vanlig dag

Idag har väl ingenting speciellt hänt alls faktiskt. bara det där vanliga, käkat jättemycket glass, ätit grillat och allmänt.. varit! Anna och Joakim var hos oss en stund idag också. förövrigt var det ett jävla liv inatt för att Filippa snarkade.. Mormor kom på besök, henne har jag inte träffat på några veckor.. Men nästa vecka så :) Ska ju bo hos henne i 2 veckor framöver.

Övningskörde lite idag också, det blir inte alltid som man tänkt sig. om man säger så ;) det är väl inte direkt katastrof ute i trafiken, men småmissar kommer man ju visst aldrig ifrån..
Ska kolla lite tågtider tills imorgon, då blir det hemfärd. Med ett stort ANTAR så säger jag att det blir att åka bubbla i helgen, eftersom älsk gått och köpt på sig gammalt.

nu ska lilla brodern låna datorn, och jag ska sätta mig och läsa lite teori. kul va? neej!

U21 EM

Jag måste bara skriva ett extra inlägg, pga all denna uppståndelse kring U21 EM ska hållas i Borås på Borås Arena.
Ursäkta, men vad är det för problem som UEFA verkar ha? Allt pga en hamburger restaurang?
McDonalds har till och med godkänt att max SKA få ha öppet! Hur kan då EUFA stoppa hela evenemanget pga max? det känns ju enbart överdrivet!

För er som inte är så insatta, så är McDonalds huvudsponsor, och eftersom Max ligger i samma byggnad som Borås Arena, ville EUFA att Max ska ha stängt medan evenemanget pågår. Jag kan förstå Max på det sättet att dem kanske inte har den ekonomin vilket de säger att dem ändå har, då kan man ju undra vart problemet ligger till att stänga såpass länge. Max har ändå ingenting att göra med Borås Arena?
Om man då ser det från den andra sidan.. Max säger att de faktiskt har ekonomin att kunna stänga ner om de vill, varför gör dem de då inte? Alla andra i Borås kommer gå minus på det här, boråsarna missar det kanske största evenemanget på Borås Arena sedan SM-guldet -06, och kanske kommer mindre förslag på framtida evenemang i fortsättningen. Tycker därför det är grymt dåligt av max att inte kunna ha stängt ett tag om det är det som krävs.
Läste till och med i tidningen att folk gjort sitt sista besök på Max hamburger restaurang i knalleland.

Stå på er, Borås!

otrevlig personal?

somsagt nätet är inte helt friskt, men har i alla fall hittat ett ställe med nät nu. däremot känner jag mig väl ganska dum när alla ställen är upptagna där jag kan ladda min oladdade dator, och alltså får STÅ i köket vid spisarna för dem som bor på campingen. haha. men det ska väl lösa sig det också.

Igår gick det ganska vilt till kan jag lova. vissa var väl såpass så att dem knappt kunde stå på benen, allra minst cykla. Vissa tyckte väl det var nice, andra.. ja, trivdes väl inte jättebra med situationen. Men vi hade det bra så länge det varade, och jäävlar vad mycket kubbspel det blev. riktigt kul :)

Imorse var det drygt som satan att gå upp. men det var bara att ta sig i kragen och stiga upp! Pappas syster m fam har varit hemma hela dagen. skönt med lite yngre vuxna att kunna prata med! Jag, simon och pappa tog också kustpiltåget till varberg, men simon skulle åka hem direkt igen sa han. snacka om att han är nöjd med att åka.
I övrigt har det inte hänt så mycket. jag, simon och filippa har varit hos farmor och hälsat på en stund. också träffat några tredjedelskusiner och så. filippa ska sova hos mig inatt, så myys :) men blir ju att gå upp och jobba imorgon också :(

Hur mån är egentligen restautanger om sina kunder? har nog aldrig mött en sådan otrevlig personal som på poolviken idag när vi beställde pizza. dem skulle ha 5 kr för varje sak man tog BORT på pizzerna, och 10 saker för varje EXTRA sak? är inte det helt sjukt?! vadå, betala 5 spänn för att dem ska SLIPPA lägga på en extra sak på pizzerna? och sådant sätt hon pratade med en.. Anna var GANSKA snabb med att tillägga att hon faktiskt VAR otrevlig, och att hon aldrig skulle handla mer pizza där. tummen upp för dig!

grillning

Provade att uppdatera min blogg säkert 4000 gånger igår, men tyvärr gick det inte :( Men idag fungerar det igen! :D måste tillägga att msn fungerar, men inte internet.

Igår var ju min första dag på "jobbet". det är helt suveränt väder, underbart! dock finns det ingen tid alls till att sola. tråkigt naturligtvis. vi var ute och gick en stund, kollade på barnkareoke och lite annat mys. annars hände väl ingenting annat än att jag, mamma och pappa hade väldigt mysigt och kul på kvällen. folk måste trott vi var dumma i huvudet ^^ de andra var försvunna som barn brukar vara på en camping. Filip sov hos en kompis och Rasmus har hittat tjej(er) som han är med långt in på nätterna. Ja, jag säger då det.

