Flying away

Jag har faktiskt lovat Sofie att uppdatera min blogg innan jag drar min kos till Cypern och Ayia napa.

Dagen har spenderats till att mest yra runt tror jag. Imorse tittade jag BT och det ska imorgon bli +34 i Larnaca. Svettigt! Annars har jag packat det allra sista osv. Pussat Claes och träffat Sofie "en sista gång". Lånade en bok av Sofie Jenna Jameson - att älska som en porrstjärna. Det var meningen att jag skulle börja läsa den på flyget imorgon, men jag började läsa den i eftermiddags istället och har redan läst 200 sidor. Det är en ständigt händelserik bok verkligen, man blir som fast i den! Man vet i alla fall vilket liv man inte vill leva - om man säger så.

Neej goda vänner. Nu ska jag väga väskorna, sedan fördjupa mig i min bok lite till, innan det är dags att sova. Ska upp redan vid kvart i 4 imorgonbitti. Någon sömn på flyget kommer det ju inte bli för min del. Ingenting jag brukar lyckas så bra med nämligen.  Sov inte speciellt bra inatt heller, har ju en person nära inpå som tycker om att låta mig frysa om nätterna utan täcke... ♥

Jag ska försöka uppdatera er i alla fall några gånger under mina 2 veckor utomlands, så ni vet att jag lever. Har ju redan lovat många av er att skicka sms när jag kommit fram också.

Ha det så bra allihopa tills jag kommer hem igen! Givetvis därefter också =)

Sofie-dag

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Ni får inte bli så sura på mig. Haha.

Igår kom jag inte ens ihåg vad jag gjorde på förmiddagen, så dåligt minne har jag. Jag åkte i alla fall in till stan och hämtade Sofie. Vi åkte och handlade lite och åkte sedan hem till mig. Lagade mat, satt och myste hela kvällen, och.. var ute och gick sent. Lite nyfiket var det ja.

Idag har vi bara varit helt knas. Vi har skrattat hela dagen känns det som. Låg ute och solade, inte alltför länge för min del. Jag hade annat för mig. Sedan åkte vi in till stan, jag köpte morsdag present till min lilla mamma. Sedan käkade vi i stan och åkte sedan hem till Sofie. Sandra hann komma förbi hon också :)

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, hänga upp tvätt, duscha och lite annat innan jag åker in till stan igen. Ha det bra!

Tilldela mig en väska?

Min packning går verkligen inte i väskan. Det är helt omöjligt! Hjärtat ringde hem mig, så åkte och kikade om hans var större men icke. Det blev spelat en massa tv-spel behöver jag säga som vanligt?, vi åt och sådär. Åkte sedan ner till stan med Jonna och köpte mig en adapter, växlade pengar och köpte mascara. Sedan gick vi och tittade på Viskastrandsbalen. Kicki var världens finaste! <3 Vi fick vänta ett braaa tag innan hon kom kan jag lova, den lurisen. Jag har lite ont i fötterna nu eftersom jag hade lite för höga klackar för ändamålet, men det var det värt.

Förresten så mejlade jag vår biträdande rektor och frågade varför jag fick det där stipendiet. Kan vara kul att veta liksom.. Det var jag och 2 andra studenter som fick Strömma stipendiet.
Stipendiet tilldelades till oss som är duktiga praktiskt, och alltid gör sitt bästa såväl praktiskt som teoretiskt. Kul!

Oj, klockan är redan mycket! Och jag har inte ens en aning om vad det är för dag. haha. Jag säger ju det, jag är verkligen arbetslös!

8 maj 2009

Carro, Jonna, Jennipher, Ida


Göteborg

Imorse fick jag ställa klockan, jobbigt ju. Eftersom jag sov hos hjärtat åkte jag hem och fixade lite innan jag åkte till skolan. Där möttes jag upp av Jennipher. Hon skulle hämta en massa kläder från hygien som hon inte hade tömt än, sedan träffade vi Lena och Agge och pratade med dem en stund. Heeemskt vad trevliga man kan vara! :D

Åkte sedan hem till Jennipher och fixade massa saker innan resan. I like it. Nu har vi massa att packa, och massa musik att lyssna på! Pratade också en del med Weronica, och sådär. När jag sedan skulle hem var det ju lite mer.. krångligt. Ganska mycket krångligt faktiskt. Men jag kom ju hem i varje fall. Mölndal, Göteborg. Det är inte mitt ställe, inte alls. haha.


Tisdag

Idag vaknade jag jättetidigt. Delvis av sms, delvis av att jag vände och vred på mig hela morgonen. Gick upp redan vid halv 10. Filip hade feber idag, också Simon. Så dem var hemma, och mamma och assistenterna såklart. Så skönt att inte behöva vara ensam här hemma! Jag och Filip satte på "Patrik 1.5" och låg under våra täcken. Gjorde också en jättegod bamsefrukost. När filmen nästan var slut kom Sofie, jättemysigt. Vi satte på "Allt flyter" men tittade inte speciellt mycket eftersom jag sett den förut. Sedan skrev jag "att-ha-med-lista" till cypern. Frågan är hur jag ska få med allt..
Vi var sedan ute på en kort promenad och satte oss sedan ute. Där satt vi under ett stort parasoll medan regnet vräkte ner, åskan dånade och blixtrarna lyste upp himlen. Massa mysigt :)

Full frys

fick ett samtal om en överraskning igår, så åkte fort hem till josse och colin för att kika film. och vad tror ni? människan har gått och köpt en hund till! en sådan söt liten valp! guud, jag älskar verkligen valpar, finns det något sötare? Åt massa gott till filmen, och åkte sedan hem till hjärtat för sömn.

