Onsdag

Vaknade av en hemsk mardröm. Om strömma, kungen och en äcklig bulldog. Klockan skulle inte ringa mer än 10 minuter senare, så jag gick upp. Mormor ringde och skulle väcka mig, sedan gick jag upp och gjorde frukost. GOD frukost. Mormor kom och hämtade mig och vi åkte till kyrkogården. Mira höll på att morra hela tiden.. Scary??
Fortsatte trippen till dalsjöfors och köpte mat. Väldigt gott var det.
Åkte hem och gjorde väl ingenting särskilt. Eva och Alice kom hem en stund innan jag höll på att få panik. Fikade litegrann och så, innan jag åkte med dem till stan. Skjutsade hem mig till Mange som bara pussade mig och åkte igen :( Tycker inte om hans båt ibland.. Fast, man får förstå att han tycker det är roligt att hålla på med den. En ny häst, klart att jag hade tyckt att det var underbart att rå om den :)
Dem hade faktiskt (!) städat här idag märkts förresten eftersom det är översvämning inne på toaletten. Städning för killar är att dammsuga, torka golv, diska och slänga upp resten i soffan, ungefär. Hade nu tänkt att fortsätta den städning de aldrig riktigt avslutade. Sen ska jag gå ut med hunden, eftersom hon åt såå mycket innan. Eller inte. Är inte direkt det roligaste jag vet att behöva gå ut själv på hulta i mörker.. :/

Tisdag

Blev att göra sig iordning för att åka till stan. Jonna kom hit en snabbis innan vi åkte. Vi skulle ner och öppna ett konto till vårat företag, men det gick inte så bra. Jeanette kom med passet för sent, och vi missade att det bara var öppet till 15:00. Ganska surt, men vi får åka in på fredag förmiddag istället. Köpte väl inget speciellt egentligen, bara lite saker till Mange. Fast han fick lite panik över att han inte kunde öppna burken med pengar. Men så kan det vara. Den var inte så dyr, så det är bara att lägga undan och köpa en till när den är full! Om den nu blir det.. Sen så fick han ju en medalj också ;)
Kom hem till en sovande älskling, och vi har suttit och kikat på lite hundraser. Har världens beslutångest vilken hundras jag vill ha, men förmodligen vill jag ha en dvärgpinscher, vilka jag tycker är grymt fina! Dessvärre är de inga lydnadshundar och kan lätt "ta över" platsen som ledare. De beskriver dem som "att de sällan lyder bara för att vi vill det. Dem är smarta nog att själva inse att dem inte vinner något på att utföra det vi begär av dem."
I övrigt så ska jag bara kolla film och så tror jag. Kollade "tretton" innan idag, det var ett bra tag sedan man såg den. Bra film, men dåligt slut tycker jag :/ Det finns väl en hel del andra NYA filmer här.. Förresten Jonna, ska jag ta med strandvaskaren?


Själv igen då..

Tills älskling kom hem igår, gick tiden så sakta så jag trodde att jag skulle bli galen. Jennipher hjälpte mig en stund, tack för det! Kvällen igår gick snabbt efter han kommit hem. Det var bara duschen som existerade, sedan att sova. (Nu ska vi inte gå in på detaljer här) Så.. Vaknade som vanligt imorse när Mange skulle upp. Han är inte så väldans tyst om man säger så. Tänder i taket gör han också. Men det spelar ingen roll. Han vaknar inte av väckarklockan ändå, så jag får ligga och slå på honom. Sen innan han åker kommer han och lägger sig en stund jämte mig och myser, sniffar lite i öronen och sådant där mysigt. Dessvärre är klockan halv 6 på morgonen. Men det gör ingenting. Jag somnar om ändå.
Har beslutsångest om jag ska åka hem idag eller inte? Men jag tror att jag åker ner till stan sedan åka hit igen.. Får åka hem och hämta Mira imorgon. Om det nu blir av. Mamma är så nojig. Har aldrig lämnat bort henne till någon förrutom när vi var utomlands. Och då till uppfödaren. Hon skulle aldrig låta någon anhörig få ha hand om henne eller någonting. Vet inte om det är så att hon inte litar på att dem tar hand om henne? Men mest tror jag det har med att göra att hon inte är säker på att hon trivs dit hon kommer. Ändå vet hon att hundfan är fruktansvärt lätt att ha och göra med, och anpassar sig jättebra dit hon kom. Uppfödaren sa efter att dem passat henne att hon inte alls verkade längta hem. Men det märkte vi att hon visst gjorde när dem hämtade henne :)
Kanske ska vara någon sorts städtant här idag? Funderar starkt på det. 2 killar ska INTE bo i en lägenhet utan någon tjej/tant/fru. Det blir inte alls bra.. haha