Idag har jag också jobbat. övningskört har jag också hunnit med. Anna och Joakim var här en stund, mycket trevligt :) Sedan gick jag, simon och Filippa iväg och spelade mini-golf och tog varsin glass. morfar kom också under dagen, så nu har Mira sällskap av massa vovvsingar också :)

Nej, nu får jag ta och dra mig neråt. vi ska grilla för andra gången idag. skulle egentligen ha ätit på solviken, men tydligen fick man inte boka bord, och då vi är över 20 pers här idag, så antog vi att vi inte kan komma och inta hela stället. det hade varit såå typiskt min släkt...

småmys

Orka att folk inte kan ta emot allt man skriver på msn? Ganska irriterande om jag får säga det själv :)

2 kompisar har varit här idag och tjötat, druckit lite öl och sådär. myys var det faktiskt, spelade lite kubb och sådär också :) gick iväg och åt på solviken lite senare. maten är inte så fruktansvärt dyr för att vara på en camping faktiskt.. om man bortser från att pappa köper frallor på morgonen för maaassa pengar. men det är ju gott :)

nu tänkte jag strax slockna. börjar ju somsagt jobba imorgon. ska försöka se om man kan hitta på någonting under dagen också, får väl hoppas på det :)

förövrigt mötte jag en kille innan när jag var ute med hunden. måst säga att jag tycker liite illa om att vara i skogen själv som tjej med endast en vovve som sällskap, när det kommer en kille, som dessutom stannar och säger i telefonen:
- Nej, jag måste sluta nu. det kommer en tjej gående här.
Eh, okej? som tur var undrade han bara om jag visste vart det hade varit en massa poliser igårkväll. han hade också en kamera och sa att han kom från expressen.
hörde sedan på nyheterna att dem tydligen hade varit runtom här, och haft knark razzia. dem hade tagit 7 eller 8 stycken, och antagligen skulle dem ha en hel del mer sådana. tycker jag låter som en UTMÄRKT idé ^^


Njae, nu är det dags att säga godnatt :)


Varberg

Lämnade Sofie igår vid halv 6 tiden. gick ganska bra fastän jag fick stanna i vara. man hittar på sina små knep för att få tiden att gå ;)
väl i stan fick jag vänta en halvtimme på bussen, och där höll  två stycken "ganska" fulla personen till. en av dem med en stor grand anois, den andra med en hel hög stulna saker. dem var väl inte världens bästa kompisar för stunden heller. den enas kompis hade tagit den andras kompis gadd-maskin. var inte så insatt, men verkade som de ville att jag skulle vara det. inte så lätt att försöka vara på den andres sida..

Åkte hem till farmor och hann fort packa ihop mina grejer innan pappa kom och hämtade mig. glömde förövrigt säga att det regnade såå jävla mycket! på den extremt lilla biten från bussen till lägeheten blev ALLTING helt dyblött och jag fick byta kläder så fort jag kom hem.
jag och pappa åkte sedan till ica maxi där han inte varit sedan det byggdes. han är inte så bra på att handla nämligen ;) Åkte sedan förbi mcd på vägen hem. satte oss och kollade film hemma bara jag och pappa. kan säga att det är INTE ofta det händer. så det var massa mys :)

vaknade imorse av att telefonen ringde naturligtvis. varför lär man sig aldrig? duschade bara lite snabbt och fick packa. jag övningskörde sedan ner till varberg. det gick ganska bra, men antar att det är pga att det inte är så många stopp ^^
så väl nere, så har jag varit ute på en liten promenad med vovvs till alla släktingarna, ska väl se om solen har lust att kolla fram en stund till så man kan lägga sig ute en stund :)

Som ni förstår har jag hittat nät även här. fy fan vad bra jag är ;)

Jag saknar dig, sofie. men vet du? snart flyttar du hit, och vi ska ha det massa nice då! då är det du och jag. och du vet hur kul vi har ihop ;) med lite sprit i kroppen blir vi fan oslagbara på alla sätt och vis!

lista

Namn: Ida
Bor tillsammans med? alla mina vänner<3
Husdjur? hemma i målsryd, hunden Mira.
När är du född? 9 jan 1990
Klass? NP3JH
Vilket år tar du studenten? 2009
Något jobb? ellos, personlig assistent.
Kramat någon idag? ja
Pussat någon idag? nej
Vad har du ätit idag? frukost
Dagens klädsel? nu? haha. myskläder.
Dagens smink? dagen efter smink. fy fan vad sleten
Dagens sötnos? som alltid
Dagens roligaste? det måste fan vara jag och sofie alltså
Hur många har du kysst? och det ska man veta? :/
Vem kramade du senast? någon tjej vid strippstången ^^
Har du pojk-/flickvän? självklart :)
Vad stod det i senaste sms:et du fick? "hehe, ok nice. nee inget kollar film bara :)" Från Caroline Ferm

Senaste..
Personen du tänkte på?
min ^^
Gången du spydde? i ettan när jag hade vinterkräksjukan
Gången du grät? förra veckan
Pizzan du åt? kebab tillsammans med frida
Gången du var i göteborg? torsdags
Gången du var i stockholm? ngt år sedan
Gången du var full? imorse
Personen som såg dig gråta? claes