Imorse ringde mamma och väckte mig och sa att vi skulle till ullared. så bara att flänga upp, in i duschen och åka. det var inte alls mycket folk (löning idag) och jag köpte inte heller alltför mycket saker. lite lagom sådär :) inga fina kläder inne dock, fick bara med mig ett linne. men men.

han inte mer än komma hem innan vi drog iväg på fotbollen. IFE-Trelleborg. Fick ju mina biljetter gratis också. weeii. Lite sådär mys med familjen ni vet :) Jag, pappa, R och F åkte, och hade dessutom bra platser. (tur att man har en pappa som är väl insatt i det där) Och IFE spelade en riktigt bra match, många bra chanser, men få mål. Men vem fan bryr sig, dem vann och fick 3 poäng!

Nu är jag grymt trött och har huvudvärk!


heeelgen

I fredagskväll fick jag åka och hämta bror på natten. Var hemma mycket senare än tänkt, blev stannad av polisen och tog en annan sväng hem.

Igår morse när jag vaknade, så kom precis Frida hit. Himla mysigt faktiskt :) Kollade film och gjorde oss sedan iordning 'sakta men säkert' haha.  Åkte in till stan och kikade litegrann på marknaden, men där fanns väl ingenting speciellt som vanligt. Vi lade inte ner någon större energi på att leta heller för den delen.
Hem med Frida, sedan mat till hjärtat. Vi tog en sväng med bubblan, blev också idag stannade av polisen. Thats up with that? =/ Men tydligen var det en snygg bil och dam, så dem var okej ^^.
Det hände inte ett skit här igår, så vi hade mys hela kvällen istället.

Vi gick upp mellan ett och halv två idag. Inte alls bra men vi tittade på ett bra program, hjärtats ögon var delvis stora som klot. haha.

Fredag

Gick upp tidigt imorse, för att jobba. Behövde dock inte jobba så många timmar, vi var bara 4 av 13 idag så gjorde bara det mest nödvändiga.
Åkte sedan hem till en bilnörd till pojkvän, som satt och spelade tv-spel ett bra tag. Känns ibland som att jag är mer inne i spelet än han själv, men jag vet inte. haha
Fortsatte min färd lite senare hem till Kicki. Var astrött, så var på väg att somna i soffan men jag lyckades hålla mig vaken. Var även hos Jennie co en pytteliten stund och fick Ella med oss på köpet, gölligt.

VARNING, mamma har köpt haremsbyxor......

torsdag

Igår satt jag och hjärtat och spelade tv-spel typ hela kvällen. Åkte bara iväg och köpte mat, kollade lite film och somnade.

På förmiddagen idag åkte vi till knalleland och köpte skor till C, sedan vidare till Linda, Micke och Rasmus i Sparsör och hälsade på. Gjorde lite extra svängar innan jag åkte ut till Kicki. Jag försökte verkligen hålla mig i skoaffären, försöka att inte ens se sko-intresserad ut fastän jag egentligen bara ville slänga mig över på damsidan. Så därför åkte vi in till stan igen, och jag fick köpt mig 3 par skor. Sååå nice-iga allihopa! Man blir glad av skor ^^
Tog en glass och ville ha kaffe, så vi åkte och tiggde lite hos Johan där det var en massa annat folk. Blev sedan grillat hemma hos Kicki och en stund hemma hos Jennie co får man väl säga. Tror inte ofta dem är själva i sitt hus.. Dem bygger en altan som kommer bli asnice.

Har nyss hämtat broder, och så fort jag får nästa samtal ska jag göra lite nytta. orka bli av med mer pengar :(  Vem vill inte vara rik som ett troll? :D

Onsdag

Jag gick upp redan klockan halv 7 idag, började jobba på ellos klockan 8. Jag har hittills inte alls haft svårt att ställa om mig, det är väldigt skönt! Dock lade jag mig ganska sent igår ändå..

Det gick bra på jobbet idag, slutade redan klockan 2. Jag hade ju Jonna och Jennipher att prata med i telefon under stora delar av dagen. Tacka Gud för headsetet!
Har varit med mamma och handlat och ska sedan hjälpa henne att laga tacopaj, massa gott! Men först ska jag ta en snabbpromenad med Mira på 20 minuter eller så.

