28/3 - 08

Igår blev det att både jag och Sofia red Helga en stund var. Det var riktigt jobbigt att hålla Isaac, han betedde sig som en idiot och var enbart jätteuppspelt.
Fick skynda oss hur mycket som helst i slutet, eftersom morfar redan stod utanför, och jag hade inte packat än. Great Ida.. Morfar skjutsade iaf hem mig till C, och jag var hemma ensam en stund innan han kom hem. Lade oss ganska tidigt, även om jag vaknade flera gånger av att han inte kunde sova.

Imorse åkte C jättetidigt hemifrån och jag låg kvar i sängen ända till halv 2 (A) Riktigt skönt om jag får säga det själv. Diskade och grejade tills C kom hem, och jag åkte ner till stan och mötte upp Jennipher. Stod och pratade en stund med CBadh innan Johan kom och hämtade oss. Det blev HV hos hans far, och vi var hyfsat arga när vi åkte därifrån. Det märks att domaren måste ha fått en puck i huvudet en gång i sitt liv i alla fall, det är en sak som är säker.
Så nu är vi hemma, och jag känner att jag inte är på världens bästa humör. Delvis pga matchen, delvis pga att jag kom in i mitt rum och hittade min broder med min data, frölundas logga som bakgrund och hela skrivbordet förändrat. Det där med frölunda var bara droppen. Nu ska jag käka revben och sen lägga mig. Jennipher också, annars får hon stryk.

27/3 - 08

Stressat en hel del idag. Allt skulle vara klart tills hästarna kom in vid halv 11, och det var inte direkt det bästa som kunde hända. Anledningen var att Kent skulle på möte, men han hjälpte oss ändå inte med hästarna eftersom en tjej ringde på Clown. Hoppas verkligen att han får åka härifrån snart så vi får in en annan häst. Helgas spekulant som visst passade väldigt bra ihop med henne, tyckte hon var för stor och stark och ville därför inte köpa henne.
Men jag har lite goda nyheter från stallet också! :) Charlotte är nu klar med sitt stall, hagar osv, så Triton kommer flytta snarast möjligt! Dessutom har våra nya ritningar på stallet kommit, och de kommer sätta igång nu så fort som möjligt att börja bygga. Känns härligt! Fick se ritningarna, och jag tycker att de verkar vara helt okej!

Tidigare lunchrast idag, rida Helga och leda Isaac står på tur. Göra alla höpåsar och fodra kraft- och grovfoder. Även mocka en gång till. Idag tänker jag inte jobba över. Morfar som jag inte träffat på ett tag, kommer och hämtar mig idag :) Önskar vi skulle hunnit kolla på hästarna, men han måste iväg på möte. Vet att han hade tyckt det varit jättekul att kolla alla hästarna. Han har alltid sina egna idéer, och jag kan nästan säga till 100 att han skulle tycka om Kasanova bäst :)
Sedan blir det att åka till C. Träffa Jenny i stan imorgon har blivit erbjuden att jobba på 2 ställen, men det får vara bra med det nu. och sedan möta upp Jennipher på stationen. Ska bli så underbart skönt att få sova ut imorgonbitti. Har inte gjort det på ett bra tag nu..

Nee, dags att ringa upp APU-värd och få fram lite information. Inte direkt så att man kommer vila de närmaste 2 veckorna.

26/3 - 08

Morgonen var hemsk! Jag och Sofia gick inte upp förrän kl 6, och det var väl inte så smart.. I vilket fall som helst, så hade vi det inte så himla lätt i stallet idag. Vi hade det jobbigt och det var väl mer att göra än vanligt. Tex att köra upp vatten med traktorn till alla hagarna (som dessutom var slut vid insläppet, så bara att fylla på imorgon också. suck) och GÅ och släpa upp de 2 stora kärrorna med hösilage till hagarna när det dessutom är snö och is ute. Sådär kul. Men att vi fick ta 2 hästar idag och inte bara en och en, hjälpte betydligt! Iof stack Kent till Åby med sin ponny hemma, och vi fick därför ta insläppet själva grr...
Vi jobbade sedan över till 5 idag. Halv 5 igår. buu..

Har annars varit redigt trötta idag. Vi har träningsvärk och ont i våra ben, fötter och armar. Att mocka så mycket som vi gör (30 boxar per dag) och allt jävla hö. Varje häst har väl iaf runt 10-15 kilo VAR. Vatten ska bäras (dunkar med 50 kilo vardera) torv ska flyttas och bäras (ca 50 kg per bal) sen all halm (1-2 kärror per box), sopning i 3 stallar 2 gånger dagligen osv osv. Allt gående fram och tillbaka till de jävla hagarna.. Att släppa hästarna precis utanför hade ju inte suttit fel..


Den 25 september ska jag och Jennipher på hemligt uppdrag ;)

25/3 - 08

Jag och Sofia låg uppe länge och pratade igår. Tror inte att vi lade oss förrän runt 12, halv 1. Känns ju lagom smart när man börjar jobba kl 6.. Men, men. Var i alla fall inte överdrivet trött imorse.
Dagen har gått så långsamt så det är inte sant. Ett tag skrattade vi så vi grät. Såå trötta och allting bara krånglade. Vi försökte få ner en halmbal och då hade vi klättrar upp kan jag lova. Till slut fick Kent komma ur traktorn, sluta hämta torv, och hjälpa oss. Jag och Sofia i ett nötskal..
Efter lunchen var det dags att ut och gå med Helga och Isaac. Jobbigt värre, i hade det stressigt dessa 2 sista timmar och fick jobba över till halv 5. Och det missar vi INTE att skriva upp i tidrapporten ;)
Vi känner oss i alla fall duktiga som klarade av den här dagen, känns inte bra att vara här själva på lovet.

C har ju varit smart idag.. Ringde innan och höll på att svimma i soffan i garaget. Han skulle sätta på sina fälgar och hade på något sätt fastnat i ett av hålen och fälgen hade trillat. Aa, fråga inte mig hur han lyckas. Klyvit av en del av fingertoppen hade han gjort iallafall. Och det hade blödit en hel del. Fy faan. Ta hand om dig! Hålla på med massa dumheter och få din flickvän att dö av nervositet på sättet du säger saker..


BARA 4 timmar kvar...

Våran ganska nya pålle Isaac :)
image98

24/3 - 08

Gick ganska snabbt allting igår. Duschade skitsnabbt, sedan bar det av att hjälpa mamma hyra film, sen hem till C. Gick iväg och köpte hem pizza med Hampus som sällskap Vill du bli kallad H, Hampus, så fixar vi det. ;) Kollade super sugen också. Man fick sig några goda skratt, men de flesta var väl i ren pinsamhet. Usch..
Jag och C låg sedan uppe länge länge och pratade. Som vanligt då med andra ord. Det är mys, och speciellt att prata allvar. DET är allvarligt ;)
Vaknade sent, men åkte ganska snabbt iväg till Brämhult för att lämna kläder och sen handla lite mat. Åkte hem till mamma och åt middag. Tyckte det lät konstigt att äta tacos till middag, men vi har ju ätit det till frukost innan, så tror inte att det är ett så stort problem :P
Var ute och promenerade i snöstormen, hade lite snöbollskrig, eller aa, han med mig fikade lite och tog sedan med mig min mamma, simon och mira för att handla mat till strömma. Känner mig inte alls motiverad till att jobba nu i 3 dagar kan jag meddela. Tur att jag och Sofia känner likadant just nu och kan stötta varandra!

Nu har jag och Sofia varit och kvällsfodrat. Även flyttat över hennes madrass, sängkläder och mat till mitt rum och västergården. Känns jättebra att inte behöva sova ensam i detta spökhus. Usch.
Nu håller vi på att koka ägg. Tänkte ta oss en kaviar- och äggmacka. Supergott :)

C, läs bes

- Tryck på kommentarer
- Skriv ditt meddelande och tryck sedan på "skicka kommentar"
- Skriv av siffror och bokstäver och klicka på ok.