Vem..
Vill du kyssa nu?
vem tror ni? :)
Ska du träffa imorgon? massa folk i vbg :)
Sjöng du senast för? inte för, men MED sofie :D
Hade du senast en msn konversation med? jimmy
Spelade du senast tv-spel med? ska jag komma ihåg det? :S
Vill du ta med på en romantisk resa nu? oh, det kan man ju undra ;)
Vill du kasta en sten i huvudet på? idioterna igår
Förtjänar att dö? jag vet ^^
Vill du sova bredvid inatt? älsk

Vad..
Gör dig glad?
finns det några lyckligare stunder än på dansgolvet?
Gör dig ledsen? när jag skär lök ^^
Vill du helst göra nu? köpa cooola
Önskar du att du slapp göra? välja
Vill du ha nu? en puss och massa cola
Önskar du dig i födelsedagspresent? dock långt kvar tills jag fyller, men.. give me a new car :D
längtar du till? tills sofie flyttar till borås :D
Ångrar du i ditt liv? det är så mycket att det inte ens är värt att nämna.
Är det bästa som har hänt dig? mitt liv är ett solsken


Jag har gjort mig känd i Lidköping.

Ja, det är faktiskt sant. Jävlar vilken kväll det blev igår säger jag bara!

Det började med att jag och sofie började göra oss iordning direkt när jag kommit hit. var ju inte här förrän kvart i 8.. började dricka nästintill direkt. drog ner till stan och och gick till gabriels och träffade ida och fia. satt inte där en lång stund innan vi drog till stadt. började med att beställa en drink. då säger bartendern: du är inte härifrån va? du är fan den första i hela lidköping som beställer det här! ganska coolt ändå. sen gick vi ut och shottade, sofie spydde på direkten det var anledningen varför vi gick ut. ställde oss på dansgolvet, och gick sen upp vid strippstången där vi stod HELA kvällen. måste bara tillägga att jag sagt innan att jag ALDRIG skulle ställa mig där. men tydligen ägde jag och sofie stången hela kvällen fick vi höra :) inga fick heller komma upp där, inte ens för 1 minut som de bad om. ganska kul ^^

efter det var slut satte sig sofie och kissade på en parkering, då ett helt gäng "utlänningar" började tjöta massa skit om sofie. blev förbannad som fan. det enda jag hörde från sofie och hennes killkompis var: " vad fan gör hon?!" "jag vet inte, hon är inte härifrån, hon fattar inte vad hon gör!" men det gick ganska bra ändå tycker jag. senare lät det typ: "din attityd tjejen, du har fan den goaste attityden jag varit med om!" usch, jag är kaxig, men så jävla kaxig skulle jag aldrig bli nykter.

lidköping är en liten skvallerstad, sofie kommer få området på sig, och jag har tydligen satt spår här. Sådan pojkvän, sådan flickvän. vilket par?


borde

Lagat mig lite mat, tyckte att det var ganska bra om man inte ville att massa saker skulle hända, eller hur var det? ;) men åt dock inget vidare. är inte hungrig alls..
C kom förbi en stund innan för att ge mig en sista puss. usch, nu ses vi inte på sådär länge igen. antagligen känner jag folk nere i apelviken, så det inte blir alltför tråkigt på kvällarna efter jag slutat jobba. fast borde ju faktiskt plugga egentligen. Jag borde så mycket som jag aldrig gör ^^
men nu SKA jag iaf packa klart, duscha lite snabbt och så innan jag tar bussen till lilla sofie.

Have a nice day! :)


sorry..

Dålig uppdatering, ursäktar..

I onsdags kväll så kom också Kicki och Robin och hälsade på mig och Frida. eller aa, mig kanske man ska säga. runt tolv tiden var det väl som dem åkte igen, och då passade vi på att lägga oss ganska snabbt. Döö trött.

Igår var jag på jobbet som vanligt naturligtvis. tog bussen hem till målsryd, eftersom jag var tvungen att hämta lite saker. Ganska jobbigt om jag får säga det själv. inget batteri på telefonen heller, det är väl bland det värsta som kan hända? :S när jag kommit hem hade kicki planerat att vi skulle till gbg, så det var bara att börja springa upp mot bussen. självklart var den sen, och jag hade BRA bråttom till tåget sen kan jag meddela.. mötte upp kicki och tog tåget till robin som hade fest hemma. var där fram till elva snåret då vi åkte hem.
Det får avsluta kvällen, att tacka vet jag att älsk skyddar mig mot solförmörkelser..

Det var lagom jobbigt att gå upp imorses eftersom jag inte lade mig förrän kl 1. 05:15 ringde klockan och det var bara att gå upp och se glad ut som alla andra mornar. Lunchade med Ida idag också, lika trevligt som vanligt :) Slutade tidigt också, unnade mig det efter 2 dagars överarbete. Dessutom var det sista dagen på ellos denna sommaren. sköönt att ha det gjort! men vad dessa två veckor gått snabbt, de har bara sprungit iväg!