Skjutsar pappa och J senare till låsteams fest. Sen blir det hjärtat, och hoppas på en film eller två ikväll :)

Kväll

Blev så fruktansvärt sugen på chokladbollar förut idag, så jag fick sätta igång och fixa det. Massa gott såklart. Så stod och mumsade på chokladbollar och drack kaffe medan jag strök en hel del kläder. Har också hunnit med att skriva något recept, ångrar nästan att jag började skriva för hand. Haha. Fördelen är ju att man kan sudda ut om det visar sig att inte vara gott :)

När jag hämtade min bror förut idag, så fick jag höra på radion någonting helt sjukt. Numera finns det fotbojor som man kan köpa på nätet för 800kr till för föräldrarna. Dessa ska sättas runt deras barns fotleder för att de ska kunna göra läxorna och inte gå någonstans. Det går att sätta en gräns på högst 4 timmar i sträck, sedan ska den lossna. Fotbojan väger nästintill 10 kg, så de mindre barnen inte ska ha någon chans att få dem med sig.

Allvarligt, vart är vi på väg?


Långpromenad

Började städa när jag gått upp. Hann städa rummet, i köket och i badrummet innan jag åkte till Drared, mockade och släppte in Pyssling som har gipsad hov och inte får gå ute i regn. Sedan åkte jag hem till Jonna, hämtade lite böcker (ni vet, i brist på annat att göra om dagarna). Sedan var vi ute och gick i närmare i 2 timmar. Gick runt hela Dalsjön, och vi hade jättetur med vädret, eftersom det var uppehåll hela vägen. Tycker det är en jättemysig väg faktiskt, får ta och gå där fler gånger. Kanske också gå hemifrån och dit, för att krydda lite extra liksom.

Men det är väl ändå konstigt.. Att man går i 2 timmar, utan att det är tyst i 1 enda minut. Det är tjejer vi snackar om!


Tisdag

Imorse vadade min bror in i mitt rum bland allt som ligger här inne överrallt. blev flyförbannad, eftersom ha skulle fråga 1000 frågor och tjata emot mig. Tål verkligen inte sånt på morgonen! Fick försöka förklara att mina solglasögon kostade 800 spänn och Marcus INTE fick låna dem. Dessutom hörde jag att han pratade någonting om att han skulle ta med min mascara till skolan? Så då fick jag flyga upp igen. Men det är lätt att somna om i dessa tider. Claes hade tydligen ringt imorse också, och jag hade pratat med honom. Ingenting som jag har något minne av alls.

Så i sin vanliga ordning ungefär runt halv 1, går vi upp ur sängen, äter frukost och tar sedan en promenad med hunden.

Måndag SUCK

Vaknade imorse och hade full panik över att jag var tvungen att vara hemma ännu en dag utan få jobba/gå i skolan. Låg i sängen länge. Åkte sedan till Kicki för att ta en promenad med hunden. Jag tvingade henne. Bara för att jag skulle göra henne en "tjänst". Så då kan det till och med gå att få med henne ut på en runda!

Fick sedan åka till ridhuset (vilket jag tar som BORÅS ridhus, men som tydligen var Tämta) och hjälpa Malin med hästen. Kicki är inte så insatt i det där längre, hon vågar inte ens klappa hästarna. Medan jag hjälpte Malin att tränsa den förbannat dumma ponnyn, gladde hon sig åt att ta kort på min bakdel istället. Men det kan ju också vara.. trevligt.

Har precis satt fötterna innanför dörren och ska nu hitta på annat. Det ni ;)

goes McD

Har precis kommit hem efter en roadtrip i lilla Borås. Haha. Jag och Kicki har varit och druckit kaffe och åt paj på Mcd. Fick gratis av Jennifer också, mycket snällt. Och mycket bra att ha en vän som jobbar där. 'blink'
Sedan var vi och tog en cigg med Eddie. Lägg märke till att jag inteee röker. Dock tog jag en snus av min bror igår, och jag mådde INTE bra. Claes första kommentar var: "Hjärtat, du måste verkligen börja snusa oftare" Haha, yee right.
Sedan var vi hungriga, och åkte tillbaka till Mcd för hamburgare, någonting som tjejen i kassan var skeptisk över. Hm, inte vi som ger bort gratis hamburgare till andra :)

Nu ska jag sova, alldeles ensam. Kändes som evigheter sedan jag sov själv nu.. Jaja, jag klarar mig. Jag ska läsa Claes senaste sms några gånger till, lukta på hans sida av täcket och sedan somna till det. Good night people :)

Danmark

En underbar helg i Danmark.

Vi har haft en stuga tillsammans med min bror och hans flickvän i Lalandia i några dagar. Vad vi har gjort behöver vi inte gå närmare in på, men vi har haft det jättebra i vilket fall som helst. Var över en sväng i tyskland och köpte med oss dricka hem också.

Jag har varit som nykär i helgen. så ni vet.

Okej?

Det ringer.

Ida: Heeej
Claes: Vad ska jag ha med mig? Jag vet inte vad jag ska packa!
Ida: Jag har redan packat 2 väskor!
Claes: Dig var inte roligt att prata med. Jag kommer snart! Pusshej.


Claes har precis kommit hem men får vända igen för att han glömt pass.

Claes: Det är ingenting annat jag ska hämta när jag ändå åker hem?
Ida: Andra skor?
Claes:
Andra skor, varför det?
Ida: Nej, jag vet inte..
Claes: Har du med dig mer skor?
Ida: 3 par.....
Claes: 3 par?! Allvarligt, är du seriös nu?


