baktime

nu har jag bakat, och det kommer bli jättegott om det nu stelnar någon gång. annars, misslyckat. haha. vi får se när allt är färdigt.

om någon timme ska jag bänka mig framför tvn, flöta pommes och kolla bhc matchen! stackars, stackars pojkvän ;)


sunshine

nu har jag äntligen kommit hem, det har varit en tråkig dag idag på jobbet, varför vet jag inte :S fick sluta redan vid 2-tiden också. tack för det! dessutom fick vi den godaste smörgåstårta jag någonstin smakat på, idag då en av våra arbetskamrater slutar i verkstaden. den ska jag ha nu när jag fyller 19 också, och det känns ju enbart skitgott!

ska ut och gå nu, sedan ska jag ställa mig och baka tänkte jag. dessa är väldigt svåra att göra fick jag nyss höra, men är man mästerkock så ;)


och jag måste bara säga, att jag lever ett BRA mycket bättre liv än jag någonsin gjort. det pga många orsaker. det har gått mycket emot mig i alla fall halva det här året, och det har tärt på mig en hel del. det är då tur man har vänner som kan stötta, och en pojkvän som är underbar. snart är det nytt år, och då hoppas vi på förbättringar, nya möjligheter och ännu mer kärlek. ge mig också en nypa salt och tur, så jag kan dela med mig..

give me a break

jag har varit duktig och lagat mat, mat som faktiskt var det godaste jag ätit på länge. Andra gången jag lagar mat idag, jag är så sjukt bäst.
nu, in i duschen efter en stund ute i det kalla. inte lika kallt som igår, bara -7 ute. ska bli underbart att ställa sig i en kokhet dusch, och sedan lägga mig i världens mjukaste säng. och inatt ska jag sova, om jag så ska behöva SLÅ mig själv med en klubba i skallen, så ska jag sova.


denna dag..

natten var förjävlig, jag vaknade om vartannat och försökte verkligen sova. när jag sedan skulle upp, runt halv 6, så var jag helt slut. jag trodde ett tag att jag inte ens skulle orka upp!
det fortsatte inte helt bra sedan heller. jag fick släpa upp mig själv för alla trappor, det kände som fötterna vägde bly. vagnar stod i vägen för mig, fick köra massa omvägar, ta fram truckar och grejer. dessutom klämde jag fingrarna mellan 2 plåtdörrar, och fick självklart outspädd hågeren på såret. hm.. nu dunkar det bara, och fingret är blått. att få en annorkunda färg på ett finger är väl i alla fall något annorlunda.
och nu är en arbetsdag avklarad på ellos i alla fall. det känns skönt att ha i alla fall en dag gjord, pengar behövs alltid. hur rik eller fattig man är.

funderar på att lägga mig grymt tidigt idag, och försöka sova igen allting som jag förlorade inatt.

1 year

jag tog ett kort på exakt samma tidpunkt, exakt samma ställe i år som förra året. ser ni stora skillnader?

 

en extra gång

förlåt för andra gången idag. eller förlåt älskling kanske man säger. igår kom han hem och sa grattis med ett leende på läpparna. det tog inte mer än 1 sekund innan jag fick erkänna att fastän jag tänkt på det, glömt av det. ändå ville jag ligga vaken fram till över 12-slaget så jag skulle kunna vara duktig och ge honom en grattispuss. vi har 11 månader, jag och mitt hjärta.

vilken dålig flickvän jag är :(

förlåååt

jaa.. det var då ett tag sedan jag satt vid en dator har jag på känn..

... och ni vet ju hur mitt minne är. herregud. kommer inte ens ihåg vad vi gjorde i fredags? det enda jag i princip kommer ihåg, var att vi var på kalas ute hos Cs kusinbarn som fyllde 9 år. så grymt söta, man minns ju själv hur man var i den åldern när man skulle uppträda och allt det där. det visade sig också att världen är gryymt liten!

i lördags kom jennipher som besökare hit till borås, och det är ju alltid trevligt :) gick i stan i några timmar, stod tex på gina i 1 timme i kö :O herregud. och vi köpte inte ens några reavaror.. kändes som att det inte fanns någonting kvar för oss.
vi var också på bhc på kvällen, och jävlar vilken match säger jag. trodde jag skulle slita av mig håret och slinta på läktaren, typ. sen var nästan alla "gamla goa" på matchen, vilket naturligtvis ger en känsla av hockey. åh, jag önskade så att bhc kunde fått de där 2 poängen som nu AIK fick efter straffarna.. men men. det var i alla fall en bra match.

idag har jag och hjärtat varit iväg en sväng på morgonen/förmiddagen, sedan åkte vi upp till hans mamma och träffade rasmus också. så fort han lär sig saker nu, det är kul! :)
annars har vi varit en sväng och köpt prylar och så där. ska skjutsa broder nu, sedan dra mig ut till spelhallen och träna. weeiii. not.

död

Idag har typ varit en död dag känns det som. jag och min kärlek har inte gjort någonting mer än suttit i bilar, handlat och varit på besök hos fam. thorén i några timmar. annars har vi varit hemma, och käkat smörgåstårta och tagit ett glas cider/öl nu på kvällen. vi ska försöka att komma i säng tidigt ikväll.. det blev sent igår eftersom C skulle kolla armangedon, och jag råkade somna i hans knä. vilket väl också var meningen..

