29/2 - 08

Yesterday, ni vet väl vad som hände redan innan jag åkte till Borås. Väl där, gick vi till banken, och där fanns ju egentligen ganska mycket att göra, men ofta man får göra det utan legitimation med sig? Nee, precis. Fick släpp på tanten, men det fixade sig. Sedan bjöd jag Kicki på 3 rätters, underbart gott såklart! Satt och tjöta en massa, och efter att vi snackat med Claes på pressbyrån tog jag bussen upp till Trandared. Sov hos Claes, och efter lite dusch osv kom Jonna och efter Claes slutat jobbet åkte vi till Strömma, och here we are! Började jobba kl 2 och slutade 4. Satt en stund och bara slöade efteråt, gick upp runt halv 9 imorses, så kan väl inte säga att jag direkt var den piggaste på denna jord..
Har precis kommit hem från Sätila nu där vi har käkat pizza. Jag, Claes, Tim, Andreas och Jonna. Måste ha suttit där i närmare 2 timmar. Nu har vi köpt lite gott och ska sätta oss "hela familjen" vid tvn hade vi tänkt. Niiice.


28/2 - 08

Igår hade vi fullt av lektioner hela dagen. Efter lunch hade vi hästkunskap och var då nere i stallet och skulle ta reda på massa grejer om dem olika mockningssystemen. Det tog väl inte såå lång tid. haha. Måste bara skriva ner skiten på dator också..
Sen hade vi ridlektion, och jag hade Duni. Han skötte sig faktiskt ganska bra! I alla fall om man jämför med hur han KAN vara. Clown och Charlotte var ju delvis före oss, och ändå fungerade det ganska bra! Galoppen i ridhuset måste jag väl bara säga gick bäst ;)
Ändrade min grupp så att jag hade i alla fall en liten stund på mig att göra mig iordning innan Borås resan. Åkte hem till Borås efter mcd besök, tågresor osv. Åkte hem till Claes och vi började klippa. Satt väl med skiten ett BRA tag, innan jag mötte pappa. Usch, hatar att behöva åka till banken jämt..
I vilket fall som helst, vaknade jag upp efter en underbar dröm, hade ne halvtimme på mig, men hann med att diska och sånt också. Snäll jag är ;)
Mötte Jonna, men banken åvar ju inte öppen. Tråkigt var det, absolut. Men satte mig på bussen på väg till skolan. Kom och hade EN lektion. Åh, så nödvändigt! Så jag åker hem till Borås nu igen om en halvtimme, sedan får man väl se vad som händer där. Kicki svarar ju inte.. :(
Imorgon är det fredag, jag hoppar som vanligt över svenska lektionen, och kommer att komma ner lagom till jag börjar min helgjour. Usch, tycker inte om det!!

Såå, Carro. Nu hade du något att läsa. En stund i alla fall ;)


Jag älskar dig, och du är mitt ALLT!

Idag ringde jag till mamma. Som de flesta säkert redan vet kommer vi jobba dubbelassistans 1 vecka i sommar, och behöver någon som kan göra det med mig. Om det blir någon, kommer det antagligen bli Elin. Jag vet ju att hon brinner för Simon ;)Men i vilket fall som helst, mamma var på sjukhuset. Med Simon. Han hade haft kramp igår, knappt sovit någonting, sedan haft imorse igen. Han var helt slut stackaren, och ligger nu inne på sjukhuset med dropp.

Hur kan ni med? "ah orka en cpstörd" Sitta och skratta åt en oskyldig människa? Ett sådant beteende är fruktansvärt lågt, speciellt mot människor som ABSOLUT inte kan göra någonting åt att de fått ett handikapp, varesig om de föddes med det eller inte. Vet ni att det är någons bror ni pratar om? Som man är så jävla rädd om? Ni pratar inte om handikappade i sig, utan om MIN BROR. Vet ni om att hans liv står på spel, att han legat i respirator, och att vi redan för många år sedan var rädda att han skulle dö under sina kramper? Vet ni om att han var nära på att dö vid förlossningen, att han har en frisk tvillingbror att kolla på varje dag? Kunna se sin tvillingbror springa och leka, äta och allt det där han själv inte kan? Min bror betyder JÄVLIGT mycket för mig, och orka sitta här och vara ledsen för att folk beter sig som idioter. Er är det ingen idé att ens lägga ner tid på längre. Synd att man inte märker ens riktiga vänner förrän det är för sent.
Nee, fy faan säger jag bara.


De kan håna dig, men du är ändå det bästa jag har.
image68

26/2 - 08

Somnade inte allför sent, mina ögon höll på att slås ihop direkt när vi packade ner oss i sängen och satte på en film. Vaknade ganska pigg imorse, gick och gjorde iordning lite mat som jag förberedde igår. Jeanine kom med sin lilla sötnos, och sen kom även Jennipher med sin. Det var jäävligt blött ute, och vi tog på oss en massa kläder. Och TUR avr det. Regnet slutade aldrig, och vi orkade völ inte gå speciellt långt. Vi gick i 1 timme, gick in på vägen till långa rundan, och slapp gå såå långt. Jennie, Minna, Emelie och Jeanine kom nu också, tror inte dem heller orkade gå hela. Gick med Hanna och Sofia, och Hanna tog över mina vantar. Var skitvarmt, men tror jag fick ta sviten nu. Typ värsta handfrossa. Ska ta mig lite te nu, och kolla film. Har ju redan slutat för dagen..

väääldigt påklädda och blöta Jonna, Jennipher och Zorro.
image67


Sätila, träning och sånt.

Det var ganska soft på våran lektion egentligen, ska inte klaga tror jag. Fick ett häfte som vi skulle läsa ut på 2 timmar. Det fick på 20 min, så resten var soft! :D
Sedan gick vi iväg och åt pannkakor, och Hanna, ja du var irriterande. haha. Men du får bli förlåten, för trodde aldrig din tallrik skulle komma till disken?
Väntade tills 6 tills vi tog bussen till Sätila och köpte chips och dricka. De chipsen är verkligen.. Aa, jag vet inte. Man blir så beroende så det är inte sant.. Kom hem igen efter en stund, och gick då ner till gymmet och tränade. Stod på crosstrainern i 30 min, vågade inte stå mer. Jävligt onödigt att stå längre när vi ska gå över 1 mil imorgon. Då kommer Jenniphers Zorro också! :D Önskade jag kunde ta med mig Mira, men orkar faktiskt inte åka hela vägen hem för att gå en promenad med henne.. Hur skönt som helst att få sovmrgon till iaf halv 9 imorgon. Guuud så underbart!


