Gå och lägg er :)

Först får jag börja med att be om ursäkt för min dåliga uppdatering. det blev, vilket jag redan visste, en bloggfri lördag.

helgen har i alla fall bestått av en massa, massa mys. har haft det både underbart, och andra inte så fullt underbara stunder. älsk vet mycket väl vad jag pratar om ;) vi har lagat mat, och varit väldigt onyttiga hela helgen. men det är gott, även om det kanske inte är det bästa som finns. men det lindrar för stunden, och vi älskar det, så vad fan? vi ska vara tjocka ihop ^^
jag har också fått köpt mig nya navkapslar, så slipper jag ha mina spruckna. nu är det bara en damask till växelspaken som behöver köpas, tycker det är bra konstigt att det inte finns på biltema?


inte en ända timma i helgen har vi varit åtskilda. vi kan lligga och prata i flera timmar om allt mellan himmel och jord, medan våra fingrar slingrar sig runt varandra. många skratt, många leenden och fina ord. det tar inte många minuter efter att jag lämnat dig och lägenheten, och jag får ett sms som får mig att le tills jag somnar. ingen gör mig gladare än du, ingen får mig att längta så mycket som du. Jag älskar dig så otroligt mycket, och det kommer jag göra så länge jag lever ♥ 

god jävla morgon :)

visst är det härligt när familjen kommer in flera gånger gånger på morgonen när man ändå har sovmorgon? faktum är att jag är ledig hela dagen. "Ida, när börjar du?" "Mira gnydde utanför din dörr, jag släpper in henne. (hunden hoppas upp i sängen och slickar mig i ansiktet)" "Jag sätter in en adventsljusstake i ditt rum här" "hur sköter ni julstjänorna på skolan?" Okej, fine! Jag går upp...

<3

Jag har faktiskt glömt att nämna en sak för er, fy på mig!

imorse nere i gymmet får jag ett sms avsändare Claes<3 där det står: Grattis älsk.<3 Ofta JAG skulle glömma bort att vi har 10 månader idag. det var faktiskt det jag tänkte på i stort sätt hela kvällen igår.

Puss på oss ^^

kvällsblogg

Usch, någon timme framför datorn och man blir helt tjock i huvdet om man inte redan är det vill säga. Det var skönt att gå ut en stund med hunden nu på kvällen, fastän jag var fullkomligt livrädd. jag hatar verkligen när hon börjar morra mot någonting man själv inte kan förutse. men rensa hjärnan fick jag i alla fall, och älskling ringde som tur var i rättan tid på promenaden. så slapp jag vara i alla fall helt själv.



PS. Jenny, det är bara Claes som inte vet om sin egen meny ;)

Connie Talbot

Vad är det med detta under till barn? Det är  helt omöjlig att en 6-åring ska kunna sjunga på detta vis..



Ladda ner hennes album Over The Rainbow

ikea

hästkunskap idag, vilket verkade vara den enda lektionen. så roligt? vår lilla häst verkade mer bekymrad än glad att vi tog maten ifrån henne.
anyway, jennipher åkte med mig till mölndal idag, eftersom att jag skulle möta upp sofie och vara med henne som moraliskt stöd på ikea! hon hittade en massa fina saker såklart, jag var ju med, hallåå? så nu kommer hennes kommande lägenhet bli jättefin.

nu är jag äntligen hemma igen, och eftersom min Ida-time plötsligt försvann igår, så ska jag ta den nu istället. och fortsätta vara utloggad från msn ;)


Truly madly deeply

I'll be your dream I'll be your wish I'll be your fantasy.
I'll be your hope, I'll be your love, be everything that you need.
I'll love you more with every breath truly madly deeply do...



skak

sedan jag longerade birk idag, som var så stark så jag vet inte vad.. så har jag varit skakis ända sedan jag lämnade över hästen till sarah, tills nu. ganska scary faktiskt.

skitdag

eftersom dagen idag var ett rent helvete i skolan, så tänker jag inte ta upp någonting om den, snarare kommer jag låta det vila under ytan. och aldrig mer tas upp.


det har varit fint väder idag, förrutom lite regn imorse har det varit helt okej. synd bara att slasket börjar komma nu, det är så himla tråkigt. då vill jag hellre att det ligger lite snö på backen.. dessutom har det varit +8 grader idag, skönt att slippa den bitande kylan :)

nu är det dags för lite Ida-time. det var då ett väldigt bra tag sen..

Det är synd, att man ibland inte får till alla fina stunder med en mobilkamera..


good morning

vaknat, somnat, vaknat, somnat.. jag har vaknat typ var 10:de minut sen klockan sju imorse. därför bestämde jag mig till slut för att sluta försöka sova, och slänga in en godmorgon blogg istället :)


natt time

promenaden med mira var jätteskön, dock var hon på ett trotts humör, och stundtals kändes det som att jag hatade henne. men som tur är, så försvinner det ganska snabbt igen :)
annars har det varit en lugn dag. var hos min älsklings pojke länge och kom hem för en stund sedan. du är det bästa jag vet.

pappa har också fått kolla upp skiten med mitt däck (eftersom jag inte är tillräckligt stark) men allting var som det skulle. eftersom en viss älskling har sparkat sönder min navkapsel då han hade bilen, så får jag åka och köpa nya. det blir biltema på fredag, faktiskt med hjärtats mamma.

ska käka lite nu, sen sova. vet inga tider då jag börjar imorgon, ska jag säga att skolan strulat till det IGEN?


jag längtar till sommaren!



