Avfärd, igen.

God eftermiddag!

Igår övningskörde jag in till älsk. Får väl säga att det gick bättre än sist skulle det inte gjort det hade jag aldrig kört mer. Vi satt vid datorn en bra stund och kollade olika vinterbilar till C. Han skulle åkt och köpt en idag, men det sket sig, stackarn :( Åkte sedan hem till hans mamma eftersom Rasmus var där. Han måste ha somnat gott sen. :)
Åkte sedan hem till Hampus en stund innan vi åkte ner till George och åt. Världens godaste restaurang i vanliga fall men igår, fan vad arg jag blev! Eftersom dem alltid har stängt 4 veckor i sommar, och igår var deras sista öppna kväll, så hade dem nästan ingenting på menyn. Måste säga att det var ganska dåligt, och så ska man betala fullt pris för det? Dem hade i alla fall kunnat sagt det när man beställde bord.. Eller?
Åkte sedan hem och lade oss och kollade film. Vi har inte kollat på film själva sedan vi träffades första gången på 3 år, och det var ett tag sedan nu.. Men det var självklart mys, och vi somnade ganska sent.

Imorse vaknade vi sent, och jag hade inte ens vaknat en enda gång, gissa om det kändes underbart?! Efter dusch och en städstund för både mig och C, åkte jag hem. Så nu ska jag bara packa litegrann och sedan beger vi oss till tåget mot varberg. Jag och Jennipher har jobbat in en helg, och därför får vi sluta på onsdag istället. Dessutom har vi tagit mycket kvällsfodringar, så vi får sluta redan vid lunch. :)

Grattis Johanna och Ida till att ha klarat uppskrivningen!


Jobb

Nu är jobbet avklarat, vilket känns skönt. 180 kr i timmen, ja tack.

Igår var Frida här tills sent. Vi kollade "kollo papporna" och åt tacos. Myys :) Sen kom C hem och var lagom social. Killar och bilar får man väl säga då :P Får väl anta att det är en ursäkt.

Vaknade tidigt, väldigt tidigt imorse, då Rasmus och hans kompis hade tagit hem tjejer som dem skulle skjutsa eller hur det var. Vaknade av att han sa: Men, Nicole! Håll käften! Det var ingen så stor orsak att dem varit fnittriga innan. Det störde mig inte.
Kunde somna om, men vaknade tidigt igen, och gick upp och åt frukost som mamma fixat. Jättegod frukost idag :) C vaknade inte förrän vi skulle äta lunch sömntuta.
Annars har det varit en lugn dag faktiskt, får se vad som händer senare. Ska snart åka iväg i vilket fall som helst. :)

Snart färdigt

Som vanligt väldigt skönt att äntligen ha kommit hem :) Tog tåget hem idag, men det gick hyfsat snabbt måste jag säga. Mer mamma som är seg när hon ska hämta mig. Men det är en annan historia.
Så fort jag kom hem så stack jag och pappa ut och övningskörde. Tog med oss Frida också. Tror aldrig jag kört så dåligt i hela mitt liv. Ingenting stämde. Men, men. Får hoppas det går bättre i morgon.

Annars i veckan har vi varit iväg på lite äventyr. Jag är såå smart och glömmer mina jodhpush hemma, och får därför åka iväg och köpa nya. 1000 spänn liiite i onödan. Men, men. Skor behöver man. :P
Sen har vi ätit mcd, pizza i staden såklart. Tog en tripp till kärradal också. Annars har det inte hänt mycket.
Igår var vi bara iväg på tävling hela dagen. Gick bra. Quantos, Maggie, Stjärnan och Olga var alla felfria första starten. Andra var de trötta, speciellt Quantos. Hingsten BÖR lugna ner sig, annars försvinner tyvärr kulorna på den hingst som vann löshoppningen på flyinge. Bara Olga som var felfri andra starten, de andra hade ett nerslag.
Nu har vi bara 2½ dag kvar på Stall Månsgården.

Nu ska jag fortsätta vara lite social mot Frida, kolla film sådär. Imorgon är det jobb 10-16 efter en väldigt god överrrenskommelse med min kära mor :)

Snart är helgen slut :(

I torsdags kom Claes hem och jag kom inte ihåg någonting mer än att han och Rasmus höll på med moppegrejer och skit på eftermiddagen. Minns att vi lade oss tidigt, och det kan jag lova var underbart.