- Den här var god, smakade typ ananas split.
- Pigelin menar du?
- Japp.

- Ursäkta, men har ni några sådana där lefs fett chips kvar?


Carro på hästlektionen.

image65



IBLAND lagar jag någonting att äta, men då följer datorn så flitigt med :D

image66

Sämst i världen på rubriker.

Uppe med tuppen idag. Tror alltid jag ska lägga mig sent. Blir pigg av det :) Hade somsagt häst med Johnny, och det gick väl iaf lite framåt för mig och Jonna. Tror vi fick det efter att han sa att han ville kolla hur långt vi hunnit. I och med att vi inte ens börjat, så.. Men vi gjorde en liten planlösning och bestämde lite med mått osv.
Sen hade vi hållbar utveckling, och vatten grejen var väl ganska långtråkig måste jag säga. Får hoppas på att inte jouren har koll på vilka sidor vi skriver blogg på också. haha.
Har ingen ridning idag. Blev ganska sur över att vi skulle ha teori istället. Varför ändrar dem ALLTID såhär?! Börjar bli redigt trött på det.. Ska ha hoppteknik var det någon som sa. Usch, hade hellre suttit på hästryggen och riskerat att bli avslängd pga blåsten. Mycket hellre..
Nu blir det film med Jonna. Mina jag och Irene. Ska kolla igenom filmen från provridningen förra veckan först. Kan vara bra att ha sett den med ljud om jag ska kunna bestämma mig. Sen blir det den dumma teorin, pannkakor, sätila och träna. Sen blir det säkert film ikväll också. Funderar på när den där filmkvällen med Ylva och John kommer.. Är ruggigt sugen att se den filmen snart. ;)

Det där speciella ögonblicket.. Det gillar jag!! Resten av stunderna är som en pina..

25/2 - 08

Klockan var över midnatt, och jag är helt klarvaken. Bör man vara det? Jag som sovit länge idag bör väl vara trött nu? Tycker man, men icke då!
När man kom ner till skolan idag fanns det väl inte speciellt mycket att göra idag förrutom att bränna ut massa skivor som gick åt helvete. Uppackningen tog väl ett tag också. Skäms över ibland hur mycket saker jag tycks använda på en vecka.. Antar att jag kommer få tvätta nu i veckan eftersom jag har helgjour kommande helg. Jävligt dumt av jouren att inte kunna ha det upplåst eller åtminståne ge oss nyckeln ner till tvättstugan så vi kan få tvätta då. Annars tycks det ju finnas idioter som tycker det är fruktansvärt kul att sabotera för andra.
Nyduschad och funderar starkt på att lägga mig snart. Ska upp om några timmar bara.. Första lektionen arbete med häst med Johnny också. Suck. Borde komma på ett stall snart tycker jag. Vi får ta oss i kragen nu faktiskt!!!

Det är underbart. Helt jävla underbart.


24/2 - 08

Vaknade tidigt igår. Vet inte varför.. Dagen blev därför ganska lång. Kan KANSKE ha med att göra att jag är så rädd när jag sover hemma.. Blåsten gjorde inte direkt saken bättre. Claes låg under täcket med huvudet och händerna över öronen och vägrade komma upp. Flera gånger. Var vansinnigt rädd, fastän jag försökte tänka på annat..
Åt frukost hemma, innan vi drog hem till Claes. Släkten hem till honom stod på spel, och efter att dem åkt var vi väldigt trötta. Ändå pallrade vi oss iväg till Hampus, och köpte med oss pizza. Jag, Claes, Jenny, Jesper och Hampus kollade den nyaste american pie, och den var väl lika naken som alla andra filmer. haha. Vid halv elva blev det hemgång, och Claes satt uppe och kollade filmen som jag bara hann se halva innan jag somnade.

Idag vaknade vi sådär precis lagom vid 11. Blev väckta av Hampus, och fick göra oss iordning för stan. Kände mig inte så jävla fräsch, men vad faan.. Blev en hel del springande utan att köpa, men en del fynd blev det, även om fikat var det alla såg fram emot. Jesper var väl lite vääl omtyckt av killen på inter sport också tycker jag allt ;)
Vi åkte hem, Alex kom förbi en sväng, och efter en stund kom mamma och dags för hemgång. Hon hade redan tvättat och packat klart det mesta av mina och Jenniphers kläder. TACK!
Ska packa klart det sista, och äta upp den inte direkt färska kebabrullen. Faktiskt ÄR det gott med kebab, fastän det inte finns goda historier om det.. Fy faan.


Varför dölja någonting som du mår så dåligt av?

22/2 - 08

Åkte hem i fredags, och såklart var det sköönt! Åkte hem ett tag, myste hemma och sådär innan sötnos kom. Underbart att få träffa honom igen.. Åkte senare hem till honom, eftersom Alex väntade.
Vaknade ganska sent ändå, kändes skönt, var utvilad. Mycket drömmar inatt, och det hade min kompanjon också kan jag tala om. haha. Diskade, bäddade och lite annat innan jag tog bussen in till stan och mötte upp Jonna. Gick där en stund, åt thaimat och sådär. Gick sedan till frissan, klippte mig och gjorde slingor.
Åkte sedan upp till Claes igen och vi åkte och åt på max med Hampus och Jesper. Blev sedan att handla och åka hem till mammsen. Ville inte hon skulle sitta ensam ikväll, hon gör alltid det annars. Dumma Rasmus hockey. Kommer nog bli skönt för hela familjen när han får körkort.
Nu ska vi sätta oss framför tvn lite, efter massa koll på ev. fälgköp. Fin fint. :)

My "new" frill
image64


21/2 -08

Usch, får dåligt samvete när jag inte uppdaterar min blogg. Folk måste ju ha saker att läsa.. Men jag får skylla väldigt mycket på att jag inte har med mig min dator hit ner nu. Den är hemma, men kommer självklart ner nästa vecka igen! :) Mer uppdateringar förväntas då.