Nu sitter jag och funderar lite över vilka tider som gäller idag. ibland känner jag mig helt jävla schemalagd. ska ta tåget till sofie och lidköping idag! :D massa nice såklart :)

2-1

Elfsborg - Halmstad. Slutade naturligtvis 2-1 till IFE. det hade varit mellan 1-2000 gul svarta där idag, vilket måste ha varit ett bra tryck! Tycker dock synd om Jocke, då det blev ett jävla bråk och han fick sy massa i ansiktet. Ursäkta mig, men vilka idioter börjar ge sig på en hel klack och kasta glas, stolar och kastar in cyklar i sin egen bars fönsterrutor? Ah, där ser man hur dem tänker där nere.
Jag tror aldrig en elfsborgare skulle ge sig på en hel klack bara för att dem kommer sjungande genom torget. men somsagt, man kan ju undra vad dem tänker med.

16 juli - 08

Tröttheten håller i sig. jobbet var lika jobbigt som vanligt. som tur var så kom frida till jobbet och joinade mig i slutet då jag hade porten. hon får ju inte följa med på så många ställen, men hon fick se porten, växeln och städcentralen. haha. kanske inte så mycket att se, men ändå :P

gick på stan en stund vad är det för mode nu, ärligt? innan vi åkte vidare och missade dessutom hållplatsen eftersom man pratar i telefon. faan? men vi kom då närmare pizzerian iaf. man måste ha något att skylla på ^^.
köpte med oss pizza upp och kollade på på "inte utan min dotter". Älskar boken innerligt, därför var ju filmen såklart inte lika bra. men budskapet är fortfarande väldigt bra, och alla borde i alla fall se filmen. tycker man om och läsa, så läs boken! jag är inte lika glad i att läsa som när jag yngre, men denna bok vill man bara inte lägga ifrån sig! Har man 
dessutom barn, kanske bara ett, skulle man nog ta åt sig en hel del och fälla några antal tårar.


Mek

Blev lite häktiskt där ett tag. C fick komma upp, jag satte igång med maten. Efteråt åkte vi hem för att fixa med baslåda och grejer. bara checka läget om det var någonting att köpa. eller bara och bara. stackars älsk fick byta stereo och grejer för att allt skulle fungera.

efteråt tyckte vi allt att vi var värda ett bad, men efter mycket krångel med det där jävla vattnet, så sket vi i det och lade oss för att vila istället. vaknade vid halv 10 (!!) av att mamma ringde. kanske dags att gå upp nu? jaa!

men nu sitter jag i jävla lägenheten igen, och funderar på om jag kanske skulle ringa ett samtal.. om andra är dåliga på det får man själv dra sitt strå till stacken :)

Godnatt, Sofie!

deprimerad för fan

Äntligen kommit hem. jävla deprimerande dag, bara sovit på lunchrasterna, och vaknar liksom inte ens när folk försöker väcka mig? kanske är dags att börja stänga av telefonen på nätterna. och kvällarna, eftersom folk verkar ha svårt att förstå att man vill sova och inte prata mer.. ;)

får se om jag hinner laga lite mat, måste hem till målsryd och greja med bilen. det är väl synd att säga att jag ska göra det, det får såklart bli bilsnillet som får fixa och dona.

See you later :)

ensamt

Jag tror jag lagade den enklaste maten på denna jord idag. dock "kryddade" jag det hela med avokado. ska ta en till nu och mysa med framför tvn tänkte jag. kan verkligen äta det som godis :) fast ska inte hålla undan att det både finns godis och chips i lägenheten. Claes var här en stund, vi myste pytte innan han åkte igen.

Jag som alltid är omringad av människor, känner mig riktigt ensam när jag sitter här i lägenheten helt ensam. tror inte jag är den personen som ska bo själv sedan..

Yee, what ever, slutet på extreme home makeover MÅSTE ses!


14 juli

Blev GANSKA glad när jag upptäckte att jag faktiskt hittade ett nät att koppla upp mig på här också, superbra :)

Vägen hem från Lidköping gick bättre än väntat faktiskt. hade bara lite panik ett tag, men då ringde jag bara sofie så fixade det sig :) saknar henne redan. jävla biiatch! :(

C hämtade mig vid tåget, vi åkte hem och jag packade upp och packade upp. Fick sedan åka iväg och handla antog att farmors kylskåp inte skulle vara alltför fullt.. För er som inte vet ska jag "ha hand om" farmors lägenhet så länge jag jobbar. Ingenting jag tackar nej till ;) Det var precis att vi båda fick upp sakerna till lägenheten på 3:dje våning. Ska försöka att aldrig hitta lägenhet på högre än andra våning..

Inatt har jag sovit så sjukt dåligt. Skulle upp 5, vaknade flera gånger runt 1. Delvis för att jag fick meddelande stup i kvarten, dels för att jag tydligen pratat i telefon också. mjaa..
bara att ge sig av till jobbet. ganska skönt att det går en tidigare buss till viared, som passar mig, för då kan jag ta den tidigare bussen och jobba 8½ timme varje dag istället för 8 :)

nu ska jag ta och ställa mig och laga lite mat. måste dock iväg och handla lite bortglömda saker först. men nu vet ni, jag finns här :)

Grattis Sofie och pappa på 20 resp 41 års dagen! :D


Min Sofie! :)

hej då lidköping

Ni vet hur tjejer är, sitter uppe hela nätterna och bara pratar om allt mellan himmel och jord? Det var ingen annorlunda kväll igår om än just så. Satt uppe till halv 5 och pratade. Kvällen bara sprang iväg, om inte annat efter vi lagt oss.
Sov egentligen inte så mycket heller. Vaknade vid halv 10, såg att sofie redan var vaken bredvid mig :)

Har ätit frukost och gjort oss iordning, hennes släktingar kommer snart. För imorgon fyller gumman faktiskt 20 år! :D Hon tvingar mig att vara med på kort också, taskigt efter att jag varit såå snäll mot henne och köpt värsting presenten :P Å andra sidan verkade hon mycket nöjd, sötnosen :)

Tåget hem sen igen då, jobb imorgon. Fy fan vad deprimerande!