Såå svårt var det faktiskt inte.
:)


24 redbull, mannen :P


23/3 - 08

Igår blev det att runt halv 9 tiden att bli hämtad av Anna, och åka på fest i g-hester. Helt okej fest, fastän den höll på att spåra ur där ett tag med alldeles för mycket folk. Men kan inte direkt påstå att det är något negativt. förrutom stackars Henke.. Träffade väldigt mycket folk som jag inte träffat på ett tag vilket var riktigt kul!
Kändes delvis dumt att det blev såpass sent. Jag skulle faktiskt upp kl 9 imorses.. Men jag mådde prima, och har jobbat fram tills nu. Blev inte mer än 6 timmar idag, men det är i alla fall lite pengar. Igår jobbade jag ju 9, och så 130/t på det :) Rensat ut massa kläder och skor hemma. Undrar fan hur mycket vi köper varje år. Shit alltså..

Sätta på Simons 3-mat nu, sedan in i duschen. Ska nämligen till C, stackarn mådde inte alls bra igår. Tack, Jenny!

22/3 - 08

Har hört att folk varit inne på min blogg som galingar, men att jag inte uppdaterat på hela dagen. Förlåt..

Började jobba kl 9 imorses. Vaknade kvart i, så hade ganska brått. Gjorde iordning Simon och sådär innan det bar iväg till mormor i vbg för massa mat. Börjar bli trött på all denna påskmat nu!
Ville ingenting hellre än att stanna kvar där nere. Jag saknar alla sommarkvällar i vbg så himla mycket. Ge mig sommar!!
Kom hem för ca 1 timme sedan. då har jag och Simon spelat spel, blissat och skojat en massor! :D

Nu ska jag ta och ringa Frida för att se om det blir någon fest för min del idag. Ska upp kl 9 imorgonbitti igen för att jobba, så känns ganska onödigt att slänga ut massa pengar för att gå ut på krogen, även om det varit bra skönt.

Förlåt för ett väldans snabbt blogginlägg, men nu kan ni i alla fall inte klaga ;) 

Filip spelar nintendo DS, Rasmus och Mira. My brothers and my lovely dog :D
image97

21/3 - 08

Igår blev hundpromenaden försenad, Frida kom och gjorde mig sällskap. Vi gick ut och pratade en hel del. Ibland kan jag bara inte förstå hur vissa killar tänker. Hm.. När vi kom tillbaks satte vi oss och kollade american history x, som jag förresten sett 3 ggr nu på 1 vecka. haha. Tur att filmen är bra :P
Efter ett tag kom och C som slutat jobba. Hände ingenting speciellt denna kväll, men vi somnade inte förrän vid runt halv 2 skulle jag tro.

Imorse var det ljust ute. Det yrde snö redan inatt, och det hade kommit över 1 dm när vi vaknade. Så nu är det mycket snö här hemma i Målsryd! Jag som önskat att det istället kunde avta. Mycket pga att jag och Sofia ska jobba tid, ons och tors på skolan, och det är riktigt jobbigt att behöva ha snö. ALLA hästfolk hatar snö! Såvida det inte är blå himmel, solen lyster, det är kramsnö och man kan galoppera i en halvmeter snö på ett öppet fält. Hade varit underbart..
I vilket fall som helst gick vi upp och fick varm choklad och annat gott till frukost. Gjorde mig iordning för att senare åka hem till farmor på påsklunch. Mycket trevligt att träffa dem igen, det är ju inte så ofta man träffar släkten faktiskt.. Johan var såklart jättekul att träffa :)
Åkte hem för en stund sedan efter några timmar där. Kändes ganska tomt att komma hem till ett nästan 200m2 stort hus efter att ha varit över 15 pers + stor hund i en 2a..
Ikväll har jag ingenting bestämt. Känns kanske ganska skönt det också. Ska upp tidigt imorgon för att sedan åka hem till mormor och äta. Är ju några mil ner till varberg.. Ska jobba hela dagen också. Får väl sova i bilen ner eller något..
Nee, nu ska jag sätta mig och ladda ner lite musik till min mobil tänkte jag. Är ju lite tomt med det där..

Daniel.
image93

Filippa.
image94

Andreas hade något nytt med håret like always. Rakat och leopardmönstrat på sidorna, långt och rosa tuppkam. Tur att någon tycker sånt är snyggt, kusse.
image95

behövs väl knappast någon beskrivning vem detta är ;)
image96

Finally home.

Vet inte riktigt hur jag ska säga att proven gick idag. Lena psykade en verkligen genom att vid det muntliga provet, sitta och råstirra en i ögonen och varken säga bu eller bä. Det kändes inte alls bra. Kände mig inte alls bekväm i den situationen! Men ska jag göra hästskötar examen får jag bara vänja mig. Vet dock inte än om jag vill ha det.
Det andra provet var lite annorlunda då vi skulle gå fram till tavlan och allihopa rita upp alla selens delar på tavlan. Sedan pratade vi lite dragpunkt osv innan vi fick sätta oss och skriva provet. Kunde väl inte alla frågor, men jag var riktigt nöjd med hur jag svarade på frågorna hur man spänner för och av. Och det är väl ändå det som måste räknas mest. Det är ju trots allt det vi sysslar med :)

Efter ett tag med Jennipher åkte vi hem, båda samtidigt men åt olika håll. Kändes såå skönt att komma hem nu! Pappa hade redan gjort iordning mat. Färsk potatis, gräddfil med gräslös och rom, köttbullar, sill och annat. Förrutom sillen var det en väldigt god mat såklart.


Jag vet att vi kanske inte alltid är så bra vänner. Snarare inte alls ofta. Men nu har det blivit bättre. Jag kan prata mer med dig om saker, och så fort jag är "vän" med dig, så känner jag mig så lycklig! Kanske nu när jag har blivit äldre, så har vi mer förståelse för varandra än någonstin förr? Jag tycker så synd om dig just nu. Vill bara att du ska må bra. Redan när jag var liten och vi åkte till varberg utan dig, började jag gråta. Tyckte synd om dig att du skulle vara ensam hemma. Jag försökte dölja mina tårar hela vägen till havet.

Nu blir det att gå ut med vovvsen sen mysa lite med mamma. Saknar det så mycket.. Sedan kommer nog Frida hem en liten stund. Ska väl hinna duscha och sånt också. Sen ska jag lägga mig, och vänta på att C kommer och ger mig en puss och kryper ner i sängen bredvid mig.


20/3 - 08

Hatar blogg.se ibland. Satt hur länge som helst med ett känsloinlägg igår, som försvann. Blir så trött på det..

Men igår hade vi fullt med lektioner iaf. Eller aa, sovmorgon naturligtvis också. Skönt, man blir så utvilad! Häst med Agge hade vi sista lektionen, och jag kommer tycka det är så tråkigt om hon måste sluta. Hon är inte heltidsanställd här.. Känns jättetråkigt att varje lektion man kommer till, ska man behöva stå ut med Lena. Hon är inte alls lika personlig.

Fick på projekttimmen reda på vart jag ska ha min APU efter lovet. Det blir på stuteri MW. Här sysslar dem med avel/semin/dressyr. Kollade hemsidan igår, och det verkade vara ett himla bra ställe. Hon har 2 st ridponny hingstar som är bland de finaste i Sverige. I övrigt har hon nog 44 st hästar.
Gården består av flera stall, manege, terrängbana, galoppbana, paddock, små stugor man bor i osv. Denna underbara gård ligger på 37hektar och 2 km från havet :)
Det tråkiga med detta är att jag kommer vara där själv. Stället ligger i Väröbacka, och gårdn ligger långt ifrån bussförbindelser odyl. Känns jobbigt att behöva bo i en stuga helt ensam och själv styra över maten. Antar att jag antingen kommer svälta eller leva på mackor. Får verkligen hoppas att det finns tv (finns iof storbildstv i något av alla husen.) eller ev. internet uppkoppling. Annars blir det knivigt..

Igår satt vi och pluggade hela eftermiddagen och kvällen. Kändes hur jobbigt som helst. Finns ju några puckon i klassen som ville ha 2 prov på samma dag. 1 muntligt foderprov, och 1 skriftligt om allt vi lärt oss i körningen sedan vi började på Strömma i princip. *tummen upp för er*

Nu är det prov om en halvtimme, och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Ylva sa att foderprovet var skitsvårt, och jag tror ingenting annat heller.. Någon person som inte är insatt i hästar skulle nog haft ett helvete med det här. Ska kolla igenom det nu en gång till, jag kan ingenting känns det som.