I måndags blev det ju resa ner till vårat vandrarhem i skåne. Resan gick ganska bra. Den var inte så lång fastän resan faktiskt tog 3 timmar. Men vi hade vansinnigt kul ner i bilen, så det spelade mindre roll hur lång tid den tog :)
Jag, Wibben, Jennipher och Jonna bodde i ett 4-rum, nr 13. Spooky..
På tisdagen blev det avfärd till Flyinge som låg ca 20 min bort. Var där från kl 8 på morgonen tills halv 7 på kvällen, och vi var helt slut efter dagen. Underbart fint ställe naturligtvis, men det spelar nog ingen roll hur fint jag än säger att det är, antar att ni alla vet det i alla fall, eller åtminståne hört talas om det. kolla gärna www.flyinge.se och kolla! Vi åkte iaf sedan hem, och den resan gick ännu snabbare.

Igår hände väl inte speciellt mycket i skolan, förrutom att vi var ute och red. Jävlar vilket liv det blev. Alla hästarna dampade väl någongång, mken måste väl säga att Duni var värst :P Linda såg ut att vara påväg av vid ett flertal tillfällen.. Johanna hade lite kul på Blondie också. haha. Själv red jag Vicky stallets buse men jagt yckte det gick bra. Hon var väl lite fjantig vid ett par tillfällen, men senare i paddocken skötte hon sig utmärkt! Tycker om den hästen grymt mycket..
Senare på eftermiddagen åkte jag och Jonna iväg och kikade på en häst. Jag provred och sådär, och jag fattade väl tycke för den "lilla" sötnosen. Han skulle kunna bli såå duktig om jag arbetade med honom ett tag. Dessutom tyckte ägaren att jag red vääldigt bra, och självklart är det kul att höra, eftersom jag redan innan fick höra från Charlotte att allt är perfekt, hon ska bara se till att jag inte blir för hård i handen, men jag ska fortfarande inte ändra någonting med min ridning, sits osv. Kul! :D
Åt på mcd 2a dagen i rad, stannade i Kinna ganska länge innan det blev hemfärd, och en nyfiken Sofia kom på besök :)

Idag har det varit en cool dag. Hade hästoch stallskötsel i 3 timmar. Fixade morgonsysslorna, sedan frisserade jag Vicky vilket jag började göra igår. Hon blev naturligtvis fin. hihi. Tyvärr har hon tjock man och fungerar inte att rycka då hon blir vansinnig, så det blev att först klippa, sedan tunna ut med ryckkammen. Brämsa henne fick jag göra också. Inte direkt kul att behöva göra det, men det behövs, dessutom blev hon väldigt lugn och snäll :)
Hade sedan redovisning i 30 min. Den där pp-pressen som jag snackat så mkt om. Förrutom några småmissar tyckte jag allt att det gick hyfsat bra. Vi har ju bra och intressant information :)
Nu har jag tvättat litegrann med Jennipher, och ska strax till rummet, packa lite och fixa med tvätten. Sedan blir det faktiskt hemfärd idag. Skippar svenskan imorgon och åker till stan istället. Mkt roligare :P Hem och träffa söt, som jag inte gjort på såå länge nu så det är inte sant :( Men det ska bli myys. Såklart. :)


Ändra reglerna? Jaa, gör det. Men vad fan ska man göra om era mål inte är möjliga att nå? Om man inte ens får godkänt´utan att nå DITT nya mål. Du är hopplös..

18/2 - 08

Kl 04.15 blev det att gå upp idag. Jävligt jobbigt att gå upp. Flyget var försenat, annars gick allt bra! Förrutom lite andra saker. haha. Kul var det!
Har kommit till Strömma nu. Blev en massa välkomnanden om man säger så :P Det gjorde ju min bror såå glad. Sött :P gick och åt, och ska nu packa för att åka 3 timmars bilresa ner till Skåne. Oj, vad glad jag blir. Eller inte. Åkt buss till flygplatsen, flygplan sedan bil hit. Nu strömmabussarna ner till skåne och flyinge. Men jag hann! Överlycklig blir man då! :D


17/2 - 08

Grattis till Kicki som fyller myndig idag!!<3

De senaste dagarna har det faktiskt varit en tendens till sol. Ganska overlycklig :P I forrgar var det jattefint vader, och man lag val och pressade som vilken annan svensson nilsson som helst. haha. Igar var det sadar. Blaste som satan! Fast ganska kul var det allt. Madrasser till solsangar osv bara flog omkring i luften. Parasoll blastes upp och flog ivag. Man kan fan bli spettade av dem asen? :S Det var i alla fall stundvis fint vader, och kvallen slutade i att jag fick blodsockerfall pa restaurangen och fick ga hem efter en massa socker och klubbor av snall servitor :P
Idag tog vi 2 taxis till stranden (eftersom vi var 5 st far vi inte aka alla i en) och var dar i nagra timmar. Det var stundvis sol, men jag lag och fros som en jude, det blaste och det var ganska kall vind idag. Men vi akte till hotellet och lag i solen och spelade lite yatzy innan vi gick och handlade. Blir att ga och lagga oss tidigt idag, eftersom varan buss gar fran hotellet kl 5 (!!!) imorgonbitti. Har aldrig varit med om nagot liknande..

I vilket fall som helst, veckan ahr varit bra. Vadret betyder ju egentligen en hel del, och eftersom vi inte haft mer an 2 och en halv dag sol, sa kan det inte bli fullbordat.. Men det far ga.
Nu blir det i alla fall som vanligt. Lagga sig i ett varmt bad med en grogg och vanta in ett restaurangbesok :)
Ciao!!

17/2 - 08

Grattis till Kicki som fyller myndig idag!!<3

De senaste dagarna har det faktiskt varit en tendens till sol. Ganska overlycklig :P I forrgar var det jattefint vader, och man lag val och pressade som vilken annan svensson nilsson som helst. haha. Igar var det sadar. Blaste som satan! Fast ganska kul var det allt. Madrasser till solsangar osv bara flog omkring i luften. Parasoll blastes upp och flog ivag. Man kan fan bli spettade av dem asen? :S Det var i alla fall stundvis fint vader, och kvallen slutade i att jag fick blodsockerfall pa restaurangen och fick ga hem efter en massa socker och klubbor av snall servitor :P
Idag tog vi 2 taxis till stranden (eftersom vi var 5 st far vi inte aka alla i en) och var dar i nagra timmar. Det var stundvis sol, men jag lag och fros som en jude, det blaste och det var ganska kall vind idag. Men vi akte till hotellet och lag i solen och spelade lite yatzy innan vi gick och handlade. Blir att ga och lagga oss tidigt idag, eftersom varan buss gar fran hotellet kl 5 (!!!) imorgonbitti. Har aldrig varit med om nagot liknande..