väck mig ej

om jag hade sovit ihop med hjärtat, så hade jag fortfarande sovit nu. kanske hade jag vaknat, men märkt att han fortfarande håller om mig och snusar så sött. då är det inte speciellt svårt att kurra ner sig lite extra i hans famn och somna om. känna att han kramar om mig extra hårt och pussar mig på pannan. hur lätt är det inte då att somna om?

inatt sov jag dessvärre själv, ni vet hur det blir. man tittar på klockan, fan hon var inte mer. försöker somna om. somnar om. vaknar, kollar klockan osv. just därför är jag redan vaken, trotts att jag har sovmorgon och är ledig hela dagen!


lista

Svara med bara ett ord:


var är din mobiltelefon?
jämte

var är din (o-)äkta hälft? borta :(

ditt hår? ljust

din mamma? sover

din pappa? jämte

syskon? tre

det bästa du vet? kärlek

din dröm inatt? honom ♥

din dröm/ditt mål? studenten-09

rummet du är i? vardagsrummet

din hobby? rida
din skräck? döden
var vill du vara om 6 år? grekland

var var du igår kväll? älskling ♥
vad du inte är? lång

en sak du önskar dig? pengar
var du växte upp? borås
det sista du gjorde? gäspade
dina kläder? mjukis
din TV? LCD
ditt/dina husdjur? vovve
dator? laptop

ditt humör? känslig
saknar någon? älskling ♥
din bil? hazze
något du inte har på dig? vantar
favoritaffär? gina

din sommar? sol
älskar någon? några

favoritfärg? massa

när skrattade du senast? nyss

när grät du senast? igår


hemkommen

tror ni inte sista lektionen idag skulle vara grupp 1 och inte grupp 2? jodå, naturligtvis! så det var att åka hem redan vid halv 2 idag, lika typiskt som alltid.

behöver fortfarande ett par stövlar, men kräsna jag hittar inte ett enda par. ända sedan jag var liten har det varit extra svårt att hitta just vinterstövlar, undra varför.. kanske för att vintern är den i mina ögon, sämsta årstiden? jag hittade i vilket fall inga idag heller. provade lite andra kläder och sånt på gina, lite mer för skojs skull. hittade en klänning som skulle passa superbra i bubblan i jonnas ögon, herregud.
en pratstund ända till runt halv 6-6 på mcd, mysigt att få prata lite. ÖB kan ibland vara paradiset också, tänk det ni ;)


bortse från mina strumpor och allt det där :P

lunch

inte kunna sova på nätterna nu igen, det är ju ett helvete. speciellt när man ska upp senast halv 6. det känns inte heller så bra då man blir ovänn med pappa på morgonen pga bilarnas placering. och en vindrutetorkare. också att mamma ska lägga sig i, så jag fick gapa lite på henne imorse också. onödigt att skiljas åt som ovänner tycker jag.

well, nu har haft svenska en liten stund, men eftersom jag och jennipher varit så studiga så fick vi sätta oss och fortsätta läsa i våra extremt tråkiga böcker. annars har det inte hänt så mycket. jag och carro har tränat på vårt projekt, och jag kommer ha såå ont i min kropp imorgonbitti. gaaah

.

nu börjar det igen. redan. det var väl inte länge sedan jag var dödstrött? att inte kunna somna, sedan upp klockan halv sex imorgon är ju bara så underbart, eller inte.

jävla fucking tårar, jag hatar er.

söndag

igår efter maten lät jag grabbarna sladda av sig lite. ni vet, när snön precis kommit och vinterdäcken är på, då är det grymt elakt att låta dem stanna inne. vi åkte sedan och pratade en stund med nordlund, snällare människa får man leta efter. vi köpte med oss en massa godis och julmust såklart, och skulle se film, men när klockan närmar sig midnatt, är Ida trött, och somnade.

åkte in till knalleland idag, jag behövde mig verkligen ett par stövlar, men ni vet ju hur det går med det, när man redan bestämt sig vad man vill ha, men så finns det inte. fine.. hjärtat fick köpt sig en mössa i alla fall och slipper låna min.
efter lite tv-spel åkte vi med linda, micke och rasmus ut till tranemo och firade "en sen farsdag".
som en liten tradition blev det självklart ensam mamma söker nu på kvällen ihop med pizza, och två av paren blev som jag ville. dock tycker jag inte om alex, men man får väl önska henne all lycka ändå. eller något.

och så här ser ju mitt underbara schema ut nästa vecka. or not. ge mig lektioner!


puss på dig

det är mysigt, när man som minst anar det, att ens älsk vaknat mitt i natten hemma, och helt plötsligt dyker upp i ens säng en mil ifrån. att få bli väckt av en puss när man som minst anar det, när någon man inte räknat med, ligger och viskar jag älskar dig i ens öra.

I like it ^^

minnen

jag och frida har tittat på idol ikväll. naturligtvis kom massa minnen upp på tal, och herregud vad vi skrattade.

innan vi köpte vår hund, åkte vi runt och kollade på andra hundar av samma ras naturligtvis. jag bad frida följa med, eftersom hon är allergisk mot hundar, lika med mina bröder. detta skulle bli något slags test för att se om frida klarade av att vara med hundarna. vi kommer till ett ställe utanför göteborg, och där frågar ägaren till hundarna om det var okej att hon släppte ut hundarna. jo visst tänkte vi. men inte fan trodde vi att det var ett trettiotal hundar som skulle komma utflygande! vi gick in i huset, och i deras sovrum (!) fanns 3 valpkullar med 3-5 valpar i varje kull. dessutom tikarna och en del andra hundar. det var så hemskt, hundarna var vanvårdade och ägaren var rent av äcklig! när jag frågade hur många hundar hon hade svarade hon: jag har ett trettiotal förrutom valparna inne, men de flesta är ute.
det hela slutade med att frida fick astmaanfall och ett samtal till djurskyddsnämnden.