Hemgång idag också! Det var därför ett städat rum var tvunget tills idag. Annars kommer jouren och man får lite skäll. haha. Ska bli så skönt att komma hem nu eftersom jag inte var hemma igår. Sen består lördag-söndag av jobb med Simon, sedan tisdag till torsdag att åka tillbaka till Strömma för att jobba. Blää. Sen får jag se om det blir något jobb på ellos på fredagen. Kan kanske vara skönt att vara iallafall lite ledig på sitt påsklov. Speciellt eftersom C är ledig under hela påsk...

Pluggtime. Bye

19/3 - 08

Statisk träning. Med Stefan. Fy faan säger jag bara. Jag har inte träningsvärk någonstans, förrutom att jag har hur ont som helst i mitt revben. Har kollat upp detta många gånger nu, men antar att jag kommer få göra det igen. Antingen är det något fel på revbenet i sig, eller så är det ett ligament mellan som är konstigt, växt fel efter att jag hostade sönder det för några år sedan..
Sedan hade vi körning med Barbro. Vi körde Birk i den nya vagnen på vägen till Sätila. Han skötte sig bättre än väntat, skyggade bara ibland för de riktigt stora lastbilarna och så. Det var kul, vi tog ett par fina bilder och så :) Fick ju meka en del med den innan också. Im so good!

Tog bussen hem till Borås igår. Så himla skönt att få komma hem på eftermiddagarna.. När jag kom hem till C, stod det 10 röda rosor på bordet, och en lapp bredvid. Vad som stod där är väl ganska personligt och behövs inte skrivas här, men i vilket fall som helst så var det jättefint skrivet :) Min sötnos :)
Satte mig och började plugga på mitt foderprov som jag har imorgon. Eller aa, läste igenom skiten, var så trött och höll på att somna. Men precis i rätt tid kom C hem och jag blev genast piggare.

Imorse tog man bussen igen Ursäkta mig, men ni är inte speciellt coola, ingen tycker det. Så ni vet. och nu är man då på Strömma igen. Känns väl sådär.. Måste sitta och plugga på 2 dumma prov tills imorgon också :(


Jag kör (syns inte) Barbro jämte och såklart stjärnan av oss, Birk :)
image88

Jag kör Birk.
image89

Sarah är framförställd och jag fixar med tömmarna.
image90


18/3 - 08

Jag och Jonna hade bråttom igår efter att vi slutade. Bara att byta kläder och skynda sig med bussen till Skene. Dags för att gå till ungdomsmottagningen och hämta ut mer mini-piller. Kom dit nästan 45 min innan jag skulle vara där, och pratade i 10 min, så det kändes ju nödvändigt?
Vi till hemmakväll och köpte godis innan vi tog tåget hem till Borås. Där väntade ett besök på telenor där jag fick min nya mobil. :) Den känns helt okej faktiskt, även om jag inte hunnit vänja mig vid den ännu. Sedan gick jag till apoteket, lurade till mig mina mini-piller gratis. haha. Sköönt. 100 kr rikare :) Vet iof inte om frikortet gäller för mig över 18 om det står på någon annan? Tog bussen upp till C som jobbade. Hade ingenting för mig, så jag började städa. Och det fortsatte. Diskade, dammsög, dammade och skrubbade. Försökte så gott det gick mellan alla fälgar, däck och kartonger som kom levererade igår :)
Efter 2 timmars städning ringde pappa och jag åkte med till ishallen. Rasmus skulle spela match och pappa behövde hjälp i sekretariatet. Satt där till runt halv 10 och skötte musiken ihop med Purre, pappa som skötte klockan, hade micken och räknade skott. Dem förlorade med 1-3, men min bror var huuur duktig som helst. Åkte inte ut en enda gång. Dessutom gjorde han ett snyggt mål också. Slagskott rätt upp i krysset. Han hade också 2 slagskott i ribban, men tyvärr försvann pucken över sarg.
Dessutom vann ju HV igår också. Och fbk vann. Flytet håller i sig, HV :)

Idag vaknade jag ganska tidigt. Var redan vaken när klockan ringde. Gjorde allt välbehövligt, tog bussen in till stan och mötte Jonna. Och nu, så är jag här :) Har strax skolråd, men jag måste duscha, så skippar internatrådet. Usch vad mycket frånvaro jag har nu. Får dåligt samvete..
Sedan har vi idrott och sedan körning. Hoppas Barbro är frisk nu så man kan få en ordentlig lektion. Behövs verkligen!!

Sorry C, but I must say it. I HATE surprices :(


17/3 - 08

I lördags blev det att ganska sent åka upp till Jenny och Coffe. Dem bjöd på jättegod tacopaj när vi kom. Efter någon timme gick jag och Jenny ut, och pratade i nästan 2 timmar. Tror inte det var tyst sammanlagt 10 sekunder. Haha. När vi väl börjat prata så :) Pojkarna kom ut och rökte, förflyttade oss då till en jobbig, men söt katt i sovrummet. Allt för att slippa dem. Haha. Tjejsnack ÄR tjejsnack :P Åkte därifrån ganska sent, fullt utpratad, kändes skönt! Jag och Jenny har lite planer för framtiden också :) Åkte sedan hem och somnade ganska omgående.


Utvilad igår imorse när vi vaknade. Kändes skönt att inte ha någon tid att passa. Duschade, diskade och gjorde mig i ordning för stan med Frida. Självklart syndade jag väl i stan. Skäms på mig.. Köpte 2 tröjor och ett täcke hem till C. Han har tjatat om ett duntäcke, och därför tänkte jag för en stund vara typ världens bästa flickvän och köpa ett till honom. :) Jag och Frida gick till max och mötte upp C, Hampus, Jesper, Tommy, Jenny och Kicki. Åt massa gott. Jag och C åkte sedan och handlade hem lite mat innan vi släppte av Frida på terminalen.
Vi hann bara hem innan det var dags att åka hem till Cs mamma och Conny, där Rasmus och Linda var på besök. Det var nästan 3½ år sedan jag var hemma hos dem.. Ändå var allt sig likt :) Efter en timme eller så åkte vi bort till vägen under vägen och mötte Tony och Jocke. C vill sälja sin bil till Jocke, men han vill endast köpa den om jag följer med köpet. Eh, nee. Skulle inte tro det du :) Satt där i en evighet kändes det som. Jonna var orolig och jag spelade rally. Så fort vi kommit hem sedan, satte vi på american history x, och jag somnade i Claes famn.

Imorses hade jag ställt klockan fel tyypiskt! Skulle gå upp kvart över 7, men den ringde kl 6. Fy fan. Därför satte jag om klockan och fick sms osv. C var lagom glad eftersom han fick för sig att jag snoozat i över 1 timme. haha. Var ganska seg imorses, försökte var tyst för att inte C skulle vakna, men han är ju so damn lättväckt. Trodde ett tag att han var sur, men fick just ett sms som tydde på att han hatade snö men älskade mig, så okej. He´s happy!
Elin hämtade mig kl 8 och på vägen fick vi ta med oss Johanna, Tess, Martina och Erika som missat bussen. Dem var typ snötäckta :P



image87

Fastighetsskötaren Lars Nilsson är bedrövad. Han berättar att det har varit en del skadegörelse tidigare på Kerstinsgården.
- Så sent som i torsdags blev en sten inkastad så att en ruta krossades och så nu det här. Det känns inte bra.


Btw, så hade pappa fått jobba till kl 12 inatt pga att 4 jävla snorungar tänt eld på kerstinsgården! Ett dagis, förskola med barn från 1-9 år. Ursäkta, men har ni ingen jävla stake i er?! Slå sönder en ruta och kasta i en smällare och säga att det inte var meningen? Fatta vad ni kommer få böta nu, idioter. Och jag säger bara en sak, kommer ni att fortsätta umgås med min bror och får honom att hålla på med sån skit. Jag dödar er bokstavligt talat!

Slapp och onyttig..?