Vid en tidigare konversation för ett tag sedan frågade Claes om det var någonting jag skulle störa mig på med hans saker om vi flyttade ihop. Jag svarade att jag inte trodde det var någonting speciellt. När jag ställde samma fråga fick jag som svar: Jaaaa, alla dina kläder!!!

Säger det er någonting?


Mammas födelsedag, jobb och packning

Gick upp ganska sent idag också, skönt det! Jag och älsk hade ganska svårt att sova igår, eller i alla fall jag. Hade visst gott om tid imorse, så tog en lugn frukost och kikade tv. Hämtade sedan Jennipher och vi kollade lite beställningar till airshoppen inför Cypern-resan. Eftersom min mamma fyller 40 idag Grattis mamma!! så åt vi lite tårta och sådär också. och hon är på bra humör nu, så DU vet ;)

Sedan har jag fått vara ute och köra några gånger. Och hunnit med att jobba 3½ timme. Och klippt gräset.

Eftersom någon idiot hade tömt en JÄVLA massa grus (3 lass) mitt på vår uppfart, fick jag parkera vid manegen innan idag. På plastduken var det ja. Så nu ska jag hämta hit bilen, och sedan börja packa. Får röja undan lite saker så Claes kommer in med bilen i garaget också. Släpkärran står utanför, och den behövs inför helgen.

Imorgon åker vi (11 pers) till danmark och stannar tills på söndag. Det blir en sväng över till Tyskland också, därav släpkärran. Kommer bli massa mys! Om jag finner en dator uppdaterar jag där nere, om inte uppdaterar jag med biler på söndag! Ha det så bra här i Sverige då ;)


Glasdörrar

Jag och Jennipher sitter och kollar igenom vårt välkomshäfte till cypern om ca 2½ vecka.

Ska man behöva påminnas om sådant här?! =/

Glasdörrar

Glasdörrar är vanliga söderut. De kan vara svåra att se,

speciellt i starkt solljus och på kvällen. Kolla barnen, så

att de inte går rätt in i dem.


tisdag

Min promenad idag gick ganska mycket snabbare än igår. Hade ganska bråttom, så det var väl.. Bra! Åkte in till staden, mötte upp sofie och vi tog en glass på torget. Det var skönt i solen, fast lite kallt i skuggan är det allt så vi undvek den så mycket som gick så att säga.
Sedan åkte jag hem till mitt hjärta, städade hela lägenheten och åkte sedan för att jobba i 3 timmar. Mitt pass är nu slut, och jag ska bege mig hem till älskling igen. Simon hade en kramp idag också under tiden jag jobbade, han har haft väldigt många nu under en tid. De brukar annars vara ganska små (han fick en igår när jag jobbade också) men den han fick idag satt i hela kroppen, även om den inte varade mer än i någon minut. Typiskt att han ska komma in i en sådan period just nu :(

Nu ska jag försöka att komma ut från vår uppfart där det står grävmaskiner och lastbilar. Wish me good luck.


mardröm

Vaknade inatt av en hemsk mardröm. Även om man inte kan styra över sina drömmar så är den lite för elakt att skrivs om här. Är väl inte direkt min favoritperson, förstår inte vad han vill i mitt liv att göra. Jag hade svårt för att somna om och låg bara och vände och vred på mig i säkert en timme. Vaknade igen av ett sms av hjärtat, men kunde sedan somna om snabbt och vakna vid halv tolv. Halv sju var ju min "grej" innan, halv tolv låter betydligt bättre!

nu har jag precis käkat frukost och ska ut med hunden på långromenad. jag och jonna pratade om det förut, att vi redan fått vissa vanor. Har man ingenting annat för sig på dagarna så kanske man till och med kan göra lite nytta. Vem fan vet.


pinsam "mat-ro"

Jag och sofie sitter precis och diskuterar att jag vill lära mig äta champinjoner eftersom jag tycker att det luktar så underbart med tex svampsås och liknande. Problemet är att jag HATAR koncistensen (smaken vet jag inte).

Vi kan ta två stycken exempel på pinsamheter när det gäller sådant här.

- Hela vår klass var på flyinge för att titta på kvalitetsbedömningarna. På flyinge har dem en restaurang som serverar fantastisk fin mat! Jag ska precis ta en tugga av det jag tror är en skivad potatis, men får till min förskräckelse tugga på bland det slemmigaste jag någonsin ätit! Jag skrek "Fy faaaaan" och när människor samtidigt tittade på mig kunde jag inte med att spotta ut den, inte ens i papper. Utan jag satt kvar där med den stora champinjonen (faktiskt den största jag sett) i min mun och var nästintill klökmagad, innan jag spottade ut den.

- Jag och Sofie beställde mat på spice ´n rice, tog dricka och satte oss sedan för att vänta på maten. Vi fick maten och efter en stund insåg Sofie att maten var vääldigt stark och skulle då dricka det hon trodde var vatten. Istället var det bubbelvatten, och hon utropar "Vad i helveteee?!" högt och alla runtomkring vänder sig om och bara glor på henne. Tur för henne att hon satt med ryggen emot dem, men det var istället jag som fick deras blickar på mig och jag höll på att skämmas ihjäl.