.

mamma fick just visa legg på systemet.

frågan är, om hon ska ta det som en komplimang, eller om tanten i kassan bara hade väldigt dålig syn.

fredag

snacka om att det var halt ute imorse! sladdade en hel del ut på gällstadvägen, då beslöt jag mig för att ta det lite lugnt. körningen hade blivit inställd när jag kom till skolan. det var alldeles för halt för att vara ute och köra i detta vädret, så vi fick fortsätta med våra arbeten. det är fortfarande en hel del kvar, men vi kämpar på :)

mitt ute på motorvägen tar min spolarvätska slut, jävla najs. fick stanna uppe på hulta där jag släppte av jonna, och fylla på skiten så man i alla fall såg någonting på vägen hem. tur att man har påfyllning. men det är sexigt med tjejer som fixar med bilar, det har redan jag och sofie konstanterat ;)

.

Det är såhär han tycker om mig.


herr och fru nyfiken

hela nätet är urflippat, förlåt jag får damp.

Inatt sov jag hos hjärtat mitt, skönt att kunna gå upp sent på en vardag för en gångs skull :)
åkte sedan ner till stan, mötte jonna och åt på apropå. hur gott är inte det? sedan åkte vi bort till black scare. blev en nice tatuering.. åkte sedan hem till min baby igen. efter en stund hör vi en massa brand- ambulans- och polisbilar. vilket par i hela världen tror ni är mest nyfikna? vilket par i hela världen tror ni följer röken för att kolla vad som händer? joo, det måste vara fru nilsson och herr lindskog. vilka annars? därför tog vi vår första promenad någonsin tillsammans för att kolla in det hus som brann. och det hade brunnit en del kan jag lova :O

har varit med mamma en sväng och handlat, också ätit på mcd. usch, kommer må så dåligt sen av den äckliga maten.. Hylla burger king när det öppnar i borås. vilket par tror ni kommer vara där först?


R.I.P Carl-Johan Karlsson --<---@


dålig början, bra start

dagen började med massa tjaffs. ni vet, när man bråkar med mamma om spegeln, och sen börjar massa annat tas upp och det blir ett jäkla liv. vad glad man blir..

första lektionen började inte bättre. vi hittade varken skruv eller plattor, så vi kunde inte göra någonting på lektionerna. jag var så arg så gråten inte var långt borta. jag hatar att bara gå och masa fram. det är det värsta jag vet!
fastän dagen började dåligt, så gick dagen i skolan faktiskt bra till slut! det hela berodde på körningen, som verkligen gick bra idag. jag fick massa beröm av barbro, och hon sken som en sol när vi kom in i stallet igen. hon är jättenöjda med oss, och det är så kul!

utlandsresa!

vad halv 3 tiden stack jag och jennipher ut och gick en sväng. hann tyvärr inte med mer än 30 min, för jag skulle skjutsa henne till bussen. sen är det inte roligt att gå ut när det är mörkt tycker inte jag. uscha.

 i övrigt har det varit en jobbig kväll, och jag har inte haft ork till mycket. jag visade mamma vårt förslag om utlandsresa, och nu finns det antagligen bara två hotell kvar att välja bland. sen är frågan om vi ska välja turkiet eller till cypern?

turkiet hade varit utmärkt. där har jag aldrig varit förut. (tro det eller ej) det finns ett bra nattliv. det är billig mat. billiga kläder. kanske inte världens finaste stränder, men det duger!
cypern hade också varit utmärkt. dock har jag varit här vid ett flertal tillfällen. det finns ett bra nattliv. dyr mat. dyra kläder. fina stränder och nästintill garanterat bra väder.
vårt största problem i den här frågan, är att Jennipher varit i turkiet, och vill helst inte åka dit. Jag har varit i cypern måånga gånger, och hade velat se någonting annat än just cypern och ayia napa där jag varit 2 gånger redan. jag har ändå ett brett register, med mig i bagaget.. cypern x3, mallorca x3, canarieöarna x2, korfu och bularien. känns det inte som att det liksom.. är på tiden att jag besöker något nytt?

tisdag

att vi kom iväg till skolan alldeles försent idag var ett faktum. tänker dock inte berätta varför, det stannar här.
vi hann i alla fall gå på de sista 20-minuterna, vilket kanske kändes ganska onödigt med tanke på att det var den enda lektionen idag förrutom klassrådet. på den lektionen, fick vi också reda på att de flesta i klassen hade betydligt mer frånvaro än vad vår mentor är nöjd med.. fick också veta att det krävs EN HEL DEL av en elev för att man ska få indraget CSN. så nu behöver jag inte oroa mig på den fronten.

jag och jennipher har ätit en ypperligt god lunch på ellos idag, precis som igår. det är faktiskt så man till och med vill betala 50+ för att få äta där istället för skolans mat. så dagens ganska inblick för hennes del, och eller hur, människorna på jobbet är som dem är.. ;)
nu till boken, robinson crusoe, som det vore bra att man startar med. booring, men behövs :)

