Mår skit..

Att det ska vara så mycket problem hela tiden. Är man inte sjuk i det ena så är man det i det andra. Har känt mig konstig nu ett BRA tag. Bara på några dagar har allting förrändrats jättemycket. Fattar inte vad det är som håller på att hända. Har aldrig mått sådär innan.. Antar att jag får ta ett regält snack med min kloka mor. För nu är det någonting som är fel.. RIKTIGT jävla fel..

31/1 - 08

I morse var det inte speciellt svårt att gå upp. Vet inte varför, men jag var nog klar innan Jennipher kom tror jag. eller aa, klar och klar, men hade iaf på mig BHn och det är bättre än vanligt. Jonna sov ju inne hos mig också.
Dagen gick faktiskt fort idag, och nu är den redan snart 8! Helt otroligt. Svenska, arbete med häst, ridning, idrott. Skulle egentligen ha ridit Duni idag, men tjatade till mig Arthur istället, och vilket bra val! Han var riktigt snäll i boxen för att vara Arthur. Lyfte bara benet en gång för att markera att han KAN. Ridningen gick SKITbra. Var jättenöjd över honom vilket jag iof alltid är och Charlotte bara berömde en massa. Tycker verkligen om den hästen. Det enda jag skulle tänka på, var att inte förflytta min ytterhand riktigt så mycket åt mn höft vid voltarbete. Alltså menas det att alla vändande hjälperna sitter. Men Arthur är min prins :)
Idrotten, oj säger jag bara. Vi skrattade, sprang och slog oss trötta. Spelade rundpingis med Moa, Paulina och Jennipher. Jävlar vilket drag det var, och vi blev verkligen skittrötta! Men det avr bra. 2 träningspass idag, och fan vad trött i kroppen jag var :P

Sedan blev det lita privata saker jag inte ska skriva om här.. Men vi gick och åt och Elin kom in till oss en stund. Eller aa, någon timme. Laddade ner några House avsnitt eller vad det var, medan jag och Jennipher var flitiga. Orkade inte med det en längre stund, så nu sitter jag, Carro, Jeanine, Jennipher och Kajsa i pentryt och kollar seabiscuit. Såå bra är den. Man kan inte räkna hur många ggr jag sätt den på 2 händer längre.

Tur att du har det bra, det glädjer mig.


image40


storstan

Aa, dagen gick ganska bra ändå. Kollade på Bounce ett tag också med Jonna. När jag inte hade fullt upp med annat. :P haha.
Äcklig mat, ugnspannkaka, så vi bestämde oss ganska snabbt att det var pizza som stod på våran meny.  Jag, Carro, Jeanine, Jonna och Jennipher drog oss in till "storstan" och hade det trevligt en stund. Carro såg vääldigt lockad ut på min pizza. ;)
Åkte hem igen och NP4or kan vara väldigt underhållande stundtals eller vad säger ni, girls? ;)
Dags att bege sig neråt, usch. Känner mig iof aldrig direkt motiverad för sånt här.. Men men. Jennipher, Carro och Jeanine, we rocks.

30/1 - 08

Ganska kul, skulla aldrig sänka min musik för en geting. Det kan hon ju bara ta och skriva upp iaf. Men jag kan tala om att det var lagom högljutt där ett tag. Och Carro, du VAR sexig i ditt "hålla på att färga hår". Fast jag håller med dig, du ska hon inte ha alltför kort hår. Iaf inte sånt som ligger slickat emot huvudet. haha.
Jag och Jennipher satte oss sedan och pluggade, Elin och Hanna var inne en stund. Dem hade varit vilda på sitt rum. Hanna och Elin går inte så bra ihop med vax om man säger så. Stefan grät och den andre blev av med ögonbrynet? hmm..

Hände massa tråkiga saker igår, Jennipher var ledsen och sov här inne. Tänker inte yttra mig om något som hände igår. Tycker bara det är onödigt. Så jävla onödigt. Vi pluggade inte speciellt mycket på hästprovet. Läste igeom det några gånger..

Men sen helt plötsligt blev det morgon efter en lång kväll/natt och var det bara att sticka upp och ha prov. Får la se hur det gick, var väl mellan 30-40 frågor + stoets och hingstens könsorgan. Så det var lite att svara på. Var väl runt 5 frågor som jag chansade på, men det var bara 1 poängsfrågor.
Snart är det dags igen för hästkunskap. Ska börja med ny skit idag, får se hur det går. Sen REDAN arbete med häst med Johnny. Trodde inte dem skulle sätta in de lektionerna redan. Fuck..


Uppdat.

Ridlektionen gick väl inte direkt som väntat. Tycker inte om Karina.. Vicky går faktiskt ann, tycker inte illa om henne i varje fall. Konstigt att man alltid ska jämföra dem två? Hon betedde sig iaf inte illa. Inte förrutom att hon brallade några gånger. Och det var inte för att hon tyckte någonting var jobbigt, utan det var enbart pga att vara dum/rädd. Duni fick ju lite ryck idag. haha. Fast det var faktiskt Charlottes fel. Söt var han. Sparkade bakut och sköt rygg som en jude :P Fast Linda höll sig kvar. Fanimig :P Fast hon fick kämpa lite.. :P
Och getingen hade bra balans idag. Värt en applåd! :D
Pilen hade visst varit vääldigt framåt idag. Eller aa, Barbro sa: Det har gått jättebra, fast han har kanske lite för mycket framåtbjudning ibland! Sen ser man bara 2 elever springa efter honom i stallgången. Ganska sött var det!

Nu vet jag exakt vad jag borde göra, men orkar jag?


Glömt att nämna..

Har nog glömt att nämna här att min bror kommit med på ett speciellt läger med dem allra bästa hockeyspelarna i Sverige. Tror alla distriktslag ska träna ihop. Det funkar ju så att håller man inte en nivå tillräckligt länge, så åker man ur distriktslaget och de sätter in en annan. Det gäller att man har självförtroende så det räcker och blir över.. Ska träna för Niklas Wikegård, tror allting ska vara någonstans uppåt i landet. Glad för hans skull. Han verkar vara ganska målmedveten han också. :)

29/1 - 08

Hade hästlektion igår, fick öva lite på provet som vi gjorde. *host* Sedan var vi nere och kollade den nya nordsvensken, som förhoppningsvis ska gå par med Birk. Nu har vi 4 körhästar, så vi får väl se hur det går med Pilen som han så sött heter. Sedan projekt, slutade tidigare, och det var skönt det. Tycker vi har ganska många onödiga lektioner numera..
Gjorde oss sedan iordning för att åka till Borås. Fick byta i delsjömotet. Hatar att stå där och vänta.. Kom sedan fram iaf och åt på mcd. Söt hämtade oss och vi var hemma hos honom en stund. Runt halv nio var det dags för hemfärd. Hatar att behöva lämna dig nu. Bussen var inte lika full som den mot Borås. Då fick vi sitta på golvet hela vägen. ajaj. Kom hem runt kvart i elva tiden och lade mig då direkt. Jävla illamående knäcker mig.. Jonna kom ner och höll mig sällskap.

Hållbar utveckling idag på morgonen. Nästan helt klara med våran pp-pres nu, känns jättebra! Men vi är långt ifrån klara. Nu är det klassråd som gäller, engelska, sedan ridning. Gick till Charlotte och jag ska rida Karina. Skulle ha haft Clown, men eftersom inte Sofia är här, så blev det Karina. På torsdag ska jag rida Duni, det ska bli ganska intressant, har aldrig ridit honom, och heller inte någon häst av den typen. Så vi får la se hur detta går.


28/1 - 08

Det går väldigt bra för oss när det gäller vårt arbete med regnskogen. Det är så kul tycker jag. Tror vi alla tycker det. Men dagens höjdare var fan Wibben och Emma idag. Så klockren kommentar från Wibben, och hon drog in några hon också. Ska inte uttrycka mig någonting om detta, vet inte varför dem kallar henne så. Jag är inte så insatt ;) men har du varit på whiteroom?
Engelska nu. Som vanligt arbetar jag INTE med min essay. Antar att jag kommer få skylla mig själv nästa vecka.. Denna veckan är det väl ingenting mer än prov i hästkunskap om reproduktion vad jag vet. Får hoppas att ingenting mer kommer in. Är 2 timmar hästkunskap efter lunchen, sedan projekt. Den där sista lektionen känns väldigt lockande att sova på måste jag erkänna..

Känner mig så slö hela tiden. Orkar ingenting, speciellt inte på Ann-Sofies lektioner. Varför inte? Det är ju dem som är intressanta! Jag har så jävla svårt att hålla ögonlocken uppe, dem väger bly och jag vill inget hellre än att ligga i sängen och sova..

