. Lost kanske.

Sedan blev det i alla fall IFE tillsammans med Frida och Henke. Träffade också Jennifer, C.Badh, Assar och Tommi på samma ställe. Nice shit! Matchen började icke bra för fem öre. Men IFE arbetade upp sig, och vann med 3-0! Helt klart ett godkänt betyg på en bra match! Värt aaaaalla de pengar jag lade ut på min biljett ;)

Ni får leva med att jag inte uppdaterar för detaljerat.
Godnatt folk, imorgon är det upp tidigt - igen. Imorse var jag i alla fall pigg och på underbart glatt humör. Ni vet när man skuttar ur sängen, greppar bilnycklarna och glömmer resten.

Godnatt söndag!

Får väl fira att detta är mitt 1003 inlägg i den här bloggen, lite otroligt faktiskt. Och jag glömde till och med av att ha kalas för att den orkat med mig i det 1000:de inlägget. haha.

Nu är det dags för mig att sova. Jag har haft en hård dag. haha. (jag skojar inte) Ska försöka somna med 20 flugor i rummet, det ska bli intressant. Dem är ju mer irriterande än någonting annat.
I övrigt har jag haft det mys tillsammans med min fruga och andra hemma hos Micke ikväll. Träffade Soergel också, det var ju inte liite länge sedan! Men jättetrevligt förstås! =)

När telefonen vill sluta pipa är det dags för sömn, och jag ska sova underbart inatt om inte alla flugor ska attackera mig då. Ni vet, jobbardag imorgon. Kunde ju ha varit roligare än så, men men.


- Ida Nilsson l the one and only ♥ sa:

det bästa man kan säga just nu
- Ida Nilsson l the one and only ♥ säger:

jävla flugjävlar är också ett bra ord.

- Kicki || säger:

hahahahaha störd äru


Söndag

Dålig uppdatering nu igen, jag vet. Men det åskade och blixtrade om vartannat här i fredags, så jag och C.S bestämde oss för att det var nog bäst att stänga av datorerna. Menar du det eller? :O herregud, det blixtrade och åskade jag vet inte huuur länge! Jag var livrädd, tur jag hade någon här hemma att krama, även om han var ännu räddare. haha. Man kan ju undra hur man kan tro att blixten/åskan ska komma in genom ett öppet fönster? Brorsan är nog räddare än mig, dock har han ju verkligen anledning till det!

Senare på kvällen blev det stan och träffa lite folk och så. Sedan myste vi här hemma. Vi lagade maten till familjen och satte oss sedan och tittade på Sunes sommar. Det är min och hennes älsklings-sommar-film! Vi skrattar nonstop. Kanske också för att nästintill är min familj det handlar om!

Igår fick jag gå upp tidigt - jag som hade velat sova ut! Det blev Varberg och Apelviken hela dagen. Jätteskönt verkligen, man fick nästan lite utomlands känsla. Det var precis lagom varmt och jag fick ta mina första dopp på svensk mark. Jag vet att jag är seg. Vi åkte ett gäng på 11 pers, och blev där nere 7 till. Trevligt =) Gjorde ett besök till farmor i deras stuga när vi ändå var nere, och på 3-4 minuter fick jag sträck! Va fan, kunde man inte fått den färgen INNAN man satte på sig överdelen?! Ränder är det VÄRSTA jag vet!

Nej, nu kanske det är dags att gå och äta frukost? Om mamma inte har börjat laga mat då vill säga =P


Torsdag

Godkväll!

Fick äran att lära upp Sanna på jobbet idag. Hon fattade inte speciellt mycket om varken våningarna eller alla medel vi använder. Hon hittar inte ens inne på en våning, hur ska hon hitta TILL alla 15 våningar? Eller runt på hela lagret? Och hon ska klara sig själv nästa vecka. Lycka till! =D Men hon lär sig. Förhoppningsvis.

Shoppingen gick inget vidare, hittar verkligen ingenting! Sofie fick ta saken i egna händer så vi kunde få i oss lite mat och vätska. Sedan fick jag ta med mig 2 andra faktiskt pigga människor, att shoppa på gina istället. Och där hittar jag ju aldrig något? haha. Kom hem med kläder. Bli inte förvånade. Det blev nämligen inte dem heller.

Förrutom skoskav, enorm hetta, skandaler (Kicki brukar vara bra på att hitta dem) och en massa knott så har torsdagskvällen varit helt okej. Tog tag i mig själv och åkte hem "i tid" idag. Osmart att dricka kaffe dock, nu är jag inte ett dugg trött. Men det är bara att försöka sova eftersom jag ska upp om 4 timmar igen (då kanske man slipper somna på jobbet. haha).

Sist i säng, först upp. Godnatt!


Onsdag

Det är mitt i veckan och det har hittills gått fort faktiskt. Så jäkla skönt =)

Ni som känner mig väl vet att jag har fått någon noja, eller ska man kalla det ett beroende, att börja köpa saker tills jag flyttar hemifrån. Jag har tänkt på det så mycket, och jag vill bara ha allting klart nu nu nu. Att inreda och sådant är ju bara såå roligt.
När vi kom hem igår hade jag fått med mig en hel del saker. Och jag var glad. Tänk vad lite shopping kan göra ;)

4 timmars sömn, ändå en väldigt snabb dag på jobbet. Tiden stack iväg. Man ska ha det kämpigt på jobbet, det är då tiden går som snabbast. Jag och Frida halvstressade runt idag överrallt men fann inte någonting av det vi sökte. Och hos fru Schelin levde myggorna sitt egna lilla liv. Sjön var varm idag också, dock höll jag mig i en sådan där flytande sak. Jag har fortfarande inte tagit årets första dopp i Sverige. Tror jag och min flickvän får göra detta någon dag, det borde ju vara på tiden snart..?

Nu ska jag tillbringa lite tid till att sova, vilket jag inte gjort på länge. Man ångrar sig inte att man varit ute hela kvällen och halva natten, förrän på morgonen då man försöker hitta alla anledningar i världen till att inte behöva gå upp ur sängen och åka till jobbet. Men det är bara att masa sig upp, och tänka på alla fina saker man kan köpa, och pengar som ska sparas till ännu bättre saker.

Godnatt och sov gott, det ska jag.


DAGENS AYIA NAPA!
Smsar med Ivan

Ida: Inte så jättebra direkt, sitter på sjukhuset någonstans långt från ayia för att jag trampade på en glasbit igår och fick inte ut allt..
Ivan: Du är fan skön alltså. Du har hur mycket skor som helst, och ÄNDÅ kan du få en glasbit i foten. Allvarligt hur lyckas du?!


RSS 2.0