Idag har varit en slappardag. Det har varit riktigt skönt, och jag känner mig utvilad. Tyvärr blir jag nästan liite för rastlös för sådant här, men man vänjer sig under dagen. Jag tog en promenad med Mira och tittade på american history x som jag äntligen kan titta på tack vare C, tack! Älskar den filmen.
Mamma kom lite senare hem med pizza vilket var gott. Känner mig så lagom nyttig. Dessutom hade hon varit och köpt ett sådant där stort påskägg ni vet det där största och 4 kilo godis dessutom! Är familjen tjockare efter påsk, så vet ni varför ;) Har hållt på att tvätta under dagen också. Halvfulla maskiner great!
Ska snart ta och åka till Jenny, så fort min tvätt är färdigtumlad. Hon är ju så snäll så hon bjuder på mat också. Tacopaj vår allas favorit. Sedan får vi väl se vad som händer senare ikväll.

En liten uppdatering från Karlstad också. Rasmus och dem vann båda sina matcher igår. Han har väl gjort något mål, någon assist och blivit utvisad naturligtvis. Idag hade dem förlorat första matchen, och då kommer ju hans känslor fram.. Han hade åkt ut minst 2-3 gånger inte förvånad. Nu hade dem precis spelat 1-1. Hoppas han sköter sig bättre imorgon!
//Tjoho

15/3 - 08

Var faktiskt väldigt seg igår innan vi åkte hem.. Men vi åkte i alla fall vid runt 1 halv 2. Vi handlade och annat sådant där tråkigt. Körde hem Jonna till hennes pappa och åkte sedan hem för att duscha och vaxa. Ibland kan man undra om den där smärtan verkligen är värt resultatet. Nej, inte denna gången. Fastän den första gången var värst, så är det aldrig direkt underbart.
Senare blev det hundpromenad och lets dance. C som var såå noga med att vi inte skulle lägga oss innan utröstningen, sov själv i soffan innan hjälp! var slut. Man blir faktiskt väldigt slö av att ligga hemma på helgerna måste jag säga! Förstår inte folk som klarar av att göra det varje helg, jag skulle bli såå rastlös!
BHC förlorade igår med 4-1 mot Västerås. Blev delvis väldigt sur medan jag följde på nätet. Men varför vara sur egentligen? Håller med Mell, man ska vara glad över att dem klarat sig såpass bra, och bara ta detta som någonting extra för BHCs del.

Vaknade av min konstigt klocka, och extremt konstiga dröm. Fast måste säga att en av mina drömmar inatt var nästintill klockren :P Allt på samma ställe liksom. Ja, tänk om det vore så väl..
Idag vetifan vad som händer. Funderar starkt på att åka och hälsa på Jenny idag. Om C ska med måste jag vänta ett tag, så tänkte åka dit innan han kommer i så fall. Ah, vi får väl se. Blir rastlös av att sitta hemma helt själv med vovven, inte ofta det händer!!
Nu ska jag fortsätta kolla på vänner, äta chips och guacamole dip, sedan gå en lång promenad med Mira tänkte jag. Det tycker hon om, sötnosen. Hon var inte fullt så underbar imorse tror jag C sa ;) Men hon är allt våran älskling :)

image85

14/3 - 08

En typisk dag då man verkligen inte vill gå upp ur sängen. Jag har kommit på, att snooza på morgonen är så finurligt. Man blir inte lika trött när man sedan ska upp. Detta är dock inte bevisat, utan det är snarare bevisat att man ska bli tröttare, och att den de där 45 minuterna jag snoozar ska vara en viktig del av sömnen. Detta stämmer inte på mig. Jag skulle aldrig kunna gå upp direkt när klockan ringer, då går man ju runt och gäspar hela dagen!

Jag har fortfarande inte kommit på något projekt. Det känns jobbigt att behöva lämna in ett halvklart papper för att få en handledare. I vilket fall som helst vill jag inte börja med mitt projekt under sommaren, utan efter. Får hoppas att tiden räcker till. För det gör inte min tid, om jag ska hålla på under sommaren. Fick reda på mina jobbtider efter mina 2 veckors ledighet, och det blev helt plötsligt väldigt jobbigt. 21 dagars jobb med endast 2 dags ledighet imellan. 19 dagars jobb, det blir jobbigt.. Speciellt med 14 dagars jobb utan ledighet..
Hade sedan vårat "skitarbete" med Johnny. Det börjar gå framåt för oss tycker jag! Och alla siffror man får fram är ganska intressanta. Jag hatar alla matematiska grejer, så som tur är så har jag Jonna med mig :P Fast det mesta räknar vi ut tillsammans ändå måste jag säga. Duktigt ;)

Nu är det snart mat, sedan dusch och allt annat sådant där jobbigt. haha. Jennipher vet ju mitt läge just nu. Utan hennes hjälpmedel blir det svårt för mig.. Men jag klarar mig nog. Vet inte riktigt än hur det blir i helgen heller, men det återstår och se. Pappa och Rasmus är ju i Karlstad eftersom Rasmus spelar hockey där denna helgen. Antar att mamms vill ha i alla fall lite sällskap :)
Förresten vann ju HV igår med 2-1, och fbk med 4-2. Yee. Nu står det  1-1 i matcher hos båda två. Mycket bättre :)

Lite sömn skulle inte sitta fel

Åkte till Sätila idag och inhandlade massa onyttigt. Gott såklart. Satte oss sedan i pentryt, drog ner överrallt och kollade på skräckis. Vet att jag nämnt den förut Long time dead. Bättre filmer finns ju, men för mig som är filmtrög, så är den excellent! Efteråt var vi nog alla ganska trötta. Elin gick och lade sig, Jonna till sitt rum och även jag ligger nu nerbäddad. Var meningen från början att vi skulle kollat dressyrtävlingen i ridhuset, men känner inte direkt för det.
Har satt på When a man loves a woman. Tycker den filmen är så gullig, men samtidigt så hemsk :( Att en mamma kan bete sig så mot sin man och speciellt sina barn är enbart grymt! Delar av filmen blir man tårögd och känns som man bara stirrar in i tvn.. Alla borde se den filmen, i alla fall någon gång. Tycker om den mycket! Om hon ändå visste hur lycklig hon är liksom..

Men nu rusar klockan iväg, HV leder över Skellefteå med 1-0 vilket natuligtvis är bra. Men det började ju bra sist också. Man lurar sig så lätt. Dessutom leder fbk över frölunda med 2-0 vilket vi naturligtvis tackar för :)

Markarbete och hopp.

Det var meningen att jag skulle rida Coccen idag. Men Charlotte ändrade i sista stund, och jag skulle byta grupp och rida i första gruppen. Bättre att Eminente blev riden två pass istället för Coccen. Så det var bara att skynda sig lite extra, och göra iordning grisen för en hopplektion :) Egentligen har jag inget stort hjärta för Eminente. Han går som en kamel, och har så kort galopp att det känns som man har korsgalopp. Till en början var han precis den Eminente vi alla känner till, men efter hoppningen som knappt var något att kalla hoppning eftersom vi bara hoppade 0.6m. (det lät högre) ;) så blev han mer fokuserad och började till slut lyssna på mina hjälper. Det kändes riktigt bra, fastän det inte höll i sig i mer än 2 min. Kände att jag inte kunde hålla på längre, vi skulle egentligen skritta, men jag ville ta tillfället i akt, vilket Charlotte sa var utmärkt. Vi har ju alltid samtal med Charlotte efter varje lektion vi haft för henne, som ni säkert förstått. Idag sa hon att jag skulle försöka hitta ännu mer känslor, speciellt med Eminente, tidigare i passet. Det ÄR svårt att förklara när det gäller känslor, och det verkade hon också tycka. Jag har min känsla där, vilket i alla fall är positivt :)

Nu har det varit och ätit som vanligt och om någon minut åker jag, Elin och Jonna iväg till Sätila och köper Lefs fet och guacamole dip. Såå gott. När man har träningsvärk och ändå har ridit alltså tränat då FÅR MAN vara onyttig. Hell yee :D