Aa, Jonna föreslog Boråsresa, så det är väl det som händer idag. Vet inte längre om hon ska med alls, men jag och Jennipher åker iaf. Mcd idag, japp :) Man behöver nog inte ens fråga vart vi ska äta, tror det är ganska uppenbart när det gäller oss. Sen blir det en sväng förbi Claes, Jennipher ska sitta på balkongen. Det är ingen fin utsikt där, så du vet ;) Vill hellre att du sitter och har det mys i soffan med mig! :D

Johnny har kommit hem nu, och det innebär att han varken är död eller har fått längre skägg. Han lever och har kortare skägg än jag sett honom i på länge. Förrutom i 1an förstås, då han plötsligt dök upp en dag utan..
Ser INTE fram emot arbete med häst då vi ska ha honom. Kul att man inte fattar ett skit, får MVG på provet, och kommer sänka sig rätt jävla regält tills nästa prov. Jag har aldrig varit så överraskad i hela mitt liv tror jag.

Aa, mat nu med tjatande Wibb och J:orna. Wibben ser fram emot att äta lite. Eller inte. haha.


27/1 - 08

Vaknade vid halv 10 imorse, är inte det ganska typiskt eftersom man börjar 11? Aja, gick upp och gjorde iordning frukost och lite sånt istället. Naturligtvis hittade jag sömntutan vid datorn, mysandes med Mira under armen. Började jobba och gick efter ett tag ut och gick med Claes, och Mira som ett irriterande moment stundtals.. Hade en ganska slö dag idag. Är hyfsat trött på att spela massa spel nu måste jag erkänna. Åkte in till stan efter ett tag, lämnade Rasmus på BHCmatchen som jag också hade kunnat åka på om jag visste vilken tid vi skulle åkt till skolan. suck. och sedan vidare på massa ärenden.
Slutade för 30 min sedan ungefär. Har packat färdigt och funderar på om jag ska in i duschen eller inte. Eller snarare om jag hinner. Men eftersom inte någon hört av sig än, funderar jag på att hoppa in ändå. Annars får hon vänta :P

Morfar ringde precis, och jag måste nu ringa! Påminn oss, Jennipher!!

27/1 -08, det är väl ändå värt ett litet hjärta.. <3 :)


Kväll...

Götakanal, är det en klassiker?
Då blev det att vara hemma idag igen. Har egentligen ingenting emot det. Var skitlänge sedan som jag var ehmma en hel helg. Har i alla fall inte hänt på någon månad.. Sen har det inte hänt på några ÅR att jag spenderat dem med Claes heller.. Men så kan det vara. Mycket förändras, det är en sak som är säker iaf..
Då är det lite över 2 veckor till utlandsresa IGEN. Vet att så mycket inte hade blivit förändrat i alla fall. Men det tär ändå. Inte ens säkert det är bra väder där nere. Hade varit lagom trist att komma hem utan att ha någon färg. Dessutom får vi en dag mindre där nere, alltså bara 6 dagar. Konstiga flygtider, tycker mycket bättre om att åka på morgonen. Runt 5 där någongång, när det är mörkt och rått ute och man bara längtar tills man ska få kliva av planet.. På senare tider har jag iof tappat det också, så har egentligen inget att jämföra med längre. Missar jag Flyinge pga planet vet jag inte vad jag gör!!

Njae, nu får jag gå ut till söt och vara lite social..
/Tjoho


26/1 - 08

Åkte raka vägen hem igår, tror inte det har hänt på århundraden. Mamma brukar alltid hitta på någonting vi/hon ska göra. Hann bara komma hem innan vi skulle iväg igen. naturligtvis, vad tänkte jag på? Åkte till tårpilen och köpte mat, åkte sedan runt i dalsjöfors och försökte leta rätt på Rasmus som helt plötsligt var borta. Aja, det fixade sig till slut i alla fall. Tog en välbehövlig dusch innan vi satte oss i soffan och slappade allihop. Claes kom på eftermiddagen någongång och åkte hem vid ett-tiden idag. Hade mys, skratt, seröst prat och lite skrämda var vi fan allt också. Usch, jag var så rädd! :S
Började jobba kl 9 imorses. Var faktiskt helt okej. I slutet börjar man väl längta lite efter att bara få sätta sig och sluta ögonen för en stund, men man står ut. Det mysigaste är att bara krypa upp till Simon i sängen på morgonen och lyssna lite tyst på musik. Skulle kunna ligga där hela dagen..<3
Men nu har jag slutat, och tänkte att jag skulle bege mig ner och kolla fotbollen. Astonvilla - Blackburn idag, får la se hur detta går. Ska ta mig en dusch också innan jag får besök :)

Sista dagen på länge... :(

25/1 - 08

Vaknade idag vid första gången det ringde. Mådde inte alls bra. Illamåendet låg ända uppe i halsen och kunde inte somna om. Gick på lektionen sen iaf, hade knappt ätit någonting innan det.. Satt och kollade på en film om regnskogen, palmolja osv. Ganska intressant, med tanke på att man kan ha med en hel del i våran pp-presentation. Iof visste vi nog det mesta, och har redan skrivit med det i våra noteringar :)
Håltimma, så vi gick och lade oss och sov allihopa. Vaknade inte förrän kvart i elva, och skulle då egentligen haft engelska. Men eftersom jag inte mådde bra,hade jag nog inte gått på den iaf. Man utsätter sig inte direkt för Anna i onödan om man säger så.. Hade visst både svarat och snackat i tel i sömnen vilket jag inte kommer ihåg. Helt normalt då med andra ord. Bra att veta att man inte är dödligt sjuk eller något.

Hade ingen mer lektion i och med att vi slutar 11.15 varje fredag. Känns skönt, men hade nog fan varit goare att ha matte och vara ledig varje fredag en hel termin hmm.. men det får vara så nu.
Ska packa och städa här nu. Har i runda slängar en timme på mig, då dags att sätta fart känner jag. Ska bli kul och se hur Jennipher har behandlat min säng med choklad...


Jag kommer inte sluta glo på dig.

Sovdags

Handbollen slutade väl inte riktigt som vi hade velat, inte och jag, Jennipher, Emelie och Jeanine fick bestämma iaf. Inte för att jag tror att Jeanine bryr sig såå himla mycket om Sverige eller Tyskland vinner, men ändå :P Matchen var riktigt bra. Den var jämn hela vägen, men i slutet blev det lite jobbigt för Sverige.. Skönt dock att de kom så pass långt som de gjorde. Vem trodde det, när de tappade alla sina gamla, bästa spelare?

Det börjar närma sig, och snart är det helg. Underbart. Som vanligt kommer mamma kl 1, sedan blir det en kalaskväll med massa mys. Jobb på lördag naturligtvis, sedan sova borta natten mellan lörd och sönd. Åka hem på söndagen igen för att tvätta det sista, och sen jobba tills skolan slutar. Usch vilken helg.

Kan man inte bara få slippa att jobba, och få in pengar på något annat sätt. Vill inget hellre än att inte jobba i helgen. Skulle så gärna bara vilja vara med dig och skita i allt annat. 1 hel månad utan dig is the shit.

Spooort

Vi gick ner till gymmet i hopp om att kunna träna, men fy faan vad ont det gjorde. Har inte märkt av idag att jag har ngn träningsvärk, men tror fan jag har blåmärken i röven efter sadeln. Usch, det var en pina. Satt i ca 5 min innan jag gav upp. Ska nog träna varannan dag istället, tror det ger bättre effekt och blir lite skönare får hoppas att jag efterföjer detta också. haha. Och att dem installerar crosstrainern ordentligt så man kan börja använda den snart!
Vi vilket fall som helst övergick vi till att snacka med John, Tim, Linus, Mattias och Robin istället. Satt väl där i över en halvtimme iaf. Skulle lära dem rida, och med bänkpressar som hjälp prövade dem. Det var väl svårare än vad dem först trott att ha den perfekta sitsen, musklerna osv. Det var kul att se dem vränga ut och in på sig själva :P

Förresten har vi biljetter till gbg horse show nu. Får la se hur det kommer bli. Tvivlar på att det kommer bli lika VIP som förra året. Jävlar vilken service. Synd att man inte fyllt 18 än, gratis sprit ju :P Fick hur mycket mat, dricka och fika vi ville. Man kunde inte få mer service, dem gick och frågade om det var ngt mer man ville ha medan man kollade på de underbara hästarna. VIP lektarn var prydd med röda skynken, och vi fick gå backstage i stallarna. Ganska soft faktiskt. Åt gjorde vi naturligtvis ihop med ryttare och tvjournalister.

