Glädje

Har jag inte varit borta, så har jag varit hemma för att fixa iordning idag. Så jag har gjort jättefint! Har fått massa uppiggande sms så att man klarar av att göra tråkiga saker. Så man dansar runt med moppen ni vet? ^^


Heldag i GBG

Idag kommer jag hem mycket rikare! Inte pengamännigt, men med alla de minnen jag har med mig från kvällen. (och över 700kr rikare på saker från ikea) Det var tur att jag gick upp, jag hade väldigt jobbigt med det idag, undra varför? ;)

Ni vet säkert redan hur matchen mot IFK gick idag, hur dåligt som helst. Men jag och Sofie har skrattat konstant efter matchen. Tur det, annars hade jag slått någon. Inte bara vi, utan många vänner har många minnen med oss från idag. Men det är ju bara så att vi äger.

OCH jag kan köra i Göteborg. Till och med i småorterna runt om för att träffa folk, se där. Ni slutar aldrig förvånas över vad jag kan åstadkomma.

Tack, gumman för en underbar dag i helvetes Göteborg!

 


Daniel är gaaaammal

Daniel fyllde år, och självklart skulle det firas! Mat och massa annat såklart bjöds det på. En kväll som blev trevligare ju mer tiden gick, för att vara sån ;) Wiihoo.


.

Att det ALLTID ska vara något! Är det inte folk i min omgivning, så är det min familj. Varför är det alltid människor runtomkring mig som ska må dåligt eller bli drabbade av hemska saker? Jag är trött på det här nu, varför kan inte alla bara få må bra?!


En fredag

Igår var det första dagen på bredvidgången på jobbet. Det gick jättebra, och jag trivs super. Det var ju inte sämre direkt att man fick en störtskön jobbarkompis på köpet! Jag hoppas dem matchar in att vi två får arbeta ihop fler gånger!

Vaggeryd igår, med människor jag tycker mycket om. Förfest i "stora staden", sedan Martini. Vad som hände där, stannar där. Det blir nog bäst så.


Trötter

Bara att ställa klockan, gå upp när det ringer, ta en uppiggande dusch och inse att jag verkligen inte är någon morgonmänniska..


Cars

Det där med bilar är änna krångligt..

.

Hon börjar bli riktigt frisk! =)


Fint, till ofint

Jag är glad att jag har mina vänner som ställer upp för mig vad det än gäller. Oavsett om man har det svårt, eller oerhört bra. Idag har jag haft en bra dag till att börja med, shopping och andra nöjen ni vet =) Sedan blev dagen dock väldigt mycket sämre, och min glädje vände till arghet, frustration och en otrolig besvikelse.

Jag är GLAD att Sofie fanns där för mig idag, tills inatt. Jag älskar dig! ♥

I have to learn that people change...


Ready

Arbetsintervju avklarad


Flugfan

Jag har haft tre flugor på mig konstant under natten. Morgonen har varit hemsk, har slagit runt omkring och fått utbrott på de äckliga djuren, vilket inte uppskattas av alla.


Café viskan

Fika på café viskan är aldrig fel med en bra vän man inte träffat på ett tag. Men nu är hon tillbaka i Borås igen. Wiiiee! :D



Bilar..

Dumma plåtsaker =( =(

"Dem går inte!"

En kväll hos Robbin som var galet rolig. Jag har fortfarande ont i magen efter våra skrattattacker. Sägs det inte att ett leende förlänger livet? Övertrött.. Youtube på den!

"Tiden går fort när man har roligt."


Ferra

Kräftskiva hos Robbin igår. Massa vänner och en flaska passoa. Det är grejer det!


Godnatt?

Fråga mig inte vad jag gjort idag. Det är ointressant för er att få ett A4-papper med ställen och personer. Men godnatt för er som ska sova i alla fall =D


Morfars gård

Igår åkte jag, lillebror och pappa till morfar för att hjälpa honom att ta in hösilaget. Vi hästmänniskor klagar över dyra priser, men så fort man själv ska hjälpa till skörda och plasta in, så var det inte så roligt längre. Men vi hade skoj ändå, trotts att det var mycket arbete med det!

 
 
 
 

GRATTIS till min Elin som klarade sin bartenderkurs med högsta betyg idag!


Mira är hemma igen!