the day

Julafton. det vi alla sett fram emot, right?

känns som vi bara flygit och flängt hela dagen, hela förmiddagen flög iväg. vi har hunnit träffa de närmsta i släkten, sett på kalle, fått julklappar och ni vet - som en vanlig julafton. och med någon/några tusenlappars presentkort, så ska jag faan handla på mellandagsrean! passa er på gina säger jag. haha.
nej, nu ska jag fortsätta att vara social denna julafton.

hoppas ni haft en trevlig dag! :)

kvällsleenden

idag kom jakob hit en stund, det var så grymt kul att träffa honom! har inte träffat honom sedan dagen innan min första tatuering. det var 2½ år sedan! då var han den typiska "videomix-killen", ni vet, snygga killar jobbar på videomix ;) (förlåt, men videomix ÄR inte hemmakväll för mig) nu däremot, har han hunnit att bli så typisk min egen kompis brorsa, så det är äckligt. vad jag förstår är dem också kompisar, eller i vilket fall som helst är jakob stamkund hos jonas (mortensen) på hans tatueringsstudio i gbg. får ta och kika in där en dag!

ha en trevlig kväll allihopa, jag ska fortsätta vara social med min familj såhär dagen innan julafton och allt :)

Nätet är åt helvete :)

jag blir så förbannad på dessa "gamla" sidor som efterfesten och nattstad. varför kan inte alla bara skaffa facebook istället, det skulle vara så mycket lättare att ha alla samlade på ett ställe. de "gamla" sidorna bara jobbar sig hela tiden, och jag blir allvarligt talat på dåligt humör så fort jag besöker dem vilket inte händer speciellt ofta, kanske någon gång i månaden. Tummen ner för dem!

träningen gick väl bra så sätt, men jag mådde så dåligt efteråt så jag höll på att spy. jag kanske ska ta det lite lugnare, i alla fall nu när jag ska träna i princip varje dag. jag kommer ha go träningsvärk imorgon på julafton. det är ju alltid trevligt.
i övrigt så ska jag fortsätta att slå in paket. jag har en tur att bara ha behövt köpa 4 stycken i år, jag orkar inte lägga ner någon större energi på att överraska kompisar osv. varför inte spara dem pengarna och köpa någonting man verkligen vill ha istället? det tycker jag är en bättre idé. min julkänsla kommer inte komma fram förrän jag fått egna barn som jag kan skämma bort ^^

all I want for Christmas..

I don't want a lot for Christmas
This is all I'm asking for
I just wanna see my baby
Standing right outside my door

I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
Baby, all I want for Christmas is you



ge mig sommar

jag tycker att det närmar sig alldeles för snabbt. det är inte jul än, det finns ingen julstämning någonstans! det må hända att julpyntet hemma, musiken på radion och programmen på tvn får en att i alla fall ha ork att slå in julklappar. nej, den här julen känns enbart så onödig. kommer julen någonsin bli som när man var liten?

nu ska jag ta på mig träningsklädena, sedan ska jag börja städa i mitt rum. om jag är duktig, så kanske jag orkar med att röja ur hela garderoben, men det är absolut ingenting jag lovar på långa vägar. garderoben är ändå ingen katastrof. katastrofen är väl bara den att jag har för mycket kläder för att det ska få plats. men det löser sig på något sätt. bara för det kom jag precis på vad jag önskade mig i julklapp.. det är ju typiskt! tur att jag fyller år om exakt 17 dagar ;)

nej, dags att dra igång här!

godnatt!

har precis kommit hem från jenny nu, vi har haft en riktig myskväll och pratat, pratat och pratat. vi är hur bra som helst på det verkligen. slagit in julklappar, druckit glögg, ätit lusskatter och gjort knäck. låter mysigt va? :) dessutom har jenny varit i malaga och hämtat hem sin andra världens sötaste kattunge. jag brukar annars ha problem med att katter inte "lyder som hundar", men fastän denne både rev och bet mig, så var den söt. faktiskt.

när jag precis kom innanför dörren sprang jag in i mitt rum, något jag fasat över hela vägen hem. faktiskt en stund innan jag skulle åka hemifrån jenny också. usch, jag hatar det verkligen.
och nu ska jag försöka sova, innan jag blir väckt av att touchknapparna på spisen sätts igång. wish me good luck..


ett snabbt inlägg - varsågoda :)

nu är jag hemma igen, och får slänga in ett litet blogginlägg för er skull ;)

jag lovar er, att i helgen så har vi sovit. hjälp, jag brukar ALDRIG sova middag, men i lördags sov jag faktiskt middag på fyra timmar. i övrigt har vi bara varit inyttiga. ja, alltså är allting ungefär precis som vanligt! ni som känner mig vet vad jag gjort i övrigt i helgen, de som inte vet har heller inte med saken att göra.

när jag kom hem idag hade vi besök här hemma, med glögg, pepparkakor, knäck och massa annat julgodis. dessutom var det länge sedan jag träffade dem, så en STOR kram väntade kan jag lova :)
nu däremot ska jag träna suck innan jag åker hem till Jenny för en film-kväll. christian jobbar, så det blir en myskväll bara vi. det behövs ibland det också! <3


jag lade mig...