överlevande

Lovade ju att uppdatera, och fastän klockan kanske är lite för sent för att veta att jag kom hit helskinnad, så har jag i alla fall hållt mitt ord :)
Fast i Vara en bra stund måste jag väl dock säga, med endast bananflugor som sällskap och ett litet resecentrum med 1 bänk i ungefär. måste vara det minsta stället i hela sverige.. vid ungefär rätt tid kom ett tåg, och eftersom det inte stod vilket spår jag skulle på fanns visserigen bara 2, men åt vilket håll då liksom? så gick jag på det, ovetande vilket tåg jag gått på. Som tur var så var det rätt, och jag blev upp plockad i Lidköping av Sofie och hennes mamma. Har varit hemma hos hennes pappa hela dagen och kvällen med annat folk. och tro mig, det blev mycket sprit för vissa ^^. Sofies pappa kommer vara pank efter denna kvällen, stackarn.

sitter och lyssnar igenom massa gammal go musik nu, man får sådana tillbakablickar. Fan vad bra allt var när man var mindre..


See you

Förmodligen har jag glömt allt jag äger och har. Hatar att upptäcka att man glömt hälften av vad man skulle haft med sig. Men förmodligen är telefonen och plånboken det viktigaste.^^

Får börja gå om ungefär en halvtimme, allt för att inte missa bussen jag har lovat Sofie att vara i tid överrallt så jag inte missar något. Väl i stan är Wibben på besök, så ska ner och träffa honom en snabbis också.

Jag vet precis vad jag måste göra på tåget upp and its killing me. daaah.

Förhoppningsvis får ni en uppdatering ikväll om att jag överlevt min resa :)


god morgon

Jag vaknade redan kl halv 7 imorse. det är alltid så när jag ska åka iväg någonstans. jag blir liksom stressad, vill få klart saker i tid. men jag somnade om fram till halv 10, det är faktiskt en lång sovmorgon för att annars gå upp vid halv 6.
Så nu ska jag duscha, fixa lite med tvätten, äta och lite så innan jag börjar packa. För idag ska jag till Lidköping och Sofie :D Varför är typ 20 på alla krogar i hela Lidköping, Skara och Trollhättan på lördagar? :/ vi som hade tänkt gå till lipz jävla skit..

och en fråga, hur kan en människa uppge sig vara två helt olika personer? kan man inte bara vara sig själv i alla lägen istället och bli accepterad för den man är? eller så kan man helt enkelt vara två personer genom att vara sig själv, om det nu kan vara möjligt.

Ida goes Lidköping

.

Jag säger bara helvete.

Sov gott :)

Lista

13 HAR DU:

Ett förhållande: ja
En bästa vän: ja
Haft ett seriöst förhållande: ja
Dejtat en av dina bästa kompisar: nej
Blivit kär vid första ögonkastet: ja
Fått ditt hjärta krossat: ja
Haft ett one night stand: det beror på hur man ser det.
Skrikit åt en lärare: ja
Kysst någon och sedan ångrat dig: ja

Ljugit för dina föräldrar om vart du är: nej, skulle jag behöva det?
Några smycken som kostat över 1000 kr: ingen aning :S
Snusat: ja
Rökt: ja

12 DAGENS:


Klädsel: jeans, linne, kofta
Smink: maskara, kajal
Frisyr: utsläppt, orört

Saknad: sofie :(
Köp: ingenting
Godis: räknas vaniljbulle?
Attityd: glad
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången imorse? hur lyckas jag..

11 FÖRSTA:

Bästa kompis: grannen sofie tror jag..
Bil: audi 80
Kärlek: robert
Husdjur: katten missan
Semester: kanarieöarna -91
Jobb: ellos
Köpta skiva: förmodligen spice girls eller hansson ^^
Riktiga kärlek: claes
Piercing: öronen
Konsert: ingen aning
Fylla: kickis första bästa fest med hela släkten? haha

10 SISTA:

Personen som smsade dig: claes
Personen som du kramade: rasmus
Peronen som ringde dig: claes
Personen som du ringde: elin
Personen du sa 'jag älskar dig' till: claes
Alkoholdrycken: cider
Bilfärd: räknas buss? i så fall idag
Filmen du såg: gracie
Gången du grät: till filmen
Måltiden: pizza

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: betvivlar..
Våga hoppa bungyjump: betvivlar..
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: älska.
Kalla dig själv lycklig: det kan jag nog
Hellre ta bilden än vara med på den: absolut
Kunna gråta över en kille: ja!
Kunna gråta över en tjej: en vän, absolut
Ljuga för någon: det beror på
Kunna springa 50mil: skojar du?