Lite annat

Blev väl ingen bakning. Hade inget socker hemma just då, vilket kom lite senare. Men det blev en långpromenad med Mira som var lagom smutsig när hon kom in. Fast då tog vi ett snabbt bad, och det tycker hon om! Funderar på att ta med henne till Mange imorgon. så kan vi gå ut lite långpromenader ihop och så. Alltid mysigt :)
Åkte in till stan, tog ett tag på ICA kan jag ju lova. Sandra var tvungen att köpa en massa morottspåsar för att hennes moster gjort fel i beställningen ;)
Tråkigt att sitta hemma hos Mange utan att ha någonting att göra. Här finns väl egentligen en hel del att göra. 5-600 filmer att titta på.. Egentligen borde jag äta, och sedan ta en dusch, men tror jag väntar tills han kommer hem. Har inte duschat utan honom på länge på helgerna. Usch vad jag vill träffa honom varje dag. Sluta skolan nu. Sen får Jennipher flytta till Borås så jag kan träffa henne mycket också!

Första dagen på lovet

Igår efter Filips fotbollstunering åkte vi flera gånger in till stan. Mamma handlade kläder som vanligt, och färg till mormors hår. som vanligt. Hon har färgat det nu 4 gånger på 2 dagar. Har hållt på så i hela sitt liv, förstår inte varför. Gick med Mira i stan en liten stund också. Folk tittar efter henne hela tiden. Får anta att det är för att dem tycker hon är söt, och inte att hon är en råtta för att dem har klippt henne.. Ska antagligen gå ut på en långtur med henne senare. Det tycker både jag och hon om :) Fast får ha henne kopplad hela tiden eftersom hon löper, vilket inte är speciellt kul, och det tycker inte hon heller. Har aldrig koppel på henne annars. Fast nu måste hon ha på sig kläder och grejer, annars fryser hon :D Inget roligt väder att gå ut i egentligen. Duggregnar och är allmänt tråkigt väder. Vintern är på väg tror jag. Det var inte länge sedan det var sommar. Längta. Då blir det västervik igen, och Jennipher ska följa med! Får hoppas på att det blir mycket annat folk som följer med också. Och att Manges prover är klara så han kan ta sitt körkort med ro :)
Idag står väl ingenting speciellt på schemat. Hade tänkt att jag skulle baka lite nu, sedan åka hem till Mange. Fast numera har han 2 jobb, så får bli efter cefab. Duktig han är. Går upp jättetidigt på mornarna och lägger sig sent. Måste pyssla och rå om honom. Hade ett 30 minuters pass med massage vi lärt oss på idrotten i helgen, och det tyckte han om. Kanske blir någonting idag också :)

Jag mår såhär bra just nu. Jag känner mig lycklig nästan hela tiden. Jag längtar tills skolan är färdig och man kan få börja jobba. Få vara varje dag med hjärtat, det är väl det som lockar mest tror jag. Att få flytta ihop med honom har jag längtat efter länge nu. Då har vi varit tillsammans i 4 år, och hoppas att det är tillräckligt med tid för att man ska kunna flytta ihop ;) Jag och älsk har ju 2½ år nu om 1 vecka eller 2. Betyda mest<3<3


Myshelg

Äntligen hemma! Gick ur bilen. Fullt med packning. Mormor stod och rökte på altanen. Ut sprang något jag inte kände igen. Hon är inte min. Det där är inte min hund. Jag gick bara förbi henne, hälsade inte på henne. Jag som alltid varit så glad över att se mitt hjärta. Men det var inte hon. Det kunde inte vara det. Med fullt med packing på axlarna gick jag in, in i mitt rum och började packa upp. Mira sprang efter, överlycklig att matte kommit hem. Jag föste undan henne, stängde min dörr och stängde av öronen. Ögonen fylldes med tårar och började rinna nerför mina kinder. Jag ska inte gråta, jag ska vara stark. Knep ihop käkarna och kämpade emot. Så fort jag öppnade dörren till igen, möttes jag av hennes blick och viftande svans. Hon vågade inte gå fram till mig. Bara stod där. Jag satte mig ner och kramade om henne. Fortfarande inte min hund. Satte mig i soffan och kollade tv en stund. Hela kvällen sov hon sedan ihopkrupen i matten famn.