...så tidigt som möjligt igår för att jag skulle kunna vakna snabbare och inse att det snart är fredag och att det innebär att jag äntligen får träffa hjärtat igen. bli inte besvikna om ni inte får någon uppdatering i helgen.

men ni kan i alla fall få veta vad jag ska göra nu en stund. ska in i duschen en snabbis bara, och sen åka till stan med jenny. förhoppningsvis tar vi en lång promenad här hemma med innan jag åker hem till min älskade. jag saknar honom, så det ska bli helt uunderbart! :D

på micro

idag, på micro.

ida: jag måste ha motorolja, min är nog typ.. slut. jag vet inte vilken jag ska ha?
kassören: okej, vad har du för bil?
ida: audi 80
kassören: årsmodell?
ida: eh.. Jonna, är han 92:a?
Jonna: nej, är han inte 94:a?
ida: nej, han är 92:a.
kassören: okej.. vad har du för motor?
ida: ööh.. haha.
kassören: nehe, vad har du för reg. nummer då?
ida: öhh..

...och ändå gav han mig fel olja.

the day after tomorrow, eller ngt.

det har varit en lång och regnig dag. inte roligt alls :(

däremot var det roligare att vår teoretiska ridning blev inställd, och vi fick sluta redan vid elva!
en annan tråkig incident hände i skolan idag, vad bör inte nämnas, men jag hoppas allting blir bättre. jag tänker på dig!

jag och jonna gick i stan idag, tills vi skildes åt och sarah och miranda steg på. annars har jag äntligen köpt en julklapp åt min käraste också. hoppas du inte blir arg på mig.. jag har ett hjärta av guld. ^^ och nu är snart mina pengar slut. HELT slut. jag vill verkligen ha pengar, jag är glad att jag har ett jobb! speciellt nu när besöket hos frissan gick på 1000 kr idag.  det blev i alla fall att slinga håret som vanligt, men denna gång i brunt också, inte bara blonda. så nu är jag 1/3 brunett. eller, nästan i alla fall.

sen måste jag bara säga en sak. jag älskar min C så sjukt mycket. ibland får jag sms som får mig att vara så nära gråten att det svider i ögonen. han är vacker i mina ögon, den bästa jag vet. det finns ingenting som kan hindra mig från att tycka det. Claes Lindskog, du äger mitt hjärta.


julkänsla?

jag har i alla fall hunnit en liiten bit på vägen. jag har ätit. haha. dessutom har jag hunnit slå in mamma och pappas 3 julklappar, och varit med lite i köket där det görs julgodis för fullt. jag är stolt över min mamma som står och lagar mat åt oss varenda dag. hon får inte ens äta en ända smula med sin nya diet. hon brukar lukta på det, som att det hjälper.. jag tycker hon är stark, min mamma! samtidigt har vi lyssnat på en massa julmusik, man börjar nästan få upp känslan för det här med julen nu!

och NU ska jag börja plugga. jag är alltid sent ute, och det är alltid mitt eget fel. det är därför jag måste plugga också, hade jag gjort det från början hade det varit så mycket lättare.

men FÖRST ska jag gå ut med hunden en kort sväng, mamma fjäskade med att pilla mig i håret i en halvtimme under bonde söker fru. tror ni Ida Nilsson tackar nej till det? ^^

onsdag

jag var tvungen att åka till skolan lika tidigt som alla andra mornar idag. halv 7 hemifrån, det är jobbigt :( Var tvungen att prata med Britt, så nu har vi fått det schema vi ska följa! känns otroligt skönt.
FAST, jag ska ändå inte träna idag. jag har redan ridit Juan idag, och det räcker säger jag bara. Min redan onda träningsvärk som sitter i från i måndags, gjorde rentav ONT idag när jag red. han behöver mycket ben, och det var hårt idag. riktigt hårt. att behöva hålla i ett spö var det jobbigaste tro det eller ej, det var knappt jag orkade hålla upp det! :O

efter ridningen fick jag huvudvärk, men jag har plugg att göra och en mage att mätta, så det är väl bara att se till att komma igång!

Juan


godnatt

nu orkar jag inte plugga mer ögonen stängs snart och jag vill ingenting hellre än att lägga mig i min egen säng och sova. jag kommer slockna på ett ögonblick!
tur att jag har en pojkvän som är världens bästa, som får mig att le, och orka med denna vardag. jag älskar dig

ge mig tankar!

jag fick åka till pappas jobb idag för att kolla däcken, så passade på att ta med mig mira och gå på en promenad där istället. pinsamt att hunden tydligen vet om olika hudfärger säger jag!

eftermiddagen och kvällen har jag spenderat hemma hos jenny, och i knalleland. jag får snart panik verkligen, det är inte många dagar kvar till julafton, och jag har fortfarande julklappar kvar att köpa. suck. jag glädjs år att det finns människor som jag. och jag syndade även idag. mcd med också kicki och andreas, men det är gott så det gör ingenting att det är onyttigt.

nu har jag avslutat ett långt samtal med hjärtat, och ska sätta mig inne hos mamma och utföra plugg. det är såå roligt! not.


unbreakable

höj ljudet på din dator såpass att omgivningen inte längre existerar. lägg ner din själ i att lyssna på låten, och du kommer garanterat att börja gråta.

jag älskar westlife, budskapet i deras låtar är helt fantastiska.




och glöm inte.. love is unbreakable.

måndag

på provet idag var jag nästintill säker på alla frågorna utom en. det kändes bra, även om jag knappt skrev någonting på sista frågan. men vi får se hur det gick :)
jag och carro fick äntligen ha vårt samtal idag till projektet också, så nu är vi fit for fight, och jävlar vad allt närmar sig snabbt nu! jag menar det är...