8 VAD:
Gör du just nu: har hjälpt pappa i spelhallen
Ska du göra imorgon: åka till sofie! :D
Säger du till dig själv när allt känns svårt: försöker..
Har du med dig in på bion: godis, dricka och en god vän/pojkvän
Är det för färg på dina byxor: jeansblå
Är det för väder hos dig just nu? mulet
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: vem lägger inte märke till utseendet först?
Skulle du göra om du vann på lotto: beror på hur mycket jag vann

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. tröja
2. tjocktröja
3. byxor
4. underkläder
5. strumpor
6. skärp
7. smycken

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: haha nej, det kan jag väl inte påstå
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 19
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: ja
Använder du huvtröjor: ja
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: skulle inte sitta fel med en tatuering till..
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?: motsatta

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: solnedgång
Sommar eller vinter: sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: 18, självklart
Sova på sida, mage eller rygg: allt i ett
Kramar eller kyssar: finns det någon som kan välja mellan 2 underbara saker?


Borås

Varför har jag börjat vara så damn trött på dagarna? Kanske stämmer som Mell säger att man blir deprimerad av det.. Somnade till och med i pausrummet idag, och blev väckt av en vaktmästare. Pinsamt? Känns som benen hänger efter och inte alls hänger med kroppen alls. Underlig känsla, jag brukar inte vara sådan..

Fick stanna i stan ett tag innan bussen kom. Träffade Johanna också, man märker ganska tydligt när man kommer hit under somrarna att folk inte alls gått och dött. Antagligen är det för att JAG gått och dött. Eller typ försvunnit. Jag saknar fan Borås. Vill vara här jämt. Det är bara så. Borås är verkligen en klass för sig. Jag hatar Borås för att det är kallat för amfetaminets stad, det är skitsnack som aldrig ger sig, stan har blivit invarderad på senare tid med andra raser än de svenska. Jag älskar Borås för staden är lagom stor. Här finns allt vi behöver, och lite till. Små ställen som betyder så mycket och satt spår i hjärtat. jag har bott här i hela mitt liv, varför skulle jag inte älska Borås? men samtidigt.. hade mina vänner inte funnits här hade det varit svårt att dela alla glada stunder själv. Jag älskar mina vänner, jag älskar Borås.
Dessutom kommer snart en god vän flytta hit, och dansgolvet blir en plats mer upptagen.


jobb och stan

Igår var en jobbardag. Kände mig mycket bättre faktiskt! Dagarna går fort när jag nästintill hela tiden pratar med Jonna i telefon. Fattar ibland inte hur vi alltid kan ha något att prata om?
Efter jobbet fick jag skjuts ner till stan, och hade lång tid på mig innan bussen gick. Cbadh hade precis slutat jobbet, så vi satt och tjötade i en halvtimme eller så. Tog sedan bussen hem, och pappa hämtade mig så vi kunde övningsköra. Har dock inte varit så arg på länge.. När jag inte klarade mig en gång att köra från stoppskylten från broms, att jag rivstartade och burnade iväg. Rasmus blev ganska impad där bak :P Jag var dock ganska arg och besviken..
Åkte hem till älsk, pappa och R följde med en stund. Somnade sedan ganska tidigt, och tyckte det var underbart, fram tills en blixt kom, jag blev asrädd. Märkte dock att det bara var en sötnos som lagt sig, och tagit kort på mig för att jag var "så jävla söt när jag sov". Det är väl en jävla tur att pojkar kan se en osminkad utan att dem dör iaf :P
Låg vaken fram till halv 3, tvingade mig själv att somna kanske också älsks tjat att jag pratar för mycket.

Imorse var nog den svåraste dagen NÅGONSIN att gå upp. Det var såå kallt, och mycket varmare under täcket. Trodde ärligt talat att jag skulle stannat kvar hos honom i sängen istället för att gå till jobbet..
Men jag stod på mig, en hel dag. Jobbade dessutom lite extra eftersom jag tog en tidigare buss och stämplade då in tidigare :)
När dagen var slut tog jag bussen ner till stan och träffade sofie! hur mysigt som helst :) dock kunde väl det varit lite roligare på högskolan. men mat fick vi, och choklad, sedan drog vi ^^,
Kollade Adam Tensta på torget efter att vi suttit på trappan på sandwalls plats och bara pratat en lång stund. älsk och company kom också dit. Efter sista låten träffade jag massa folk och bla min bror som jag var med tills skjutsen kom. att sllippa ta bussen är underbart, bortskämd som jag är.

imorgon är det en ny arbetsdag, såklart. upp tidigt, så nu är det läggdags!




För att du inte ville att jag skulle lägga upp kortet, sofie, gjorde jag det massa litet ^^

kom?

