Back in götet

Då var man i Sveriges nästa största stad igen, för att parta såklart. Det ska bli fanastiskt roligt, vi som var i ayia under 1 av våra veckor där, ska träffas allihopa på samma fest! Jag har stora förväntningar, och det kommer bli grymt skoj!

Vi har precis varit iväg på promenad med vovvarna, en perfekt start för att strax besöka duschen =)


Jennipher och Geisha

 

Sleepa nu kanske

Finally home. Den där festen spårade ur lite.. Jag ska direkt krypa ner i sängen nu, så jag vaknar imorgon när telefonen ringer. Importent. Sov så gott folks!


Polisen kommer till festen

K1:
Fan, kanske man skulle slå ner någon så man får skjuts hem av snuten
K2: Du, jag ska ha det i vilket fall som helst. Jag betalar för fan skatt!


Fredag

Sista dagen på jobbet. Ska inte yttra mig om det där, tror att det är bäst jag håller det inom mig. Fick träffa en god vän i alla fall, det var en himla tur det.

Och då var det fredag igen, och det har blivit massa god mat som mamma lagat. Jättemysigt här hemma idag, med massa ljus tända osv. you know my mother. Det som skulle bli en lugn hemmakväll med idol och sova tidigt, verkar vara ändrade planer.


Köörkort

Ett stort GRATTIS till Hanna som klarade sitt körkort idag! "Bye bye övningsskylt".



verkar inte riktigt som att jag förstår att Hanna kan dricka själv..


Jag klarade det

Restauranglunchen gick inget vidare. Jag var nervös och kunde inte äta någonting innan jag skulle ta blodprovet. Jag hade redan förberett tanten på att hur jag reagerat de andra gångerna, och hon lovade att hålla sig undan om jag skulle börja slåss. Haha. Jag åkte dit en timme innan förutsatt tid, jag hade nämligen planerat lite själv att få emla. Annars hade det slutat med att åka därifrån utan något stick. Men stucken blev jag, och nu är jag blå och fin. Jag är stolt över mig själv! =)

Sedan har det blivit jobb på eftermiddagen. Kikat på "inlåst" nu också på kvällen, vi satt några stycken och hade tårar i ögonen allihop vissa stunder. Mer sådana program åt folket!

Nej, nu dags för lite sömn. Gå upp tidigt för jobb imorgonbitti! Halv sex...

Godnatt kära vänner!


Jag är rädd

Idag är jag lite rädd. Jag ska för första gången på några år ta ett blodprov i armen. Det har nämligen varit så att jag de senaste gångerna läs sedan jag var liten.. slagit till de sköterskorna som försökt sticka mig. Det spelar ingen roll om jag får bedövning eller inte, det funkar inte. Därför har jag på senare år fått ta stick i fingret istället, och dem har fått pressa ut massa blod på det sättet. Dem tycker inte det är något speciellt bra alternativ, och det vet jag.

Det hela började när jag var  liten och skulle göra ett blodprov i armen. Jag har knappt några synliga blodkärl, och dem fick sticka mig flera gånger. Till slut började hon liksom gräva runt med nålen i armen på mig, för att leta upp något blodkärl som inte verkade finnas. Jag grät helt hysteriskt.

Men idag.. Då är dagen då jag borde ha växt upp och kan sköta det här på egen hand (och alltså inte ha en mamma som är fly förbannad för att jag slagit till sköterskorna och "larvar" mig). Jag har väntat på den här undersökningen länge nu, och jag tänker inte tönta mig. Jag ska gå dit i tid, ta emla och sedan låtsas som om det inte vore någonting i världen.

Jag klarar det här.


Onsdag

Det har varit en hektisk dag.