Öronen bara hänger, ögonen är ledsna och den alltid vifftande svansen pendlar bara litegrann i luften. MEN, min älskade hund har äntligen kommit hem! Inte i samma skick som när jag igår morse lämnade henne, långt ifrån. Men hon är i alla fall hemma hos oss igen. Hon hade varit så ledsen på blå stjärnan, bara legat och försökt gny hela tiden..

Nu är det inga vanliga två veckor framöver. Hon får inte springa, hoppa (ner eller upp från soffor eller sängar), inte skälla eller morra, inte gå på promenader och endast äta mat i princip puré. Eftersom hon inte får springa och alltid annars brukar vara lös, kommer vi få ha henne koppplad i sele också dessa två veckor. Stackaren kommer vara så ledsen att inte få vara fri.. Men när dessa två veckor är över, så ska hon aldrig mer behöva ha ont! ♥

      

Bio

Bio idag med the best Kicki, Eddie och Robbin. Det blev Sommaren med Göran som vi allihop längtat efter att se. Filmen gav mig många goda skratt, den hade liksom god uttänkt handling och även om "samma skämt" kom upp flera gånger, så gav det ändå ett gott skratt. Den var sevärd! =) Och angående mitt val av bild, så är det för att jag inte kunde sluta skratta under hela "Görans" stallvistelse. Åh, herregud.



Operationen gick bra!

Veterinären ringde förut och berättade att operationen gått bra. Hennes mandlar var regält svullna och röda trotts hennes tidigare medecinering mot halsfluss. Så nu ska hon förhoppningsvis må bättre! Men hon får troligen stanna lite längre imorgon än vad som var sagt pga att mandlarna var så dåliga och det skulle blöda mycket nu första dygnet. Jag tänker bara på att hon ligger där borta, ensam i en liten bur och mår jättedåligt. GUMMAN, usch. Jag saknar henne så mycket redan och längtar tills imorgon då jag får hämta henne!

Men glad är jag att hon i alla fall får vara vid liv. Grannens hund blev överkörd på Gällstadsvägen häromdagen när han var med medan hon red. Dessutom ska min väns hund åka till blå stjärnan idag, och kommer inte därifrån mer.. Mira ska förhoppningsvis leva med oss i många år till, hon är ju trotts allt bara 3!


Irriterande insekter...

Dessa flugor, jag blir galen! Vi dödar så många flugor varje dag så det är sanslöst. Dem är verkligen överallt. När man är i vardagsrummet sitter dem överrallt på kroppen och ger sig ALDRIG, och när man ska sova finns det minst 3 flugor i rummet som verkligen ska sitta i ansiktet på en. Det brukar sluta med att man får lägga sig under täcket och knappt kunna andas istället. Jag antar att det är någonting vi får ta när vi har massa hästar omkring oss så långt ögat når..

 

Mira =(

Jag har precis varit och lämnat vovven på blå stjärnan. Hon har haft halsfluss tre gånger nu, så det har blivit dags för att operera bort hennes halsmandlar. Strax innan jag lämnade henne idag satt hon bara i mitt knä och skakade jättemycket. Sedan bar skötaren iväg henne och hon tittade bakåt på mig enda tills dem försvann innanför dörrarna. Lilla gumman, hon fick mig att fälla en tår eller två på vägen hem. Men jag vet att dem tar väl hand om henne  ♥



Rastlös

Jag var så rastlös förut idag så jag höll på att dö. Ändå sa jag nej till alla förslag som jag fick. Hm.. Men blev sedan i alla fall att hinna med 4 underbara vänner efter varandra. Så det kan gå!

K, E, R och M  ♥

Smart Ida, smart.

Idag har jag kommit på en sak. Man ska INTE sova borta och sedan kasta in nyckeln och komma på att man glömt sina bilnycklar inne. Det är väldigt osmart måste jag säga. Det resulterar en stunds väntetid - så ni vet.

Pumpa rumpa

Eddie och Robbin pumpar allt dem ser. Jag ser ett par snygga skor också ;)


Robbins skooor

Nu ska jag bjuda er på ett kort. Ett SUDDIGT kort. Kicki har rökt för mycket, hon bara skakar. På mig, och Robbins ursnygga skor.



