Tisdaaaag

Slutade tidigare idag, wiihoo. Orkade inte vara kvar, kan lika gärna göra det imorgon. Varje morgon när klockan ringer vill man bara mysa ner sig i sängen igen och sova liite till. Säger varje dag att jag ska gå upp tidigare, men det är inte så enkelt som det är sagt..

Helevetes varmt idag, eller vad tycker ni? Ska bara in och ta en riktigt kall dusch, och sedan dra mig. Borde ställa bilen i skuggan också så man slipper dö av värmeslag sedan. Inte såå mysigt direkt.


DAGENS AYIA NAPA!
Lägg märke till Filips fina engelska.

Filip går till grannen och ringer därifrån till "dem törstiga pojkarnas" rum.

Ludde: Hallå? 'hög musik i bakgrunden'
Filip: Hello, im the security. You play to high music. I must beatfell you (beatfell är Filips egna ord för bötfälla)
Ludde: Eh, okej..
Filip: You must pay 500 kronor, eh I mean 500 euro.
Ludde: Okej.

Det roliga var, att när Filip sedan knackade på deras dörr, hade allihop lagt ihop till 500 euro! Och dessutom gick Filip tillbaka till det andra rummet och ringde igen. Ludde var så full att han gick på det.  IGEN.

IM BACK! :D

Jag har verkligen inte hållt mitt löfte. Men hälsan är viktigare än något annat, inte sant? Sedan har jag knappt hunnit sitta vid datorn överhuvudtaget. den är startad 1 gång på 2 veckor. men nu kommer vändningen, det är i alla fall vad jag tror!

Nu jobbar jag för fullt, började förra veckan och jobbade även igår i 13 timmar. Sen har det blivit många långa, glada dagar tillsammans med <3<3, hon kommer alltid vara min själsfrände! Tycker om henne så mycket! Det har blivit många sena kvällar, och jag skulle väl egentligen bara behöva en jävla massa sömn.
Och sedan är det också dags att gå vidare.


DAGENS AYIA NAPA!

Varje dag efter krogen brukade "de törstiga pojkarna" (kolla facebook) snurra, och se hur många varv dem kunde snurra runt innan dem trillade omkull. Bishop klarade 3 varv, innan han:
1. snubblade på trottoarkanten
2. trillade hejdlöst framlänges rak in i en buske
3. studsade tillbaka
4. landade på rygg på marken
5. fortsatte att springa
6. Fick tala om för honom att han faktiskt låg ner, och inte fortfarande stod upp.

Rap Das Armas (Parapapapa)

Alla har väl låtar som dem kommer ihåg från en utlandsresa.

Denna låt spelades konstant, både på uteställen, på allas hotellrum och på stranden. Och alla blev som galna när den spelades och började sjunga med, eller ah. skrika med. uuunderbart, denna låten kommer alltid förknippas med ayia!

♥  ♥  ♥  ♥



Hemma!

har varit väldigt dålig på att uppdatera under speciellt min sista vecka i ayia napa. men det fanns ingen tid över till att sätta sig vid datorn, dessutom var det väldigt dyrt.

kom hem tidigt imorse, och vi har haft det så sjukt bra under våra två veckor. såklart var det lite sorgset när alla åkte efter första veckan, men vi klarade oss bra ändå. vi är ju inte direkt själva i hela ayia :)

Ska inte sitta här och vara ointressant och berätta massa tråkig info, men i stora drag har vi varit mycket vid stranden och varit ute på kvällarna. Vissa kvällar bara gått ut och käkat och sedan suttit och tagit det lugnt. man behöver det också! Ätit på massa goda restauranger, gjort av med för mycket pengar.. köpt alldeles för dyra saker. usch, ett litet jeanstyg för över 1100 kr, måste vara galen.. sedan fick jag ju köpt mig ett par nya skor. love! och lite annat smått och gott.

I torsdags fick jag dock en glasbit i hälen (som jag fick ut, men inte allt tydligen) så fick spendera min tid på sjukhuset där dem tog en kniv och skar upp runtom och sedan plockade ut bitar med en stor pincett. detta utan bedövning också, kändes en del.. fick gå runt med en ful strumpa på mig sedan i några dagar (detta är ingen bra kombination tillsammans med strand!).

Jag kommer säkert gå tillbaka en hel del att prata om vår resa, jag tänkte att jag ska lova er något kul därifrån varje dag i bloggen. men vänta er inte fööör mycket, det kanske inte är alltför roligt i era öron :D

Nu måste jag åka. bye! :D

Dag 8 Ayia Napa

Hej igen allihop! :)

I torsdags gick vi ut och åt för andra gången. Det var jättegott, vi tyckte att restaurangen var bra (innan vi provade de andra). Sedan var vi och tittade på grabbarna grus en sväng. Denna kväll var också den första dagen då vi möttes upp av våra husdjur. Kackerlackor.. Jag var helt hysterisk och en apollo-värd (som dessutom var braaa full) fick hjälpa oss och alla bara skrattade. Jag var nästintill gråtfärdig.

På fredagen åkte vi till nissi beach like always och dagen före hade minst sagt varit crazy för de andra. Lisen skulle hoppa ner från barbordet och hade stukat foten och det regält. Carl hade sprungit rakt in i en pelare och hade fått hjärnskakning. Klein skulle hångla upp en tjej som tydligen skallat honom, så halva hans tand gick sönder. Resten av veckan har allmänt varit mycket skador också utöver detta.
Sedan var vi  ute på grabbarna grus efter förfest hos våra andra grannar. Mycket trevliga tjejer :) (heja facebook) denna kväll var den roligaste för vår del, mycket dans och bra musik!