Eminente :)
image84


13/3 - 08

Igår blev det till att åka hem. Tur som jag har fick jag åka med Elin hem till Målsryd, och det var skönt att vara hemma en stund. Träffade en ny assistent och också. Hon verkade väl ganska okej, men tvivlar på att människor tar sådana jobb på allvar. Jag hoppas verkligen att det blir någonting bättre nu för Simon. Det behöver han!
Efter ett tag åkte jag, pappa, Rasmus, Emil och Filip till ishallen och var väl där runt 1 timme innan insläppet. Folk började köa redan då, herregud. Mötte Johan och sedan Kicki. Matchen var bra, det var mycket folk, och ett bra drag. BHC storspelade första och tredje perioden, och matchen gick till sudden. Bara det att BHC hade mer än dubbelt så mycket i skott säger väl allt. Men tyvärr förlorade dem med 1 mål, och jag var väldigt irriterad vilket är ganska vanligt mig sportsligt när pappa sedan skjutsade mig till banken för att aktivera mitt VISA kort, och sedan hem till en trött C. Skönt att inte behöva sova på skolan. Känns som att jag inte gör det så ofta längre, och det är så himla skönt! Tar varje chans jag får att åka hem numera. Att slippa allt här är guld värt.
Det var hur kallt som helst i lägenheten imorses. brrr. Idiot brevbärare och grannar som flyttar :/ Och det fanns ju ingen hemma man kunde värma sig hos heller. :( Åkte med Elin till skolan igen. Hon hade ju kollat matchen på tv igårkväll. Började med 2 timmars häst med Lena. Lite jobbigt att bara sitta och ta in massa info första lektionen. Men det vara ganska okej.
Nu är det snart ridning, och jag ska ha Coccen. Han är ju bara såå söt :D Han är liksom medel. Lite som Blondie, gör det man ska, inte mer, inte mindre.


Kan man önska sig mer än allt det jag har?


12/3 - 08

Ibland kan man inte hjälpa vad man känner, men jag längtar. HEM! Varenda gång jag är hemma är jag så mycket gladare och lyckligare än vad jag är här. Jag menar inte att jag inte är glad här, för det är jag. Jag har mina kompisar här, som jag inte vill lämna, men jag vill fortfarande inte vara här. Det är en så svår sak att förklara. Jag vet att jag kommer sakna att bo på internat när jag kommer härifrån, jag vet också att jag kommer sakna alla härifrån skit mycket! Jag menar, vi känner varandra här mer som syskon än som kompisar. Det är en helt annan vänskap än vad man är van vid. Hur bra detta än verkar, så längtar jag hem. Bara grejen i förrgår. Jag tog bussen mot dalsjöfors och gick sedan hem. Vet ni hur underbart det var? Att bara få gå där och fundera. Så som det alltid var förut. Att bara få vara hemma, kunna göra vad man vill varje dag, inte bara slösa bort 3 år av sitt liv för att sitta i ett pentry och glo på tv, sitta vid datorn eller tjöta skit med kompisarna i ett stängt rum. Jag försöker göra det bästa av min situation, komma ut, åka hem så mycket som möjligt, men det är långt ifrån så som jag skulle vilja ha det.

Ännu inte haft någon lektion idag. Ska ha nutidsorgentering sedan, vetifan vad det är, men det löser sig. Sedan har vi 2 timmar häst med Agge som vi måste fixa nu! Måste skriva in skiten på datorn och skriva ut. Antar att vi gör detta själva, utan Anneli, och det må jag säga inte är något negativt. Idag blir det att åka hem till Borås skönt! och kolla BHC såklart. De laget jag följt så länge. Skulle jag varit hemma hade jag självklart gått på alla matcher. Får åka buss i nästintill 2 timmar för att komma hem, och jag antar att det i alla fall är något :) Saknar BHC, saknar tiden då man var i ishallen jämt eller JAG. Måste väl säga nu att det var ganska pinsamt, speciellt min och Ellens tid i ishallen. haha. Men det är minnen, och vi hade faktiskt kul tro det eller ej ;) Då gick man i 6an. Varenda match var man på, och varenda träning min bror hade. Ja, nästintill varje dag faktiskt. Men somsagt, det VAR tider, ingenting jag direkt skulle göra idag. haha.
Nu ska jag in i duschen, sedan fixa klart skiten till Agges lektion om jag hinner. Få ta en snabbdusch som vanligt. önskar man bara hade fått stå i duschen i 1 timme och bara stänga av hjärnan för en stund..


11/3 -08

Inatt hade jag skitsvårt för att sova. C skrämt upp mig så det är inte sant. Eftersom pappa har min säng får jag alltid sova inne hos mamma ändå, men jävlar vad dåligt jag sovit. Vaknar så fort någonting låter, och det är INTE likt mig. Eftersom det inte direkt blir bättre av att C sover hos mig och skrämmer upp mig, får jag se till att endast ha 2 ställen att tillbringa mina nätter på.
Imorse kl 6 gick jag upp, och kl 7 blev det färd hit till strömma. Hade ett gramatikprov i engelskan idag, men det skippade jag. Hade glömt papprena hemma. Min första lektion började kl 12.10, så lade jag mig och sov. skönt som fan, förrutom att Wibben väckte mig mitt i en undebar dröm. Tack, Johanna! Hade idrott, och jävlar vilken lektion. Han brukar säga redan innan att "det kanske låter konstigt, men egentligen är det ganska enkelt. Mår ni dåligt, öppna fönstret och spy" Han är hemsk ibland..
Efter idrotten var det ju dags för ridningen. Fick Gumman, och JAG VET att Charlotte satte mig på henne för en anledning.. Hon var rikigt mjuk idag, men vågade inte ta i henne alltför mycket, är rädd att jag ska få Charlotte på mig då.. haha. Hoppade litegrann också, och till en början gick det väl inte så jäättebra direkt. haha. Gumman stannade, men gick över. Sedan var det mycket tvekan på andra försöket, och sedan gick det väl! Jätteduktig var hon! Charlotte var jättestolt, sa hela tiden hur gulliga vi var tillsammans och hur stolt hon var över mig idag. Kände mig inte alls bra, men antar att hon vet bättre. Sen är hon ju inte direkt smart, sätter sig på hinder som trillar och sånt. Jävlar vad vi skrattade. Allra minst hon själv som inte kunde ställa sig upp på ett bra tag. Carro filmade samtidigt, och det fick vi se sen. Första gången jag ser mig själv hoppa på film faktiskt, dressyrmänniska som jag är :)
Har nyss kollat klart half light med Carro, Elin, Jennipher och Jonna. Good är den, men ganska svår att förstå, även om jag sett den 3 gånger nu.. Aa, jag vet. Jag är huur trög som helst när det gäller filmer, och de vet det flesta som känner mig ;)

Gumman :)
image83

Fullspäckad helg.

Har inte uppdaterat på riktigt länge, eftersom jag inte haft tillgång till dator, och inte tid heller för den delen. Så nu har jag satt mig bekvämt och börja dela med mig av mig helg :)

I lördags hade jag väldans panik. som de som känner mig vet. Efter många om och men, blev det att åka hem till Claes först, lämna lite grejer, träffa lite fulla folk. haha. Drog mig sedan hem till Nizze och förfesta. Drickan var slut innan det var dags att gå till trägårn. Gick in ganska tidigt, passade då på att köpa dricka som man ändå fick svepa i sig i och med att Kicki ringde och ville komma in. Jag hämtade jacka osv, mötte Sabina som lånade pengar. Gick och pussade Claes lite på Harrys innan vi gick tillbaka till trägårn, men då fick vi inte komma in. Fanns ingen plats kvar i garderoben, det var skitlång kö och vi fick vänta tills folk gick ut. Fick damp och gick till swing istället. Där gick det snabbare, och dessutom är det grymt mycket mer folk. Betalade Kickis inträde, snäll som jag är. Drink fick hon också den busen. Var på swing tills det stängde. Full och dansa är underbart. Eller vad säger du, vännen? :)
Drog till campino i sällskap av Robin och Kicki. Träffade Claes, och sen blev det ett jävla bråk och slagsmål. Sen fick man själv gå och hämta polisen som satt och kollade på (!!!) medan bråket var igång. Jävla idioter. Sedan kommer dem och säger att dem ska göra en anmälan på skiten? Aa, dem är ju enbart rubbade. Skit samma, åkte iaf hem till Claes och Alex i sällskap. 