Good girl who goes bad

vi satt på höskolan en ganska lång stund idag, hann bli klara med alla frågorna vi skulle ha i svenskan. jätteskönt :)
hann också läsa en stund i robinson crusoe, intressant va?
efter en tripp på stan så åkte vi till dalsjöfors, och tårpilen. tog och svängen förbi dalsjöskolan, hämtade rasmus, mötte upp pappa och visade jennipher runt på min gamla skola :) mycket minnen man får när man går där..

så fort vi kom hem så gick vi ut i en timme med hunden. det var bäcksvart, så jättelångt hann vi inte, men en timme var vi ute i alla fall. jätteskönt. hela eftermiddagen och kvällen har bestått av att kolla olika resor. jag och jennipher ska ju ut om några månader, ska bli så skönt att komma iväg, det var faktiskt över ett halvår sedan jag var borta nu! det lutar åt cypern och ayia napa IGEN. har ju inte bara varit där 1000 ggr innan, men det gör ingenting, tycker om det.

kanske är dags att gå till sängs snart? jag är faktiskt skittrött!

irriterad

En helt vanlig dag, lika konstigt som alltid. Åkte till skolan i hopp om en fulldag, och hur slutar det? Jo, en svenska lektion, idrott och en svenska lektion sista timmen, som man självklart hoppar. sedan var det snack om att vi skulle haft ridning, men nej, självklart var det grupp 1. som det senare visar sig att vi skulle haft! vi skulle ha longering idag. det är grymt tråkigt att dem håller på såhär, vi får frånvaro på saker vi inte vet om, och de säker till oss massa olika saker hela tiden. ett snack väntar med ing-marie nu, för jag orkar inte få mer frånvaro på saker som dem i stallet hela tiden ändrar på. vi har ingen koll på någonting!

aja, anyway, vi "slutade" då klockan tio, så jag skjutsade hem jonna, sedan åkte jag och jennipher och lunchade med mamma på ellos. så nu har jennipher fått en pytteliten inblick i vad jag håller till någonstans när jag jobbar :)
nu sitter vi på högskolan, och pluggar svenska. och hur kul är det då? jo, det är faktiskt helt okej, endast för att man håller till här. det hjälper!


helgen slut :(

Hockey igår med ellen, bhc spelade mycket bra för att möta leksand. 2-0 efter fyra minuter, vi trodde liksom allt skulle ligga på 12,14 - 0, men nejdå :) matchen blev iof 1-3 men helt klart godkänd! jag var glad när jag gick därifrån, även om Tommi var stolt. han hade till och med tippat HC. Se där ja, de där ja.
efter matchen skjutsade jag först till laser city, sedan tommi, paavo och ömma till sjöbo innan jag fick skjutsa hem lilla ellen.
tog sedan mitt pick och pack och åkte hem till Jenny. satt hos henne hela eftermiddagen/kvällen. vi åt, kollade på film, och som vi är bäst på, prata problem. var skönt att få några timmars pratande med henne. det gillar vi :)
sedan bar det hem till hjärtat, och ni vet ett nytt tv-spel. ni kan ju anta vad jag gjorde en bit in på natten? tittade faktiskt på en film också, riktigt bra var den. men fråga mig inte vad den hette..

idag har varit en riktig slappdag. hämtade mira på eftermiddagen, så hon har fått vara med mig och claes heal dagen. har hunnit med att diska (ett antal gånger), röja upp, dammsuga och en långpromenad med vovven.

har precis slått ner min fot innanför dörren, och tänkte att jag skulle gå och lägga mig nu. imorgon blir det att ställa klockan på 5, trevligt?


lördag

Igår fixade jag maten här hemma, det blev tacos - så gott :) annars var kvällen lugn, jag och claes satt uppe och spelade tv-spel, FIFA 07 fick bli våran favorit för dagen, just för att vi är spelar lika bra/dåligt eller hur man ska säga. Vi fattade heller ingenting. Vi vann lika mycket, men däremot är bilspel mer hans grej jo, jag lovar. sedan kollade vi idol och en film senare på kvällen. tror ni jag blev förbannad när robin E åkte ut igår?! Jag förstår inte ens vad svenska folket tänker med, juryn borde i varje fall få en liiten del att säga till om!

well, har varit iväg och kört pappa på morgonen, någon säkring hande gått på dalsjöskolan. det var ett tag sedan jag var där nu, hela skolan nerkladdad.. det är ju väldigt nödvändigt att hålla på sådär? målsrydsskolan hade också blivit nerkladdad, och dessutom har det varit en hel del inbrott där. jag undrar vart allt är på väg, när jag var liten fanns inget sådant här i denna skalan..

körning

när jag kom hem idag låg Mira exakt på den platsen som när jag åkte imorse. ja just det, i min säng. hon är så  gosig!

våra två timmar teoretisk körning gick snabbt idag, det var skönt det, och vi kom i alla fall en bit på vägen.
vi håller just nu på med ett arbete. det går ut på att man får en budget på 200 000, man ska köpa en häst på två år, selar, vagnar och allt som hör till. hästen ska som 6-årig vara klar för ett SM. vi ska skriva allt från inkörningen, hur vi bär oss åt, varför vi gör som vi gör osv, till veckoträning hur vi exakt ska träna upp vår häst för att den ska vara redo för ett SM i körning. Då ska vi följa alla regler då det handlar om vagnens bredd i cm, hur långt allt ska vara osv. som ni förstår är detta ett stort arbete, och vi har bara en 2 timmars lektion kvar till förfogande. vi har haft 3 timmar redan, och jag kan ju säga att 10 timmar till nog inte räcker. men det fixar sig. vi jobbar på!

jag överväger att gå ut i spöregnet med hunden, och samtidigt bli liite mjukare i mina muskler som är stela av träningsvärk just nu.