På fredagen sov vi länge, eller i alla fall han som vanligt, det var viktigt att inte åka tidigare eftersom han hade viktiga saker för sig ;) Åkte hem till älsk och duschade och gjorde oss iordning innan vi blev hämtade av Jepser och Jenny hans nya van. LITE rostig till utsidan, men insidan var fräsch, och SKÖN :P Hämtade upp Hampus och åkte iväg till Varberg och Ahremark. Började dricka redan vid 3-tiden, men var inte framme innan 6 eller ngt. Grillade matlusten försvann ganska snabbt JAAA, spelade brännboll och GICK sedan in till stan. Tog nästan 2 timmar, men tyckte inte det tog så värst lång tid :P Svarttaxi hem efter att ha träffat lite känt folk där, som inte var speciellt nyktra. haha.

Lördagsmorgonen var VARM! Jag, C, Hampus, Jepser och Jenny sov inne i Ahremarks stuga som inte kan ha varit många kvadratmeter. Men vi klarade oss ganska bra, innan vi kom på att vi inte hade någon frukost med oss? Vi gick då istället allihopa och Oskarsson m. flickvän till tre toppar och köpte glass. Skojar inte om vi stod i kö i en halvtimme.
Efter ett tag åkte vi in till varberg allihopa och åt på blå dörren. Vissa var nöjda med sin mat, andra INTE ;)
Tog ett tag att komma hem med vanen, men såå skönt när vi kom fram. Skulle egentligen åkt iväg och kikat film, men blev inte så. Hemlisar :O Massa myys var det.

Idag låg vi i sängen fram till 12. Underbart skönt, sedan dusch och hemgång. Väl hemma åt vi sill och potatis, och även om inte sillen är en favorit hos mig, är köttbullar och prinskorv alltid gott :)

Filip: Men pappa, snälla! Kan vi inte åka och fiska?
Pappa:
Nämner du det en gång till stoppar jag snart upp en sill i käften på dig!

Ska packa det sista nu, sedan övningsköra en kort sväng. Sedan blir det bussen hem till jennipher och så småningom ses vi snart på stall månsegården!

sök gärna på stall månsegården på google och kolla in sidan och stället jag befinner mig på :)


Finally home

Vad hemskt att man ser att folk är inne på ens blogg varenda dag utan att jag har uppdaterat på jättelänge. Usch, känner mig hemsk!
Men sanningen är ju den att jag nu i 4 veckor är hos Svante Johansson på praktik. Det har gått jättebra, och trivs super. Grejen var att jag egentligen skulle ha kommit hem förra helgen, men Svante skulle tävla, så han stoppade mina planer ganska så snabbt. Så nu har jag arbetat 11 dagar i sträck, och ska äntligen få vara ledig i 3 hela dagar. Hur underbart är inte det? :)

Hos Svante har vi haft det bra. Ridit från 1 häst per dag till 3 st ungefär. Hästarna är såklart fruktansvärt fina och en del värda några miljoner som ni säkert förstår. Annars är dagarna fullspäckade med saker att göra, man har inte direkt tid att sätta sig ner i 5 minuter!

Nu är det dags för en dusch, lovade Sofie att uppdatera innan, och det har jag nu gjort :)

För övrigt kommer Arthur att avlivas på måndag. Min dag är FÖRSTÖRD!

Torsdag

Igår kom jag faktiskt inte ihåg vad som hände, snacka om att jag har dåligt minne?! Men i alla fall så vet jag att jag och C satt hemma här en bra stund. Pappa skulle köra iväg med audin till Tommy, så jag och C tog 850n till Hässleholmen och hämtade Rasmus. Tydligen var träningen längre, så vi fick vänta i en timme. Åkte sedan till mcd och fick där vänta läänge i mcdriven. Åkte in till stan och skulle möta Tommi. Stod säkert och väntade i en kvart där också. Kändes jobbigt då vi skulle åka till Aplared och lämna Markus och Johan också, men det var bara att stå ut.
Kom hem ganska sent till C, eftersom vi var uppe på brämhult också. Ändå satte vi oss vid nätet och kollade lite stereor, baslådor osv till bilen. Kollade film en stund innan jag slocknade ganska snabbt..