Söndagen bestod av sömn fram tills 12. Sedan var det bara att göra sig iordning, för att åka ner till stan. Johan och Cassandra kom och hämtade mig och Kicki efter att vi varit i stan och ätit mcd. vad annars? Åkte upp till Sjöbo och med 10 pers som sällskap, kollade vi BHC - Björklöven. Fy fan vilken bra match säger jag bara! Den avgjordes i sudden och BHC vann med 3-2. Det här säger jag bara, blir historia. På ondag möter dem antingen växjö lakers eller västerås, beroende på vilka av dem som vinner dagens match. Gött att dem kommer vara utslagna redan innan tycker jag! :) Hoppas på BHC nu. BHC kvalar upp till elitserien? ojojoj.
Åkte sedan hem till Claes efter matchen var slut och efter att Tommy åkt, lade vi oss tidigt, jisses vad skönt!

Idag vaknade jag knappt när Claes gick till jobbet. Underbart. Sov fram tills 10 eller ngt då mamma väckte mig. Råkade ju glömma Claes nyckel i pappas bil. Oooops! Efter att jag duschat, diskat, ätit och Claes kommit hem, åkte vi ner till banken. Hann inte ens pussa Claes hejdå, för ville INTE in till banktanten och störa. Så jag gick ner och mötte Jenny och vi gick i stan, kikade kläder, fikade och så. Var inne på onyx och telenor också. Mycket trevligt att träffa henne igen. Var så himla länge sedan nu ju.. Så nu får vi se till att skärpa oss, och träffas massa, massa :)
Kom hem för en stund sedan. Ska strax käka, sedan blir det en lugn hemmakväll. Fick ett par svarta converse av mamma när jag kom hem idag. Thank you ;) Det sved i mig när både Rasmus och Filip sa i fredags "Ska vi kolla på det där hemma sen? Men vad faan, du är ju ALDRIG hemma längre!" Förresten har Rasmus blivit uttagen i marscupen. De är de 20 allra bästa hockeyspelarna i västra götaland som blivit uttagna. Han är den enda i hela Borås förrutom en 92:a som dessutom är andra målvakt. Och min bror är 93a och bäst på det han gör! Självklart stolt över broder :)
Tror jag får sällskap snart, varför har jag denna känsla? haha.

Vimmelkort

From hö. mee, Jenny and Kicki

image79

Mee and Kicki
image80

from vä. Claes badhboll, Jenny, Mell and Patrik

image81

- Mellgren | tagg@20. säger:

iofs vare meningen o blunda, men inte att se ut som att ja får en barstol i röva


- Claes Badh- säger:

Claes Badh- says:

Fan alltså bilden från krogen , det ser typ ut som du får en barstol upp i röva

- Mellgren | tagg@20. says:

men lol

- Mellgren | tagg@20. says:

ja skrev ju inte de till ida nyss

- Claes Badh- says:

jasså?


8/3 - 08

Igår blev det att åka ner till stan efter att mamma hämtat mig på skolan. Mötte Frida i stan, och gick upp till banken för att fixa tele- och internetbanken och visa. det gick ganska bra tycker jag allt, fastän jag inte fattade ett skit när jag skulle registrera mig.. Mötte Ankan också, så vi 3 gick till pressbyrån och hämtade skit inna  vi gick till telenor och skulle kolla upp det där med byte av mobil. Blev ganska sur sen kan jag lova, eftersom allt var en sån lång procedur då byte av ägare till abonemanget tog lång tid. SUCK. Men vi gick vidare till gina, och jag lyckades allt som allt den dagen köpa 4 tröjor och 1 halsband. Fyy på mig! Gick och åt på mcd, och träffade sedan Kicki en snabbis i stan. Skildes åt från Ankan och jag och Frida drog oss till knalleland. Sedan var det massa bussåkande och träffade Kicki och det var dags för hockey!<3 Jävlar vad jag var skakis. Jag var så nervös, och stundtals höll jag även på att börja gråta. Ja, jag VEEEET! Träffade mycket folk, matchen var jämn och väldigt bra! Först låg de under med 0-1, men matchen blev 4-1. Gissa om jag var glad!! :D Hjälp, jag skakade ända fram tills jag lugnat ner mig, och då satt jag, Kicki, Claes, Jesper och Hampus på max. Gick nog på högvarv där ett tag.. Jag och C åkte hem efter en stund, och kollade någon väldigt konstig film måste jag säga, men slutet gick fort och när man förstod var filmen riktigt bra!
Vaknade ganska sent idag, mamma ringde och väckte mig och frågade om vi skulle in till stan och äta med dem, så det blev efter 3 samtal att åka in till stan och äta med hela familjen. Riktigt gott var det, även om tacos kanske inte är den bästa frukosten? Men det tyckte jag och C, det var gott :)
Idag har jag verkligen beslutsångest. Har ingen aning om vad jag ska hitta på, fastän jag fått så många förslag. Blir riktigt irriterad på mig själv. Ska det vara så svårt att följa vilken krog eller ställe man ska festa på? Usch, blir arg på mig själv. Men någonting blir det förhoppningsvis. Ska bara försöka få in allt med jobb imorgon också, med tanke på att det antagligen blir att kolla hockey på harrys då. Men somsagt, jag är tankspridd, och vill bara sova.
Pusshej.


7/3 - 08

Natten har väl varit bättre. Det hadlar inte om att jag är klen, det vet folk som känner mig, utan mitt blåmärke från Hannas utbrott gör så fruktansvärt ont. Hade inte särskilt svårt att somna igår fastän jag fick sova på "fel" sida men imorses var det jobbigt.. Znoosar alltid på morgonen flera gånger, och varenda gång vänder jag mig och hoppar av smärta över till andra sidan. Det är väl i alla fall 1 dm långt och brett. ajaj.
Svenska var den enda lektionen idag. Den var helt okej faktiskt, efrersom jag och Moa hade lite saker för oss.. Haha. Jobbigt att försöka hålla igen munnen när man skrattar så mycket. Speciellt när Anna är så JÄVLA töntig så man tror man dör.
Nu är det dags att börja göra sig iordning för hemfärd. Mamma kommer om lite drygt en halvtimma. borde väl inte ta så lång tid att göra sig iordning tycker jag. men packa skall göras också. Ja, vi får väl se lite. Min tid brukar vara ganska svår att få in, men jag brukar fixa det på bästa möjliga sätt i alla fall. Så, sminka sig nu, massa dunk dunk i stereon och sen hem och åka till stan. Hämta min nya mobil idag? Ja, vi får se :) Hoppas på detta.
//Hejhopp

Duktig!

Efter samhällen som bara var i 5 min, så satte jag och Carro oss i pentryt en stund och tjötade. Var redigt trött, men Wibben kom och hämtade mig och tvingade med mig till maten. Satt och kollade lite hästannonser och så också. Blev lite smått arg på Sofia där ett tag, men då var busken hennes nya hem. Faan, vilket blåmärke jag har på armen efter Hannas bravader. Svullet är det också. Tack, vännen.
Sen gick jag och började städa. Satte på en maskin tvätt också, och nu är jag äntligen klar. 2 timmar tog det. haha. Ni kan säkert inte förstå, men rummet är litet, dammar mer än ett stort rum/hus och är fruktansvärt jobbigt med dess små hörn osv. Det gör ju inte bättre att man då slår sig överrallt, kör dammsugarn på hälsenan och lite smått och gott. Man blir så glad då!
Nu är det ner i tvättstugan och fixa med tvätten, sedan försöka göra klart svenskan till imorgon. En lektion, aa det känns ju lagom nödvändigt.. Men jag har alltför mycket frånvaro numera, klarar inte mig snart..
Imorgon blir det att mamma kommer och hämtar redan kl 11. Ska bli skönt att komma hem lite tidigare. Ska då träffa Frida i stan, sedan möta upp Kicki och gå på the fucking hockey. Läängtar. Sedan blir det en tripp hem till sötnos och sleepa där. På lördag får vi se hur allt blir eftersom en viss person går pengalös ;) dumma henne.