Varför hinner man aldrig tänka efter innan man slänger ur sig saker, det kommer liksom bara?

Måndag

Kände mig riktigt märklig idag när jag var ute med lill-hunden. När jag kom tillbaka högg det rejält i bröstet och det kändes som att jag hade typ halsbränna? Kan vara att det var bitande kyla, men jag var duktig och hade klätt på mig trots att solen lyste! Jag klarade mig genom åskan också som var under dagen, jag som är såå rädd för det speciellt när jag är själv med en morrande hund och i DETTA huset.

Sedan var Terese sjuk, och vilken lättnad säger jag. Då fick jag lite jobb också, jag som går hemma pank i jättemånga veckor nu. Bara att försöka se till att man klarar sig.. Så 4 timmars jobb fick det bli idag, och det blir ytterligare 3 timmar imorgon. Ingenting att skryta om direkt, men just nu blir jag glad över ALLT jag får verkligen.

Gooood morning! :D

Vaknade strax efter halv 12 idag, snacka om skönt :) Har inte hunnit med någonting sedan dess, jag ska skriva om vår sista cleoround bara i ridloggboken och sedan skicka iväg den med posten till Lena. Hon var snäääll mot mig igår :)

Gullig var också min sötaste pojkvän som skickade "en blomma" till mig idag. Jättegulligt, den passar bra ihop med låten jag fick strax efter vi blivit tillsammans. Kommer ni ihåg den?

Nu, skicka filer till stackars Elin, försöka få i sig lite frukost och sedan en lång-promenix med hunden. Hoppas på att det är fint väder?

Betyg AMH

fick idag ett mejl av min lärare efter att ha frågat om hon kan motivera mitt MVG i kursen Arbete Med Häst.
såhär skrev hon:

Därför att du är en tjej som hugger i tar egna iniativ, vet hur du vill ha det men kan ändå arbeta under andras villkor. Du har en mycket bra hand med hästar. Du är pliktrogen och punktlig och du har erfarenhet. Dina praktikvärdar avgudar dig. Jag har nog glömt något men all lycka till dig i framtiden! Charlotte

Visst är hon söt? ^^

snyftar

http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=88389079121&ref=nf

det var det där talet som gjorde mig till den där lipsillen i fredags. vickan var så duktig, och jag både skrattade och grät som en barnunge. Tack Vickan!

jag kan väl VISST laga mat!

vet fortfarande inte vad det är för fel på min dator för tillfället. hjärtat har kollat lite idag, men ingenting verkar vara fel i virusväg. har försökt att ta bort alla cookies, men det verkar ju inte göra någon nytta alls. hmf, blir sur.

jag åkte till sofie förut, en sväng till ica maxi och handlade lite som behövdes till min mat. lagade  kokoskyckling med ris till min lilla bakfulla sötis. det blev ganska starkt, men jättegott! det är absolut värt att testa igen, så jag ska på direkten skriva upp det i min "lilla" receptbok :) det kommer vara mat/kakor så det står härliga till i ett halvår när den är klar!

blommorna jag fick från studenten börjar nu att slå ut, och mitt rum luktar verkligen blommor! härligt, men kanske inte så underbart att sova i. har minst 10 buketter här inne som blommar.. speciellt liljorna som luktar jättegott, men kanske lite för mycket. ska inte klaga, jag älskar liljor! det måste vara dem finaste blommorna som finns. har ju en tatuerad på ryggen också :)

ska fortsätta vara lite social mot mina vänner, sedan får man väl besöka sängen. skola imorgon? NEJ FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN! FY FAN VAD JAG ÄR BRAAA! :D


hemmafrun är på G igen

Jag sov 13 timmar inatt, hur skönt som helst! Brukar annars inte kunna sova så länge, men tydligen så går det :)

Har precis tagit en dusch efter en kort promenad med hunden. Jag har lovat sofie att åka hem till henne och laga henne lite mat eftersom hon är jättebakis idag stackaren. Får svänga förbi maxi och köpa lite extra ingredienser, tänkte laga kokoskyckling till frugan.

Men först och främst ska jag bädda och röja upp lite saker från golvet i mitt rum. Snart dags för mig att flytta hemifrån, mitt rum fylls bara mer och mer med saker jag inte kan använda förrän jag flyttar hemifrån.

Hörs senare!


Bal, student etc.

jag vet att jag har varit urkass på att uppdatera det sista! men det har varit fullt upp med bal och student nu!

i onsdags gick jag upp tidigt, fixade mitt hår hos frissör, och blev sedan sminkad på make up store. fick med mig massa fint smink hem sedan också :) Sedan var det dags för att åka ner till skolan, tog en massa kort. hade med mig ellen dit ner, som knäppte några riktigt fina kort! tack för det gumman :)
sedan började vi dricka runt halv 5 tiden, och åkte med dubbeldäckare och massa sång till valand i göteborg. där festades det hela natten lång både på valand, deep och chess, bussen gick inte hem förrän kl 3. vilket resulterade en sen ankomst till skolan igen där jag spenderade min natt på jonnas golv.