morgon

godmorgon! tar och slänger in ett litet inlägg innan jag åker till skolan. jag har börjat bli så pigg på mornarna numera när jag ska till skolan, och det får man tacka för. dessutom har jag fått lyckan att sova på nätterna nu också. kan det bli bättre? ni kan inte förstå hur lyckliga ni är som får sova.. ska inte blamea hunden, men hon har till och med faktiskt varit jobbig inatt. men det gör ingenting, för sötare får man leta efter. :)

nej, nu är det dags för skolan! 2 timmars teoretisk körning, sedan hem igen!

tidigt godnatt

efter någon körning, pizza och lite läsande i min urtråkiga bok, tänkte jag att jag ska bädda ner mig. redan. imorgon blir det lika tidigt upp som vanligt, vilken tur att man slutar i tid så man hinner sova middag på fredagarna. I like it ^^

let me..

det tog emot att gå upp innan halv 8, fastän man inte började förrän halv 2 kan jag lova.. mötte sofie på högskolan och lånade lite saker av henne. sedan satte jag mig och läste i 1½ timma. Ska ha läst klart lite böcker ganska snart.. de andra har inte börjat, men det är aldrig fel att ligga före i något. haha. Robinson Crusoe är ingen lättläst bok direkt, så kom inte jättelångt, men en start i alla fall.
Jonna kom till högskolan efter ett tag, och vi gick och åt lunch på apropå. finns inget bättre ju :) jag och åkte sedan runt som idioter i stan, men hittade aldrig det vi sökte efter. jävla skit.


att sedan åka till skolan för endast en ridlektion, kändes ju sådär. hoppning dessutom.. iof hoppade vi en del studs idag, och det är ju kul. hade eminente, som inte direkt är den bästa hästen jag vet, men hellre honom i hoppning än dressyr. det kan bara inte finnas någon som inte håller med mig där.

här sitter jag och studar, på våning 3.


 





idiot folk

efter en bra dag i skolan så hade jag fruktansvärt bråttom att hinna göra iordning Coctail för en lektion för Lena. när jag bärt ut alla saker i stallet hittar jag honom inte, vart tror ni han håller hus? jo, i hovslageriet med gipsat ben! djurvårdarna hade djursjukvård, och jag som var liite stressad redan, utvecklade detta ganska regält under tiden..
lektionen gick så sjukt bra med blondie idag. jag fick ens knappt någonting att arbeta med, och det kändes jättebra. en duktig häst idag, jag som redan tycker om honom.. han steg i mina ögon idag igen :)

efter skolan skjutsade jag jonna, och elin följde med hem. det var en snabbdusch, ni vet. när en tjej äter, duschar och klätt på sig på 20 minuter, då är man stressad. men vi hann faktiskt iväg till mässan! vi stod i en monter i 3 timmar för att marknadsföra vår skola. det är skoj med alla människor, och få marknadsföra sin egen skola. tyvärr är stämningen ingenting man kan beskriva, utan det måste upplevas.jag står fast vid att strömma inte är en vanlig skola, det är någonting helt annat.

på hemvägen blev jag lagom glad då jag körde förbi en tjej som ledde en häst. ypperligt med reflexer hade hon inte, men hon höll i en sådan där hård reflex ni vet? och vifftade som en idiot. först såg jag henne inte eftersom hon var mitt i en kurva, men så snabbt jag såg henne bromsade jag och körde sakta förbi. vad tror ni människan gör? hon börjar gapa och skrika som en idiot och ställer sig och SLÅR på min bil! hon fick in några rejäla träffar i sidan på bilen med reflexen hon höll i, får gå ut imorgon och se så det inte blev några skador. jag, som ryttare, kör precis så som jag vill att folk ska köra när jag rider förbi, inte fan går jag då fram till bilen och ställer mig och slår? jösses, vilket stolpskott.

gott och blandat

upp tidigt idag igen, det är jobbigt men funkar. åkte hela vägen till sexdrega för att besöka ryasjö häst och lars-åke. han är himla duktig på hästar, och har en av de finaste nordsvenskarna i landet. så grymt fin så det är sjukt! snäll för att vara hingst om inte annat.. vi grillade också i en liten sådan där stuga vid sjön, jätte mysigt :)

eftersom vi fick ta svängen förbi vår lärares stall och ta in hennes hästar på hemvägen, blev vi ganska mycket försenade. skjutsade moa och wibben också, och wibben är ju inte alltför snabb ibland. vilket också jag och moa fick bevis på när vi väckte honom imorse för att åka iväg. han var nyvaken, och vi tyckte det var himla kul när han kom till bilen med håret åt alla håll :P
när jag kom till stan åkte jag och sofie till ÖB och köpte flyttlådor till henne eftersom hon snart ska byta boende. efter det blev det hem till hjärtat och en massa tv-spel. förstår inte att han orkar med allt ibland.. men han är ändå väldigt söt när han sitter och kollar datorn, läser, trycker, kollar på tvn osv osv. lär man sig inte fusken i huvudet så.

efter att ha väntat i år och dar på min bror och emil vid ishallen, har jag äntligen kommit hem och ska käka hemmagjord pizza. jätte gott, och dessutom ska jag ha mira hos mig inatt igen. hon väckte mig förövrigt inatt av att hon hoppat ur sängen och inte vågade hoppa upp igen. gnyr, väcker matte och tittar med världens sötaste ögon med huvudet på sne och vifftande svans på mig och beeer mig ta upp henne. hon är världens sötaste.