142 dagar
23 timmar
53 minuter
21 sekunder

... kvar till vi tar studenten. så underbart det känns!

jag har varit hos mina arbetskompisar på ellos idag och ätit lunch. alltid lika trevligt. och nu ska jag slänga på mig ett par andra skor, och gå ut en långpromenad med hunden!

orka

det tog inte mer än 20 minuter. jag läste igenom det en gång bara, sedan blev det kvällsmat. haha. jag hoppas jag har i alla fall hyfsad koll på det här, för imorgon är provet, baby.

ge mig styrka

klockan är snart 21, jag har fortfarande inte börjat plugga på vårt teoretiska longeringsprov som vi har imorgon. jag är smart jag. men efter att hjärtat sa att han skulle bli arg om jag inte började nu, så har jag väl inget så stort val. och jag vet själv att jag borde. så nu ska jag stänga ner internet, logga ut mig från msn och stänga ner datorn helt. risken är annars stor att man koncentrerar sig på annat. ni vet hur det är.



dock räcker anteckningarna, så slipper man läsa i boken. bra va? :D

hej träningsvärk

dagen började med ett STENHÅRT pass med stefan på idrotten. jag var helt slut efteråt verkligen. att han har varit befäll i militären sätts på prövning ibland - tro mig!
lektionen direkt efter visade det sig att jag och jonna skulle ha hand om så många hästar att det inte var möjligt. istället red vi två stycken hästar var på två timmar. jag red först kasanova, som ääntligen ska sättas igång! sedan red jag birk, för första gången. första gången jag sitter på ett kallblod i hela mitt liv, inte direkt de hästarna jag fascineras av egentligen. då fick vi rida ett JOBBIGT pass för barbro kan jag informera er om. efteråt detta kändes mina ben som spaghetti, jag orkade knappt hålla nere gasen i bilen på vägen hem.
väl hemma trodde jag att jag skulle få slumra till litegrann i alla fall, jag var ju i alla fall uppe klockan 05.15 imorse.. men nejdå. då var mina arbetsgivare här på besök, så då fick man sitta uppe och försöka vara trevlig ändå. fick mig äntligen en ny kalender av dem också! och en julklapp såklart :)

imorse fick jag världens bästa nyhet, jag som trodde att jag inte kunde bli lycklig vid detta tillfället. men jag blev faktiskt det. Idag har jag gråtit. AV LYCKA. kan ni förstå det? jag undrar när det hände sist..


hjälp henne, snälla?!

ah. jag säger ingenting..


den bästa på läänge!

jag och rasmus har haft en "syskonkväll", då vi åkte in till stan, hyrde film och köpte över 1 kg godis. först kollade vi bandy-finalen, och jag får säga att det var en mycket spännande match! synd att det blev ett sådant avslut, men ett VM-silver SKA vi vara nöjda med. och vi skötte oss bra :)
Sedan kollade vi på filmen vi hyrt. barnhemmet. måste säga att denna film var en av dem bästa jag sett på länge. den är absolut ingen sådan där vanlig thriller, med massa blod och overkliga saker. okej, för dem som är tvärt emot mig - alltså, dem som inte tror på "andra sidan" kommer säkert heller inte tycka denna film känns så uppskattad. men för mig, så var den här filmen på ett helt annat sätt. jag vet inte om jag ska säga.. bevisande? den berörde mig, kändes i mitt fall inte ens som en film.. nej, den här blir helt klart en 5:a från min sida. jag älskade den här filmen!

se thrailern här!

helgen är snart över :(

igår var vi somsagt på jul på liseberg, och det var massa mysigt. hela min familj, claes och morfar var med, även om pappa, claes och morfar hängde en stund på tyrolen och kom tillbaka inte helt nyktra. men vi hade det mys, gick där bland ljusen, åt knäckäpplen, kramades och pussades. I like<3 var även borta en stund efteråt, så när vi kom hem stöp vi alla i säng.

och ja.. idag har jag inte hunnit med alltför mycket. har städat hemma på förmiddagen.. och nu har precis kommit hem från någon timme tillsammans med jonna. vi har pratat en massa, och jag fick äntligen min promenad. det är så härligt!

nej, nu ska jag ut och flänga igen. bye!


good morning

jag har haft svårt att sova det sista, inte alls roligt.. och inatt har jag vaknat flera gånger, kollat klockan och försökt somna om. men nu går det inte längre. jag har märkt att det nästan är omöjligt att sova länge när man sover själv.

nu ska jag upp och ta en dusch, sedan försöka röja upp litegrann i mitt rum. det ser ut som ett bombnerslag här. enligt mig, mer än så behöver jag inte säga. jag vet att jag är perfektionist. ska försöka få i mig frukost genom varven, sedan göra mig iordning. i eftermiddag blir det jul på liseberg :)