Idag vaknade vi ganska tidigt av hans jävla telefon. Runt 11 gick vi upp, åt frukost och åkte in till stan. Köpte en stereo    som C kollade igår. Riktigt snygg var den! Gick även i knalleland, köpte tofflor och sådär. Åkte sedan till garaget och satte in stereon i bilen. Dock var C inte helt nöjd med funktionerna, så efter någon timme där åkte vi in och lämnade tillbaks den. Åt på mcd och sen handlade vi. Åkte till dalsjöskolan och mötte upp pappa. Övningskörde lite med Cs audi medan han körde hem 850n. Var vansinnig där ett tag, och kan lova att jag fortfarande var det när jag kom hem. JÄVLA SKIT!

Sitter nu och försöker få något vettigt ur min bror som kollar detroit, som vann lagets 11:te standley cup guld. Good work ;)


Sommarlov, nej.

Det tog sin lilla tid att efter skolavslutningen packa in allting i bilen. Det var precis att alla mina saker fick plats i våran stora bil. Helt sjukt vad mycket saker man har. Eller snarare jag har. Alla andra reagerade också på det.. Får helt enkelt sluta med sånt!
Väl kommen till borås, gick jag, mamma och jonna och åt på golden elephant. Och det va riktigt gott - till en början. upptäckte sedan att det var så starkt att mina läppar svullnade upp. kunde inte äta mer, och drack 2 stora glas med fanta efter varandra.

Betyg och sånt där

Att vakna imorses kändes så tomt. Jag städade fram till 23.40 igår, vilket betyder över 2½ timme i mitt lilla rum. Ingenting på väggarna, ingen möblering, ingenting. Det enda som finns där är ett bord, en stol, en säng och ett sängbord. Kändes också ganska sorgligt när de gick igenom rummen och vi sen var tvungna att lämna tillbaka nycklarna. Kommer inte att bo där nästa år. Inte ens i samma hus.. Men det kommer bli bra nästa år. Dessutom bor vi ju alla 4 intill varandra :) Eller förhoppningsvis kanske man ska säga. Har Tintin glömt lämna in lappen till Christina vet ju jag någon som snart är död :P
Har varit uppe och hämtat studieplanen med betygen också. Ska dela med mig med mina betyg. Detta är alltså endast betygen från 1an. De andra får vi när vi tar studenten tydligen :/ Jävla konstig regel, men men.

Detta är mina 12 satta betyg som jag hade i 1an.

Arbetsmiljö och säkerhet: VG
Projekt och företagande: VG
Ekologi: VG
Kretslopp: G
Växt- och drurliv: VG
Datorkunskap: VG
Djurkunskap grundkurs: VG
Estetisk verksamhet: G
Matematik A: G
Basmaskin körning: MVG
Naturkunskap A: VG
Svenska A: VG


Lygnern

Jaa.. Det blidde inget klassråd idag. Alltså heller ingen glass :( Vi åt bara lite snabbt innan jag, carro, jonna och jennie åkte in till sätila. köpte med oss melon, dricka och chips och gick ner till lygnern och framför allt var i vattnet, men solade också självklart. Allts årets första dopp! Eller de 3, 4, 5:te första kanske man ska säga. Är inte direkt någon badkruka. :P Var där nere i ungefär 3 timmar innan vi drog oss uppåt mot bussen. Hade såklart en trevlig stund :)

Vet att jag borde städa och packa. Har alltså inte gjort det ännu.. Har hela mitt rum kvar. Har bara tagit ner allting från väggarna nu, så har en hel del kvar om man säger så. Kommer nog ta några timmar för att fixa iordning där inne. suck. Fan jag hatar sånthär :(

Försovning

Försov mig imorse. Inte direkt trevligt att från att sova, vara utanför huset 3 minuter senare. Men snabb var jag ;)
Satt vid frukosten jättelänge. Nästan i en timme. Gick sedan och lade mig igen, trött som få. Hade bara svenska nu där vi skulle hålla på med någon frågesport.. Sedan slutade vi efter lite godistime. Ytterligare fler lektioner som man inte gör ett skit på! Nu ska vi snart ha klassråd med Charlotte, ska då få glass och prata lite skit :)