ser man inte hur vacker denna nordsvenska häst är, ska man nog sluta med hästar.
 



grillning i lilla stugan


jag är kvar

Nej, jag har faktiskt inte gått och dött - jag lovar. har bara mycket att göra på dagarna nu, jag får ursäkta läsarna.

somsagt hade jag dåligt med lektioner idag, känns väl ändå liite skönt nu när jag pendlar. även om jag inte riktigt vill erkänna det :) åkte hem till hjärtat, vi åt gott och bara myste, som vanligt :) han är bäst, solklart.
vi låg och pratade om sommaren, usch vad jag längtar nu. det var inte länge sedan det var sommar, men jag vill ingenting annat än att det här vinterhalvåret ska springa iväg så vi äntligen får sommar igen!

imorgon blir det till att gå upp tidigt, iväg till ryasjö på studiebesök och köra häst i skog och mark. antagligen också i spöregn och slask. jag orkar inte med detta vädret längre.. har suttit uppe och väntat på att pappa och resten av familjen ska komma hem från hockeyn, vet att jag har en hund inne hos mig som gärna vill vara världens största vakthund när det kommer någon..
och när vi ändå pratar om hundar.. Therese vill att jag köper hennes ena chihuahua, vilket hon nämnt förut. nu frågade hon mamma idag igen om jag skulle kunna tänka mig det. och jaaa, det vill jag. bara mamma och dem kan ta hand om henne på dagarna så.. då gör jag det gärna, den hunden är så förbaskat fin. Rutan :) dessvärre vill pengarna gå till en utlandsresa, och inte till en vovve. mja, ett smakprov av Rutan hittar ni på www.lillahund.se och klickar er fram till henne.


Ge mig.. Tylösand - 08


trött

Sov tre timmar inatt, lyckat.

de andra har prov, och jag sitter här och önskar att man kunde fått lite mat, sen få åka hem. istället för en massa inställda lektioner, när man trott att det för en gångs skull skulle varit heldag. suck, jag blir så trött.

<3

I helgen har vi varit helt isolerade. jag och älskling. det är därför ni inte hört någonting ifrån mig på ett tag. det är bara såhär, att jag älskar honom mer än någonting annat på denna jord. jag skulle inte byta bort honom mot någonting. inte någonting. svårare än så är det faktiskt inte.


mitt hjärta, du finns i mina tankar dag som natt.

.

nu är jag hemma igen. bara så ni vet.

Nyvaken

bilar kan knappast  bli rena av lite vatten, men det mesta försvann i alla fall, och mans lipper skämmas för en så smutsig bil! även om de flesta andras ser likadana ut.
när jag efter ett tag fått in hunden, lade jag mig faktiskt och sov! och ni vet ju hur ofta det händer, mitt på dagarna? never. men jag sov runt två timmar, och det var underbart skönt!

förresten, så har jag pratat med min mentor nu igår, och jag tycker så mycket om henne! hon har hela tiden varit uppdaterad, men nu hade hon varit sjuk ett tag.. hon föreslog några sabbatsveckor för min del, eller att jag tar det lugnt med vissa kurser ett tag för att inte få lika mycket att tänka på. jag vet inte riktigt hur jag ska göra ännu, vi får se. jag tror nog att jag fortätter som vanligt, försöker bara att inte tänka på skolan och allt runtomkring alltför mycket. det får liksom inte riktigt plats..
fick också flytta mitt prov från måndagen till när jag känner att jag orkar. slipper jag sitta uppe och plugga i helgen. det känns bra..

well, well. snart kommer mamma och simon hem, ska bli skönt att träffa dem igen. simon har ju opererat handen, och pekar på blissen varje dag: "ta av mig vanten, jag vill åka hem" han är så söt.
men dagens största händelse är väl ändå att jag får pussas med hjärtat idag igen :)

fredag förmiddag

tidig skoldag idag också, och vi hade körning i 2 timmar. idag teoretiskt, det kändes skönt, och dessutom fick vi ett jätteroligt grupparbete! jag ska vara tillsammans med Paulina, Amanda och Elin. det kommer bli jättebra, för vi har redan hittat vår dröm"kör"häst ;) vem skulle tro att det blev en morganhäst? :O

jonna är hemskjutsad och jag ska äta litegrann nu innan jag går ut och sköljer av det värsta på bilen. bilarna blir inte direkt snygga av att bli körda på motorväg i detta vädret.. vet ni om det?

<3

det som inte stjälper en det stärker en. Jag tänker på dig!

//Puss mamma

torsdag

det har varit en.. ja, jag vet inte vad man ska säga. dagen har gått som en berg och dalbana hela tiden verkligen. jag blev klar med min diktsamling i alla fall, så nu ligger jag bara efter med ett prov, om renässansen. usch och fy. har även kollat lite exteriörbedömningar på hästarna osv. drog tidigare från naturbruksprodukter, tanten blev sur, men jag tyckte jag hade bättre anledningar till att komma hem.
Fick äntligen träffa min älskade idag. det innehöll både kärlek och tårar kan jag meddela. var också hos mona och conny en stund, dem hade gjort mat till mig också, så gulligt.

nu ska jag försöka sova, och jag kan tala om att det kommer bli svårare än någonsin. min kropp skriker efter sömn och mina ögonlock vill slå igen redan nu. imorgon ska jag bara till skolan för att ha körning i två timmar, sedan åka hem. och då, vill jag lova. då vet jag EXAKT vad jag ska tillbringa min eftermiddag och kväll till<3