Hos frissan var allt som vanligt, det blev samma frisyr som förra gången jag var där. Marina var lika glad, och vi pratade lika mycket. Sedan gjorde jag lite nytta, eller "tjej-grejer" som tjejer behöver för att må bra. Därav ganska mycket pengar fattigare idag.
Stack sedan iväg på hockeymatch med 4 andra små muppar. BHC spelade inget vidare idag kan jag väl inte påstå, dessutom den längsta straffläggning jag varit med om! Men men. Vad gör då det, jag gick ändå se mitt kära Borås hockey. Huvudsak nr 1 =)


Halva håret gjort, visst känner man sig som en prinsessa med detta snygga foliepapper i huvudet..


Dem borde avrättas

Jag fick höra för inte så länge sedan, att vi ryttare kan vara grymma som använder spö och sporrar på våra hästar. Visst, det finns människor som missbrukar, och inte använder det som en extra hjälp. Men de människorna är få och det är hjälpmedel, det är inte till för att slå hästen eller sparka dem med föremål direkt.

Men det här, DET är djurplågeri på högsta grad. Jag varnar er för starka bilder.



Val

Jag har förstått det som att många blev oroliga över mitt förra inlägg, det var inte riktigt så det var menat. Jag var besviken på en person i min närhet bara och mår bra. Jag lovar =)

När det kommer till val som man bör göra i livet så märker man inte förrän man verkligen kommer dit, hur svårt det är. Speciellt om man är osäker. Man bör egentligen följa sina drömmar, det är ju så. Men i alla fallen så går tyvärr inte det. Om jag hade fått välja hade jag likaväl kunnat vara jobba på McDonalds till att vara piga, jag är inte så kräsen. Trodde jag. Det gäller att man till 100% trivs med sitt jobb, oavsett om man tjänar mycket eller lite pengar. Jag tänkter inte genomgå ett jobb till där man inte känner sig hemma och mår dåligt, då kan det lika gärna kvitta.

Välj era val med omsorg, vänner.

förvirrad

Har knappt behövt vara själv hemma i en timma idag, underbart =)

Nu är jag däremot lite smått irriterad, eller kanske arg. Eller så är det bara så att jag är besviken, för att jag vill så mycket men allt går inte att fixa. Man kan inte alltid få som man vill. Hade jag fått välja hade jag bara velat ha ett helt fucking perfekt liv som jag vet aldrig blir perfekt ändå. Känner mig bara förvirrad nu, och det är ditt fel. Jag trodde att du trodde på mig, lyssnade på vad jag ville och inte vad som är bäst EGENTLIGEN. Om man inte mår bra av vissa saker. Alla trivs inte med den ultimata livsstilen, den ekonomiska, smarta.. Man behöver hitta det som är rätt för en själv.

Awake?

Har vaknat flera gånger inatt, man tycker ju att folk kan vara lite tysta om nätterna ÄVEN om dem inte är hemma. Snälla, ta åt dig och häng någon annanstans.
Dessutom vaknade jag av att dem spolade av alla soptunnor utanför. Känns bra onödigt att göra sånt på morgonen, eller? =/

Jaja, I'm home now anyway after a bit of housework. Them can be good lazy, I promise.


Oookej?

I: Men vart ligger Almåshallen, nu har jag kört fel känner jag!
Ida: Nej, men kör bara höger i rondellen här då.
Ida: Och nu ska du åt höger här igen!
Ida: NEJ, HÖGER!
'skylt där det står almåshallen'
I: Där är det ju! Jag VISSTE att jag skulle hitta!


Vår grej

Jag och Kicki har gjort vår "månadsgrej" idag. Och inte har vi blivit rikare tyvärr, men kul hade vi vill jag lova. Både åt oss själva och andra. Sedan blev det bilfärd och some "dates". Yes..




Våra vinster ;)


Huu?