Jennipher åkte ju med hem. Vi satt och tog det lugnt en stund innan vi gjorde iordning oss och blev riktigt fina! Men jag kände att jag ville ha nya skor, så vi åkte först och kollade skor innan vi åkte och åt på Zeus. Gott var det :) Vitlöksbröd och fetaostfyllda oliver. Fast? Jaaa. Sedan åt vi iaf sovlaki, så gott är det! Tzatziki<3 Sedan åkte vi förbi shell och hyrde film. Har ju inte sett Hata Göteborg, så den hyrde vi. Kollade först idol och drack passoa innan vi satte på filmen i mitt rum. Men som vanligt var det någonting som strulade. Spöken nu igen?
Dagen efter vaknade vi och åt frukost. Vi gjorde iordning oss igen och tog oss en tripp till stan. Jag hann väl fynda en hel del? Knästrumpor, jeans, jacka, halsduk, tröja och lite annat småpill som kalciumstärkare till naglar, smink och sådär. Sedan åt vi massa gott igen. Vi äter fan hela tiden? haha. Tog ett tag innan Jenniphers buss kom sedan, men det gick bra för henne tror jag :)
Jag tog bussen upp till Trandared och Catharina bjöd på mat. Otto var inte hemma :( Åkte väl hem till mig sedan och hade mys med älsk.
Idag gick jag upp tidigt och åkte iväg för att kolla när Filip spelade tunering i sjöbohallen. Massa roligt var det där. Dem gick vidare till kvartsfinal, sedan vet jag inte hur det gått. Åkte hem innan dem börjat spela eftersom det tog så lång tid innan kvarten skulle spelas. Mål och så gjorde han iaf. Han är super duktig :) Bollsinne har hela min familj. (Jag: fotboll. Pappa: fotboll. Filip: fotboll, innerbandy. Rasmus: Hockey, fotboll. Mamma: Basket.) Tror det kallas typ sportfamilj eller möjligtvis sportintresserad familj.

Hemgång

Äntligen.
Efter sovmorgon och ett prov på hästens anatomi sitter jag här, och det är väl bara en tidsfråga då jag och Jennipher blir hämtade. Vi ska nog ära på George idag! Jag, J och mamma. Sover hos mig och sådär också. Ska bli skit mysigt! :D
Kommer antagligen att bli ledsen när jag kommer hem och ser vad mamma gjort mot Mira. Hon har klippt av henne hela hennes stolthet. Min prinsessa :(
Sen är det lov. Urskönt. Har ingen aning om vad jag ska hitta på, men det blir väl sådär jätte långa sovmorgornar, långa duschstunder, massa mys och stan med vänner :)


Det vanliga Strömma

Idag har det väl varit en sådan där vanlig dag tror jag. Idrott första lektionen. Massa skönt för mig och Jenniper. Vi fick välja lite idag, och vi valde ju ryggen. Såklart! Vi fick med oss papper hem, och jag antar väl att jag har en hemma som gärna vill bli masserad.. Sedan hade vi småföretagande i 2 timmar, då vi inte var så jätte ense om saker, men det löste sig. Jag bestämmer ju. Bara för dem att lyssna. (skämt åsido) Men till slut funkade det väl ganska bra. Är klar med hemsidan, och börjat med affärsplanen. Klara för att ta emot beställningar osv. :) Slutade efter lunch, så jag och Jonna kollade film innan vi åt potatisbullar. Brukar alltid vara gott, men dem hade ingen skinka i nu? Helt konstigt. dem var liksom vegetariska. Vi kollade på Gothika, vilken var ganska bra tycker jag..? Ganska psykisk och sådär, men jag tycker bättre om sådana filmer än att de ska vara sådär läskiga så man ändå inte tror på vad som händer. Har iof en ganska stark tro om andar och skit, men inte monster... Vi städade lite grann på rummet eftersom det är inspektion imorgon. Jag och Jonna gick väl sedan ner och duschade en lång stund. Kändes helt underbart. Nu sitter man väl här då. Längtar en hel del till nästa vecka då det är lov. Men kommer tillbaka om en vecka, och då är det 3 prov som väntar. På samma dag. Vet inte om vi fick byta dagar än, men hoppas engelskan bytte..
BHC förlorade idag mot AIK. Ingen speciellt stor förlust, men i alla fall. Man får alltid klaga när dem förlorar. Då är det någonting iaf som de inte gjort bra. Leksand på lördag! :D
Aja, nu väntar mini-pillrerna på mig på rummet, min personliga installerade klocka har ringt..