KEEEVIN :D

Oh, KEVIN!!
Jag blev så fruktansvärt glad för grabbens skull. vi satt allihopa här hemma och grät över hans seger. naturligare röst än han har får man leta efter, han är så sjukt bra! vad ska man nu glädjas åt på fredagskvällarna?


magen full

när jag kom hem i eftermiddags, så var det en del snö hemma. nu har det snöat ännu mer, och det har nu lagt sig som ett tjockt täcke över marken. häärligt!

huset är fullt av folk som vanligt, och vi dricker glögg, äter skumtomtar, lussekatter och pepparkakor. det är vid sådana här tillfällen som man saknar julafton. men annars kan det kvitta för mig!

jag ska försöka att gå ut och vara lite social nu mot de andra, senare är det ju faktiskt idol! Kevin ska knippa åt sig första platsen :)

hemma hos mig har vi snööö! :)


heeeelg! :D

älskling, okej.. en rullande korg, samma sak som en vagn. det bliir liksom en vagn. och glöm inte skriva ditt namn i dina kommentarer. I know its you ;)

nu har jag i alla fall kommit hem från en lärorik dag i skolan. en veterinär, som har tänder som "specialområde" besökte skolan. någonting ni kommer märka i borås tidning imorgon.. och vi var på sal i en halvtimme innan vi gick ner i stallet. han skulle gå igenom alla hästarna, och naturligtvis skulle han från BT naturligtvis ta kort på de mindre fina hästarna, som började. ah, det är då typiskt ^^

väl i borås var jag och jonna nere i stan en stund. hanna mötte upp oss också. sedan åkte jag hem till hjärtat och vi åt semlor. massa gott!
nu ska jag hjälpa mamma litegrann här hemma, eva, magne och alice kommer ikväll, det kommer bli trevligt! dricka glögg och sånt där. till idol såklart!

förlåt för dåliga bilder, men jag zoomade med mobilen ;)

Han gräver i munnen på Gumman,                                och Jusse är drogad..

 

Coctail är mycket drogad,                     och Blondie mår inte så bra han heller.

 

Två icke ännu drogade hästar är kanske att föredra. Panhos till vänster,      Doris till höger.

  

snö!

jag satt här igårkväll och sa hur mycket snö som skulle komma, jag ställde klockan tidigare imorse för att kunna åka i tid ifall det skulle vara hemskt mycket snö. men tror ni det kommit en ända flinga under natten? neej. så jag ställde om klockan och gick och lade mig.
bara för det är jag försent ute nu, så nu har jag bråttom. för vet ni? det har börjat snöa!

pappa är hämtad...

...och jag kan äntligen gå och lägga mig. de som känner mig, vet hur sällsynt det är att jag har huvudvärk..

pappa har nämligen varit och ätit, och spelat bowling med bhc:s a-lag, och alla de andra publikvärdar osv. han hade inte druckit speciellt mycket om man jämför med andra som hulken. han hade visst redan tagit 3 öl till maten. pappa slog honom i bowlingen, också j. persson som han tävlat mot hela kvällen. bra va? de hade sammanlagt 17 stycken banor, så det var mycket folk med :) dessutom är det ganska vanligt med duktiga hockeyspelare som är otrevliga, men pappa satt tillsammans med hulken, skördåker, idoff, rahm, j.karlsson och en ny från frölunda, och han tyckte dem var riktigt roliga och trevliga. pappa kan bjuda på sig själv ganska regält ibland. även om man träffar dem i ishallen ofta, så är det inte samma sak som att umgås och titta på saker. kul att alla i laget var med också!

nej, nu är det dags för sängen, upp tidigt imorgon. har ni hört hur sjuukt mycket snö det ska komma inatt?

till dig :)

GRATTIS! till Wibben som klarade sin uppkörning idag! :D


see you later :)

jag blir så stolt över mig och carro ibland. att vi är så duktiga och har "äntligen" kommit igång med projektet på allvar känns det som! vi kommer att få "intensivträna" på vårt projekt nu när det inte är så lång tid kvar, men det gör inte så värst mycket känns det som. det kommer säkert bli bra resultat, vi ska peppa varandra, för detta ska vi klara. eller vad säger du? ^^

nu, dags för snabbt käk innan jag flänger ut i världen :P ska iväg till bowlinghallen om en stund, och sen till magne. vad glad han kommer bli ;) haha.

godmorgon sweeties

jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg medan jag jobbar med en ny arbetsuppgift i hästkunskapen. det kännsganska jobbigt att bara få knappt 8 timmar på sig att arbeta med detta, vilket kommer resultera att man får jobba en hel del på fritiden. great..

annars har natten varit bra, jag har legat och trängt på jennipher. man får utnyttja sina tillfällen när man annars har en pojkvän som tar all plats..

i övrigt hade teres varit livrädd igår hemma. hon hade suttit helt själv på nedervåningen och skakat, för att hon hörde fotsteg på övervåningen. Welcome ;)

ett humör..