I vilket fall som helst, veckan ahr varit bra. Vadret betyder ju egentligen en hel del, och eftersom vi inte haft mer an 2 och en halv dag sol, sa kan det inte bli fullbordat.. Men det far ga.
Nu blir det i alla fall som vanligt. Lagga sig i ett varmt bad med en grogg och vanta in ett restaurangbesok :)
Ciao!!

15/2 - 08

Trodde aldrig att sahar mycket folk skulle vara inne och lasa min blogg trots att jag just nu inte skriver sa manga inlagg. Men det ar naturligtvis roligt att se! :)

Dagen igar var ocksa molnig. Usch, ett stort svart moln over hela himlen. Blev ju inte battre att HAN han dar fran dalsjoskolan som jag ALDRIG minns vad han heter och hans flickv´n varit vid stranden och sa att dem haft kanonvader. hmm..
Sa IDAG hyrde vi cyklar, och cyklade till stranden. Dar var det jattebra vader, och sjalvklart hade det varit det hemma vid poolen ocksa. Och gissa vilken familj som lag och pressade i solen? Japp, ni gissade ratt :) Sa jag brande mig ju naturligtvis litegrann, men det hor till. har man inte fatt nagon farg innan pa hela veckan sa tycker jag allt det.
Annars ar allt bra har nere. Forrutom ett  javla illamande inatt. Den dar maten igar var INTE bra. Pappas pizza var la.. sadar. haha. Far beratta mer om det nagon annan dag. Har mycket med mig harifran :)

Nu ska vi snart ga till baren, so.. bye ;)

14/1 - 08

Tvingade mig till en data fast det i9nte finns de bokstaver som jag vill ha.. :P

Resan hit tog langre an vi trodde. Ganska nara 6-7 timmar exakt. Hotellet ar det finaste vi nagonsin bott pa. Helt underbart lyxigt! Bilder kommer pa det sedan till helgen nar jag kommit hem (om jag har tid)
Forovrigt ar vadret.. SKIT. Det ar molnigt och igar regnade det till och med, vilket det aldrig brukar gora har annars. Valdrigt trakigt, men vad ska man gora? Det trakigaste av allt ar val att man inte har fatt nagon farg tills man kommer hem. Ingen i hela familjen har fatt en gnutta farg, vilket irriterar mig en hel del. Men, men. Det ar februari, och da ar det inte varmt i dessa landerna. On ar i alla fall den finaste jag nagonsin sett. Valdigt uppstadat overallt, och de haller pa att gora iordning hela on. Sa det finns en hel del annat att se, vilket ar tur. Annars blir vi latt sittande pa hotellrummet med tjocka trojor pa oss. Det ar sant.. 
Idag ar det alla hjartans dag, och vem vet vad som hander idag? Ingenting vad jag har markt. haha. Far val gora det dar vanliga. Sitta i badkaret med en grogg eller tva, och bara vara. Det ar inte fel det heller.

Och grattis till babe som fyllde 22 ar igar :D Sakna.

Ni far uppdatering senare i veckan. Kan tyvarr inte saga nar vadret sviker oss, for det har det gjort for lange sedan..

11/2 - 08

Låg hos mamma och sov inatt. Usch, Claes har skrämt upp mig så mycket. Det är en pina att behöva gå och lägga sig varje kväll.. Men fick ett jätteglatt besked igårkväll iaf. Och pappa ska ÄNTLIGEN ta hit ett medium! Jag blev överlycklig! Detta ska ske om ungefär en vecka då vi har kommit hem. Jag blev så glad :)
Vaknade ganska tidigt imorse. 5 för att vara exakt. Simon var vaken och skrek. Det är ganska ovanligt, han brukar vara snäll och ligga nästan ända fram till 10 på helgerna. Men jag somnade om och gick upp runt halv 9.

Det mesta är färdigpackat, ska bara packa ner litegrann som jag glömde igår. Man kommer alltid på när man väl är där nere att man glömt saker. Men det får man leva med. Jag har ju varit utomlands förr om man säger så, så jag borde ju veta vad som ska med. Vi åker härifrån om ca 4 timmar, så nu ska jag in i duschen.

Kommer inte att skriva mer inlägg nu innan jag åker. Troligtvis kommer jag inte skriva någonting där nere heller. Brukar inte sitta vid datorn där nere mer än högst 2 dagar och då i ungefär en halvtimme var gång. Men vi märker detta. Kommer inte skriva om det inte finns å ä och ö. brukar vara lite olika från hotell till hotell.
Men ni får ha det underbart!!

Puss och Kram


10/2 - 08

Vaknade idag kl 11 och insåg att jag börjat jobba. Slänga på sig kläderna i fasrten och äta i hast. Som tur är har jag inte mer än 3 meter till mitt jobb. :P Jobbade ända fram till kl 6. Dagen gick ganska fort och det var skönt! Packade ner allt så det är klart tills imorgon. Flyget går inte förrän vid 5 eller ngt. Känns ju.. sådär? Kollat vädret också. Det verkar väl inte heller världens roligaste. +20 grader, molnigt och regn? hmm..
Åkte till ishallen och kollade bror spela hockey också. Idag var han arg, och fick ganska många utskällningar från hans tränare. De tycker inte om hans beteende ibland.. Man såg bara deras arga miner, utom en gång då jag hörde hans tränare ropa: Inga mer könsdomar! Nu håller du käft! Annars var han ganska duktig idag tycker jag. Inga utvisningar vad jag såg. jag missade första perioden. Jag och pappa åkte direkt efter matchen för att åka hem och hämta Mira, sedan lämnade henne hos hennes uppfödare. Hon kommer ha det bra där den närmsta veckan :)
Nee, nu har jag missat sporten också. Pappa ropar och vill att jag ska joina, och käka pizza :)

För att Simon är så gullig när håret på mössan flyger fram och tillbaka i vinden :Dimage63

Game over.
image61


En runda på stan och en massa hockey.