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från min tid på stall månsegården, men det verkade ju gå enbart dåligt. min bluetooth fungerar inget vidare tillsammans med min dator. man kan ju undra vilken av dem det är fel på? ska försöka leta upp sladden bland all min skit som inte är uppackat från strömma. hur mycket sätter vi på att jag inte kommer hitta den? ^^

annars i eftermiddag har det inte hänt så mycket. jag har färgat håret på mamma, sedan har jag och simon tittat på den otroliga vandringen. det var väldigt länge sedan. dessutom satt jag och fällde några tårar. herregud vad känslig man ska vara nuförtiden. haha.

funderar på att besöka sängen snart. jag har kramp i magen för allt hostande. kanske får gå emot mina principer och ta en alvedon eller två..


inta jobb

När klockan ringde imorse var jag sådär borta. fattade verkligen ingenting. jag försökte tänka ut varför det ringde, men utan resultat stängde jag av klockan och somnade om. halv 7 kom mamma in och väckte mig, sa att vi försovit oss. finns det något jobbigare? mamma tvekade på att ta med mig till jobbet, men hon kände på pannan, sa att jag inte verkade ha feber, så jag åkte iväg och jobbade. gaah.
Tänkte åkt med mamma hem efter halva dagen, men under dagen blev jag faktiskt bättre. dagen har gått ganska fort, känns som att det är på väg att bli rast hela tiden. dock känns det som det är onsdag idag, så på torsdag kommer jag bli besviken..

Tog bussen ner till stan och mötte Jonna. kollade lite där innan jag gav mig av mot bussen. hem och övningsköra, så bara att se glad ut.
När jag sitter i slätthult och väntar på pappa, märker jag att en äldre berusad man får man säga gubbe? kom emot mig. han satte sig också jämte mig och bad mig att inte vara rädd. eh, vad fan förväntar han sig egentligen? hans fru var visst lik mig, också hans barnbarn och hans sons flickvän också. han satt och pratade med mig, jag försökte att inte möta hans blick någon gång, men han började bli irriterad, och slätthult är inte världens mest bevakade plats så jag gjorde bara som han sa. tills hans fru kom och bara skakade på huvudet och rivstartade därifrån.

Övningskörningen höll plats i villastan. inte direkt vad jag ör van vid, och det blev en stor förändring vill jag lova! Mer stadskörning? Jaa!

Smittsam

Att vara sjuk måste garanterat vara det jobbigaste och tråkigaste på denna jord. Jag tänker på de som har långvariga sjukdomar, de som är gamla, eller de som är handikappade och kanske inte ens kan förmedla hur de mår?
Jag är inte ofta sjuk, men när jag väl blir det, så blir jag det ordentligt. och ofta smittar jag människor i min omgivning.

Min eftermiddag och kväll har bara bestått av att vila i princip. Gick och lade mig runt 8-tiden. Pappa väckte mig vid 9 igen och sa att det var dags för mini-piller. Jag var ganska förvånad över att jag ens kunde somna. Jag har inte kunnat somna förrän 2-3 på nätterna det senaste. just därför måste jag vara sjuk. Mamma ville sen jag skulle lägga mig hos henne i soffan och kolla film. Så jag låg i hennes knä medan hon höll på i mitt hår filmen igenom. Måste säga att det var en bra film, kanske för att fotboll alltid betytt såpass mycket för mig, om inte annat för min familj.

Nu är det sängen som gäller för mig. Upp och jobba imorgonbitti igen. Upp senast kl 6. Bara att försöka lägga sig och sova med rinnande näsa, halsont och huvudvärk. dem som känner mig vet vad jag tycker om värktabletter..

Godnatt!

Sjukling

Igårkväll var C och F hemma hos mig en bra stund fram till kvällen. Åkte sedan med C hem och vi kom in på mitt öra, att försöka få ut den där fula tjurringen.. Jag sa att både jag och Tim försökt med näbbtänger och dra åt varsitt håll, men ingenting fungerar. Men jag förstod faktiskt att nu har det gått 1½ år, den måste bort! C skulle försöka, och jag var panikslagen. Jag visste ju hur hårt den suttit, ingen har lyckats få ut den. Det tog ungefär 5 sekunder så säger han: Så, det var väl inte så svårt? Jag blev skitpaff, men självklart glad! Tills jag skulle sätta i en lika tjock RAK stav, och dessutom få i den på baksidan. Jag spände mig som satan, och Claes lät hela tiden "Lugn Ida, nu ser jag den. Sitt still! Sitt still, jag kan se den!" Så äntligen, nu är den bytt och man slipper gå runt och känna sig som en.. jag vet inte vad.

Imorse vaknade jag av lite halsont. jag visste att jag höll på att bli sjuk, men under dagen blev det bara värre och värre. Jag gick på kontoren och snörvlade, hostade och nyste i ett. Rösten har jag knappt kvar, mandlarna gör ont och jag hör knappt någonting vad folk säger. Dessutom har jag feber :( Usch, alla har smittat mig från sina håll, och jag har fått ALLTING från olika personer. Jag som brukar ha så bra immunförsvar.. :(
När jag äntligen slutat jobbet kom pappa och hämtade mig vid bussen och vi övningskörde. Fan vad det finns saker som jag behöver öva mer på. SUCK.

Nu ska jag äta, sen bädda ner mig med honungs te och vila. Och se fram mot en dag på jobbet imorgon...

Snabb dag

Hade jättesvårt att somna inatt. När jag väl somnat vaknade jag igen kl 7 imorse och hade svårt att sokmna igen. Efter det vaknade jag varje timme, och det är ganska frustrerande när man ser Frida ligga på golvet och sova så skönt. Men, men. Vi gick inte upp förrän vid halv 12.