...kan ändras så snabbt..


känslor



sitter och lyssar på massa gammal musik, som verkligen betytt någonting för en när man var yngre. det är måånga tankar som flyger runt där inne i huvudet i några minuter. man sitter och ler för sig själv och minns de där stunderna allra mest.

och en sak har jag konstanterat, jag tycker om mitt liv. precis så som det är nu. ibland önskar man kanske att man mått bättre och att allt vore 100%, men det kommer lösa sig i slutändan ändå. just därför vet jag att jag är en lycklig människa. jag älskar mina vänner, jag älskar min familj, jag älskar min pojkvän, jag älskar skolan, och allt det som är BRA där, när man känner sig sådär lycklig för att man lyckas och får andra att vara stolta.
jag älskar att min liv slutade såhär, att jag fick ta itur med den sämre i mitt liv och istället mötas av leenden och kärlek.

jag är glad att jag är älskad och respekterad. jag är glad att jag har vänner som finns där när jag mår dåligt, eller är ledsen. som låter mig gråta ut och bara få vara mig själv. dem som får mig att le och orka en hel dag. dem som jag delar alla mina hemligheter och fina minnen med.
jag är glad att jag har en pojkvän som bara är så perfekt, så lik mig själv. som har en famn jag kan ligga i och prata och le i flera timmar. honom som jag bara kan ligga och titta på när han sover, och se honom vakna upp med ett leende på läpparna. han som bara är så damn enbart min egen ^^


allt går som smort!

lugn dag idag i skolan. vi blev klara med vårt arbete i vår kurs arbete med häst, och äntligen är allt färdigborrat och skruvat för vår del!
sedan hade vi körning i 2 timmar, och jag hade Birk. allt gick så himla bra, jag fick inte köra lika länge som de andra, men enligt barbro ville hon att de andra skulle få köra, det gick ändå så bra för mig. tror inte hon sa en ända sak till img att arbeta med. jag tycker om körningen :)

nu har jag kommit hem tillsammans med jennipher, och vi ska strax käka lite mat. sedan blir det plugg. åt helsike med det. provet kommer inte alls gå bra imorgon..


Birk är så wonderful :)



spökhus

jag kan inte hjälpa det, inte ens på morgonen vill jag vara själv i detta hus. inte nog med att det ska vara från 1700-1800-tal, så knakar det överrallt. och ju mer man tänker på det, dessto mer spel får hjärnan och man tycks helt plötsligt höra hur mycket som helst. det känns som att det har blivit som en vana för hunden, hon reagerar inte ens längre. eller.. inte alltid i alla fall.

inte nuuu

appropå annat, så har jag efter diskussioner med min kloke far, kommit fram till att jag antagligen fått en muskelbristning i höger yttre lår. jag visste att jag inte skulle haft så tunga vikter i gymmet igår..

det är tisdag, halloj

jag som trodde det skulle bli studigt på högskolan idag, men icke då! jag träffade jonna i stan, och jag fick köpt mig lite mer saker (!!) jag är störd..
hos claes, mys- och pratstund som vanligt. kyrkogården har varit en stopplats idag. sen kan ni väl inte alls gissa vart vi varit idag? jovars, maten var god (tyckte jag och C som i alla fall fick rätt mat till skillnad från jesper. som vanligt.) jag sa redan innan att burger king ÄR ganska så osmarta. dem tar massa beställningar, sedan ska alla bara stå där framme och väntar, vilket blir en himla lång kö och folkmassan blir fruktansvärd. dessutom var det burger kings första dag ute på marknaden, tror ni dem var nervösa och stressade?

ett besök på ica maxi slutade med att vi fick ringa jenny och jim. det mest pinsamma med hela situationen var att enbart gå runt med en tom vagn, som dessutom låter. DÅ är det pinsamt att vara kille förstår ni ;)

sovdags?

mina drömmar är strange..

en underbart skön natt, jag hade hjärtats kuddar inatt, och jag sover mycket bättre på dem, så nu får han ta mina istället. snällt va? :)
jag drömde en dröm också.. att jag och jonna varit i knalleland och att hazze stod på parkeringen aaassmutsig. till och med på insidan, eftersom ett säte hade släppt på insidan och golvet på bilen hade åkt upp (?). sen kom det två utlänningar som snackade engelska med oss, och försökta knuffa in oss i bilen för att sen sno den. men jävlar vad jag sparkade "min" utlänning samtidigt som jag skrek på honom. efter dem gav sig stod jag och skrek och kaxade mot dem hur länge som helst, mitt i knalleland. jag sa att dem inte var någonting att ha eftersom dem inte var miljonärer och hej och hå. till slut fick dem dampet och gav sig på mig, men då kom det maaassa andra svenska killar med muskler i guld(vart kom alla dem ifrån?) och slog ner dem så jag kunde gå. himla bra dröm måste jag säga. haha.

nej, nu är det dags att gå up och ta en dusch :)

hata rubriker?

sverige, damer, handboll. jag kom på för en stund sedan när jag kollade matchen, att de faktiskt inte alls är bra. det var nog ren tur igår kanske lite skicklighet mot ryssland. dem förlorade stort idag, pinsamt sverige.

johan hade vägarna förbi på en kopp kaffe förut, och jag sitter nu och diskuterar allvarliga saker med min käre vän över den här manicken. ska försöka lägga mig tidigt, fast jag är ledig imorgon också. alltid lika skönt :)

IMORGON ÖPPNAR BURGER KING!! :D jag tänker inte avslöja vilka som kommer vara däär.. tralala!

tjohoo

tror ni inte att vi hade ett extra prov kanske är läxförhör ett bättre ord på svenskan direkt efter longeringen? jag visste att vi skulle ha redovisning, men orka ha ett test sen för att se hur mycket man lyssnat?