Massa mys

Jag fortsätter att ha mina dygn vända åt helt fel håll. Kom precis hem från Eddie och ska väl försöka somna om en stund. Fick mig nog en lite tupplur där bland alla filmer vi kollat idag. Och en av filmerna, jag grät så himla mycket. Och Robbin förstörde Eddies stund också juuu.. Vi var ju så snabba på att beställa biljetter till bion, så det fanns inga platser kvar! Får ta det en annan dag istället när vi är smarta. Och snabba. Men vi myste till det med chips och annat gott istället!

Tack mina hjärtan för en mysig kväll! ♥

Filmkväll

Det är hemskt att man tänker att man är hemma "tidigt" när man kommer hem den här tiden. Skillnaden är bara att jag inte sovit någonting hos Robbin idag. Idag var vi allihopa vakna och tittade på "Taken", en väldigt bra film faktiskt. Medan Kicki sov, så störde jag, Eddie och Robbin oss sjuukt mycket på hur huvudpersonen i filmen hela tiden skulle springa till sin destination, hon kunde likaväl gått människan.

Aja, nog om det. Nu ska jag försöka få mig lite sömn här "hemma".

Pizzeria roooma

Vi ska hämta kaffe som råkade stå vid kassan.

Pizzagubbe: Smakade det bra?
Börjar slå in på kassan
Ida: NEEEEEEJ!!
Pizzagubbe: ehh nehe..?
Ida: Men jo, vi ska ha kaffe alltså.


K.I.E.R

Det blev en lång natt hos Robbin vilket resulterade att han satt och höll på med sin musik, och vi andra tre däckade i sängen och vaknade imorse. Hann ändå inte sova så värst många timmar.. Fyra i en säng är för mycket märkte vi också, så någon måste ju varit paff när han vaknade upp själv imorse ;)


Alla gillar brudar

Igår fick vi allihop reda på att
Alla gillar brudar


Boys night

Kom hem halv 6 imorse efter en helnatt med grabbarna.

Eddie, Kim och Robbin


Robbin "Raaban" Söderlund ♥


Myyys

Aah, då har man flängt runt stan med Linn idag och gjort ärenden både till sig själv och andra. Sedan haft massa annat för mig, lagat mat till sambon min och hunnit med Eddie och kaffe.

Nu är det då dags för fortsatt mys med popcorn, låter bra va? ;)

Frissan

Ett stycke kortare hår, ett stycke mer brunett, ett stycke mer annorlunda. Och jag är över 1000 kr fattigare. Det sviiider.


Sedan bjuden på min älsklingsrätt av Catharina, Lars och lilla Otto. Mysigt!

Kort hår?

Johan är den första kille som jag någonsin varit med om, som rodnar när jag säger att jag imorgon ska klippa av mig mitt långa hår för att han är emot det. Gulligt om ni frågar mig. Men fråga inte honom, han kommer skylla på vitlöksdippen.

Jag håller mig levande

aah, shit. Har bara varit hemma och rastat hunden idag, annars så har jag varit borta hela dagen. Stackaren har fått vara ensam mycket idag. Så ska pussa på henne hela kvällen nu!

Dessutom varit på demonteringen idag och beställt, äntligen!! Och jag måste bara säga att det är dålig stil av dem, att bara för att jag är tjej kunna "lura på" mig någonting? Och sedan ändra sig helt, så fort en kille åker med? Ni är pantade.

Resten vad som hänt idag ska jag inte nämna alls. Tur att Johan kommer och kollar film nu och har med sig cancerpinnar, annars hade jag blivit styckmördad inatt!

En vän, är en vän som vet allt om dig och ändå älskar dig för den du är.



 


Måndaag

Ah, det blev lite runtkörning igår också. Vad jag är snäll =)

Sedan var det kaffedags, tur att vänner har hjärnan med sig när inte jag har. När min "sambo" kommit hem satte jag igång med maten som fick bli potiatisgratäng. Gott! och jag vet nu varför min hund inte är hungrig idag, vet inte om en viss man kanske har någonting med det att göra 'host'. Satt alla tre och hade det gott tillsammans innan vi lade oss för natten.

Det får väl bli att klippa gräset nu, kuul?