Nu är det dags för handboll. Finns det någon mer underhållande sport att kolla på på tv?! :D

24/1 - 08

Gick upp i tid idag, bara Jonna som vi satt och väntade på. Riktigt stolt över mig själv, inte ofta det händer :S
Hade svenska första lektionen. Redovisning om onskan och allt det där. Jordbrukarna är iväg på studebesök hela dagen idag, så det var skönt att slippa redovisa för så många :)
Sedan hade vi håltimma och jag slocknade i någon timme. Skönt, men jobbigt att gå upp när Jennipher knackade på dörren.. Jag och Wibben begav oss till stallet, för att ha körning. Det blev ingen körning, utan vi fick vara i manegen och kolla när Barbro tömkörde och när de andra red. Vet inte om vi direkt lärde oss någonting, men :S Någon ringde ju mitt i alltihop så jag fick "gå på toa" en kvart eller så :P Men det gör ingenting<3
Sedan hade vi tjötande Stefan i våran första och enda teoretiska lektion i idrott.
Slutade för ett bra tag sedan nu, kollar livet är en schlager igen. Jennipher kollade inte klart på den igår.

Snart blir det väl mat, och sedan blir det förhoppningsvis lite träning.

Kan inte tiden bara springa iväg så man slipper tänka?

Filmdag

Blev träning på eftermiddagen idag. Jag och Jennipher tränade på, men Elin sprang lite fram och tillbaks. Nyttig träning du :P Tror hon och Linda spann på när vi försvunnit.. Det är så himla kul när man är illröd i ansiktet av ansträngning, och folk står i rutorna och tar kort. haha. Tack, John, det värmer ;)
Sedan blev det duschen, och snabbt springa iväg till Storgården där jag, Jennipher, Bex m vän och senare John kollade på "på smällen". Skrattar lagom mycket åt den filmen. Den är myyys.
Känner att det varit en ganska stor filmdag idag, men det får vara så ibland. Inte mitt fel att inte skolan ger några läxor och prov. De ger väl oss så, men det verkar inte direkt som att jag pluggar..
Dags för film igen, med mig och Jennipher, sen blir det nog sängen. Livet är en schlager :)

image38image39



- Jag kan säga så mycket som att vi har ett förslag för David. Jag vill höra lite om vad David själv vill.
- Mim-artist.
- Men lilla vän, du kan ju knappt röra dig.
- Minimalistisk mim-artist.
- Okej. Om jag formulerar om frågan.. Vad är det du inte klarar av?
- Jag har gjort en lista. 100 m häck, sotare.
- David är rädd för höjder. Vad står det sen? Kirurg?
- Aa, det är det där med blod. Jag har aldrig varit speciellt bra med blod.
- Snälla, om vi kan vara allvarliga för en liten stund, det är faktiskt vår framtid vi pratar om.
- Musiker. Jag vill bli musiker!
- Och om jag säger att jag har ett jobb åt dig, David. Vad säger du då?
- Det är alltså här vi målar prickar på Dominobrickor..

Sätila

Varit i Sätila, köpt ut lite olagligt till söta lilla Jenny, köpt chips och ätit pizza med J:orna, Vickan och Sofia. Ät aldrig kebabrulle där säger jag bara. Halva jävla rullen smulas ju sönder.. Nae, nu blir man snart väldigt tjock. haha. Man ska leva gott, säger man ju :)

Jonna knackar på min dörr LÄNGE, jag är på toaletten, Jennipher knackar på väggen till toaletten, Jonna knackar på andra väggen, Jennipher öppnar sin dörr, tror att Jonna knackar på hennes, Jennipher går in, Jonna knackar på min dörr.
Åhh.. Jonna ville bara in på mitt rum.. Kanske kan vänta en stund? Irriterande. Är det då man tar extra lång tid på sig?

Dags att byta om!!

23/1 - 08

Hästkunskap första 2 timmarna idag. Första timmen skrev vi väl lite skit och sådär, medan vi andra timmen fick bilda grupper och vi fick varsitt sto. Vi skulle välja ut en hingst som passade just vårat sto exteriört och se hur mycket det kostade oss att betäcka henne. I våran grupp räknade vi med kraft avel och hösilage 4 månader efter födsel. Blev några tiotusenlappar :)
Låg och kollade film i någon timma innen vi åt. Gick sedan ner till stallet och skulle kolla den nya hästen som kommit, men den hade visst inte kommit än. Det är en arab. Blivit 2:a på utställningar i VM och sådär.Tror den är ganska fin :)
Hade sedan småföretagande i ca 1 timma, hade ingenting mer att göra, så sitter nu på rummet igen och fortsätter kolla på filmen. Har lite blandade känslor om den där.. Men själva handlingen är ganska bra, förrutom att den är ganska dryg..
image37


Hatar att bo på internat ibland. Ibland är det det bästa som finns, ibland är det förjävligt. Idag är det förjävligt. Njae, ta och sova bort lite saknad kanske...?


Sova sött

Ahh, fy fan vad skönt med massa sömn! Sov väl i någon timme, och Jennipher försökte väcka mig några antal gånger utan att komma någon direkt vart.. Men det var skönt att få vila huvudet lite på alla tankar som far och flyger där inne. Kan du bara inte försvinna? Bara för en stund? So my head can rest..
Var skit hungrig när jag vaknade. Snackade med Tintin ett bra tag sedan. Hur går det med alla regeler ni skulle sätta upp för internatet, folks? Satte mig sedan en stund framför datorn och fick bara en fix idé. Gick ganska fort alltihop. haha.

Jonna kom ner för en stund sedan. Kom ner med sin lilla madrass som hon lärt sig att bära helt ensam. Duktig hon är. ;) Kollar ngn film nu som är ganska skoj faktiskt.


Skrattnys är säääxy! ;)



En vanligt kväll/natt hos "Här bor Strömmas bitch"
image36

22/1 - 08

Aa, då hade ännu en dag gått. Ännu en dag närmare studenten. Hade hållbar utveckling nu på morgonen igen. Gick bra som vanligt. Varför känns det väldigt oansträngande att folk ens börjat på sina pp-presentationer? :S Hade sedan klassråd, och fick då veta att jag hörhoppningsvis kanske hinner med att åka till Flyinge då. Fatta vad lycklig jag hade blivit :) Vill verkligen. Åker iof dit i 3an sedan igen, men vill åka nu också. Hade varit underbart..
Hade sedan engelska och ett muntligt "prov". Gick skitdåligt, men strunt samma. Tycker ändå inte om engelska. Efter det var det 2 timmars ridning och jag fick Jusse. Blev väl inte direkt glad över valet. Vet inte varför, han är för stel och smal för min smak.. Men men. Skulle först rida i andra gruppen, men efter ett tag då Jusse lugnat sig, blev det att ändå rida i första gruppen. Hatar att jag ska ha så höga krav på mig själv när det gäller min ridning. Blir aldrig nöjd.. Charlotte sa iaf att jag hittade känslan och komunikationen med Jusse på rätt sätt vilket antagligen är väldigt svårt. Man vänjer sig efter ett tag, och det blev i alla fall bättre med tiden.. Ingen åkte heller av, fastän det var skogsmaskiner utanför ridhuset. Duktiga odjur!
Gick till Linnéa efter ridningen och fick reda på att jag och Jennipher får åka utomlands båda två. Men vi har stolt bestämt oss för att inte göra det :) Utan vi ska vara här i Sverige och njuta istället. Få vara hemma i sverige på midsommar, och iaf veta vart man hamnar, är ju en bra bit på vägen :) Dessutom kan man åka hem och träffa vänner på helgerna. Inte heller bry sig om en massa resor, stependier och söka, redovisning för de dåvarande 2:orna osv. Har helt tappat intresset för utlandsAPUn.. Linnéa tycker dessutom att man ska åka efter man slutat istället, och då tjäna pengar på det man gör. Man har då en chans att istället åka 2-6 månader, vart man vill i världen! Linnéa visade oss massa förslag häromdagen. Aa, det verkar bra så. Jag vet i alla fall lite vart jag ska göra av mitt liv. :D

Nu blir det till att sova tror jag. Är fullständigt slutkörd. Dumma, starka Jusse kör skiten ur mig.

Gbg resa

Ah, då kom man hem från gbg för en ett ganska bra tag sedan nu. Åt burgerking och shoppade. Köpte mig shampo, balsam, mascara och 3 linnen. Gjorde åt mina pengar på presentkortet på Gina. Har 10 stämplar på kortet nu också, så får gratis nästa gång :) Har haft alldeles för många sådana bonuskort där nu. Skäms...
Träffade på en kille på bussen också. Men han var inte full, bara på topp. Usch, så han bar sig åt. Och jag sårade honom förstår ni. Och sen är jag avvisande när jag sparkar bort hans fötter också. Han var ganska.. Jobbig och påträngande om man säger så.