nu har jag i alla fall kommit hem. hade tänkt att plugga idag, men vi får se hur det går med det. inte jättesugen kan jag inte påstå. och fastän jag har haft en dålig dag, så är jag på ganska bra humör trotts allt. kanske för att jag borrade in mina ögon i en skylt på vägen hem. bensinen är nere i 10.04. tror ni jag snabbt som fan körde in och tankade bilen full? ^^

nej, nu ska jag skriva ut en kalender tills året är slut, så jag kan hålla reda på mitt liv tills vi får en ny kalender av jobbet. man kan inte komma ihåg allt :)


longeringsprov åt helvete

det är så skoj, när man tror att man ska ha longeringsprovet antingen denna eller nästa vecka. men en halvtimme innan vår lektion i kursen hästens utbildning, fick vi reda på att vi skulle ha longeringsprov? eh okej? longeringsprovet hör till kursen ridning, dessutom har vi charlotte i hästens utbildning, lena i ridning. sedan stod det sal 4 på schemat, och inte hs som betyder häststall. dem säger att dem skickat ut mejl, men bra att skolans mejl inte fungerar så man kan läsa det. så sur blev jag! jag har inte kunnat kolla igenom alla saker ordentligt, alla mekaniska delar, alla regler man ska följa för att få rätt på detta prov.
det fick gå som det gick. jag fick karina, och det är ju trevligt att man dessutom får en häst som man inte är så insatt i, och knappt ridit. suck. aja, vi får väl se hur detta går. är inte ett dugg säker på att jag får godkänt.

FAAAN!!

inga överraskninar här inte.

jag har en text på en postet-lapp på mitt skrivbord. ni vet en sådan där man kan fixa när man har vista?
whatever. jag hade i alla fall sparat en text där, som jag skulle ha skrivit i ett blogginlägg. precis nu, såg jag att det fanns sida 1 och 2, jag hade bara skrivit en.. sida två har hjärtat skrivit, och kommenterat min text. så nu blev det ingen överraskning till honom där heller. nehepp.

this belongs to my baby :)


Is it your smile
or your laugh
or your heart
does it really matter why I love you?
anywhere, there's a crowd
you stand out
can't you see why they can't ignore you?
if you wanna know
why I can't let go
let me explain to you
that every little dream comes true
with every little thing you do


Jag älskar dig massa ska du veta.. puss


söndagkväll

nu avslutar jag mitt pluggande för idag! jag har finslipat mina dikter så dem är redo att lämnas in i svenskan. också finslipat på min fakta om upplysningen, som ska redovisas imorgon. jag har dessutom hunnit med att göra min veckoplanering när det gäller mat osv, i min kurs naturbruksprodukter så den är redo för inlämning. skönt att ha lite saker gjort i alla fall, och lite mindre att tänka på denna veckan. nu har jag bara 1 religionsprov denna vecka, och alt. ett longeringsprov.

nu kan jag somna skönt ikväll, och förbereda mig på att gå upp innan halv 6 imorgonbitti! yippie..

klockan är sex

jag och sofie var ute och gick en bra sväng här på eftermiddagen. jag fick åka och hämta henne i stan, jag förstår verkligen inte varför bussarna inte kan vara i tid någon gång så man slipper missa andra bussar?! jag är glad att jag har körkort..
sedan åt vi munkar, pepparkakor och drack vildmarksglögg, det är så mycket godare än vanlig glögg tycker jag!

nu är det dags för en plugg-kväll. roligt va?

onödig söndag..

det känns som att denna dag inte hade behövt finnas, känns den inte väldigt onödig? :(

jag har i alla fall hunnit städa en del här hemma, både mitt eget rum och "familjens delar". det känns väl onödigt att säga att man har hunnit med så mycket annat just nu. har lite kvar att städa innan jag känner mig nöjd för dagen dock.
sen känns det ju underbart att datorn lever sitt eget liv ibland..

ser ni genom mitt fönster att vi faktiskt har liiite snö kvar här i målsryd? tyvärr håller också den på att försvinna..


lördag

alla blir så arga på mig när jag inte uppdaterar, så får slänga in ett snabbt inlägg för att hålla er uppdaterade :)

jag och hjärtat var på bio igår, det blev twilight, och den visade sig vara riktigt, riktigt bra! den var inte som vanliga "vampyrfilmer", vilket jag annars inte är så mycket för.. men den var riktigt bra, jag måste ladda ner den sedan, den måste ju bara finnas på datorn så man kan se den massa mer gånger!

idag väckte jag sofie, eftersom vi skulle ner till stan och shoppaaaa. ni vet hur det blir. jag handlade för mellan 1-2000 kr, jag är så smart. men nya kläder är fint! i övrigt hade vi en mysig dag i stan, fastän någon får ganska mycket panik för munkar..
har varit hemma hos hjärtat och ständat hela lägenheten också, men nu är jag hemma, och ska äta varma mackor - för andra gången idag ;)

fredag

jag har dåligt minne så in i ... kommer inte ihåg ett skit vad jag gjorde igår, förrutom att jag och hjärtat åt thaimat och sådär. flöta på som vanligt.