Trevlig eftermiddag

Låg ute en stund i solen idag innan maten. 20 min är en stund för mig så ni vet. haha. Det var såå varmt, och blåser inte någonting. Det GÅR helt enkelt inte att ligga ute en längre stund! Helt dyngsura efter den tiden, så bara att gå in och duscha innan maten. Direkt efteråt gick tog jag och Jonna bussen in till gbg och shoppade. Får å dåligt samvete för att jag köper kläder som jag egentligen inte har råd med. Men men. Köpte iaf 2 st linnen och en bikini. Både åt och fikade i stan. Försökte väl ganska flitigt leta efter ett par FINA tights, men förgäves. Mina var inte direkt hela i stan och var rädd att det skulle bli synligt. Som tur var blev dem inte det, men jobbigt att behöva slänga dem ändå. Älsklings :(
Annars var det en trevlig eftermiddag, träffade CBadh och Mell också. Gay 'host'.

Har nu precis kommit hem och tänkte strax gå och börja packa ner iaf lite av de sakerna som ska med hem på onsdag. Då ska som ni säkert alla förstår hela rummen tömmas, vara klinist rena osv. Hard :(

Måndag

Snacka om att jag fick panik igår när dem stängt av nätverket för alla bärbara datorer!! Usch, jag blev skitsur, när man behöver nätet som mest, det är då det inte ska fungera. Typiskt..
Efter att jag, Jonna och Carro kollat på en film som gick på tv igår och som dessutom var väldigt bra! satt jag hos Jennie och Linus och babblade på en bra stund. Till slut blev jag så rädd, att jag kl 12 skickade sms till Jonna och bad henne sova hos mig. Efter att vi lade oss låg vi och pratade massa minnen. Blev plötsligt väldigt arg över hur allting förrändras kan till och med erkänna att jag kände mig som pappa ett tag. Det var DÅ jag insåg att jag inte kommer köpa tillbaka vårat gamla hus. Jag skulle bli besviken.

Idag har vi inte haft några lektioner. Kändes bra onödigt att åka ner till skolan igår. Har bara visat några franskar runt här på skolan, men då Wibben skötte snacket behövdes inte mycket mer än att gå med.

I fortsättningen blir det nu att gå till någon av datasalarna när man ska uppdatera bloggen. Det kommer bli jobbigt, men förhoppningsvis tycker ni att det är värt det ;)

Ytterligare jobbdag

Vad jag gjorde igår ska vi inte gå närmare in på. Men vi hade iaf mys och var hemma ganska sent.
Just DÄRFÖR var det jobbigt att gå upp imorse. Klockan 10 var jag tvungen att gå upp, eftersom jag varit så sjukt klyftig att glömma mitt fritidskort igår.
Idag har vi varit ute en hel del och kört permobil, gungat osv. Faktist i hela 4 timmar :) Dessutom har vi nu bestämt oss att antagligen köpa en bil till mig inom någon vecka. Jag behöver en bil som är manuell och inte chrysler grand voyager att övningsköra med. Därför ska jag köpa en skruttis att ha och köra med på helgerna, och mamma och pappa kör den på vardagarna eftersom vi sålt våran stora bil och bara har en bil kvar sedan. M och P kommer betala försäkring och skatt tills den dagen jag skaffar jobb, och får dessutom 700 kr i månaden i bensin så jag kan köra till skolan och tillbaka :) Mycket snällt! Tyvärr kommer jag inte få använda bilen då jag fått körkort, utan har en deal med mamma och dem att dem ska få använda den tills våran nya bil levereras, vilket kan och verkar bli om jättelångt tid.. Som det ser ut nu så blir det en bil vi är vana vid ;) Men vi får se. Ingen förstabil ska vara en skönhet :)

Efter jag slutat jobbet åkte vi iväg till g-hester. lämnade Filip på fotbollsträningen och jag och pappa åkte iväg till dsf för att övningsköra. Det var första gången på.. typ 2 år som jag körde manuell, så kändes som nytt igen. Övade dragläge, spec i backe. Det gick sådär till en början, men pappa säger att jag lär mig snabbt, så det gick väl hyfsat i slutet :)
Nu är vi hemgågna efter massa glassätande osv. Så nu blir det kolla tv en stund innan man ska börja packa det lilla som ska med till strömma!

RSS 2.0