6/3 - 08

Häst och stallskötsel första timmen. På 1 timma skulle vi ta både nya stallet och lilla stallet. Det var inte direkt slött så, men behövde varken stressa eller ta det jättelugnt. Nu är det projektredovisningar på G. Har precis varit uppe och kollat Elin, Patricia och Erika. Det gick hyfsat bra tycker jag allt. Stackarna som var så nervösa! Annars var de flesta ganska tråkiga, andra intressanta för att de ens kan komma på sådana projekt som de gör. Jag menar, klickerträning med marsvin? Ofta man ens kommer på en sån idé?
LAT som jag är, har jag inte gjort ngt nödvändigt hela denna veckan, men idag känner jag mig ganska glad och pigg på att göra någonting, så ska ta vara på det och göra sånt som är nödvändigt!! Undra om solen kan spela så mycket roll? Förresten så har det varit ett riktigt konstigt väder det senaste. Soligt, varmt och i andra stunden snö, blåst och iskallt? Och dessutom säger metrologerna att det är vår, eftersom det inte gått under 0 grader på 1 vecka. Snö på våren, hmm.. Vet inte om det stämmer så jävla bra.
Nu har vi bara samhäll kvar, göra en utvärdering. Hoppas vi får reda på vilka betyg vi ska få också. Antagligen får jag väl ett VG. Hejhopp!

Gårdagens vimmelbilder.
image77
image78


5/3 - 08

Igår fick man då inte heller någonting gjort. Åkte i alla fall till Sätila och köpte lite grejs. Sedan satt jag med Carro hela kvällen "som vanligt" tänkte jag säga. Sen vetifan vad jag gjorde, men Jonna sov här inatt iaf, och jag gick upp och duschade imorses. Riktigt skönt var det, + att vi åt en ganska lång frukost. Åkte iväg till veterinären med Arthur, och det tog längre tid än vi först hade trorr. Åkte vid halv 9, och var inte tillbaka förrän vid över 1. Arthur skötte sig såå bra hos veterinären idag. Han blev en helt annan häst. Han såg faktiskt riktigt lycklig ut förrutom när han  fick lugnande och hade mulen nere i marken när dem röntkade honom. Jag och Sofia tog god tid på oss att äta när vi kom hem, och efter ett tag blev det rökrutan och sedan vidare till stallet där vi fick ta oss an Birk Sofia och jag. Vi körde i manegen, och vi fick jätte mycket beröm av Barbro. Kändes faktiskt väldigt skönt. Hon sa att hon aldrig hade trott att det skulle gå så bra. Första gången inne och allt.
Sedan drog man då till Borås för att kolla hockeyn med min pudding. Och gissa om matchen var bra? Den var helt underbar! Var överlycklig efteråt! De vann med 5-2 efter en bra första period, trög och seg andra, och en dominerande tredje. Det kändes bra, att dem skötte sig! Dessutom träffade vi ju Johan och lite annat roligt folk såklart :) Dessutom tyckte jag fotografen var ganska rolig. haha. Det får ni kort på i morgondagens blogg. Tror inte det har kommit ut på vimmel än. Jag gömde mig ju bakom Kicki vägrade vara med på kort men fotografen stod kvar i någon minut och frågade sen -Men vill du inte vara med på ett kort bara? Aja, han fick ta sitt kort, sedan slog jag honom på axeln och sa: -Så, dra nu!
Kvällen blev lyckad trots allt, och det tack vare min Kicki :) Och sen blir det ju play off nu, och match på fredag igen. Självklart är jag och Kicki på plats då igen. Watch out ;)
Pappa skjutsade hem mig i värsta snöstormen, väldigt snällt av honom tycker jag. Tycker om att umgås med pappa när vi är själva. När ingen är sur, utan vi bara pratar. Tycker om honom så himla mycket då!<3
Sedan fick man ett litet paket när man kom tillbaks till skolan. Lite gulligt var det allt.

Bara för att du och jag är oslagbara<3

image75

I mitt hjärta<3
image76


Deprimerad?

Det är just det min mamma antar att det är frågan om. I så fall har det endast med denna skolan. Börjar bli trött på att allt alltid ska vara likadant varenda kväll. Bara sitta här och inte göra ett skit. Tänk om det kunde vara så att man kunde flytta hela sitt liv, eller kanske flytta hela Borås till Göteborg. Att man skulle kunna ta sig dit på 30-40 min och träffa sina vänner varje dag. Det hade varit underbart. Nu menar jag inte att jag inte har vänner här, för det finns det tusentals av.  Och det vill jag att ni ska veta, jag har inte glömt av er! För utan er hade jag ALDRIG orkat sitta här dag efter dag. Om det inte hade varit för er :) Men alla vänner i Borås? Som man ska försöka få ihop på ett eller annat sätt. Jag har 2½ dag i veckan att träffa alla mina gamla vänner, pojkvän och få ihop det med jobb hemma och helgturer på strömma. För er som inte bor på internat, kan jag förstå om ni inte förstår hur jag känner. Men den tanken delar jag med ALLA de som bor här, och antagligen de som bor på internat på andra ställen också.
Att varje dag är likadan gör direkt inte saken bättre. Man bara önskar att tiden ska springa iväg så man kan få komma hem på helgen. För den är oftast GANSKA uppbokad...

4/3 - 08

Igår blev det ingenting av det jag nämnde. förrutom tvätten. Orkade verkligen inte göra någonting. Kände mig inte alls bra, ville bara lägga mig och inte vakna förrän om 1 vecka.. Men jag klarade dagen och kvällen tack vare Carro. Många telefonsamtal på kvällen, och mycket gjorde mig rädd och ledsen. Men det blev bättre. Det får inte få dig att tro att jag inte fortfarande är rädd.
Idag hade vi sovmorgon fram till 10.15. Och gissa om jag var utvilad. Har inte sovit så länge på flera veckor.. Kändes jätteskönt att inte ens behöva ställa klockan. Missade jag klassrådet fick jag fan göra det. Hade ändå ingen lektion förrän 13.20 i så fall. Hade klassråd i högst 10 min. Kollade en del på några danskar som var här och modellade. Vi har en fin miljö här på vår skola. Det verkar de flesta andra utomstående tycka också :) Sedan hade vi en 10 lång svenska lektion och 30 min projektarb. Har ingen aning om vad jag ska göra som projektarbete. Men så fort jag fått tag på en häst som duger för kräsna mig så kommer jag nog på någonting.
Nu blor det att gå ner till stallet med Sofia. Kolla lite betalhelger och boka upp mig på det. Vet att jag egentligen inte borde. Jag borde ligga hemma och bara vara, men det är inte så kul det heller tror jag. Jag vet, jag vill inte erkänna någonting. Men det är väl vara ett bevis på att allt är som vanligt. Sen blir det att äta, åka till sätila, STÄDA, duscha och förhoppningsvis hinna med ett träningspass. Men vi får se hur det går med det. Ska väl försöka göra klart svenskan också. Skulle vara skönt att ha det gjort.

 


Tillägnat en underbar vän

Varför? Du är älskad av så många. Du kanske inte alltid märker av dem, men dem finns där. Det är fega människor som inte vågar stå för vad dem känner. Som inte vågar visa sina känslor. Du har levt ett tufft liv, ända sedan din barndom. Kanske är det dags att vända den trenden och börja om på nytt? Kanske inte det lättaste en människa kan göra, men att försöka dödar inte. Kan inte hjälpa att en och annan tår rullar nerför mina kinder. Det får inte sluta såhär. Det sårar mig. Det ger mig ett hål i bröstet av oro. Jag tycker om dig så mycket, du betyder, käre vän. JAG bryr mig om dig! 

"Jag hatar dig"

suttit med Carro och "kollat tv" som det brukar heta. Hon har haft "a good time" och lagt ut flumbilder på mig på sin blogg. Tyvärr har jag inga bilder på henne, eftersom hon undankommer kameran en hel del! Men ett kort var hon med på efter övertalanden men det är tyvärr redan utlagt av mig. :P Skadar aldrig att lägga upp det igen DESSVÄRRE. ;)

image74


Ah, Carro. Nu har du fått ditt älskade inlägg som du tjatat så mycket om ;)

Hej vilt.