Förresten har jag fått ett mejlsvar. Jättekul ska det bli! :D
Åkte somsagt in till stan. Vi hade tänkt leta upp en thairestaurang, allt för din skull men det fanns inga bufféer att få på helgerna utan att också få med för och efterrätt. Är inte det ganska dåligt? Blev sur men ändå inte att det blev mcd :P Hittade inte så värst mycket, utan bara det jag skulle ha. Köpte 4 par spetstrosor som vad väldigt fina om ni frågar mig. Sedan blev det ett par converse i alla fall. Hittade ett par före Claes, dessutom tycker jag dessa är ganska mycket finare än de orginella.
Klockan blev 5, Jonna åkte hem och jag gick bort mot ishallen där vi kollade team 95 spela mot Tjeckien. Sedan blev det team 93s tur. Rasmus satt väl i utvisningsbåset som vanligt en stund. Men i övrigt tyckte jag att han skötte sig bra. Att bara få sitta 2 min i utvisningsbåset är ett plus för min broder som inte ens åkte ut för någonting dumt mot domaren idag. Endast EN crosscheking, och det är bra. Annars brukar väl både det ena och könsordet bli domarens nya namn.  C Badh, du behöver inte oroa dig, jag är inte den enda kaxiga i min familj ;)

Jag minns den tiden då Rasmus var 7 år. Då jag, han och pappa en dag som vanligt var på en bhc match, och Rasmus sade att han ville börja spela hockey. Jag fick genast en klump i magen. Jag som varit på så mycket hockey vet hur mycket slagsmål det kan bli ibland. Den där klumpen sitter fortfarande kvar. Han är snart 15 år nu, och vareviga gång jag ser "det där" blir jag så rädd. Varför ens ge sig på honom? Jag VET och kan se hans ansiktsuttryck, hans ögon stirrade fastän jag sitter så långt ifrån. Jag kan läsa hans tankar. Jag som motspelare hade ALDRIG gett mig på honom. Om dem inte märkt av det på en stund, märker dem det under matchens gång. Ibland kan jag bli rädd, rädd för att han någongång ska gå över den där gränsen..

image60

image55

#16
image57

tekning
image58

Nya converse :)
image59

9/2 - 08

Vaknade väl för tidigt nu igen.. Hmm.. Men god frukost som vanligt väntade utanför min dörr, och en glad Simon. :)
Har inte hunnit lyssna igenom alla min låtar, utan har blivit att istället försöka lägga över så mycket låtar som möjligt på min mob nu, så man har någonting att lyssna på. I höstas var det ju bara en och samma skiva hela tiden vid poolen, fick nästan panik till slut. Dessutom spelade dem så högt så man trodde man skulle bli både döv och få utbrott.
Annars har jag väl tvättat lite, duschat osv. Förresten, ni som INTE städar varje vecka, hur står ni ut med allt damm?!
Snart är det dags att börja göra sig iordning för staden. Behöver väl gå om 1½ timme eller ngt. Vet väl på ett princip vad som behövs köpas in, men bara massa tråkiga saker :( Skulle egentligen behövt ha ett par converse också, men det skulle visst köpas i Thailand, så det blev det inte.. Får la se om man hittar ngt annat att sätta på fötterna då..

Ursäkta, men när ska man få börja tycka och tänka som man vill?

Lets dance?

Kollar ni? :) Ganska bra idag tycker jag faktiskt. Men hjälp slår ju allt. haha. Min mage brukar krampa ibland :P
Var ute med vovven innan, och tydligen så hade grannens hund gett sig på henne igen! Kan man inte hålla ilska hundar kopplade?! Jag förstår inte.. Men ger dem sig på min prinsessa så ska dem få veta att dem lever.
Har fått några antal samtal från babe idag, och han är fan inte nykter :P 

Hoppas jag hinner kolla på bror min imorgon.. : )
image54

Hemgången.

Har precis kommit hem nu. Städade mitt rum innan jag åkte hem, sedan började jag lyssna igenom de låtar jag sak ta bort som fanns på skivan jag laddade ner. Är bara på låt 9 än så länge, av hundra, men det går ju framåt :P Mamma kom runt halv 2, och åkte då till Visko i Skene. Hittade naturligtvis 3 par skor. Ville ha allihopa, men tyvärr gick det på nästan 2000 kr ihop. Men det får la gå ändå. Ska in till stan en stund imorgon och se om jag hittar ngt fint. Men i vilket fall som helst hann vi med en hel del annat också. Apoteket, mcd, någon blomstergej, stan en stund osv. Jonna hade visst rusat runt en hel del. haha.
Men nu är jag hemma och varit onyttig. Funderade på om jag skulle åka och titta på min kära bror som bytt lag att spela i. Han spelar med de 1 år äldre och i deras bästalag. Hade varit kul att se honom idag, men dem hade så bråttom. Han ska spela imorgon också, så då kanske jag tar mig en tripp dit efter stan. Antingen med Jonna som sällskap, eller själv och möta upp min kära far.
Sitter och kollar på hitta nemo nu med min otroligt söta lillebror. Sedan blir det mys med min mamma och Miris. :)

Claes rinde idag också. Han var ganska social idag pga vissa orsaker om man säger så :P Men skojsigt att han hör av sig tycker jag allt. Sakna.

Tycka om<3 Lacoste, Björn Borg eller Converse?
image52

Mira<3
image53

8/1 - 08

Bra att inte puplicera gårdagens blogg ordentligt. Det blev publicerat nu på morgonen också, så datum och tid är fel. :)
Måste bara fråga vem det var som var så dum och duschade kl 12 innat och väckte huset? Smart!!
Men vad fan händer idag då? Har haft naturkunskap nu, men allt som vi ville ha var upptaget, så vi fick öva lite på vårat tal. 1 gång, men ändå :P Övning ger färdighet. Nu ska vi bara se hur allt går med ljudet osv. Men det funkar nog ganska ok på datorn tror jag! Tyvärr är jag inte här den dagen då folket ska redovisa första gången, men får hoppas det går bra för alla!
Tänk vad skönt det hade varit att bara få vara hemma i helgen? Vi får se vad som händer, men det hade varit underbart. Åka till stan på lördag och kolla upp lite skit tänkte jag. Får se hur det går med det..

Men nu är jag ensam på mitt rum konstigt det känns.. Ska nog ta och vila en stund innan engelskan och en liten utskällning för min essay inte är klar, väntas!