Och så kom då någon på den konstigaste idén, att uppfinna chips som smakar bernaise. Blev inbjuden på "sourcream & bearnaise chips och burger king - kväll". Lägg märke till kväll. Det blev en sen natt, och jag unnade mig att sova riktigt länge innan jag åkte hem för promenad med vovven. Men först igår hade jag trevligt sällskap här hemma och bjöd på kaffe och grejer. Jag är så generös ^^


Seat Ibiza

Eftersom pappa blev påkörd häromdagen så är vår bil på lagning nu i några veckor framöver. Så länge har vi fått en liten ibiza som lånebil, en pytteliten! Jag körde ibiza på körskolan, riktigt goa att köra. Men som sagt, pyttesmå. I alla fall jämfört med vår stora bil som var på lagning!


Extra sovmorgon

Jag ställde om klockan imorse, jag lovar! Ändå resulterade det att pappa kom in och väckte mig imorse. Typiskt. Bara att slänga på sig kläder och flänga iväg. Perfekt start på dagen, eller hur? ;)

Men dagen var ändå helt okej och jag har precis kommit hem. Pappa sitter och pratar med sig själv inne vid tvn nu tror det är fotboll på G, eller vad tror ni? Ska nog kika till honom så inget allvarligt hänt.

Eller så var det bara fotbollen. Fotbollsskadad ni vet, dem borde hitta på ett bra namn på sjukdomen.

Beslut

Jag och Kicki har bestämt oss.

Måndagar efter löning, då är det spela och vinna pengar som gäller.

Sen.. Flytt upp till norrland. Hell yee!


Sluta drömma hade ju varit en bra bit på vägen.

Estocolmo

3 stycken familjemedlemmar har åkt till huvudstaden för att titta på "Rasmus på luffen", en teater som visst ska vara poppis där uppe just nu. När dem sitter på McDdonalds, börjar dem prata med en kille som visar sig vara Pernilla Wahlgrens pojkvän. Det ena ledde till det andra, han ringde Pernilla, som ringde sin pappa som tydligen äger hela teatern. Och Mamma, Filip, Simon och Eva får gå backstage och träffa alla skådespelare! Det är väl Markoolio, Benjamin Wahlgren och lite andra kända personer där. Kul för småbrorsorna tycker jag! =)


Chansa?

Jag kom på en sak när jag var på väg hem från jobbet idag. Hur snabbt och okontrollerat man kör ibland.. Nu när vintern snart är här, är det dags att sänka hastigheterna igen och köra mer kontrollerat. Eller med mindre chansningar kanske man ska säga.
När det regnar och man vet att det är halt, varför ska man då fortfarande ha en lite för hög hastighet i de där kurvorna man kört genom så många gånger och som man vet är skarpa? Varför ha ett aggressivt beteende i trafiken genom att blinka och ha sig på både bilar och trafikljus?

Nej, från idag när jag höll på att sladda av och igår då jag skrämde skiten ur en skrattande Linn, så får det vara bra med det där chansningarna. I alla fall fram tills våren ^^

Bad night

Inatt har jag sovit skitdåligt, bara legat och vänt och vridit på mig konstant. Jag vet nog varför, ingen idé att spekulera i det nu ändå. Bara att stå ut.

Nu väntar jobb tills klockan 4 i eftermiddag. Sedan får vi se vad som hittas på!

Godmorgon allihopa!


Idolkväll

Jaa, då var det nicklas tur att få lämna idol idag. Tyckte han var ganska duktig, men han har ju suttit på en av de där stolarna nu ett tag.. Stackars lilla Jossan bara, hon blev nog lite ledsen. Dock får hon ju se honom i skolan igen på måndag, kanske inte är så dumt ändå? ;)

Idolkikandet ägde idag rum hemma hos Louise. Vi var lite folk som var där och myste tillsammans. Vissa av dem har jag inte sett på länge, så det var nice =)

Men kära folk, det är tyvärr så tråkigt som att det är jobb för min del imorgon. Klockan står redan nu på 6, och det är inte många timmar kvar tills jag är vaken igen. Hittar dessutom ingen hårsnodd i rummet heller, så det får bli att somna och sen sova på mage inatt för att håret inte ska se ut som ett *pip* imorgon. Världsproblem, eller hur?