Ridningen idag gick vilt till. Tror inte en enda häst INTE brallade idag. Vicky och Karina var väldigt busiga längst bak i det långa ledet med mig och Sofia. Dem hade inte blivit ridna på 4 dagar, och det SKA dem två helsystrarna. Det måste göras, annars blir dem som idag. Fast lite jobbigt var det allt, för Vicky var allt svettig efter passets slut. Ändå red vi bara ut. Långa rundan. Det gick ganska fort, eftersom vi höll på med massa tempoväxlingar och sådär. Och den där gubben i lastbilen var väl inte direkt smart. Jävlar vilken fart det blev på Vicky. haha. Det enda jag sa till Agge var: "Åh, faan vad fort det gick hit!" och ett litet leende såklart. Vicky är min gooos! :D Har kommit på att jag ENDAST tycker om speciella hästar. Antingen som har ett dumt beteende i stallet, eller i ridningen. Tror jag fattar tycke för de små liven :) Arthur och Vicky är väl favvisarna ;)
Slutade för ett bra tag sedan. Satt ute och pratade länge med Sofia vid rökrutan, sen åt vi och Sofia och Alex följde med till oss och hämtade mat efter lite samtal i "deras" kiosk ;)
Nu är det bara det tråkiga kvar av dagen. Skicka debattartikeln till Anna, dammsuga, moppa, damma och allt annat sånt tråkigt. Det ser ut som ett bombnerslag i mitt rum. Det mesta efter att en viss Jennipher tycker om att gå in på mitt rum med skor på sig och dessutom ta upp dem i sängen när hon tar på sig dem.
Nu ska jag och Jonna tvätta, och Carro ska ut på långpromenad. ;)

Vicky
image72

Arthur
image73

- Det finns fan inget papper i detta huset, det är sanslöst!
- Nee, jag vet! Det är skit jobbigt! Jag har typ inget papper. *tyst* Inte för att jag ska sitta och skita hela natten, men ändå!

3/3 - 08

Idag känns det bättre, även om jag fortfarande inte är så glad som jag vill. Jag kan inte förstå vad det beror på. Visst, jag har en liten aning, men är långt ifrån säker på om det stämmer. Och om det nu gör det, så är det inget negativt. Bara negativt för mitt arbets -och skolliv. Känns som att jag inte kan prata med det om någon, vet inte vad jag ska säga, jag kan själv inte veta vad det är. Skulle jag kunna öppna mig för någon kanske den skulle kunna hjälpa, men det är inte direkt en lätt uppgift. Min högsta önskan är INTE att folk ska behöva lägga ner tid och energi på att jag mår och känner såhär..

I vilket fall som helst så började dagen med arbete med häst och vi skulle fortsätta med vårat "skitarbete". Idag jobbade vi väldigt bra, och det känns som att vi har kommit en bra bit nu på 2 lektioner. Och eftersom det är intressant hur kan det vara intressant med bajs tänker ni nu.. så borde det gå bra. Vi ska alltså med detta arbete hitta på ett stall (med mått, antalet hästar osv) bestämma mått på hagar, bete, åker, naturbete. Sedan ska vi räkna ut hur mycket hästarna äter, och hur mycket dem skiter ut. Sen ska vi veta ekonomin på det hela (då får man också räkna med diesel med traktorerna som kör ut skiten på åkrarna, plast och allt det där andra man inte tänker så mycket på). Det lär vara och ÄR svårt, men somsagt, intressant :)
Nu har vi samhäll, och jag SKA bli klar med min debattartikel nu, därför är det ganska dumt för mig att sitta här. Källhänvisningar ska in i texten och massa argumenterande som jag inte har med så mycket av. suck.

Guud, gör mig mer positiv..

Irriterad..

Har varit på konstigt humör idag. Vet inte vad det är, men antar att det är massa tankar och känslor som vimlar runt där inne. Det har varit riktigt jobbigt faktiskt. Jag har slått mig överrallt, skurit mig och allt sånt där. sånt som man blir så trött på sig själv så man tror man sak spy. Var förbannad redan innan jag gick ner till stallet och skulle kvällsfodra. Blev ju inte direkt bättre av att Birk springer på en när man kommer in i boxen. Går in i lilla stallet, märker att skottkärran står kvar från eftermiddagsmockningen tröttsamt.. Hör ett jävla liv och springer in i nya stallet, där Kasanova är lös och vill dessutom INTE bli fångad. suck. Lämnar de sista höpåsarna och är glad att man äntligen är klar. Men då märker man att NÅGON glömt ställa tillbaka fodervagnen på rätt ställe aa vad fan säger man. och dessutom är inte hövagnen påfylld gaah! Bara att ställa sig och fylla på, och försöka gräva ner sig i att kvällsfodringen tog 15 min längre än vanligt.
Saken blir inte bättre att jag vet att jag inte lämnat in en debattartikel som skulle varit inne i fredags, att jag inte duschat än, och att jag lovat Carro att vara med henne nu på kvällen. Fan, känner mig hemsk.

2/3 - 08

Igår hände det verkligen ingenting här på skolan. Jag ska inte gå in på detaljer, eftersom det vore ett STORT misstag från våra sidor här. Gick i alla fall och lade mig runt 11, och både Jonna, Frida och Johan väckte mig. Trött jag blev.. Eller aa, Johan väckte väl inte mig, men Jonna på övervåningen? Om hon nu sov den busen..
Jobbigt värre att behöva gå upp imorses. Speciellt när man gör allting så fort så man bara får sitta och läsa massa ridsport tidningar innan hästarna ska ut. Men annars gick allt bra idag, fast vi jobbade lite för snabbt. Men då hittade vi på annat, vad ska vi INTE ta upp här. haha. Men kul var det, film på det finns! :D
Nu är det lunch, och vi börjar om drygt 1 timme igen. Då får Johanna ta sig ann Blondies man, och jag och Jonna ska väl ut och gå med de pigga busarna. Gumman och Helga :) Sen tänkte jag ta mig ann Arthur. Borsta, klippa och rycka. Förrutom att han nästan fick in en fullträff rätt på mitt lår idag, så älskar jag honom. Han får alldeles för lite tid nuförtiden, den lille mannen. Usch, vill inte vara beredd på att du inte ska finnas kvar efter helgen :( Fast du kan vara jääävligt sur, förbannad, sparkas, bitas och allt det där, så ÄR du speciell. Gå inte bort!


Arthur<3
image71


Tänkte jag skulle vara snäll att lägga ut ett kort sedan när jag är i närheten av Arthur, och när Jonna är det. Ni ska få se vem av oss han älskar och hatar ;)
Vilken tur att Jonna vet läget, så slipper hon bli besviken...

1/3 - 08

Aa, natten var väl inte direkt perfekt. haha. Jag låg inne i väggen kändes det som, men Claes hade visst trillat ur för att jag knuffade ut honom? Inte för att jag fattar hur det där går ihop, men..
Var nere i stallet sent idag. Fy på oss.. Men vi var snabba efter frukosten och lunchen iallafall! :) Morgonsysslorna tog hela tiden ut ända tills vi skulle ta in hästarna 11.15. Vi fyllde på med allting i stallarna osv, så inte konstigt att det tog tid. Dessutom hade NP41 haft stallet veckan innan, och inte tagit ut kisset, så bädd hade det blivit också. Suck.
När det äntligen blev lunch, gick jag in på mitt rum, och där satt en Claes med täcket uppdraget till ansiktet, kollade på strandvaskaren, med polly, chips och coca-cola i famnen. Ett stort leende kom upp på hans läppar när jag kom in med öppen mun kan jag ju lova. haha.
Tog med oss de två blonda sakerna ut på promenad ute och i ridhuset efter lunchen. när vi kom tillbaks, spolade jag av Blondie som förresten är en riktig lortgris! Hans man var riktigt lång också, så jag började rycka den. Den var till en början jättefin, men sen bad jag Johanna, och hon förstörde den :( :( :( Kommer få rycka resten jääättekort imorgon ju.. Jag blev sur, men vad fan. Skit samma? Slutade kl halv 5 nästan idag.
Nu får man la snart gå ut i pentryt och kolla vad de andra gör. Och vart all mat tar vägen?
Jouren, bli arga på oss ;) Weeeiii


Duni, Jonna och Blondie.
The blonde guys!! :D

image69

RSS 2.0