Nu är det enbart jobbigt att försöka sova. Jonna kollar på beach medan jag är datanörd, vilket jag brukar vara. Speciellt på kvällarna. Usch, känner mig hemsk.

Sten och Christo. Ohh, yee!

Huvudet snurrar

Jag håller inte med våran rektor. Inte på några plan alls egentligen. Men jag har kommit på, att en sak har han fan rätt i. Och det är när han säger att det andra året på gymnasiet är det jobbigaste. Känns som att jag ska somna på varje lektion, mellan varje lektion och orkar inte göra ett skit. I 1an var man så uppspelt. Träffat nya vänner, bo på internat, annorlunda lektioner, studjemiljö osv. Man såg fram emot att börja med sina inriktiningar och att äntligen få börja rida. Men.. Vad är nu detta? Man har träffat sina vänner, van att bo på internat, lektionerna är normal ur våran synpunkt, vanlig studiemiljö. Vi har börjat våra inriktningar och fått börja rida. Vad ser man nu fram emot? I 3an börjar man se fram emot att ta studenten sista april. Man har ett större mål, vet mer vad man ska göra av sitt liv. Men nu? 2an är något slags jobbigt mellanår, och ingenting är nytt, och man längtar inte efter någonting. Kanske längtar man efter nästa veckans schema, som man ändå tycker suger när man väl är inne i det. VAD SKA MAN SE FRAM EMOT FÖR ATT ORKA DE SISTA 1½ ÅREN?

Nu väntar jag egentligen inte på någonting. Har väl brottom för att göra mig iordning egentligen.. Men vad ska man göra sig iordning för? Eller för vem? Ska man på något sätt försöka att dölja den man är med ett litet tunt lager smink? I vissa fall tjockt!! Äsch, jag vet ingenting längre. Orkar inte göra någonting. Luften tar bara slut eller något. Syret tar slut. Lägger mig i sängen och blundar..


21/1 - 08

Åh, städtanten har på GANSKA hög musik om man säger så. Hon har hörlurar i öronen, och jag hör hennes musik EXAKT när hon är ända borta vid pentryt. Snacka om lyhört alltså..

Kvällsfodringen gick bra, kom in i stallet och upptäckte en lös Helga bara. Himla tur att vi hade satt för kedjan alltså.. Satte på täcke på Kasanova, tog av Blondies täcke och borstade igenom hans svans, shit, den var ju faktiskt lite vit! Fast antar att allt det där kommer vara brunt/svart idag vid insläppet ändå..
Somnade ganska sent igår. Eller aa, jag och Jonna. Tror jag var borta ett bra tag där när hon snackade med mig. Men aa, det är mig vi snackar om. Somnar på  10 sekunder.

Första lektionen idag gick bra. Fan vad vi jobbade flitigt! Ida, Wibben och Jennipher är extremt flitiga i detta ämne! Tycker det är roligt att jobba med också, och det är väl huvudsaken :)
Har engelska nu och ska egentligen jobba med min "essay" men orkar inte. Anna märker ingenting ändå. Himla tur att man har egen dator ibland. Att få jobba på sitt rum är bäst. Beroende på hur man ser det naturligtvis. haha.
2 timmar häst, sedan projekt. Undrar om vi ska ha Lena eller Agge idag. Orkar inte sitta och mala in mer skit i huvdet nu.. Därför föredrar jag Agge idag! :D Som tur är står det 4an, och vi kan då inte få ngt svar som: "HS, vet ni vad det står för? HÄSTSTALL!!"

Aa, idag vore det väl underbart med en gbg resa och lite burgerking. Men vi får se vad vi orkar med. Vi jobbar så hårt på dagarna förstår ni ;)

Tycka om<3

20/1 - 08

Oh, detta might be a konstig blogg, är så jävla trött..

Igår i alla fall.. eh.. Aa, stallet gick bra och allt det där. Helt okej dag. Om jag inte minst fel slutade vi lite tidigare och åt sen pizza. Efter en stund kom Claes på besök. Mycket trevligt. Var en sväng inne i Sätila på kvällen också. Blev sömn ganska sent, men funkade ändå. Var inte alltför trött. Hästarna var förresten jättebusiga idag vid insläppet. Clown, Karina och Eminente var väl de mest galna idag. Triton var väl inte alltför snäll han heller till en början..
Väckte Claes, åt pannkakor och sådär vid lunch. Tim och Andreas luktade lika illa som vanligt.
Duschade Blondie idag, fixade Dunis alla sår, frisserade Karina och fixade lite med Arthur. Han var inte liite sketen vill jag lova. Skithäst! Ryckte inte hans man speciellt mycket, han var tvungen att ha sitt grovfoder, och dessutom passar han inte i allför kort man. Han ser lite mer hyfsad nu i alla fall. I vilket fall som helst har han varit så jävla go denna helgen. Inte alls varit mycket sur, och på väldig myshumör.

Annars idag har jag väl.. sovit.. Somnade när vi kommit upp från stallet innan. Sov i någon timme eller två. Nu har alla kommit och det är lika mycket liv som vanligt helt plötsligt.. suck. Jobbigt.

Denna helgen har varitväldigt bra annars. Önskar att det kunde vara såhär jämt. Men jag har lärt mig att man kan inte få allt som man vill. Inte jämt i alla fall ;)

19/1 - 08

Segt som fan att gå upp imorses. Vaknade väl ganska sent, eller aa. Gick upp ganska sent. Förvånar väl inte en enda människa iof.. Råkade stänga av klockan flera ggr imorses, och fick ställa om den varje gång. Blev ganska irriterad faktiskt.. haha. Men det gör ingenting. Bara att stiga upp med ett leende på läpparna kl 05.50.
Dagen gick förvånandsvärt bra måste jag säga. Behövde inte skynda oss speciellt mycket. Hann till och med frisera Vicky :) Hon såg väldigt nöjd ut, sötnosen :) Tycker om henne!!

Blåser som faan här. Är ju bara massa öppna fält och och åker. Höll allvarligt talat på att blåsa bort innan efter lunchen. Hemskt, vi gick krypa ihop och springa ner till stallet. Inte för att vi kom fram så fort, men ändå :P
Hästarna har fått stå inne hela dagen stackarna. Men de har fått dessto mer grovfoder! :D men mindre kraftfoder.

ska äta lite pizza nu, sedan in i duschen en BRA stund. Faan, vad skönt. Minst 45 min :P

Vad ska man säga?

Illa, riktigt jävla illa!!

Inställt

Blir så sur. igen haha. Nu är hela dagen imorgon, alltså öppet hus, inställt! Detta är pga stormen som kommer att komma inatt. Det var någon varning att folk inte ens skulle gå ut. Aa, vi ska bara ha stallet imorgon, men det blir nog bra. Hästarna kommer antagligen att få stå inne. De kommer vara helt vilda annars. Stackarna, de kommer bli så besvikna. Och knappt något kraftofoder kommer de få heller..
och vi kommer inte kunna vara ute, förutom när vi ska gå mellan stallarna. All haml och hö kommer ju ligga i borggården.. Speciellt halmen. Den väger ju inte speciellt mycket om man säger så.

Hade stallet nu i alla fall, det gick väl helt okej. Vi var fruktansvärt långsamma annars så.. Hade iof ganska god tid på oss. By the way tror jag att Duni är en riktig liten retsticka..
Några hade visst haft ridlektion idag, och 3 st hade åkt av, och det var väl inte så kul direkt.. Clown som hade startat allting. Och om Coctail blir rädd, DÅ är något farligt! Belive me.

Har satt oss och ätit litegran nu, kollar på tv och det är la det enda som kommer hända idag också. Im soo bored!!


18/1 - 08

Provet idag gick väl skit eller ngt. Fick nog inte över G iaf. Man kan skriva hur långt som helst på varje fråga, och man orkar inte skriva samma saker 1000 ggr. Känns bara dumt, så då skruntar man i det och riskerar istället för att få sämre på provet. haha. Men så kan det vara :)
Har bara haft engelska också idag, och det gick väl sådär. Jobbade inte speciellt mycket. Hatar gramatik :S

Hatar att jag ska behöva missa Kickis födelsedag pga utlandsresa. Jag hatar att jag antagligen inte kommer få åka med till Flyinge och kolla bruksprover pga utlandsresa. Usch, vad jag inte tycker om det. Blir så arg. Men det får väl vara så antar jag. Hoppas bara på att Charlotte är snäll. Riktigt snäll...