Duktig jag är.

Idag har jag varit effektiv! Satte igång med hela undervåningen, har tvättat, hängt upp tvätt, fixat allting med disk i och ur diskmaskin, strykt, lagat mat osv. Det känns att jag inte har något jobb nu som förut, jag blir inte rastlös, men gör nytta. Sedan kom våran nya soffa idag! Så fruktansvärt snygg! Lägger ut kort på den imorgon eller någonting =)

Nu var jag förtjänt av en dusch kände jag. Lite komplicerat med tanke på att jag brände mig INUTI ugnen förut, och har faktiskt regält ont. Snacka om brännblåsa!

Våra promenader

Jag har fått in som en liten vana på förmiddagarna att jag går ut och går med hunden en längre runda. I alla fall de flesta vardagarna. Superskönt att vara ute, få frisk luft och så. Man mår bra av det! Brukar gå en runda på runt 5-6km. Och samtidigt har jag ju en god vän som brukar vara mitt sällskap =) Och en supervovve då naturligtvis!



Tidig morgon

Det blev en sen kväll igår. Därav ingen uppdatering. Men idag vaknade jag riktigt tidigt, ser ni?! Jag börjar verkligen kunna vända på mitt dygn, det låter ju underbart! Däremot blir man allt lite rastlös när man vaknar tidigt, och alla andra sover..

Dessutom är det INTE EN person som skickar massa konstiga meddelanden från nr jag inte känner igen. Något samband, någon som känner som träffad?! ;)


Godermorgon

Tack min underbara vänner för att ni är så generösa och tänker på mig på mornarna ;) Tror faktiskt jag får ta och stänga av min vibration i fortsättningen. Något sms brukar alltid finnas där på morgonen, och det är alltså okej. Men imorse tänkte jag nästan helt allvarligt att ni gått och smidit någon kind of plan, att alla i telefonboken skulle skicka sms för att tracka mig på morgonen.

Så ni har fått mig att gå upp, lucky you ;) Så nu ska jag sätta igång med dagens bestyr.

Godmorgon!

Blondin

Sms-konversation

N:
Tjoho.. Har du några skridskor? =P
Ida: Haha nej verkligen inte. Bara brorsan som har vet du..
N: Illa =P
Ida: Vad skulle du haft MINA skidskor till? Har du gått och blivit brud? ;)
N: Åh du är blond ibland...
Ida: Haha vad?
N: Tänkte på om du ville hänga med och åka någon dag. Dummer!



Jag tror att jag är braa blond ibland fastän jag inte vill erkänna det..


Strömmaskolan

Jag har varit iväg och hälsat på min förra underbara skola idag. Inte på dagen förståss, utan på kvällen. Några vänner samlades och tittade på 2:ornas samkväm. Det kortaste ever, och inte ens en fika. Vad betalade vi för?! Kanske för att få se lite naket, kändes så i varje fall. Och det kändes inte som att man varit därifrån överhuvudtaget. Bara en vanlig strömma-kväll liksom. I like it! =D

Kul att när man söker på Strömmaskolan på youtube kommer ett kort upp på MIG från min student. Haha. Funny, jag till vänster i varje fall.


<3

Igår blev man lockad med pannkakor, ska jag tala om hur fort jag var inne i stan? haha. Mums, det är underbart.

Idag hade jag tänkt sova ut, visst det fick jag. Men vaknade ett antal gånger av massa sms. Men ett sms fick mig att äta, diska och sen skynda iväg till en vän <3 Och bilen startar fortfarande som den ska när steget är urkopplat. DÖDEN på det, man kan inte köra bil utan baslåda =( Hoppas att en god vän kan fixa det till mig inom en snar framtid annars blir jag sur =)


Drabbad familj

Det händer fortfarande saker i mitt liv, får man väl säga. Jag blir så tröööött på allting, snart kommer det hända någonting riktigt jävla allvarligt känns det som.