Dagen har gått hur fort som helst idag, och jag och Frida har bara tagit det lugnt. Får se vad som händer senare, men i vilket fall ska jag träffa C. Och imorgon börjar jobbet på ellos i 2 veckor. suck. inte direkt någonting jag ser fram emot, men pengar behövs, och då kan man inte tacka nej.


Falköping

På eftermiddagen kom Jonna och Ulrika och hämtade mig, och vi åkte iväg till någonstans utanför Falköping för att hämta hem Ceazar som har varit uthyrd där till en tjej. Ceazar var faktiskt friserad, men hovskägget kunde man göra knoppar av, och han var inte direkt smal. Full av bett var han också den stackarn.

Nu har jag precis kommit hem, och Frida är på väg. Cyklande! Det är inte direkt en liten bit att cykla från aplared till början på dalsjöfors, så jag antar att hon behöver ett stort stöd just nu, gumman :( hon får sova här inatt. I mitt spökhus. Btw så hade någon dragit ur datasladden när jag kom hem? Om inte hunden fått fingrar så vetifan vem som dragit ur den när varken jag eller mormor gjort det.. Hm, weird.

Spökhus?


Planerna går neråt.

Känns tråkigt att det fina vädret inte höll i sig. Då går många planer i stöpet :( Tänkte jag skulle ta mig en långpromenad med Mira nu, men först ringa och beställa mat. Gott :) Måste dock vänta på att mormor ska bli klar, hon står och tvättar min bil ^^ Jag är inte alls bortskämd.


Orolig natt

Usch vad jag vaknade tidigt idag. Har sovit jätte oroligt hela natten. Vet vad det beror på liksom alla andra vet, så det ska vi inte spekulera mer.. Blir inte direkt bättre av att hunden ligger och morrar jämte.
Frukosten var färdig imorse när jag gick upp. Åt frukost ute skulle det inte bli dåligt väder idag?
Har suttit och pratat med Jenny i en timme nu, vi tänkte åka någonstans och sola och bada senare. Vi får se mer på det sedan. Nu blir det duschen i vilket fall som helst!


.

En sådanhär dag var det läänge sedan jag hade.

Vaknade kl 8 (!) imorse och hade svårt att somnan om till en början. Mådde illa, magen värkte och hade dessutom massa sms och missade samtal som man är "tvungen" att kolla in. Till slut lyckades jag somna om och vaknade igen vid halv 11 av att en viss Johan ringde. Men jag mådde i alla fall bättre!
Efter att Jennipher åkt hem vid 3 så har jag bara legat hemma. Själv tillsammans med mormor. vi hade tänkt kolla lite film nu och jag ska läsa lite också tänkte jag. Inte ett dugg sugen på att plugga nu, men men. Man får passa på när man väl har tid. Och imorgon, då ska jag soooova!


utekväll

Mamma skjutsade till stan igår. Hann inte se Amanada Jenssen speciellt mycket vilket inte heller var meningen. Gick runt på stan ett tag innan vi gick in på swing. Första tiden spenderade vi med Carro och Nicole, och sen kom Jenny och Ellinor. Allt var väl som vanligt på swing, och efter lite fjäsk fick pappa komma och hämta oss.

Idag tror jag att jag fortfarande är full.

A little trip

Igårkväll kom C hem, och efter en låång stund (jag är ingenting annat än tjej) så åkte vi till Mcd, handlade och sedan till trandared. Hände väl inte något annat där intressant för er att veta, förutom att vi kollade XXX 2 och den är sjukt bra!

Vaknade när älsk gick till jobbet imorse, och skönt att kunna få fortsätta sova. Tog god tid på mig, diskade och sånt innan jag tog bussen till stan där jag mötte upp Sara och Frida. Tog tåget till gbg och mötte där upp Jennipher. Köpte lite kläder på Rut m.fl. såklart och en ny piercing till örat. Kanske får se till att byta ut skiten snart. Eller snarare FÅ UT DEN JÄVELN!
Tog sedan spårvagnen till liseberg och var där ett bra tag. Hade en bra dag där idag, tack girls för det :)
Jag och Jennipher tog sedan bussen hem till Borås. Och bussfan krockade på motorvägen! Gissa om man blev lite smått ängslig? En lastbil körde in i baken på oss och det blev ganska snabbt tvärstopp. Förutom lite onda nackar, axlar och näsor så mår vi bra efter omständigheterna.
Nu sitter vi hemma och ska strax börja göra oss iordning för torsdagskväll och kroogen :D

They are my girls

Praktiken slut :(

Hemgången, och praktiken är nu slut. Måste säga att det faktiskt kändes att lämna stall Månsegården. Vi har trots allt haft det väldigt bra. Tänkte att jag lägger ut lite kort en annan dag.. Sofia sa också vid avskedningsfikan att vi var de duktigaste eleverna som de haft där, och enligt Nina har de haft ett 50-tal. Så det var niceigt. Har hört det på mina 3 senaste ställen, och det är skoj att höra att man i alla fall är lite bra på det man gör :P

Nu kommer älsk strax, ska tvätta, duscha och sedan in till stan. Imorgon blir det nice med brudarna :D


RSS 2.0