torsdagen är fullkomligt rensad från mina tankar. en mellandag, vet att jag var i stan och gjorde ärenden med min kära mor. lite bakis sådär. sedan kom jennipher på eftermiddagen, och vi lagade mat, och fixade med lite annat inför morgondagen.

fredag, och studeeeentdag! :D vi gick upp tidigt, redan kl 5, för att göra oss iordning. var nere vid skolan runt 8-tiden. tog gemensamma kort allihopa, lämnade in alla böcker, rensade alla grejer i hygien osv. sedan var det kl 12 dags för samling i idrottshallen. rektorn hade tal, också några elever. vi grät så pappershandukarna var helt blöta, eleverna som hade tal grät och allt kändes faktiskt skit. ingen ville lämna någon annan. en sak som vickan sa i sitt tal stämmer så sjukt bra in på oss, skolan som är annorlunda. "vi bor på internat, och även om jag inte känner alla jättebra så har ni alla varit en del av min vardag dygnet runt. min vardag är också mitt liv. NI har varit mitt liv i 3 år" och så kom det där att hon menade  "fast det är slut nu", och när hon började gråta gjorde nog i princip vi allihopa samma sak.
jag fick också gå upp på scen för att få strömmas stipendiefond. varför har jag ingen aning om, men fick 500 spänn så ;)

sedan kom vår lilla överraskning, och människor blev överraskade! sjöng på trappan osv, innan jag möttes upp av min familj, älskling, mormor&morfar, farmor&farfar, Jenny&Christian, Sofie och Michael. BT ville ta kort och bad mig ta med mig två stycken som också kunde vara med. så idag pryder vi BT :D

Efter att jag åkt Mustang hem, så var det bara in i duschen, blåsa håret, sminka om sig och kläderna fick vara i torktumlaren i 1½ timme. det öste ner regn igår när vi sprang ut. lägg märke till ÖSTE!!!
sedan kom allt mitt folk hem, vi var ca 45 pers hemma och det finns fortfarande en JÄVLA massa mat kvar. Linda, hälsa Micke att han kan hämta matlåda ;) Jag hann inte prata så värst mycket med allihopa, man känner sig så osocial :O men men. folket har väl förståelse för det förhoppningsvis. Ska försöka nämna lite saker jag fick igår också.

Glas från Kosta Boda Line som jag samlar på
Glas från Glass Ware (Chilli)
Vattenkokare, knivslip och micro från Chilliserien (nu har jag snart allt! :D)
Ca 5000 kr
MASSVIS med fina smycken, blommor och annat.

Senare på kvällen skjutsade älsk mig till gbg där jag mötte upp jennipher, carro och alex. gick till barsidan som strömma hyrt. 200/pers betalade vi i förskott för att sedan vi veta att dem dubbelbokat stället, för mycket folk där och släppte in oss en timme för sent. dem förstörde hela studentfesten. alla drog. till olika ställen. jag, carro, jeanine, jennipher, emelie och jonna drog till valand. hade fått lovord av vakten sedan innan att komma in fast det var 22, så fick VIP. betala massa inträde, garderob och hann inte vara där i mer än högst 20 min innan vi fick klartecken på att alla gått till gretas. SUCK. hämta grejerna, gå till gretas (vet inte hur många gånger folket i göteborg skrek FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, som vi sedan sjöng med på under hela vägen till gretas), betala inträde, garderob. var där i någon timme innan michael kom och hämtade mig vid halv 3 tiden. sedan hem till älskling och fick äntligen krypa ner i sängen!

Nu  har jag precis kommit hem, röjt upp lite hemma hos hjärtat innan jag kom hem också. ska försöka orka att packa ur alla ridgrejer från bilen, jag DÖÖÖR!

Ge mig lite styrka?

Idag hade vi vår sista körlektion, och det var faktiskt känslosamt. Carro höll till och med på att börja gråta där ett tag bara jag sa hur söt Birk var, eller kollade på honom. Jag körde Vicky och hon var i vanlig ordning jätteduktig.

Har varit i stan idag och rotat lite, annars har jag suttit med skolgrejer hela eftermiddagen. Jättetråkigt, med tanke på att det snart är öööver. Varför få saker efter sig nu? IGEN? Jaja. Jag ska titta på satc nu, sedan ska jag försöka sova.

Igår hade jag det jättesvårt för att kunna somna. Jag låg inte och tänkte på någonting speciellt, lite tankar om studenten kom bara upp då och då. Inatt däremot tror jag att det kommer bli svårare. Imorgonbitti blir det att gå upp jättetidigt för att fixa håret hos frissan klockan 8. Imorgon är det baaaaal på valand. Ni får bilder på torsdag när jag kommit hem!

IFE

det var naturligtvis tråkigt att jag inte kunde vara på matchen idag eftersom det verkade vara ett bra drag där. 14300 förköpta biljetter inför matchen. MEN, jag fick istället se alla repriser på underbara mål och närkamper. det var riktigt hett idag ute på planen och mycket närkamper, gula kort osv. men det är bara skoj! IFE vann över IFK med 2-0 som kunde ha blivit en hel del mer. Nu ligger IFE strax efter Helsingborg och strider om första platsen, med samma poäng men sämre målskillnad. dessutom höll elfsborgarna i bollen genom 22 passningar idag vid ett tillfälle. det ni ;)

i övrigt idag har jag och jonna strosat runt på stan, och sådär. spelat fotboll här hemma, skjutsat lite och spenderat tid med min kära mormor som kommit hit idag och ska stanna till någon dag efter min student :)

'mormor har sagt åt oss allihopa i familjen att inte vara så högljudda under matchen'
mormor: neee, sluta nu. jävla kiligt när dem bara passar bollen så hela tiden.
'jag och rasmus kollar på varandra'
mormor: men dem är ju så långt från mål!

helt rätt mormor, helt rätt..