Pappa krockade igår. Eller snarare så var det en som körde in i honom när pappa skulle göra en vänstersväng. Alla har väl lärt sig på trafikskolorna att vänstersvängar är farliga. Så pappa har fått vara ledig från jobbet idag för att fixa allting. Om än inte sig själv eftersom han har ont i nacken och ryggen.. Dessutom var det med våran nya bil.. Ja jag säger då det. Illa drabbad familj kan man lugnt säga. Som vanligt.


Däckköp..

Jag skulle hämta mina däck och hade precis kört den väg han redan beskrivit för mig. När jag svänger in vid en grusväg skulle jag ringa, men märker att någon står vid grusvägen och väntar, som kör ner sin ruta. Han säger något om någon Marcus (som han som skulle sälja däcken hette) och jag mitt pucko säger "aah?" Plötsligt säger killen "Men vad bra, kör du först så följer jag efter?" Va, jag fattade verkligen ingenting. Sen helt plötsligt ringde min telefon och han presenterade sig som Marcus. Men Marcus satt ju i bilen jämte? Och Marcus i telefonen säger att han är där om 10 minuter. Men jaha? Vem är killen i bilen då? Han som satt och tittade konstigt på mig i någon minut. Jag som började köra framåt och han började följa efter mig på grusvägen! Jag fick full panik och stannade bilen och killen i bilen stannar jämte och frågar "Men är du Marcus eller?!" Personen bredvid mig fick väl lite panik och fick ur sig ett svagt nej.

Vet ni hur det låg till? Jo, båda trodde att den andra var DEN Marcus, men i själva verket skulle båda två köpa däck. Så enkelt var det.


Däck

Jag mår bra, och är ganska glad faktiskt. Så blir det när man tar tag i saker och ting =)
Nu, dags att fara iväg en sträcka och hämta hem ett par vinterdäck. Det kan ju behövas nu när vädret är som det är. Tur man inte behöver åka iväg ensam heller för den delen, skönt när man har en baslåda som inte kan vara ikopplad för tillfället. Den tjuvar på mitt batteri ;)

Hörs senare!

Jobbigt

Jag vet inte vad jag ska säga, ännu mindre göra. Det går inte att gå runt att hoppas, jag måste göra någonting åt min situation själv för att det ska lösa sig. Det vet jag ju redan. Men jag tror inte riktigt att jag vill inse det, tyvärr..


Dröm?

Jag tror jag drömde den konstigaste drömmen ever idag.

Jag och Jennipher var i stan tillsammans med två andra. På en bakgata hittade vi någon som sysslade med bilar. Han sa att han med hjälp av att ta ut ett chip som fanns original i bilen, skulle trimma bilen. Åh, underbart tyckte vi. Jag skulle bara hämta bilen som stod vid lidl bortanför södra torget där finns ingen lidl. Vi var helt plötsligt tvungna att handla, så det gjorde vi. Sedan när vi betalat så gick vi tillbaka in i affären och var tvungen att smita ut en annan väg genom att åla oss ut och grejer. Sedan kom den där typiska att man springer så fort man kan men inte kommer någonstans. Och ägaren till lidl hade sett oss i övervakningskamerorna och jagade oss med en åkgräsklippare. Men han gick med på att om han fick en chili cheese som jag precis köpt, så skulle han vända. Sagt och gjort. Vi sprang tillbaka till gubben som skulle hjälpa mig med bilen, men kommer då på att vi glömt att hämta bilen...

Fan, jag tyckte väl att jag mådde konstigt igår..