Jag känner mig så negativ. Det här är inte likt mig. SKA skärpa mig :D
Nu ska jag snart byta om för att mocka, sopa och fodra till kl 4. Ursäkta mig, men fy faaan!!! Så, nu fick jag ut det.

Orka plugg och helgtur.

Ida är dum, hon vill att jag ska lära mig massa saker, men jag orkar inte...
Det var det enda Jennipher hann skriva innan jag stoppade henne.

Har försökt tvinga Jennipher till att plugga. Vi har ett prov i naturkunskap imorgon, men det kommer nog inte gå så bra. Tror inte vi pluggat mer än 30-60 min. Men det får vara så. Jag är så trött på allt plugg nu. Orkar verkligen inte mer. Hade varit så skönt att bara slippa det.. Har inte haft ett prov på skit länge. Inte på flera, flera veckor i alla fall, och det blir så konstigt när man sedan då ska plugga. Speciellt om man börjar kl halv tio, tio..
Har inte försökt så mycket själv idag, utan försökt att få in massa i Jenniphers lilla huvud. Hoppas allt hjälpte, gumman..

Imorgon är det dags för helgtur. Usch vad tråkigt. Att behöva vara kvar på skolan utan att göra ett piss. Bara jobba hela dagarna och lägga sig tidigt pga slitjobb. Och att det är öppet hus på lördag gör ju inte saker direkt bättre. Vi kommer få jobba som djur för att vara klara med alla stallsysslor till kl 10 då det öppar.
- Alla våra 15 hästars grimmor, täcken och ev. boots ska på
- Hästarna skall släppas ut i speciell ordning beroende på vilken hage
- 15 boxar skall mockas, strös och fylla på ev vattenhinkar
- Grovfodra med halm och hö till allihopa
- Fylla på halm + spån i alla 3 stallar
- Alla 3 stallarna ska sopas invändigt, logen ska sopas och borggården ska vara iordning
- Kvällspåsar ska packas med antingen 4, 5 eller som vanligast 6 kilo hösilage i varje påse
- Betfor ska sättas
- Alla 15 hästarna ska in i speciell ordning beroende på hage
- Täcken och ev. boots ska av.

Klarar ni detta på 3 pers på 4 timmar, då är ni fan inte dåliga. Eller hur var det, jordbrukarna klarade väl allt? Losers.

Åh, guys. Kommer ni ihåg detta? Tiden i ettan då man inte hade börjat med inriktningarna. Kosläppet 2007. Jag kan bara meddela er som inte var med, att kossorna var fullständigt galna!!

image31 
image32
image35


När är det vår?


Ridning/APU

Ridningen gick ganska bra idag. Hade en liten känsla av att jag skulle få rida Vicky idag faktiskt. Heja mig, jag trillade inte av :P Och bra gick det också. Hon var mjuk och fin, och skötte sig exemplariskt! Weeii. Finns ju vissa som inte är såå förtjusta i henne om man säger så..
Pratade med Charlotte efteråt, och hon sa väl att min sits, följsamhet och allt det där, finns det inget att ändra på. Det enda jag ska öva på är mina vändningar. Hon sa att inom Jobbig sak att träna på :/ Men det fixar sig.

Var uppe hos Linnéa idag också och pratade om APU osv. Får se hur det går med allt. Efter helgen får vi bestämma om vi vill till Irland eller om vi ska till Svante. Jobbigt att bestämma sånt när man inte kan välja.. Men shit the same. Hon rekomenderade ändå att åka utomlands efter skolan och då få betalt ;)
Fick också reda på att hon med Charlottes hjälp hade satt upp lite platser på vart man ska vara på APUn v. 14-15. Dem hade satt upp lite efter en nivå hur mycket man klarade av. Jag fick vara hos en semin grej i Väröbacka. Det ligger ju lättelångt bort :S Hon var visst en av Sveriges bästa blablabla. Lyssnade inte så noga.

Nu är det någon pasta och kycklingsås eller ngt. Äntligen någonting nytt på Strömmas matlista. Weeeii


17/1 - 08

Ah, gör om lite låtar till vår käre vän. Ganska kul faktiskt. :D
Hur skulle du beskriva ondskan? Skulle världen varit bättre om kvinnor styrde osv. Dessa frågor fick vi att besvara på en ganska kul svenska lektion idag faktiskt. I vilket fall ganska intressant kan ha med att göra att Anna var tyst och kan nog bli lite intressant att nästa gång höra vad de andra tycker om de 1000 frågor vi skulle svara på.
Har håltimme nu, sedan har vi ridning. Lika intressant varje gång att få reda på vilken häst man ska ha. För alla hästar är ju sååå snälla här :P Aja, det ordnar sig. Sedan har vi idrott. Med Stefan :O
Nu ska vi gå ner och tipsa Barbro om en kör- och ridhäst vi hittat. Sååå fin. Vi behöver lite mer fina hästar här :)
/Tjohej

Snart natt.

Blev ju resa också. Glömde nämna det förut. Tror jag tappat det där.. Alltså jag vet att jag nämnt det förut, men hart tappat allt vad charm heter när det gäller utomlandsresor. Har varit iväg på alltför mycket sådant där för att jag ska se fram emot det. Visst, det ÄR skönt att komma iväg. Ska inte säga annat. Älskar solen osv, men det är inte kul att gå runt och längta efter saker, som jag verkar göra när jag är borta. Det är inte alls kul. Men.. Jag är bara bortskämd, jag vet. Det SKA bli skönt att komma iväg. Fuertaventura v 7.

Förresten glömde jag också säga förut att jag inte har fått gå på toa/duscha på hela dagen. haha. Kändes SÅDÄR, när man avr kissenödig, kommer till huset och det står en lapp att man inte får duscha eller gå på toa. Sedan när man äntligen får det, kommer det förbannade strömavbrottet! haha. Aja, det blir väl väl. Är glad att allt är fixat nu så man kunde borsta tänderna åtminståne!

Har suttit hela kvällen och tjötat med godingarna. Lyssnat på massa skit och kollat lite på Svantes hemsida. På hans hästar och sådär. Ser ju lovande åt :) men vad hade jag förväntat mig? Jag och J funderar faktiskt på att strunta i Irland och åka till Varberg i 4 veckor istället.. Hade varit soft!

Uppdatering.

Jag kan bara inte förstå vad som är felet på nätet idag. Eller denna veckan snarare. Har inte kunnat gå in på msn, den bara loggar ut och allmänt cpar hela tiden. Blir på så dåligt humör faktiskt när ingenting går som jag vill.
För det första, så har vi haft strömavbrott sedan runt 3 tiden, och den sattes inte på förrän för någon timme sedan. glömde nämna att vi samtidigt satt och kollade film Vi fick då ingen mat, och fick istället ta bussen in till Sätila och käka pizza. Det blåste halvt storm och höll på och dö av kyla eftersom bussen var sen både dit och hem. Köpte cigg till Elin och fick inte ens visa leg. Blev besviken som fan. Det trodde jag hörde till. Blää. Åkte hem igen och strömmen var inte tillbaka än. Satte oss i matsalen och snackade med massa folk, när strömmen kom tillbaka och vi blev väl glada, men sedan försvann den igen. Jävla skit. Nu kom den tillbaks igen och det var väl bra det.

Fick också reda på att morfar pratat med sin kära kusin, och vi fick mer än gärna komma till honom på praktik. För er som inte vet är det Svante Johansson, sv. landslaget hoppning. Han blev visst jätteglad att jag skulle komma i och med att jag inte träffat honom sedan jag var liten. Ska bli kul att träffa honom, har inte något direkt minne från honom. Det enda är väl från lite filmer från när jag var lite över året.. Men men. Det fixar sig. Han var mycket positiv i alla fall, och det är det enda som räknas :)

Sitter och snackar med J:orna och Elin nu. Ska väl kolla klart seabiscuit, sedan vetifan vad det blir. Sova kanske. Orka sitta här utan msn..