Ingående inlägg

Jag vet att det är många som klagar för att jag inte skriver lite ingående inlägg som jag förr gjorde. "Man vet ju aldrig vad du gör på dagarna längre!" Jo, det är ganska sant faktiskt. Men sanningen är den, att jag tänker inte sitta här och skriva vad jag gjort, som sedan misstolkas och jag får återigen förklara och tala om vad jag menar. Jag behöver heller inte skylta med saker jag gjort/gör för att göra andra svartsjuka vilket jag hör att många tydligen gör. Jag läser bara mina vänners bloggar och några större bloggar då såklart. Det jag gör ,som ni kanske helst av allt hade velat veta om, göra en stor disskussion om, bli jäävligt förvånade för, och saker ni själva berättar och tror att ni är dem enda, håller jag för mig själv. Specifikt människor som inte känner mig, har ingenting med vad jag gör och inte gör.

Så, nu vet ni det =)

Söndag

Tur att man har egna vänner som ställer upp när man är ensam hemma i ett stort hus som det dessutom spökar i så man slipper vara ensam. Vissa var ju lite rädda igår innan sovdags då.. Tur att jag har en stor vakthund som ser till att jaga bort dem. hihi

Nu, dags för frukost. Min sambo har ju tyvärr åkt iväg för att jobba. Saknar!

Horoskop v. 32

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Något som du har förlorat och söker efter denna vecka verkar tyvärr förbli förlorat och det irriterar dig ordentligt för du var nästan säker på var du hade lagt den. Det ser inte ut att vara något värdefullt men du behöver den och kan därför tvingas köpa en ny. En person som du träffar i slutet av veckan gör ett gott intryck på dig. Där kan det finnas möjlighet till en flirt.

Är det lördag?

Full fart hela dagen som vanligt. Varit överrallt och ingenstans ungefär. Men ändå hunnit laga god mat tillsammans med min kära vän som fått flyga med mig på äventyr som vanligt! Sen är jag ju hundvakt nu i en vecka eftersom resten av familjen flög till turkiet idag! Så hon har väl också fått vara med, hon älskar ju att åka bil! Och människorna älskar henne, så en bra kombination =)

Nu hoppas jag att allting kommer att lösa sig för dig, min ängel. Du betyder massa för mig, vill inte att du ska vara ledsen <3

Nattvänskap

Fick igår hämta min lilla ängel så hon fick sova här. Sedan låg vi uppe och pratade under natten. Vad gör man inte för de man älskar? Stå på dig nu, gumman ♥


Arbetslös

Då var det slut på jobb nu, och jag är arbetslös. Det är slut på tidiga mornar och sletna dagar. I alla fall för ett tag.



Linn vs. Ida

linn säger:

hahahahahahahaha

jag tog ett test på fb

om fotboll

XD

- Ida Nilsson ll IF Elfsborg säger:

hahaha

"okej"

bruden som ääääälskar fotboll

linn säger:

jag borde bli expertkommentator står det!

- Ida Nilsson ll IF Elfsborg säger:

hahahahahaha

linn säger:

jaaaa

host

verkligen

- Ida Nilsson ll IF Elfsborg säger:

det var det värsta jag hört i HELA mitt liv. Seriöst.

linn säger:

hahahaha

käften.



Det måste vara årets skämt. SERIÖST


2-0 Elfsborg - Braga

Jag säger ett namn. Fredrik Ljungberg. Alla vet vem han är, alla vet hur han spelar, hur han filmar och slänger sig. Helst rulla 5 extra varv på marken så domaren verkligen seeer att han trillat. som om han nog inte märkt det förut.

Matchen kändes ungefär likadan idag, bara en skillnad. Alla spelare i Braga spelade som Ljungberg. Eller snarare, låg på marken som Ljunberg, slängde sig på marken som Ljungberg! Det var ett tag som vi i umgänget bara satt och skrattade, så jävla dåligt..

Men stämningen var på topp, det var fruktansvärt god stämning på arenan! Tror inte jag varit med på en match på länge då både klacken och den övriga publiken gav så mycket. Såå klart värt de 600 kronorna vi 4 sammanlagt lade för matchen.

Och nu, briljera IFE!! =D

.

Det känns som jag lever i en hemlig bubbla.

Alkolås

Pappa har idag med sig den "nya bilen" hem, med alkolås. Han var sedan ute och fixade med vägen, blev bjuden på två öl av grannen och gick sedan direkt till bilen för att blåsa och testa vad mätarn skulle visa. Hur tror ni det gick?