Lite bakis, kan man säga

Denna dag har varit en av de mest hemska i mitt liv. Har aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv tror jag. Men jag lever, det är väl huvudsaken antar jag. Bilresan hem var ganska intressant, sedan lade jag mig hellre medan jag väntade på innebandyspelande grabbar. Sitta är sjukt jobbigt idag, om inte att vara uppe och gå.. Sängen är min bästa vän nu, och har varit det hela dagen. Snäll vän, snäll vän... =)


tre kockar


Jo men se där.. Där ser man till och med riktigt fräsch ut. Men idag känns det värre.. Det är därför jag, Jennipher fick äran att skriva ett blogginlägg ;)
Hade verkligen sjukt nice igår. Tack Carro, Johanna och Emelie för en underbar kväll! ♥




Madoxzz

Man ska ta det lugnt när man inte ridit på ett tag. Man ska definitivt inte sätta sig upp på en häst och börja trimma den direkt. Inte denna häst i varje fall. Och skylla mig själv får jag definitivt göra eftersom jag svikit hästarna rätt så regält sedan jag slutade skolan. Ajaj =)


Götet

En god vän räddade min dag och kom på kaffe och glass, och så blev det lite pingis också såklart! Dessutom löste sig alla mina problem då jag fick låna hans bil över helgen, och jag slapp byta däck på min. Thank you sweetheart! ♥

Så därför mina vänner, är jag nu i Göööötet =)


Snööö

Jag som skulle sova ut idag, och hade planer för hela dagen. Nu snöar det. Det snöar verkligen, det vräker ner! Och jag som måste inhandla nya vinterdäck, mina är alltför slitna för att köra med. Hur blir den här dagen av nu då? =(


Gåå

Visst är det skönt då man varit ute och gått nu när det börjar bli kallare? Man blir inte varm på samma sätt. Man kommer in med rosiga kinder, och sätter sig framför brasan med lite varm choklad och en smörgås att doppa däri. Speciellt efter en promenad med en underbar vän också. Det är grejer det =)

Fast

Idag har varit en bra dag. Och fastän man egentligen inte orkar, så måste man. Om man ställt sig in på saker vill säga. Och jag står fast vid mina beslut! =)


Pucko?

Servitör: Det går bra för den här gången, men vanligtvis gör vi inte såhär.
Ida: Okej, men vad bra.
Servitör: Men du kan gå och hämta glass där borta sen istället om du vill?
Ida: Men jag är ju fortfarande laktosintolerant?
Servitör: Ja, men du kan ju hämta glass där borta om du inte tål bananen.


??????


I like it

Restaurangbesöket idag slutade i total katastrof. Vi skrattade så vi höll på att trilla av stolarna allihopa. Till sist satte jag mig ner - på golvet. Jag hade så ont i magen av allt skratt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. I like those people ♥

Nu, promenix i stora staden ;)

Älskade du

Man önskar inte sin värsta fieende allt som hänt idag. Precis kommit hem från sjukhuset nu och hoppas att jag har en uppvaken vän som väntar på mig imorgon och välkomnar mig med öppna armar!


..

Jag har aldrig varit såhär rädd i hela mitt liv. Senast igår försökte du få mig att inse vad livet är till för. Se till att lev ditt av samma orsak!

Jag vet inte vad jag ska säga längre.. Jag blir bara så jävla ledsen =(

Jag älskar dig 


RYCK

Nu får jag seriöst DAMP på min mobil. Jag har fått tillbaka min magkatarr soo bad. Och när äntligen vårdcentralen ringer upp, så DÖR telefonjäveln naturligtvis! Fan, jag får ryck på skiten snart!


Klantigt

Somnade 05:15 inatt, lyckat lyckat. Då vill man BARA vara hemma. Men jag ska få i mig lite käk nu, sedan fåår jag åka hem. Om 1½ timme =)

Tur att jag har en vän som klantar sig och får mig att le direkt när jag vaknar. Puckot hade ställt klockan fel, men ändå åkt till jobbet. Med tåg och allt som nu krävs, och inte märkt att det var lite tidigare än det borde vara.. Och ändå är hon positiv fast lite irriterad. Jag beundrar den människan, jag hade nog slått på lokföraren när jag sett vad klockan var.