16/1 - 08

Hästkunskap nu i 2 timmar. Ganska intressant det vi håller på med just nu. Speciellt när hur, vad och varför stoet kastar föl, och självklart om fölningen.
Håltimma och sedan småföretagande innan vi slutar. Ska hinna med ganska mycket idag, men känner att jag verkligen MÅSTE till Sätila idag iaf.. Måste fylla på min comviq mob innan mitt nr försvinner :/ Usch, hatar att inte ha abonemang på den telefonen. Jennipher måste ta ut pengar, och Elin måste ha cigg. Så har inget val angående det där. Iof känner jag mig ganska pigg idag. Känns skönt att slippa somna på lektionerna iaf. haha host* Jennipher host*

Kicki, nu har jag fixat det du ville. Kort på dig på mitt skrivbord i stativ-ramarna :)


15/1 - 08

Får väl skriva här snabbt nu, så inte datorn laggar.. Tråkigt att alla ska vara inne samtidigt. När skolans datorer stängs av kl halv 10, är det hyfsat snabbt efteråt, och camen fungerar. Annars är det lönlöst..
Idag har vi haft samhäll, natur, skolråd, engelska och körning.
Körningen var soft idag. Skulle hålla på med lite använda skor och göra rent, gänga och brodda. Både fram och bak i skon på häst osv. Sedan gav vi oss ut och tömkörde Birk med skogskälke. Gick väldigt bra, syntes att han arbetade en hel del med ryggen!
Efter gick vi ner till gymmet för att spinna. Hittade en ny rolig maskin som jag använde istället. Stod i drygt 30 min för att man skulle känna ngt, men men. Det var iaf roligare än att cykla :P vilket jag kommer få göra nästa gång.
Duschade och har nu kommit tillbaks från en stund med Jeanine, Jennie, Carro och Jennipher. Jonna kommer nog ner snart, vi skulle kolla film och lite så. Tror hon ska sova här inatt. Förstår att du inte kan sova utan mina snusningar ;)

Mamma bokade 2 resor igår, eftersom hon inte vet vilken vi ska välja. Vet inte ens om det blir något. Hon är så velig. Men ni vet, hon ska ju åka utomlands, nu ska vi byta fönster i hela huset, och helt plötsligt får hon för sig att vi ska bygga nytt hu på annat ställe?! Aa, ni vet.. Mamma..

14/1 - 08

Skolan idag igen då. suck. Första lektionerna var ganska okej, jag, Wibben och Jennipher jobbade med regnskogen och lite idéer till power point presentationen. Den ska vara i 28-30 min, får la se om vi uppnår dessa krav.. Men finns hur mycket information som helst egentligen, så bara att börja ta bort det ointressanta..
Hade sedan i princip "inställd" engelska, får öva lite imorgon eller ngt. Sedan häst i 2 timmar. Håller på med reproduktion nu, och det kan vara kul som fan ibland. haha. Fortplantning för er som inte förstod det..
Ska strax ha projekt. Usch, vet verkligen inte vad jag ska välja, men det löser väl sig förhoppningsvis.
Angående APUn, hoppas jag verkligen att det blir Irland nu. Inte helt säkert med tanke på att det är svårt att finna i andra länder utan lärarnas hjälp.. Men, men. Vi försöker så gott det går. Morfar ska kolla upp med Svante Johansson om vi får vara hos honom om det blir kris. Får hoppas på det bästa.
Idag blir det väl att hitta på något. Vad har jag ingen aning om, men pizza hade varit gott.. Har verkligen INTE hållt mitt nyårslöfte känne jag varför ens skaffa något? Ska iaf antagligen in och köpa cigg till Elin. Hon skulle ta min "köpa cigg-oskuld". haha. Det blir väl väl med det :P

Ensam.

Sitter helt ensam på mitt rum nu. Kan man tänka sig hur skönt det kan vara.. Kommer faktiskt inte riktigt ihåg när det var sist, kan inte komma ihåg att jag varit själv ett dugg på flera, flera månader. Jag överdriver inte. Det var vääldigt länge sedan jag satt själv på mitt rum och bara var, utan någon annan. Inte ens när jag ska hämta/lämna böcker i mitt rum efter en ny lektion, är jag själv. Inte innan jag ska in i duschen, inte efter. Att göra sig iordning själv efter en dusch är.. ovanligt? Att vara själv hemma på helgerna är ett minne blott. Endast på nätterna är jag själv, och knappt det heller längre. Ska man vara glad över att vara ensam ibland, eller tänker jag bara konstigt? Att ha och vara med vänner är GULD värt, men ska man aldrig få någon tid över för sig själv? Att bara få VARA, och veta att man bara är själv utan att någon stör? Bara ibland. Kanske någon timma i veckan räcker..

13/1 - 08

Var väl något slags kalas här igår. Farmor, farfar och morfar var här. Mormor åkte hem på fredagen. Åt god mat och efterrätt. Självklart var Jennipher med :) Fick lite pengar och så. Skönt var väl det. :) Eva och Magne kom senare också, tack för presenten! När klockan drog sig mot eftermiddag kom Claes och hälsade på en stund. Satt och tjötade i en halvtimme eller ngt innan vi gav oss iväg för att lämna Jennipher vid bussen. Åkte hem, drack ngn öl och kollade 2 filmer. Sköönt. Sen frukost idag, blev väl uppåt eftermiddagen. Åkte hem och fick mat direkt igen. Suttit och pratat med mamma litegrann nu. Blir antagligen att åka till Canarieöarna på feb lovet. Med min älskade vän! Skulle vara mycket trevligt :)
Nu blir det färd till strömma. Blää.
/Tjoho

Natt..

The worst night ever.
Hoppas på en bättre dag imorgon.
Kicki, hoppas du vet att jag tycker om dig så jääävla mycket. Du är min prinsessa. I alla väder ska jag ställa upp för dig, min ängel. Alltid ska vi vara tillsammans. Aldrig lämna varandras sida. Jag vet, och såg att du inte kunde vara dig själv inatt. Men vet du, tillsammans är vi oslagbara, oss själva och OSS. Du och jag, är ett ord, det är det enda som räknas. OSS<3

11/1 -08

Idag känns det verkligen som en lördag. Kan ha med att göra att vi slutade igår och inte idag. Tror att det är HELA förklaringen faktiskt ;) haha.
Idag vaknade vi runt 11. Var faktiskt riktigt duktig igår och lade mig runt 12. Jennipher susade så gott :) Gick upp och åt frukost innan vi åkte in till stan en stund. Nu har vi kommit hem och ska väl förhoppningsvis börja tvätta lite, duscha och sen börja göra oss iordning.
Förresten när jag kom hem igår så hade mormor möblerat om hela mitt rum, städat och så. Snäll mormor! Hittade också väldigt fina rosor, nalle och choklad i en vas. Tack Robban.
Njae, nu måste jag sätta igång här :P


10/1 -08

Orka med att ha skrivit ett helt inlägg och att sen hela försvinner? Åh..
Hade iaf häst första lektionen med Lena och fick göra allt skitarbete igen i stallet. Sen gick hon och inspekterade och kollade så allting "dög" i princip. Kändes sådär måste jag säga :/ men men.
Sen hade vi hållbar utveckling och vi fick regnskogen. Känns ganska bra, roligt. Alla ville typ ha det. Tur att man redan är infjäskad hos Anders då. haha. Hade sedan samhäll och fick sluta typ 40 min tidigare. Sköönt!
Åkte hem med Jennipher i mitt bagage. Satt hemma en stund och chillade innan Johan m kompis, och Kicki kom. Mamma hade la inte speciellt kul, men det får hon leva med :P
Nu har lilla vi lagt oss för att.. sova? Aa, det brukar ju heta så.

Jaaa

Ja, ridlektionen gick väl inte så jättebra. Tror jag har för höga förväntningar på Blondie. Eller hade.. Trodde allt skulle gå bra, men vi skulle ju rida utomhus. Blää. Hästarna har inte blivit ridna på riktigt länge, och de flesta var väl små bomber idag. Stackars Elin också :( Tyckte verkligen synd om henne..
Åkte sedan in till sätila och åt pizza med J:orna och Ankan. Mkt gott. Åkte hem igen och försökte fixa lite med mitt nät som inte är liite konstigt idag? Orka att alla strömma elever ska sitta inne så det går trögt för mig. haha.