Det godkändes.

Bra bilar, bra bilar..

tisdaaag

mitt långa inlägg jag skrev verkar inte vilja bli publicerat.. Men idag har det i alla fall bestått av jobb. Inte direkt kul, men kul när pengarna kommer och man kan shoppa en massa! =D Gillar vi.

Var och fikade med någon jag tycker mycket om, på café viskan. Vi satt där i några timmar och pratade om alt mellan himmel och jord och hade en väldigt trevlig stund!

Vad jag gjorde sedan behåller jag som en hemlighet. I alla fall tills vidare. hihi.

Varför har man vänner?

Jo, jag ska förklara utan några missförstånd varför jag har mina.
En vän för mig, ska kunna finnas där för mig när jag mår dåligt. Dem ska förstå mig, respektera mig för den jag är och ingenting annat. Så jag själv vill att andra är mot mig, försöker jag så gott jag kan vara tillbaka. Det finns stunder då även jag kan göra bort mig eller vara sur/arg. Likaså kan mina vänner ha sådana dagar. Men är det inte då man behöver dem som mest? Jag väljer mina egna vänner med omsorg, det är inte bara den ena delen som ska tycka om den andra, man måste tycka om varandra! Oavsett utseende, kön eller vad det nu kan handlar om, så är huvudsaken att man trivs i varandras sällskap, kan prata med varandra oavsett och liknande. Jag blir lika mycket kär i mina killkompisar som jag blir i mina tjejkompisar, fattar ni vinkeln? Ni vet vad jag talar om.

Det är vad vänskap är för mig. PUNKT.


Måndagar är bajs

Jobb jobb jobb.

Sedan åkte jag hem till en god vän och fixade mig iordning litegrann. Inte för att det hjälpte speciellt mycket då det sedan regnade ute, men ändå.

Eftersom en och annan person inte har världens bästa bilar, så fick jag dra mig till Aplared och hjälpa till lite. Att människor inte förstår att man ska drivea nyaa bilar =) det har jag inte heller förstått ännu.

Det känns som att jag varit något av en räddare i nöden idag. Åkte sedan till sjöbo, kollade tv, lyssnade och fick säga mitt. Your strong boy ♥

Sedan åkte jag och hämtade Bellabuus på tåget, hon blev massa glad över att komma hem! Bjöd mig på mat gjorde hon också. Hur kan hon veta att BurgerKing är det bäästa som finns? ♥

Beställningar

Jag tror att jag ska flytta till sjöbo så man får samma lyx som vi hade i helgen. Ringde till skottland och fick reda på ingridienser, och beställde pizza från balkongen!

Dagens fyra B

Bärplockning: som ledde till massa bak. Bakade blåbärsmuffins, hallon/vinbärsmuffins och blåbär/hallonpaj. Mycket gott, fan vi lyckas ju nästan ibland. Sedan lagade vi lite mat, tortillas med fyllning. Och rummet blev städat hemma. Tummen upp!

Badning: för första gången i sjö detta året, är inte så snabb på det där... Men får väl skylla på att jag badat i hav både i sverige och utomlands ;) Och vet ni, det var kallt.

Besök: av två små busfrön och jag och Jennipher bjöd på våra goda saker. Tur att vissa har bra hand om barn, Robbin! Så slipper man själv.

Bil: träff i det lilla samhället med två goda vänner. Och nu får det bli sömn. Det är ju alltid bra!

Roadtrip BLEV det ja

Samma sak igår, jag nämner ingenting vad som hände under dagen, det blev att köra i 5 timmar i sträck. Guud.
Vi stannade på några ställen på vägen och blev tills slut fast på ett, där vi käkade pizza och kollade film. "baksmällan" blev det, och får väl säga att den var lika bra som folk säger! Tummen upp för det!


Jennipher is heeere

Lite allt möjligt, av allt möjligt så att säga. Ingenting blev som ingen trodde. Vi som skulle haft myskväll med chips, popcorn, passoa och prata allvarliga killbekymmer, hamnade istället i stan hela kvällen. Där kan man prata killbekymmer också, för det är tydligen vad det är. Ja, jag säger då det. Keep it up, honey  ♥

RSS 2.0