Du är det bästa som finns

tired

kändes väldigt ovanligt att inte uppdatera mer än en gång igår. men se där, ibland har man så mycket att göra.

igår på eftermiddagen efter att jag varit i stallet och hjälp sofia och vi alla fyra åt pizza, blev det att gå igenom allt som har med samkvämet att göra. jag stannade kvar på skolan och skippade att åka hem, jag antog att de behövde hjälp också. det blev övning i några timmar innan det klockan åtta var dags. jag filmade hela samkvämet, och det visade sig vara nästan en hel timme långt. det var inte direkt vad vi hade tippat på, men det gör ingenting. lyckat blev det i alla fall. trotts att vissa tjejer sprang iväg och vägrade ta av sig till underkläder ;)
när jag sedan kom hem var jag så trött så jag inte ens orkade äta. jag somnade på stört i sängen, och helt underbart var det!

imorse vaknade jag alldeles för tidgt pga en mardröm. jag förstår inte varför det inte bara kan försvinna ut ur huvudet nu, i alla fall en liten del på nätterna? låt mig sova..

sitter nu redan i skolan på resurstiden. jag har bara två grejer kvar nu, varav ett är ett prov, inte så kul kanske. men sedan försvinner i alla fall min IG-varning i svenska. det är ju i alla fall något!

onsdag

jag kan inte förstå hur svårt det kan vara att sova ordentligt på nätterna? jag ligger och oroar mig för saker jag ändå inte kan påverka, man är så korkad ibland.

det gick ju skit på våra två första lektioner idag, Inge var arg när vi kom och frågade om han kunde hjälp oss, fastän han faktiskt hade lovat oss ett möte sedan innan. jaja, det är inte mycket jag kan göra någonting åt ändå, synd att det är öppet hus här i helgen och vi egentligen skulle ha varit klara bara.. men det är inte vårt fel. så det så!
bara för det fick vi vara så snälla och ta in alla fjorton hästar istället, great..

nu är det dags för resurstid, och jag hoppas kunna bli klar med både Paolo och Fransesca (den gudomliga komedin) och min debattartikel. tänk vad skönt det hade varit!

jag är ett stud

jag har kännt mig som ett stud idag. jag satt i ca tre timmar, på högskolan och skrev min debattartikel. tiden rann faktiskt iväg ganska snabbt och jag är nästan helt klar. ska bara komma på ett bra slut och sen finjustera allting innan den är klar för inlämning. sofie hjälpte mig litegrann med "försnacket" så jag kom igång innan hon gick på lektioner.
när klockan började närma sig halv fyra var jag mer än dödshungrig. jag är van att äta regelbundna tider, vilket betyder middag klockan fyra, men också lunch strax efter elva, vilket jag missade. därför gick jag, sofie och tre andra studenter till apropå och åt. jag har ätit där förut, för något år sedan dock, men jag tycker att vi har bra caféer i stan faktiskt. lagom mysiga och sådär :)
efteråt blev det godisköp och en mysstund till med sofie innan jag åkte och hämtade bror. annars har det varit lugnt, kikade andra avenyn och svensson svensson och pratat länge med älskling i telefon. jag saknar honom..

Godnatt, vi hörs som vanligt imorgon!

Claes Lindskog, mitt hjärta

plugg

imorse vaknade jag halv 9, hallå låt mig sova längre liksom.. det gick verkligen inte somna om, ska inte överdriva genom att säga att jag sovit hela natten heller. jag sover jätteoroligt, vaknar flera gånger varje natt och har svårt för att somna om. det är inte likt mig :(

nu sitter jag i alla fall på högskolans bibliotek. sofie har hjälpt mig litegrann att plugga, men ska inte säga att jag kommit någon vidare vart än. det är väl lättare när man väl kommer igång och man har diskuterat klart saker runtomkring. tänkte att jag ska sitta kvar här ett tag medan sofie har lektioner, sedan får vi se hur länge det blir. bilen har tid till halv fyra, efter det får jag börja fundera.


här hittar ni nu mig på våning tre.

jag är trött

mormor hade gjort god mat idag när jag kom hem, man har det så bra ibland. mamma är borta och mormor kommer och servar istället. its great ^^
senare åkte jag till jenny, och sen blev det en tripp till hennes syster i gbg. passade också på att skjutsa ellinor till hennes lägenhet. ganska stolt att vi faktiskt klarade oss ur göteborg utan en massa strul. även om det inte var min hjärna som var mest aktiv. det där kommer aldrig hända om jag kör ensam, det är ju en sak som är säker. i övrigt var det skönt att få prata av sig nu, det är någonting jag just nu inte kan göra med vem som helst. usch, suck..

nu har jag precis blivit hemgången, och jag är trött. jag kom i alla fall hem levande, jag kan tala om att jag körde i nästan 40km på 70 väg hemma pga all dimma! :O
ska ta mig en macka nu och sen gå till sängs. imorgon vill jag ha en låång sovmorgon. men troligen får jag inte den lika lång som jag VILL ha den.


rummet är borta

ett snabbt inlägg innan jag drar mig hemåt kanske? :)
naturligtvis blev det strul med vår kurs hästens utbildning förut, och vi skulle helt plötsligt rida. ingenting jag var förberedd på, så hade inte all den utstyrsel jag behövde.. istället gick jag ut en sväng med kasanova, medan jonna red ut med agust efter att hon ridit lektion.

har hunnit med att städa hela mitt rum och packa ut det allra sista, så nu får christina nyckeln idag. känns underbart!
packa in i bilen och dra sig hemåt nu, japp.