Kom förresten att tänka på en sak idag.. De gamla 3:orna.. Det var dem som gjorde VÅR version av Strömma. Men nu har dem försvunnit och Strömma ÄR inte sig likt. Rektorn sätter dit folk hela tiden för konstiga saker, och reglerna skrivs om. Varför har dem blivit så hårda i år? Trodde att det "hörde till" att liksom.. "reta" ettorna. Men vad fan, gör man någonting blir man direkt ditsatt för saker. Orka att inte få åka utomlands för nya ettor? NEJ!! Inte för att reda ettor är det enda man ska göra på dagarna, men allt är så tomt och tråkigt. Finns aldrig någonting att göra längre. Blää på att man slängt ut 3 år på ett jävla egentligen underbart internat.. :(

Min dag

Var väl vaken ganksa länge igår faktiskt. Snackade tel och fick massa sms också. Blev ganska irriterad när jag glömt stänga av ljudet på min minst använda telefon som började pipa mitt i natten. hmm..
Vaknade imorse av att nyckeln sattes i mitt lås och in stormade massa männsikor. och djur. Min kära mamma ochmormor kom kl 7 på morgonen! Lade hunden under täcket och fick massa massa pussar. Fick jättegod frukost osv innan jag var tvungen att gå på lektion. Hade självförsvar med Lottie. Riktigt intressant var det, och vi fick prova på en hel del. Nu vet jag exakt vilka svaga punkter man har i kroppen, och vart det är bäska att slå, sparka, knäa osv. också hur man ska göra, när och varför. Så.. Guys, ge er inte på mig nu ;)
När jag kom tillbaka till mitt rum var det städat, gardinera var bytta och all julpynt bort. Skönt att slippa göra det själv faktiskt. Hade en hel del sånt på mitt lilla rum! :)
Fortsatte sedan med småföretagande och vi fick ringa till banken eftersom det var strul med fakturor och grejer, men tror det är löst nu. Orka missa 1000 spänn ;)
Nu är det snart mat, och dem sitta här och kollar film. Ska väl också kolla en stund eller ngt. Sen blir det ridning för Charlotte. Undra vem jag ska få rida idag. Tycker om Vicky, men hon är inte så rolig att rida med på lektion. Iaf inte av sedd erfarenhet. Eller vad säger du, Wibben? ;)

Tack för att ni bryr er! :D

Grattis till mig själv!

Idag är det MIN dag och jag har fyllt 18. Yeees! :P haha.
Har väl redan hunnit bli liite grattad. Kl är 00:07 och har hunnit bli grattad av Claes, Kicki, Mange, Jonna, Jennipher, Mell, Robban, Johan och Johan. Åh, yee. Nu ska jag bara se till att kunna lägga mig lite, för att gå upp tidigt imorgon. Vet ju att det är frukost på sängen som väntar. Sötnosar!! Sen vet jag också att lite rosor kommer osv. Väldigt gölligt :)

Grattis till mig själv! :D

Första skoldagen

Trodde inte jag skulle kunna sova inatt. Lade mig faktiskt strax efter halv 1. Mitt dygn håller sakta med säkert på att vändas. Trodde inte att det skulle vara såhär svårt.. Men bra att veta att jag inte ska ha ett sådant sorts jobb sedan då..
Duschade och åt frukost. Ingen vanlig morgon, vet inte varför med det var det inte. Hade klassråd med Charlotte. Fick i princip reda på att vi ska till Flyinge om någon vecka och vara där en hel dag. och då menade hon verkligen en heldag. Typ från 4 på morgonen till 8 på kvällen. Kan ju alltid hoppas på att vi ska sova över.. Ska bli kul och åka dit och kolla. Helt underbart är det där, specieltl på våren kan jag tänka mig. Vill ju också se lite eftersom jag vill gå där sedan :)
Hadde sedan svenska som visade sig vara inställd. Lagom kul. Hade kunnat fortsätta sova i och med att maten var äcklig. Men så kan det vara ibland. Nu sitter vi och kollar på Gothika och ska snart bege oss iväg på våran egentligen första lektion. Projekt. Första lektionen med det. Får la se hur det blir :)

Kristin Schélin

VAD som än händer i ditt, mitt eller våra liv, så ska vi ALDRIG skiljas åt. Känns som att jag inte kan göra någonting åt att du mår dåligt. Är det mitt fel? Om jag hade funnits hos dig, skulle du ha varit ledsen då? Jag skulle kunna göra vad som helst för dig, min älskling. Vad än folk säger, tro inte på det. Tro på vad JAG säger, ta det till ditt hjärta och låt det stanna där. För jag finns här för alltid. Du är min prinsessa, min dröm. Vem vill inte hitta den där "perfekta"? Vissa kanske hittar den "perfekta" pojkvännen, vissa hittar den perfekta vännen. Jag har haft tur, för en vän betyder så mycket, och DU är min perfekta vän. Jag älskar dig över allt annat på hela jordklotet. Det ska vara du och jag, och det är bara så. Att vi hittat tillbaks till varandra kändes ganska teoretiskt omöjligt, men det har vi, och det är enbart genom våra hjärtan.
Kristin, Schélin, du är min prinsessa.

Sista

Sista arbetsdagen idag. Började väl med att vi hittade Birk lös i stallgången. Strömmas mes "pill" häst. Han ska alltid syssla med massa saker. Dragit ut all halm, bajsat och legat i spiltan och dragit ner alla hjälmar, borstar osv på golvet. ALLT låg på golvet. Jävla häst.
Gjorde allt det där vanliga, låg lite efter tidsschemat pga Birks oordning. På eftermiddagen blev det ridning. Jag red Vicky och Jennipher Birk. När vi skulle fodra kraftfoder tjuvlyssnade jag lite på Barbro och Kent när dem snackade. Kent frågade om allt gått bra, och Barbro sa att jag red Vicky väldigt bra. Kändes skönt att höra. Fast jag inte fick höra. Senare rymde Eminente också, men det är en annan historia :)
Nu har väl alla kommit till skolan och massa folk är här. Som vanligt. Somsagt vet jag inte om det är positivt eller negativt, men det avr väl trevligt med lite socialt efter så lång tid utan ;)
Nu ska vi ner och kvällsfodra! :)

Näst sista

Näst sista arbetsdagen på Strömma idag. Vet inte om det är positivt eller negativt.. Myser ju hellre med hästarna än att göra prov, samtidigt som jag hellre har lektion än att stå och mocka.. Kom på idag att jag tror fan det är roligare att packa höpåsar än att mocka, skandal. Jag och J mockar ju faktiskt sammarlagt 30 boxar per dag.
När vi gick upp imorse fick vi nästan en chock när vi såg att hela marken var snötäckt. Ganska mysigt när det inte bara vräker ner snö, utan när det sakta når marken. Men i vilket fall som helst tycker vi hästmänniskor inte om snö. Det bara ställer till med precis allting. Det gjorde ju inte direkt saken bättre att det började dugga senare, vilket det gjort nu ett bra tag. Någon dm snö ligger fortfarande kvar på marken, men de mest begångna vägarna är redigt hala och slaskiga.
Idag slängde vi ner halm och bar till stallarna osv. Sånt där som man gör om man har lite extra tid över. Då slipper vi göra det imorgon, eftersom vi tänkt att vi ska köra Rebecka och Ylva stil. Jobba gärnet till kvart i 9, sedan vara lediga till kvart över 11 då hästarna ska in. Men det funkar nog tror jag. Fast vi har ingen fil, eftersom alla är så snåla. haha. Och nu är våra hallon slut också :( Blää på det.
Imorgon är det måndag och alla börjar komma till skolan igen. Vill inte det! Jag och jennipher har haft det bra här dessa dagarna. Att kinte behöva låsa dörren och kunna lämna dator/mobil i pentryt utan att ngn stor det. Att inte ha folk runt sig hela tiden och att få bestämma över vilken kanal på tv man ska kolla på. Sen är det ju självklart ingen som rört våran mat heller :)

På onsdag är det min dag, och jag fyller 18 :) Självklart är det en stor grej, men känns svårt att gå på krogen utan tjejkompisar som inte är 18. Bajs på er.

Lite mer jobb...

Aa, det var en slö dag. Den slöaste dagen denna helgen kan jag ju säga, men ändå den dag vi fick bäst betalt. Vi var själva utan handledare idag. Skötte allting ganska snyggt ändå :P
Finns väl inte direkt något mer att skriva tror jag. Ska strax in i duschen, sedan försöka lägga mig tidigt. Ja, jag vet. Jag säger det varje dag. Och kvällsfodringen får vi inte glömma. Den var ju lagom knepig igår. haha.

Här kommer skolans sötnosar :D  Klicka för större förmat

         
       Jusse       Kasanova             Gumman              Arthur               Vicky             


       
    Duni               Eminente              Triton             Coctail               Clown


                Karina                          Blondie                         Birk                            Helga

Pengar är inte allt?

Finns ingenting i världen jag hade velat mer än att ligga kvar i sängen imorses. efter att jag tagit på mig och var påväg mot hygien höll jag på att frysa ihjäl. Ändå hade jag jacka, halsduk osv. 3+ i stallet, det är inte dirket varmt. Inte heller när man går ut och man hller på att blåsa bort. Vinden är hur kall som helst, därför måste vi arbete extra snabbt och effektivare, då hästarna ska på och av med täcken hela tiden. Iof är jag hellre i stallet än här, förutom att frukosten var underbar eftersom man får hur mycket rysningar som helst, och blir skitkall. Man blir av varm av att vara igång..
Så allvarligt är jag lite avis på er som ligger i sängen och gottar er nu... Men tjänar man 120 kr/t borde man egentligen inte vara det.
Nu ska jag och Jennipher ta oss en tupplur här i pentryt. Tänker INTE ta av mig halsduken, och vantarna ska på efter att frukosten tagits in. Ägg- och kaviar macka, fil med banan och havrefras och tropisk juice. God frukost. Lite te skulle inte skada för att få upp värmen heller...