Spökhuset

När jag var mindre och mamma och pappa hade bestämt sig för att vi skulle flytta ifrån Målsryd samhälle för att flytta ut till ett större hus på landet, kom jag precis ihåg den känslan. Mina vänner, speciellt Helena, blev verkligen helt förstörda. De grät ocm vartannat, gav både mig och speciellt mamma massa presenter för att få oss att ändra våra planer. Men jag var inte så ledsen, jag tyckte det var ganska spännande att flytta till ett nytt hus. jag var bara 10 år.

efter en vinter i huset begav jag, helena, robert och rasmus oss till ett vindskydd vi visste skulle finnas i skogen någonstans. på vägen, också mitt i skogen, hittade vi ett öde hus (huset Jennipher kallar spökhuset). vi brydde oss inte så mycket om det.
på vägen tillbaka kom vi fel, och fick ringa runt i full panik för att hitta samma stig tillbaka. När vi äntligen kommit in på rätt spår igen, kommer vi fram till det öde huset. Som inte alls var öde? Vi gick över deras gräsmatta och plötsligt hör vi någon ropa till på oss. Vi fick sedan världens utskällningar om att vi är snorungar som förstört deras skyltar om att det är privat egendom, kört sönder deras grind med mopeder och att vi inte hade där att göra. (vi var bara 8-12 år) vi talade om att vi visste att polisen gick där för att rasta sina hundar, och att han sagt att man fick gå där. men vi accepterade det dem sa, och gick från tomten. dock hade vi gömt våra cyklar under deras granar på tomten, och sprang dit. detta resulterade att "mannen i huset" (som förövrigt var allergiskt mot gräs och hade en sådan där skyddsmask på sig) började jaga oss med hans gräsklippare bort från tomten, och fortsatte över stigen i skogen. jag har nog aldrig cyklat så fort i hela mitt liv.

efter den dagen, har jag i äldre dagar alltid gått vägen över deras tomt med hunden. jag har aldrig sett en skymt av dessa personer, inte heller grannarna här omkring. varför var dem så noga med sin privata egendom?


man tycker ju att dem kan vara lite noggrannare med sin gräsmatta. det "börjar" bli lite långt gräs, lite mycket sly, nervältna träd och granar. den där stigen har funnits där sedan jag var där för första gången - för 8 sedan.
tycker ni inte?



Mira-rumpan bjuder jag på

godkväll

nu på eftermidgen har vi suttit och planerat massa inför studenten. mamma ska vara så noga med att allt ska vara perfekt, det ska göras då och då osv. om vädret blir dåligt vet jag inte vad jag gör. mer än 40 pers inne? icke trevligt. roligare om vi kan vara ute och det är fint väder, eller vad tycker ni? :D

sen kom hjärtat hit en stund direkt efter sin tranemo- och tatuerings vistelse. massa fint blev det och som han darrade, stackaren. kom ihåg att jag också darrade en del efter jag tatuerat handleden.. det är lite annorlunda än att tatuera sig på andra ställen, vore ju jobbigt att börja skaka med hela bålen då jag tatuerade mig i svanken liksom. haha.

stör mig också grymt mycket på claes jobb nu. varför i hela friden kan han inte ha på sig en burka eller någonting så han inte blir så förbaskat brun?! ett annat alternativ vore ju att börja lägga asfalt inomhus dit inte solen når. tjaa, båda två är ju underbart bra alternativ!

Strömma och studenten

pluggandet gick inte riktigt som jag hade velat, det fattades ett ynka papper som gjorde att jag inte kunde fortsätta. det är ju typiskt!

istället har jag varit ute, planterat blommor, klippt buskar och tvättat min bil. spolade även av mammas och pappas ena, så invändigt får vänta till en annan dag!
mamma har också satt upp parasoller och sånt där, vi vet ju ännu inte vad det är för väder på min studentdag. självklart hoppas vi på solsken, men det är tydligen inte alls hundra säkert. men hoppas kan man få göra!