tidig morgon..

jag visste att det skulle bli tidigt imorse, men inte att jag på det skulle sova urdåligt inatt. jag har nog inte sovit mer än någon timme, vilket jag inte heller vad ensam om. somnade inte innan vid ett-två tiden inatt och vaknade igen vid halv fyra och kunde verkligen inte somna om. så idag är jag trött, hade mer än någonting annat velat lägga mig och sova nu. men det går inte, just nu sitter jag och jennipher och håller på med religionen och har gjort i en timme. jag förstår inte varför jag inte börjat med det tidigare. att man kan vara så dum.


hockey

hockey med ellen idag, och bhc var så duktiga! det var en bra match, nybro och bhc ligger ungefär på samma nivå, och det var skoj att se. att bhc vann med 4-3 efter sudden var väl inte heller så tokigt :) dem börjar bli väldigt duktiga nu tycker jag allt. deras självförtroende är fortfarande på topp :)

efteråt käkade vi mcd, aah, ni ser ju hur bra mitt löfte gick.. skjutsade sedan hem henne och åkte till hjärtat i en timme eller så. ensam mamma söker var fullt på tvn när jag kom hem. har även hunnit spela lite pingis med mormor, och hon äger :O

njae, kanske skulle sitta lite och mysa med familjen, det är ju inte så vanligt att jag hinner med det direkt. eller, mamma och simon är på sahlgrenska nu, simon ska operera sin hand imorgon och sen få gips. usch, han kommer vara så ledsen.. well well, det är någonting vi får leva med. nu ska jag göra kvällsmat.

hörs imorgon.

ett kort avbrott

nu är rummet nästan helt färdig uppackat, så himla skönt. nu har jag fått fram allt ljud till datorn och sådant annat som liksom är "viktigt". dock hörde lilla Jenny av sig mitt i alltihop, så jag fick åka ner till Pernilla och hjälpa henne och Wonkan att lasta av hennes häst. blev kvar där nere i säkert upp emot 1½ timme, ni vet när tjejer väl börjat prata, så är det inte världens lättaste att få tyst på oss.. När jag kom hem var maten färdig. väldigt gott :)

nu ska jag försöka att röja upp det sista här i rummet innan jag ska ut och flänga igen.

godmorgon!

hm, man kanske faktiskt borde ryckas upp ur sängen så man slipper gå upp själv? det är tur man har en lockande frukost mamma fixat på utsidan :)
jag har blivit en riktig långsovare, även om jag inte sov så länge idag. det är faktiskt inte alls bra, jag kommer vara DÖD nu när skolan börjar imorgon igen. fyy! men jag har ju turen att inte behöva åka ner till skolan idag i alla fall. det är så skönt :)
I övrigt hoppas vi på en bra vinter, så det varje morgon inte ska bli som igår. först solsken, sen frost, vet ni vad det innebär? jo, låset hade frusit och dessutom fick jag en obehaglig känsla när jag körde, så jag och sofie gick åka och handla på statoil. njae, en mild vinter, taack!

dags för frukost, sedan packa upp allting som ligger här i rummet. great :(

godnatt

jag mår skitdåligt, allt pga den jävla mcdonaldsen, jag lovar. fan, jag måste verkligen försöka att inte äta där mer än nödvändigt. antar att ingen ändå kommer tro mig.

well well. jag åkte i alla fall och hämtade upp sofie idag, sedan skjutsade vi till svenljunga, och det tog ju ett tag. blev erbjuden att jobba i några timmar och få 800spänn + dricks, men.. orka? nej, jag har bättre saker för mig, eller något. jag var inte alls sugen, även om vi blev lite partysugna efter att ha varit på mcd och åkt genom stan. tänkte ju att jag skulle ha lämnat in de bilnycklar jag hittade igår, men icke då! jag får göra det imorgon, eller någon annan dag då jag har tid.


godnatt, nu ska i alla fall jag krypa till sängs. det behövs.

lite av det goda

på golden elephant igår, jag tror thaien blev helt blockerad där ett tag, en grabb jag sent kommer glömma. men maten vad god, jag hade inte ätit på hela dagen, så det var välförtjänt!
jag, jennipher och jonna gick sedan till sofie för att börja dricka. det blev en massa tjöt och sådär innan vi började närma oss swing. kvällen var helt okej i sig, jonna och jennipher tofflade för mycket, så jag och sofie drog själva iväg och dansade. på vårt sätt. ni vet hur det kan bli. det var i alla fall kul, och våra låtar har en tendens att alltid bli spelade, det är kul, då blir man lite extra glad. i övrigt, crossfire var inget speciellt, trotts att megahiten Lady faktiskt ÄR bra.
efteråt kom hjärtat och hämtade mig som en överraskning, vi åt och sådär innan vi lade oss.

imorse vaknade vi alltför sent, usch, man får riktigt dåligt samvete. vilken tid vi vaknade, kan jag dock inte svara på. det beror på om det var på sommar- eller vinterhalvåret som jorden skapades, right sweetheart?
hemvägen var fan jobbig alltså, sedan åt jag smörgåstårta och annat gott när jag kommit hem. det var sedan direkt dags att sätta på vinterdäck. och det gjorde jag heelt själv faktiskt även om pappa var med som moraliskt stöd, så jag är så jävla bra nu :P det kändes inte ens jobbigt att bli oljig, väldigt oljig. antar att jag helt enkelt har två sidor, och att hästarna har stor del i att jag känner att man faktiskt KAN bli smutsig. utan att dö.


RSS 2.0