idag har vi varit iväg en sväng på morgonen/eftermiddagen, sedan stod en stund med Jonna i stan på schemat. tur att parkeringsvakterna inte alltid är så stränga. men det är sällsynt..
nu har vi varit hemma och ätit gör vi annat? tacos denna gång, i alla fall liite nyttigare. och snart öppnar burger king och jag kommer vara fattig.

pendlis

på hästkunskapen fick vi två timmar på oss att fyra stycken, ta reda på hela hästens historia, göra ett kollage av det, och vara redo att redovisa. tack för den :P men det gick ganska bra, och vi blev klara :)

har en håltimma nu på ca 3½ timme, känns väldigt onödigt måste jag säga. men vi ska ha ett "oförberett" prov senare. vi hade ju det för några veckor sedan, men då får extra lärare i hästämnena "råkade" försäga sig om detta vi tvingade henne inte eller så, så vet vi om det, och kan i alla fall kolla igenom allt innan.
hade egentligen tänkt jobba med naturbruksprodukter egentligen, men aitter fast i pendlis och pratar med levin just nu. får göra det i helgen tillsammans med mamma istället, hon har faktiskt lovat att hjälpa mig :)


<3



det hela började med att jag fick se kort från thailand där hjärtat skrivit "Claes <3 Ida" på ett par ställen på stranden. senare på sommaren skickade jag ett fint kort taget på stranden vid lygnern där det stod "I <3 C". tydligen var han bättre eftersom han skrev hela namnen och inte jag. jag skulle slå honom, vilket jag gjorde med kortet taget vid havet i varberg, visst är det fint? :)


biobesök

Jag har lite beslutsångest angående mitt och hjärtats biobesök..

Saw 5 hade varit "rolig" att se eftersom jag följt alla de tidigare filmerna. de är inte direkt de bästa filmerna jag sett kanske, men jag vill fortfarande se fortsättningen. filmen på bio har gett starkt positiva, men också starkt negativa responser från de som följt de andra.

Twilight verkar vara en ganska bra film om man kikat in dess trailer. dessutom har den fått stark positiv kritik från de som sett den. det verkar som varenda bloggerska som sett filmen på bio, direkt laddar hem den.

jag har beslutsångest, får nog be min söta, rara pojkvän om råd, så vi kan bestämma oss :)

cityy

en hel eftermiddag i knalleland tackar man inte nej till. jag, jenny, ellinor och tessan gick nog runt i de flesta affärer i hela stan kändes det som. ingenting man klagar över som tjej dock. och jag har syndat - igen. på mcd. att det aldrig tar ett slut för mig? haha. jag är hopplös.

nu har jag en massa plugg framför mig, jävla skit.


Jenny, dina pengar för våra "sno från barnens korg" tomtar?!

already home

jag trodde det var i alla fall 4 lektioner idag, men så fel man kan ha. körningen blev inställd, och såklart hade vi bara två lektioner. tror inte ni blir överraskade längre. dessa två timmar borrade, och skruvade jag - konstant! bytte mellan borret och skruvdragarn hela tiden, och mina händer skakar fortfarande. att borra i gummimatta och ek, är inte lite jobbigt.

imorse upptäckte jag att det nästan var 1 dm snö hemma, och så fort man kommer in till stan är allt väck. inte ens på skolan hade dem 1 mm snö! så länge vi slipper regn och slask så är jag glad :)

kvällsmys

jag trodde inte det skulle ta så lång tid att lämna lite handlade saker hos hjärtat, men ni vet hur det blir.. han ville jag skulle stanna och äta, och självklart kommer jag inte därifrån förrän vid efter halv 12. då blev jag nästan utslängd, eftersom jag har skola imorgon. vi bara pratar och pratar, om saker som berör oss och allt runt omkring, hela tiden. han är en av de bra delarna i mitt liv just nu, som betyder otroligt mycket!

Jag älskar dig, Claes M Lindskog. Du är en stor del av mitt liv.

tisdag

ledig hela dagen idag, skönt faktiskt. var i stan med jonna och hittade mig ett par skor. jag som är så duktig köpte inte ens sådana jag skulle ha, det är väl bara så typiskt mig. men vi åt gott i alla fall och fick vår pratstund. mys.

sitter nu hos sofie, har varit och handlat litegrann till henne, och jag till hjärtat. kollar in hennes nya lägenhet, liten men mysig ^^. hon har dock inte hunnit packa upp så himla mycket ännu..

joina sofie i köket nu, sedan en snabbis hem till hjärtat. see you later :)


goodbye

ett kort hembesök innan jag flänger iväg igen. har varit hos frida nu på eftermiddagen och kvällen, och nu drar jag iväg och spenderar natten med hjärtat. wiihoo.

hela dagen, herregud.

lektioner hela dagen, värt en applåd, eller vad tycker ni? :D

jag var nöjd efter ridlektionen idag, det brukar jag vara när jag rider Blondie. han är så duktig, jag tycker verkligen om honom, hoppas det syns också :) jag kommer ha en del träningsvärk imorgon, vi tränade nersittningar utan stigbyglar i princip hela lektionen. men det får man ta!
har också satt på mina nya navkapslar nu, "bling bling" vad älsklings ord, hazze blev vacker.

är precis hemkommen, det var väldigt vad trafik det var i stan idag. men klockan fyra är det väl så. nu ska jag få i mig lite käk!


Hazze är pimp




RSS 2.0