Bedtime

Hur kul kan det vara på en skala? Att slänga ut någons tvätt från en torktumlare när de fortfarande är blöta? Fruktansvärt onödigt om ni frågar mig. Jeanine hade visst blivit lite förbannad. Ska inte ens nämna vad hon gjorde i gengäld..
Blev ingen long time dead idag, vi tar det sedan efter lovet. Då dem inte kommer in på mitt rum på ett tag :P På måndag är det ju utlandsresa, sedan kommer jag hem på måndagen runt 6 tiden. Då står bussar redan färdiga här för avfärd till Flyinge och vandrarhem! Just därför måste jag packa allt imorgon och ha det färdigt för att åka direkt. På tisdagen är vi nere på Flyinge hela dagen och kommer inte hem förrän sent. Vet inte om mamma och pappa kommer redan då för att hämta mig, i vilket fall som helst är det begravning på onsdagen. Ser verkligen inte fram emot det.. Sedan blir det förhoppningsvis den 22:a februari ganska fort :)

Njae, ställt klockan redan nu så jag inte glömt av det. Fast hade iof varit skönt att få en ofrivillig sovmorgon imorgon.. Och precis när man pratar om det får man ett påminne-sms från Jennipher. Gulligt :P
Men nu är det bedtime och jag vet EXAKT vad jag ska drömma om :)


Filmtime.

Blev lite rädd på körningslektionen när jag fick reda på att vi ska ha prov på allt vi lärt oss med selning osv. Kommer jag verkligen klara det där? Aa, det återstår ju och se. Hoppas kan man alltid. Jag lever på det där hoppet en hel del numera känner jag..
Tacos idag, gått och längtat hela veckan, och såå gott var det faktiskt inte. Köttfärsen smakade skitdåligt verkligen, men jag behövde inte äta speciellt mycket eftersom söt skickade mess och satt vid msn :) Så jag satte mig där en stund. Gick sedan tillbaka, och gick sedan ner för att träna. Jag och Jennipher tränade väl i ca 30 min innan vi gick ut till gymmet och slöade mest. Ylva kom ner och vi satte oss och pratade en stund. Var ett väldigt bra tag sedan nu, får se till att det blir oftare :) John och Ylva gick med till rummet och lånade film av mig. Begav mig till duschen och sitter nu i pentryt med Carro, Jeanine och Jennipher och kollar på livet är en schlager, och har samtidigt en tvätt på. Ylva och John kommer runt 10-11 tiden och kollar skräckis med mig och Jennipher. Long time dead blir det. Den är bra, och dessutom ganska scary. Jennipher får förbereda sig på att sleapa hos mig inatt :P

Dessutom ringde Claes idag, vilket naturligtvis var dagens höjdare. Dem hade umgåtts lite med bögar. Om man säger så. Haha. Förlåt, men det var ganska kul :P Men han har det bra, vilket var skönt att höra iaf. Snart kommer han hem, och då är det min tur att fara iväg ett tag.

image51

7/2 - 08

Förlåt för det inte blev ngn uppdatering igår. Nätet fungerade inte som vanligt. Blir sur när ingenting fungerar..

Men i alla fall. Fullt med lektioner igår. Fick bla. reda på vad vi fick på hästkunskap provet. Jag fick 69½ av 74. Ganska nöjd med resultatet. Agge betygsatte inte, men antar väl att det var ett MVG?
Mamma ringde och sa att det inte fanns någon klipptid till mig heller innan fredagen efter att vi kommit hem från Fuertaventura. Blev ganska besviken, men det får fixa sig ändå. Sedan sade hon även att det blir begravning för morfars fru den 20:de februari. Usch, ser verkligen inte fram emot detta.. Men jag och pappa skulle få sitta längst bak, tur det. Morfar ska sedan smälta ner deras vigselringar och göra ett smycke till mig. Jag hoppas verkligen jag inte slarvar med det!!

Hade varken lust eller ork att gå på småföretagandet på eftermiddagen,  så jag och Jennipher hade gott om tid att göra oss iordning för att senare ta bussen till delsjömotet, sedan bussen till Borås och underbara hockeyn. Träffade väl lite skojsigt folk, och i slutet även min faster (som kommit för att kolla hockeyn, okej?) Och hon är inte min faster, utan min pappas lillasyster och är 28 år. Det lät bättre, eller hur? ;)
Hockeyn var la inte den största succén. Inga närkamper alls nästan tycker jag. Ändå tog domarn hur många utvisningar som helst. Det var alltid iaf ett lag som spelade powerplay hela tiden. Aa, det kändes ju sådär att domarn inte alltid var på våran sida, och att vi fick spela ganska mycket boxplay.
Matchen blev 1-1 och gick till sudden då BHC satte 2-1. Kunde dem inte gjort det liite tidigare i matchen?
Sen var det ju också massa aktiviteter i B-hallen, och Björn Rosenström spelade live i periodpauserna. Förundras ganska mycket över hur duktig har är live egentligen.. Sen fick ju han vara med på isen en stund, och det var GANSKA vingligt om man sänger så. Sen om andra kommer ivägen så hinner man ju inte flytta på sig heller ;)

Var hemma runt halv elva. Jonna skulle sova hos mig, och vi kom väl i säng runt halv 12.
Idag ringde inte klockan, och det blev ju en bra start? Hade sedan tråkig svenska lektion och nu har vi arbete med häst. Måste fundera ut ett stall snart.. Strax har vi körning. Teoretiskt denna gång. Hoppas vi får reda på vad vi fick för betyg på våra inlämningar vi gjorde. Slet en hel del med den där :S

Björn Rosenström spelade intill rinken.
image49

BHC får väl vara nöjda med 2 poäng ..
image50

Körning och en massa sömn

Åh, fy fan. Hade körning, åt sedan good lasagne, och satte på det senaste avsnittet av house. Både jag och Jennipher somnade, och nu är klockan helt plötsligt halv åtta.. Vaknade av att hon sa att hon istället skulle gå till herrgården, för att nätet var så segt. Märker jag inte av? Ibland kan man verkligen bli överraskad när man vaknar och klockan är mycket mer än man tror :S

Anyway, vi hade körning tidigare idag. Vet inte varför, men jag har alltid en dålig inställning till det där.. Mycket roligare att rida, så man önskar bara att den där körningen blir gjord, så har man 2 ridlektioner att se fram emot. Men när man väl HAR körning, så är det väldigt kul. Idag var det nog den mest intressanta någonsin. Körde stockar efter både Birk och Pilen. Dem var ganska pigga i början, men det avtog en del, de blev trötta och fick arbeta hårt! De syns verkligen att de älskar sånt sorts arbete. Körde först utan, "kopplade" sedan på stock och körde till terrängbanan. Väl där borta tog vi på och av stockarna flera gånger, just för att lära oss använda det här arbetssättet. Sedan körde vi i vääldigt ojämn terräng, för branta, steniga slutningar och på vissa ställen i terrängen var det som dy kan jag tala om.. Sedan blev det en tur för dem mitt  in i skogen också. Hästarna skötte sig exemplariskt, även om de båda två kan bli lite ivriga ibland.
För mig själv, joorå. Jag fick en hel del beröm, speciellt det sista med Pilen. Hon sa att han och jag äntligen hittat "det där". Ni hästfolk vet vad jag snackar om.