Soporna med den!

Jag stör mig grymt mycket på min mobil just nu. Den stänger av sig om jag får för mycket sms vilket jag GANSKA ofta får. För mycket sms alltså. Ibland ändrar den bakgrund, och tema också på köpet. Den är allmänt seg, och ibland kan jag inte svara när det ringer och den bara fortsätter att ringa? Jag får inte alla sms, fastän andra fått lev. rapport. Sen när jag väl får dem, så får jag inte ett sms, om man säger så.

Detta är GRYMT jobbigt, och dessutom går mitt abonnemang inte ut förrän om ett bra tag. Då ska jag skippa  telenor. Jävla skit företag. Dyrt som satan också. Har aldrig haft en teleräkning under 500 kronor. Ändå ringer jag gratis inom telenor och skickar gratis sms till alla. Njae, blir att byta till tre och slänga denna skittelefon!

Det roligaste var ju en gång när det kom fram en snubbe som stod och sålde abonnemang för telenor. Vi hade stått och pratat en stund..

Säljare: Ja, men den där mobilen är urkass! Det är ju bättre att du tar det här ... så får du det här ...
Ida: Men vänta lite nu... Det var ju du som sålde den här telefonen till mig, och då var den såå bra?
Säljare: Var det? Ooops..

 

Vilken tur att man kan med ibland. Att ljuga alltså.


Perfect day

Idag har varit en sådan där perfekt dag. Men det kan man hålla lite hemligt =)

Har varit hos vänner som flyttat. Helt underbart fint, och finare kommer det att bli. Du vet att jag är avis ;) Och det kommer bli såå bra för dig. Glad för din skull =)


Ett stort val

Nu blir det vändning förstår ni. Jag har bestämt mig vad jag vill göra, och nu är det bara att köra på det. Stenhårt. Tänk att man måste förändra hela sitt liv pga ett val man gör? Men finns inget negativt i världen med det heller så. Lets go! =D


älgjakt

Jag tyckte det var konstigt då jag fick en fråga av en nära vän, som frågade om min pappa ännu skjutit någon älg. Jag tyckte väl att det var liiite att ta i, eftersom han åkte till min morfar där älgjakten äger rum idag.


Vilken tur att han frågade om dem skjutit någon älg och inte rådjur, eftersom en av jägarna skjutit just ett rådjur idag. Från fönstret. Antar att rådjuret var ett störobjekt under fotbollen.

Jag får väl säga att delar av min släkt är snäppet sämre förlorare än mig.


Fotbollen

Fotbollen idag med de bästa ♥

Jag var naturligtvis som vanligt. Ni vet sitter gapandes framför tvn och klagar på varför dem inte gjorde si, och så. Jag tror mig vara någon sorts kommentator inför mina egna kompanjoner. Som om dem inte skulle förstå lika väl som jag? Jo, annars hade jag inte kollat med dem.
Jag har nämligen en enorm förmåga att få "stå ut med" vissa vänner som inte riktigt fattar regler. Och då ska man förklara, samtidigt som man ska vara helt inne i matchen och gapa och skrika. Ingen bra kombination.

 

Jennipher har bett om att få en coach, och visst. Det ska hon få. Jag ska fullkomligt trycka in information i huvudet på henne så att hon kan titta utan att fråga i fortsättningen. Lika bra att ta hockeyreglerna också, så slipper hon fråga på den fronten med.


Och hur jag mår efter förlusten? Jo tack, jag mår förbannat åt helvete =)


.

Påminn mig att aldrig glömma hur mycket jag älskar min pappa!


.

Ibland vet jag inte om vart jag har mig själv, ännu mindre någon annan. Jag blir confused, ge mig inte dubbla budskap. Vart står jag?

På jorden eller?