jaa, dagarna går och det är snart dags. alla skriver överallt hur glada dem är att denna dagen snart kommer, och jag kan hålla med dem. men innerst inne, så är vi kanske inte så glada. eller inte glada är ett fel ord. vissa vet precis vad dem vill göra, medan de flesta verkar gå runt och oroa sig för att få ett jobb överhuvudtaget. det är väl sådant som de flesta går och oroar sig om, även när det gäller andra skolor. men.. strömma är ändå strömma. och det är någon unikt över det. ett tag tyckte man att allt SÖG, man var trött på allt. det var väl någonstans i 2:an där som det kändes som alla skulle spy på hela skolan. för att strömma är strömma, och det vet alla som går där vad jag menar. men det är någonting över det hela som är så olikt andra skolor. det ligger mitt ute i ingenstans, det stinker ko blandat med gris och det tar hundra år att ta sig överrallt för att skolan är såpass stor till ytan. men vad fan, det känns ändå som att skolan är MIN. All personal är så engagerade i det dem gör, det gör ingenting om dem har dysleksi och inte kan stava så länge dem kan allt i just deras ämne. har man en håltimme kan likaväl ligga ute och sola på alla stora gräsytor, som att gulla med kaninungarna, hästarna eller lammen. dessutom är ett liv på internat (som jag bodde på i 2½ år) ingenting som man gör var dag. det går inte att beskriva känslan, det måste upplevas för att man ska kunna förstå hela situationen kring skolan.

4 dagar
19 timmar
48 minuter
21 sekunder

kvar av min tid på strömma naturbruksgymnasium!

Good morning, sunshines!

vaknade tidigt imorse, men har fortfarande inte gått upp ur sängen. har gått gå tillbaka ett halvår bloggen för att se hur och när vi ridit. så går det när man inte skriver direkt efter varje ridlektion. vi ska i ridloggboken skriva vilken häst vi ridit, övning, syfte, vad som gick bra/mindre bra, vad man behöver jobb på osv. varje ridlektion, i ett halvår. bara att gå tillbaka, och börja skriva. det här kommer ta hela dagen.

efterom jag var så braa och köpte bilschampoo och lite annat sådant igår (äntligen tänker claes just nu), så tänkte jag att jag ska tvätta alt. städa bilen också om jag har tid. tråkigt att vädret inte är så bra idag bara har dock inte kollat ut själv, utan får förlita mig på andra ;)

Min tanke går till älsk som just nu är på väg till Michelle för att tatuera sig. jag skulle aldrig låta honom avstå från att tatuera sig, det är det finaste man kan smycka sin kropp med :) Och jaa, tack till tatuering snart igen. jag har ju faktiskt presentkort hemma som jag fick av hjärtat i julklapp. kanske hinner med det innan vi åker till ayia napa, vi får se.

gå upp och käka frukost/lunch?


gammalt är bäst

dags för sovtime.

vi har kollat på några gamla filmer, men de är bra. ni vet, gammalt är bäst. :) och dessutom kollade vi på en film som jag och claes tittade på första gången vi träffades "på riktigt". i källaren i hans mammas hus på brämhult. eurotrip. hösten -04. Oj, vad små vi var då ^^ Quite funny.

ventilen är stängd, dags för lite sömn. see you tomorrow!


stan

jag och jonna gick omkring i stan med skoskav och letade smycken och väska till balen och en bikini till mig. tyvärr hittade väl jonna inte alltför mycket, men jag hittade en jättefin bikini på inter sport. en färgglad precis som jag ville ha även om jag egentligen vill ha den exakta cerisa färgen jag har på mina underkläder... så det kommer nog bli massa fint i svensk sommar. och i ayia napa såklart.

en viss familj kom hit idag, utan att mamma och dem var hemma. smart att bjuda hit folk utan att familjen ens är hemma? i varje fall så var det tur att jag var hemma och kunde "underhålla" dem.

ska gå ut och vara lite social mot dem nu igen, familjen har kommit hem såklart :) sen får jag städa upp lite i spelhallen innan josse och colin kommer för massa godis och filmkikande. mysigt :)


bikini

skööönt att ligga ute igår, verkligen. solade dock baksidan mer än framsidan, rött.

var hos älsk igårkväll, gjorde lite nytta och kikade film, men vi var trötta och somnade båda två.

ska in till stan nu och se om jag hittar mig en fin bikini. har redan en som fungerar, men vem har sagt att det ska vara minimalt liksom. nej, ny tack. möta upp jonna om en stund, så lika bra att åka nu innan man missar henne :O haha.


soool! :)

sitter nu ute i solen och göttar mig. har redan hunnit tvätta, hänga upp tvätt, plocka ur diskmaskinen och lite annat på morgonen. hela familjen är uppe hos morfar, eftersom det behövs sättas 4000 granplantor hos honom, och han hade tydligen gjort något med ryggen och kunde inte börja själv. jag hade ingen speciell lust at gå upp tidigt imorse för att följa med..

igår hade jag bara bråttom hela dagen ändes det som. lugn dag i skolan, var sedan i stan, hämtade lite saker om hjärtat beställt, och kikade runt lite på present till frida. eftersom det var dit vi skulle på kvällen :) vi var ett stort gäng tjejer som åt massa god mat och efterrätt. kom även lite annat folk senare. jättekul att träffa en del, har ju inte träffat dem på ett BRA tag. så det var jättekul :)

nej, nu är det dags för lite mer sol. det är klarblå himmel idag kan jag lova :) ka dock inte glömma av att verkligen dricka idag. förra gången va det förjävligt, hade huvudvärk hela kvällen efteråt. ska försöka att inte sitta i mer än någon timme nu i alla fall. det finns viktigare saker att göra för att göra familjen glada när dem kommer hem. det är mer värt :)


RSS 2.0