Linda kör Birk utan stock

image46

Linda och Birk står och väntar på deras tur att lägga på stock

image47

Wibben kör Pilen med stock på terrängbanan

image48


Detta får avsluta min sista blogg för idag.
Tack och hej!

5/2 - 08

Igår efter pizzan tyckte jag lite synd om Sofia. Äntligen en hästledig dag, och självklart ska man då få hitta på någonting speciellt då, och inte bara sitta här och uggla.. Så hon föreslog 4 gott, och efter lite tänkande drog vi iväg till Göteborg och tog spårvagnen till den underbaraste affären på hela jorden. Mm, gott gott. Jag var duktig och handlade inte godis för mer än 100kr iaf. Ganska stolt faktiskt. Jag, Sofia, Emma, Jonna och Jennipher kom tillbaks kvart i 9, och då var det bara för mig och Jennipher att skynda oss ner i gymmet för att vara där nere i 20 min. Körde fullt ut och var ganska svettig kan jag lova. haha. Då kan man äta godis med gott samvete sedan :D Sedan var det dags för duschen, och Carro kom in till mig efteråt och vi satt och pratade till kl 1inatt. Sedan var det bara att sova och ha det skönt tills klockan ringde 5 timmar senare och man ska upp igen. Ibland hatar jag skolan..
Har haft fullt med lektioner hela dagen, och vi fick på klassrådet se Charlotte rida våran nya lilla arab. Hemsk vad fin den var! Tyckte inte riktigt det när den bara stod i boxen, men med full utrustning och med sitt fina steg visa upp sig i manegen.. då var den fanimig fin! :D Sen fick Charlotte springa lite med honom och visa upp hans rörelser. Vad hon log sen ;)
Nu har vi körning om bara några få minuter, så jag ska börja dra mig uppåt hygien om Wibben kan komma snart?! Han har ju lite tur ibland att få se tjejerna byta om ;) haha.

Okej, Wibben vägrar visa sig, men det är han och Kasanova ändå :P
image45

4/2 - 08

Blev ingen tidig läggdags igår. Varför ska jag alltid säga att jag ska lägga mig tidigt när jag aldrig gör det?! Men jag var ändå ganska pigg imorses. Var iaf klar när de andra kom. Stolt. Övade på våran pp-press nu i 2 timmar. Eller aa, rättade till ev. fel osv. Första gången tog 27 min, den andra 20. får hoppas att allt tar längre tid när det väl är dags. Nu har vi väl den där förbaskade engelskan, och essayn ska vara inne imorgon. Känns ju bra att inte ens kommit någon vart. Men det löser sig. Någon gång.
Sen är det häst i 2 timmar med Agge, och sen projekt. Hoppas Charlotte har kommit på ngt projekt till mig, som inte kostar alltför mycket pengar, vilket detta verkar göra..

Vad säger ni om denna veckas matsedel då? ; )
Ta bort ärtsoppan bara, annars så! :D


Måndag lunch: Spaghetti och köttfärssås middag: pizza
 
Tisdag lunch: stekt fisk, kall sås, ris/potatis (efterrätt chokladpudding) middag: lasagne

Onsdag lunch: Kyckling, sås, ris/potatis (efterrätt fruktsallad) middag: risgrynsgröt

Torsdag lunch: ärtsoppa, pannkakor, sylt och grädde middag: taco med tillbehör

Fredag lunch: Hamburgare och pommes frites


En annan del av köping

Ambulanshelikopter hemma utanför Lindas ridhus idag. Undrar starkt på om det kanske vore en olycka där inne.. Det vore väl inte speciellt kul, eftersom jag troligen känner den personen isåfall..

Kom fram till skolan tidigt. Hade tänkt att jag skulle städa och göra annat nödvändigt, men Wibben kom ganska tidigt han också, så han joinade mig en stund. Eller aa. Städningen blev inte av alls om man säger så. Jag fick iaf nerpackat alla mina kläder jag ska ha med mig hem till Fuertaventura.
Nu kollar jag, Carro, Wibben, Alin och Jennipher på en annan del av köping. Vi skrattar ganska mycket, dem är ju roliga :P Lite synd om dem är det väl, men ibland övervägen en hel del taskiga saker hos oss människor. Skadeglädje kallas det.

Fick prata med Claes en stund idag. Blev glad över att höra av honom, veta att han lever och har det bra..

Uppdat.

Äntligen kommit hem från uppfödarna. Tycker inte om att vara hemea hos dem speciellt länge. Inte med tanke på att dem röker inne och det sätter sig på både på våra kläder, håret och i Miras päls. Får bada henne massa mycket efter att hon varit där i 1 vecka sedan. Vicky ska ju ha valpar nu igen, någon vecka efter att Mira åkt hem därifrån.. Förresten funderar mamma på att ta valpar på Mira nu nästa gång hon löper. Alltså i maj eller vad det blir. Vi får se. Hade ju varit väldigt mysigt..

Precis käkat potatisklyftor med kött i någon sås. Gott var det, och ska strax besöka duschen. Tvätten var redan fixad av min kära mamma, men jag sak ju packa också. Tar med mig massa nya filmer idag, så vi har ngt att kolla på på kvällarna, girls! Dessutom har vi ju faktiskt fått DVD och VHS i pentryt, vilket naturligtsvis är myys! Då kan vi kolla tillsammans med Carros illaluktande popcorn maskin! haha.

Claes, kom hem nu!!