Funderingar

Ahh, tack. Äntligen kommer man in på denna skiten.
Jennipher har gått och lagt sig, och jag lovade att gå in på mitt run tkl halv 12 idag, vilket jag gjorde. Att det ska vara så svårt att vända på dygnet? Iof var jag redigt trött innan idag, somnade i en halvtimme i pentryt. So clever. Kändes inte alls bra att gå ut 10 min efter att man vaknat. Speciellt inte när det är iskallt och blåser storm. Fast det ändrades ganska snabbt så fort vi kom ut till hästarna. Myyysiga monster!

åh, fick ett mess av Jennipher: Om du inte börjat fundera på att lägga dig ännu, så bör du göra det, 120 i timmen imorgon, och vill inte jobba med ett ufo! haha. Var i alla fall vaken och utvilad imorgon när jag knackar på din dörr. Puss sov gott.
Söt är hon. Hon vet att ingenting av det där kommer att inträffa iaf :P 

Usch, vet inte vad jag ska tänka, göra eller säga. Måste man bestämma sådana här saker. Det är bara jobbigt. Varför kan inte alla bara tänka likadant? Allt hade varit så mycket enklare då :(
Just nu finns det allför mycket att tänka på. För många att tänka på. För många inblandade. Jag vill så mycket, men allt är inte möjligt. Tyvärr. Jag vet det, och tänker därför satsa på vissa ting. Andra inte.

Betalhelg

Betalhelg på Strömma idag. Gick upp 10 i 6, när jag började 6. Oj, pratade i telefon lite länge igår. Sov inte ens 4 timmar. Braa Ida. Vaknade av att jennipher låste sin dörr jag vet, västergården är fruktansvärt lyhörd. Fick sköta allting själva hela dagen. Barbro hjälpte inte till ett piss, utan ville hellre att vi skulle fixa hästar till henne s hon skulle hinna rida. Jag skulle vilja ridit Blondie ju. Dumma tant :P
Men jag ahr tänk på en sak, och det är hur jävla sega vi måste ha varit på APU:n när vi var 5 st. Jag och Jennipher gjorde det lika snabbt idag. Men kan väl att ha och göra med att man får pengar nu, och är lite mer positiv till arbete :P
Efter stallet åt vi, och alla msnbombade mig, och jag höll på att bli galen där ett tag, men jag fixade det finfint. Inte enligt alla, men ändå. Har väl nu så jävla kul. Eller inte. Ska snart ta min äckliga medicin. Tror inte Jennipher vill smaka mer ;) haha. Hon tyckte inte att det var så gott..

Snart är det fredag, och då får jag träffa min sessa!

2 kilo apelsiner

Skippade både jobb på ellos och med Simon. Fick förresetn reda på att jag tjänar 113 kr i timmen med simon nu, men på jul och annandagen som jag jobbade, tjänade jag 190. Ganska gött ändå :P
Åkte runt 6 till affären och köpte mat till helgen. Fan vad mat vi har nu :P Vi ska äta massor.
Jennipher var redan här när jag kom. Packade upp. Ganska mycket blev det allt ha med sig. Glömde väl saker som vanligt, men tror att det är en del av njutningen ;) Det brukar ju heta så, eller? haha. Sorry.
Nu ska jag äta lite tror jag (vi har ju så det räcker menar jag) sedan ska vi ner och ta kvällsfodringen. Mysa med pållarna lite också. Och hälsa på våra kära vänner på logen ;)

<3<3<3 DU är värd dem.

Usch..

Tror jag typ mår sämre än någonsin idag. Satt väl uppe ganska mycket föör länge igår, men det kan inte ha med det att göra. Dem gjorde mig glad igår, fick mig att glömma all smärta. Tack för det!<3

Idag blir det Strömma. Usch, känner inte alls för det där :( Vill fan bli stelopererad snart..

Jaa..

Kicki vill att jag ska skriva så hon har lite att läsa, men sanningen var väl den att jag har inte en enda jävla aning om vad jag ska blogga om. Men det löser sig snart. Eh.. aa. Jag är övertrött. haha. Har skrattat nu hur länge som helst åt att vi 4 sitter som jävla idioter och skriver till varandra. Ida+Kicki+Mellgren+Claes. Aa, shit. Nu får jag skrattattack snart.
Kicki har gjort en snygg bild också..

2/1-08

Inget jobb idag då inte. Gick upp för någon timme sedan. Att syskon ALLTID ska vara så jobbigt högljudda?! Aja, inte deras fall att jag var vaken länge..
Idag vet jag inte hur jag mår, tror inte direkt att jag hunnit tänka efter. Men svullnaden finns kvar, och tänderna gör förbannat ont? En konstig känsla. Jag känner liksom inte av tänderna, men ändå gör de ont. Känner pulsen i dem, tror inte man ska göra det i vanliga fall? :S
Tror jag snart ska gå upp och äta frukost, sedan blir det väl att bara ligga. Så jävla trååk. Men jag vill verkligen jobba imorgon, om inte, MÅSTE jag till Strömma.. Måste ha dessa pengarna, har knappt inte jobbat ngt detta lovet eftersom jag bara jobbat några timmar och halva dagar. Men men. Det får bli som det blir.

Kicki, jag saknar DIG!! Bara förstå det.. :(

Sjukhus

Borås Sjukhus är så jävla sämst som det bara går på att vara snabba. Shit alltså...
Åkte in till sjukhuset kl 10 igår kväll. Satt i väntrummet till kl 2. Underbart att få komma in REDAN tänkte jag. Satt där i 2 timmar till för att vid kvart över 4 få dit en läkare. Och NU är jag hemma. Klockan är snart 7 på morgonen och jag är fullkomligt dödstrött!
Förresten var det ett virus som satt sig i min hals och fått lympfkörtlarna att svullna upp regält. Detta brukar ofta dra med sig att man får en infektion i tandköttet, vilket jag verkligen fått. Tandköttet är rött, och fruktansvärt sårigt osv. Har heller ingen känsel i tänder, läppar eller tandkött. Blää. Fick tabletter som ska ta ner svullnaden och något annat som ska lindra smärtan i munnen.
Fick ta sänka, halsprov och sånt för att se om inte viruset spridit sig vidare i kroppen med blodet. Tydligen hade det inte det, men går svullnaden inte ner, och tandköttet inte bli bättre, ska jag uppsöka omedelbart igen.
Jaa.. Känns iaf skönt att man nu vet vad som är problemet, fast om det var värt en hel kväll och natt mellan 10 och 7 vetifan..

Sjuk..

Nu är jag sjuk också :( Har kännt länge nu att jag har ont i halsen, och nu har jag börjat få någon sorts inflamation i munnen också? Fattar inte vad som håller på att hända. Kan liksom inte prata speciellt mycket, och mina körtlar är lagom svullna.. Blää. Vet inte än om det blir sjukhuset idag, eller om jag får tid på ellos imorgon. Men det återstår väl att se.

Nyårsafton

Jaaha jaa.. Då ska man börja och berätta om gårdagen då...


Åkte till Kicki vid lite innan två. Grillade korv osv när de andra körde cross, jeep och fyrhjuling. Snygga var dem eller inte. Tyckte Jögge var ganska snygg. haha.
Satt och tjötade, drack litegrann och så innan vi gjorde oss iordning. Vi gick till Jenny och Daniel tillsammans med Kicki, Jögge m flickvän, Lena, My, Stefan och Gabriella. Massa folk redan där, och vissa av dem var inte så nyktra redan då. haha.
Var där och åt litegrann fram till att klockan blev halv halv 10 och vi tog bussen till stan. Hittade en fest någonstans som vi var på fram tills kl blev runt halv 12 och vi begav oss sedan till vattentornet tills typ halv 1. Försökte sedan få i oss lite mat, men killarna ville ha annat av oss om dem skulle bjuda. Haha. Så kul var det. Åkte sedan bussen till dalsjöfors och var på efterfest till kl halv 7.
Vaknade över 2 idag och mådde prima. Känns nästan överdrivet skönt ;) Kicki var fortfarande full, så tror inte hon kände så mkt bakfylla :P haha.
Är hemma nu, ska väl jobba imorgon på ellos. Usch, känner inte alls för det :(

Kicki<3<3


RSS 2.0