På lördagen var vi på nissi beach också. De andra bestämde sig för att göra vattenaktiviteter, men jag och jennipher är för rädda (och svaga) och ballade ur. Vi bestämde oss också för att knivhugga gubben som sålde juicen.
Senare var det dags för mig och jennipher att gå till grabbarnas där vi fick tacos och gratis sprit i  baren i 3 timmar. Samtidigt kollade vi matchen mellan sverige och danmark, och jag var bra arg ett tag. Missa straff och släppa in ett jäävligt onödigt mål. Det gjorde mig arg. Vi drack inte speciellt mycket utan gick hem efter någon timme.

Igår tog vi det väldigt lugnt. Var på nissi beach på dagen och gick sedan ut och åt på kvällen. Vi älskade maten på detta stället, det måste besökas fler gånger. Sedan satte vi oss på ett snabbmatställe jämte grabbarnas medan flickorna åt. Sedan kom alla andra också, och vi pratade minnen från resan och vi satt och skrattade och pratade länge. För de andra har denna veckan  varit helt galen. Fattar inte hur dem orkar!

Idag har vi varit vår första dag vid poolen. De andra åker hem idag, och de kommer att bli så tomt utan dem.. De andra har  börjat anlända, och de är betydligt fler än vad vi var när vi kom. Till killarnas besvikenhet kom det måånga tjejer denna gången, och de var lite besvikna. De flesta av oss hade ju pojkvänner så dem har haft en hård vecka att försöka få hem andra tjejer från andra hotell. haha. Ja, herregud.
Idag har jag och börjat flaga, jennipher också till liten del. Tråkigt :( men vi har ju några dagar till att jämna till det mesta på :)

Nej, spara lite tid tills imorgon, så ni kan bli uppdatera då också kanske? låter bra va? :D

Ha det så bra!


Dag 4 i Ayia Napa

Nu kommer det inlägg som ni alla har väntat på!

I måndags var det bara att packa upp, köpa mat och sådär. Vi gick sedan på ett möte här där dem berättade om hotellet osv. Dem berättade att på hotellet finns inga regler alls, och är man inte här för att festa, så vet dem inte vad vi gör här. Dem har helt galna events, personalen känns ständigt berusade och allt känns allmänt galet. Det  finns inga vuxna här, endast helgalna partande ungdomar.
Åt ute, förfestade hos grannarna, och gick sedan ut på grabbarna grus. Förövrigt en väldigt bra bar! Sedan svalkade vi oss med ett dopp i poolen. härligt :)

I tisdags var vi nere vid nissi beach i ganska många timmar. Vissa brände sönder sig verkligen! Men inte vi. Vi var duktiga och smörjde oss regält! På kvällen förfestade vi åter hos grannarna, och sedan var det barbegue-kväll här på hotellet, då alla ungdomshotell samlas och har det trevligt ihop. Inget vårat gäng tyckte så jättebra om kanske, så vi drog till grabbarna grus istället, där vårt hotell fick gratis shott och 50% på allt i baren i 25 minuter. Eftersom det redan var happy hour innan, så blev folk ganska fulla.. Jag och Jennipher skötte oss jämfört med alla andra, och  drg hem ganska tidigt. 

Igår var vi nere vid nissi beach också, vi lyckade bränna oss trotts massa solskyddsfaktor. Sedan orkade vi inte dricka, så vi tog det lugnt, var ute och åt jättegod mat på restaurang. På vägen hem besökte vi barstreet, som bestod av såååå många barer. Människor slet i oss som djur åt alla håll och kanter för att komma till deras barer, dem blev närgångna och allmänt läskiga. Vi blev förföljda också en bit på vägen, ingenting som uppskattas direkt. Man måste verkligen tänka på att hålla sig på de stora gatorna med mycket folk.
När vi sedan skulle sova var det ju dessto sämre. Just därför att det är sjukt varmt på hotellrummet (vi får betala 60sek varje dag om vi skulle haft ac!!)  och därför att det festades till klockan 6 imorse. Det spelades musik, människor sjöng och det var enormt högljutt. Sov alltså inget vidare inatt..

Idag har vi också varit nere på nissi beach. Köpte oss madrasser igår så vi kan ligga i vattnet istället för att ligga på stranden hela tiden och typ dö av värmeslag! Vi låg dock inte så länge idag, vi har ont i våra kroppar, och speciellt jennipher har bränt sig en hel del!
De flesta andra på hotellet är iväg på båtresa. De började förfesta kl 10 imorse och kommer hem kl 6. Sedan sova, sedan supa igen. Helt galet, fattar inte hur dem orkar.
Vi brukar bada i poolen när vi kommit hem från stranden, så det har vi nu gjort. Ska nu gå till supermarket och köpa oss lite inom matväg, sedan gå upp på hotellrummet och vila en stund. Sedan blir det en lugn kväll ikväll igen, ut och äta och så.  Älskade restaurangen igår, så det blir att gå dit idag också! 

Ta hand om er så hörs vi snart igen.


Puss # Prinsessan

RSS 2.0