3/1 - 08

Kollade somsagt tatuerad torso igår. Både mamma och pappa tyckte den var riktigt bra! Satt inte uppe överdrivet länge. Var trött och allmänt rädd. Jävla Claes, vet du hur rädd du gjort mig?! :S Tände alla lampor i rummet, drog ut alla sladdar till stereo, datorn osv. Sedan släckte jag och störtade upp i sängen. Lade mig längst in och tryckte mot väggen. Tur att man har stor säng och kan ha 3/4 till godo! Säg ALDRIG att det inte finns någon sorts energi i ett hus. Jag tror alla här hemma skrämmer upp sig själva. Utan mig själv som har en pojkvän som gör det såå gärna! Det värsta är att han skrämmer upp sig själv och det gör mig ännu mer rädd.

Vaknade imorse av ett jävla liv. Simon har fått ny assistent, och fan vad dem håller på. Skrattar och skojar hela tiden. Det var ju inte direkt lätt att kunna sova med en lillebror skrikandes av skratt sitta precis utanför dörren. Läänge. Jag tror Linus försöker hypnotisera min bror. Men han verkar trevlig den där nya. En himla tur att han har samma humor som våran familj. Annars hade han nog stuckit ganska snabbt. haha.

Idag vet jag inte vad som händer. Blir antagligen att åka till Miras uppfödare en sväng eftersom hon ska vara där när vi är på Fuertaventura. Vet inte om jag ska åka med pappa upp till morfar sedan. Det återstår och se. Tror inte morfar skulle släppa ut alla känslor direkt inför pappa, så det slipper bli massa tårar för honom idag. Hoppas jag.
Sen mste jag börja att tvätta nu också.. Hann inte det i fredags, så det blir någon maskin i eftermiddag. Sen naturligtvis färd till Strömma som vanligt. Kan man inte bara ändra de rutinerna. Bara ibland?! Börjar bli så trött på det nu..

image44


Alla ska vi dit

Vaknade idag av att mamma ringde. Hon ville komma och hämta mig. Blev faktiskt ganska orolig, och det var det väl angeläget också. Morfars fru hade dött under natten i cancer. Hann inte sova i mer än 4 timmar.. Men det gjorde ingenting. Kunde somna om, och sedan vakna kl halv 12 igen eftersom mamma ringde. Bara att gå upp och äta frukost innan hon kom.
Vägen dit var ganska nervös. Jag menar Ullas 2 barn + deras män och 5 barnbarn var redan där. Och antog att dem skulle må ganska mycket sämre än oss. Och det VAR väldigt sorgset. Alla satt vid köksbordet och grät när vi kom in, och det enda vi fick som svar av ett glest "hej" var en bamsekram av morfar. Han som alltid ska vara så hård och sträng, var helt plötsligt ledsen. Att sitta vid bordet och se honom bryta ihop fullständigt var en hemsk syn!!
Till slut blev det bättre i alla fall. Vi satt och pratade en del om begravning osv, och fastän de flesta var väldigt ledsna så blev det bättre med tiden. Det är väl lika bra att börja, ingen idé att gå och sörja i resten av sitt liv. Vi stannade i ganska många timmar, åt middag och så. I slutet blev det massa kramar och så småningom hemgång.
Har kommit hem nu, och vi ska kolla Tatuerad Torso sedan. Skitbra film måste jag säga..


Idag var flaggan på halv stång hos min morfar.
image43


2/2 - 08

Åkte hem till Kicki vid 3 tiden. Åt lite gott innan vi tog bussen och så småningom tåget mot gbg. Hennes snälla far kom och hämtade oss. Åkte runt lite innan vi hittade onoff, men det dök upp till slut. Kickis köpte en dator, nu är det en hel del som har likadana som mig :P och jag köpte lite skivor, så nu är det bara att börja bränna.
Kom hem och skulle hjälpa Kicki att installera sin dator, sedan åt i thaimat. Gott var det, helt annorlunda mot i Borås!
Sedan har vi haft våra skratt idag med Kickis cam. haha. Hon hade ngt roligt program på datorn, och det gav oss många skratt. Speciellt en, som ingen av oss kude stänga av pga allt skratt.

Nu ska vi väl snart gå till sängs, är inte lika trött nu som innan, tror vi börjar bli lite övertrötta båda två.. :P

Vädret?

Har nästan glömt hur det är att koppla upp sig på nätet hemma. Det går så mycket snabbare, och krånglar ingenting. Snart får Ove se till att fixa lite med det där, fler sändare eller vad som helst. Fler och fler köper datorer, och nu håller det på att balla ur!

Vägen hem blev väl inte vidare mysig direkt. Filip var med eftersom han inte vågade vara hemma själv och spy. Så naturligtvis sitter han i bilen och spyr! Jag som har såå ont av det, satt med händerna för öronen och låtsades inte höra.
Sedan blev det inte raka vägen hem blir inte direkt förvånad. Utan vi skulle till apoteket, mcd och ica hjärtat också. Men nu är vi äntligen hemma och jag ska börja tvätta och så småningom in i duschen.
Och vilket väder det är då! I Sätila regnade det, och inte vidare mycket blåst, men hemma är det nästan uppemot 2 dm snö! Och det är nästan snöstorm kan jag lova, så mer kommer det. Mira är överlycklig. Oj vad hon älskar snön. Hon är så lycklig den hunden, och det glädjer mig!

Naturligtvis var hon med och hämtade mig i Sätila också :)
image41

1/2 - 08

Hur fort har detta året gått egentligen? Det var inte länge sedan nyårsafton?! Om 1 vecka var det 1 månad sedan jag fyllde 18. Tiden bara rusar iväg!
Första lektionen idag var naturkuskap. Hade fått VG på provet, får väl vara nöjd med det antar jag. Fast alla hemma vill nog att jag ska få högre betyg. Dem är ganska trötta på att jag kommenterar allt dem gör som är dåligt för miljön. haha. Men det sitter i ryggmärgen ;) Sen antar jag att alla här skulle fått MVG om vi gått på en skola som inte är så miljöinriktad. Men så kan det vara. I vilket fall som helst jobbade vi med våran pp-press, och den går framåt nu! Vi är nog ganska nöjda, men vi får väl se sedan vad alla andra tycker. Tycker speciellt om en viss sak i den, men det lär ni märka på våran redovisning.
Mamma kommer tidigare än vanligt idag. Hon jobbade inte idag, för Filip hade visst fått magsjuka. Trevligt. Man känner sig så glad att få komma hem då..? Usch. Men förhoppningsvis så blir hemmavistelsen inte så lång. Ska med Kicki till Mölnlycke idag, och kommer antagligen hem imorgon igen. Men vi får se hur det går.


RSS 2.0