Lilla visan

Inatt blev det samtal med polisen. Äntligen, jag blir vansinnig på allt det som försegår. Kanske lugnar det ner sig nu..?!

Well, jag är trött som jag vet inte vad. Kanske dags att inta sovposition och sova 5 minuter på lilla visan. Eller 10 minuter. Eller en kvart. En kvart på lilla visan låter utmärkt! =D

Plugga..?

Idag har mina tankar gått runt i tusen olika banor. Jag är inte trött på att jobba det vore ju väldigt tragiskt när jag knappt jobbat någonting i mitt liv. Däremot har jag kommit på en sak, som jag aldrig kommer "förlåta" mig själv för. Någonting jag aldrig trodde skulle inträffa. Jag är sugen på att börja läsa.

Frulle

Natten var braaa, morgonen hemsk. Det finns sina orsaker =)

Nu ska jag göra mig en underbar frukost. Med massa goda saker på bordet! Åååh, love it! =D


Ett ridhus

En förmiddag med sömn på ett vant ställe. Ett möte. Och en eftermiddag på Borås Ridhus. Jag har inte varit på ridhuset på ett bra tag, så det var väl på tiden antar jag. Hittade några old friends och pratade häst-minnen. Alltid kul =) Men åkte egentligen dit för Linns skull. För att hon tyckte att jag skulle dö hungrig eller något i den stilen.


Linn och Cleo


Puss

Nu är jag redo för stan och lite vänner =)

Ha en bra dag allihopa! PUSS


Rörigt

Det blev shopping för.. mig och inte min vän. Yes, men självklart ni vet. Ida är på språng!

I övrigt har dagen varit massa rörig, finns nog inte något bättre ord än det. Rörig.


It doesn’t matter what people say
And it doesn’t matter how long it takes
Believe in yourself
And you’ll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart

So I won’t give up
No I won’t break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I’m standing in the dark I’ll still believe...


Och till sist ett godnatt till dig Sofie, sleep well. Love you!

Tisdag

Precis kommit hem nu, ska slänga i mig lite mat och sticka ut med hunden innan jag gör mig iordning för en dag på stan. Dock utan shopping för min del. It sucks. Men något kanske jag kan dra till med. Mest för att göra mig själv lite extra lycklig liksom.


jag bjuder er på en bild från helgen också hemma hos Marie


Sjukling

Vaknade imorse med så ont i magen att jag trodde jag skulle spricka. Knarkade lite medicin och det blev inget jobb för min del. Mamma väckte mig kl halv 4, då var jag lagom utvilad. Kändes underbart. Nu, IFK-GAIS sedan får vi se vad som händer. Förhoppningsvis något trevligt ;)


JÄVLA IFK

Söndag, eller måndag?

Party. Alkohol. Fina flickor. Folk. Våghalsspelet. Stan. Bilar. Efterfest. Skratt. Ingen sömn. Film x5. Bakfylle-käk. Stress. Mys.

Det är väl min helg i korta drag, och den har varit kanon får jag väl erkänna =)


Party

Då var det dags att parta. Ses i dimman =D

Kalas

Nu blev det kalasdags. En jättefin tårta är levererad och vi är såå fina just nu. haha. Sova länge is the shit.

kvääll

Jag fortsätter mitt duktiga liv, folks =) Idag är garderoben städad och mat lagad åt familjen.

Jag har min älskade vän här hos mig, vilken tur att man slipper sova själv nu i två nätter framöver heller =)



Syns det att vintern snart är hääär? =(


Saknar.

Jag längtar tills jag slutar jobbet och min älskade prinsessa kommer hem till mig. Har saknat henne såå mycket! Och vi kommer ses massa framöver också. Wiihoo =D


Awake

Nyss slagit upp ögonen, jag är mega trött. Gårdagen blev väl kanske lite senare än jag först tänkt mig.. Men så kan det gå ibland. Och nu vankas det snart jobb för hela slanten!

RSS 2.0