Saknad

Ibland kan jag sakna. Och det är till den högsta graden. Jag vet att allt är sådär nu, går inte att ordna på något speciellt sätt. Det bara är som det är. När vi har tid över, då träffas vi. Det blir inte så ofta. Och absolut inte så ofta som jag hade velat. Jag hade velat att vi kunde träffas varje vecka, varje dag helst om det hade gått. Eller i alla fall någon dag i veckan. Men det funkar inte. Aldrig har jag väl haft en så bra vän som du, även fast vi har haft våra duster. Vi var så lika, kunde göra allting ihop. Utan bråk, endast av skratt. De tiderna då man knappast var oskiljaktiga. då tiderna utanför mcd och allt det där existerade. Vet du hur lycklig jag var då? Nu är allt skit, allt utan dig är vedervärdigt. Jag önskar bara att man kunde spola tillbaka tiden sådär 5 år. Då vi träffades för första gången. Internet, du hade faktiskt fjording, 7an. Tiden då det var jag och du, mot hela världen. Jag saknar dig =´(

Underbart

Min helg har väl då bestått av jobb. Man är van vid att kunna ligga hemma, ligga i soffan, prata i telefon eller annat slött. Att sen få jobba, inte få sitta ner, inga raster.. Det är väl inte så att man jobbar hela tiden när man är hemma, direkt.. Men, men. I lördags jobbade jag 10 timmar (vilket betyder en hel del goa och sköna pengar) och i söndags jobbade jag väl 8 timmar eller ngt. Var massa i ishallen och tittade på Rasmus. Duktig är han :) Fast han satt väl i utvisningsbåset ganska mycket som vanligt. Fattar inte varför han inte lägger av med det där.. men men. Hans val :)
Idag skippade jag den sista lektionen, Gräs med Jonny som vanligt numera känns det som, och tog en tripp med massa folk till Ullared. Det var nada med folk, fast däremot så fanns där väl inte alltför mycket att välja bland. Blir väl lite sur för det faktiskt, brukar finnas ganska mycket där. Eller aa.. Sist hittade jag ju 15 tröjor och lite annat, men då var det typ mirakel eller något i den stilen. Sandra mådde väl inte så jättebra i bilen på väg hem, trodde flera gånger att hon skulle spy. Inte gör det väl saken bättre att mamma kör som en biltjuv, (vilket hela skolan vet om) på en ny väg vi hittade, som var vääääldigt kurvig.
Blir så förbannad på folk som ställer sig på handikappsplatser helt utan anledning. Kanske för att vänta på någon, kanske för att dem inte orkar gå långt bortifrån. Men tror dem att hanikappade orkar gå så långt, åka rullstol eller vad som helst? Så jävla respektlöst. Visst, människor kan göra misstag, men att göra det mot folk som inte kan göra någonting tillbaka, folk som inte har någon förmåga att reagera på samma sätt som en "vanlig" person. Man kan nog inte sänka sig så mycket lägre än så. Varför inte ge sig på folk som kan uttrycka sig på ett annat sätt eller ge igen? för att dem är FEGA!
Jaja. Den här veckan finns det väl ingenting speciellt att hitta på, har just spenderat tusentals kronor idag på Ullared eftersom jag gett Jennipher nästan 1000 kr. Men det blir nog jättebra. På fredag följer Jennipher med hem iaf, och antagligen blir det restaurang då. Annars får vi gå utan mamma. För George ska det bli i vilket fall som helst :P Godast i stan.


Komma bort för ett tag

Det var skönt att få komma bort en stund igår. Åkte in till stan och träffade Kicki. Vi åt nästan hela tiden tycker jag? haha. Ingenting går väl upp mot mcFeast. Behövde ett par nya mjukisbyxor, vilket jag köpte, och 1 mascara. Inga byxor går upp mot dem jag hade innan. Går dem inte att få tag på någonstans? :( Mascaran blev den där nya som är grön med böjbar borst och sådär? Inga klumpar.
Satte mig på bussen upp till hulta och åkte sedan hem en stund. Var ute och gick en ganska lång promenad med Mira. Det är underbart att bara få vara ute i naturen, pussa lite på någon man tycker om och bara ta det lugnt.
BHC vann med 6-1 mot Nybro igår. Var så ledsen att jag inte hade möjlighet att gå på den! Och eftersom jag jobbar hela dagen idag, så har jag inte möjligheten att gå på IFE heller, men å andra sidan har de ingenting att spela för.
Längtar tills nästa helg. Delvis för att jag får vara själv med mamma och hitta på saker, delvis för att Jennipher ska vara med iaf första dagen, och delvis för att mormor är här. Och naturligtvis det största, att jag har en hel veckas ledighet veckan efter. Så undebart skönt. Dumma Kicki som åker utomlands när jag vill träffa henne *grrr*.
Nu är det dags att dra mig nedåt. Till undervåningen där jag började jobba för 4 minuter sedan.

Borås fredag

Som du läste på min överskrift, det var en förklaring. Jag frågade om du var nöjd, och det var inte att du skulle vara nöjd över att vi bråkar för det vet jag att du inte är utan om du var nöjd över att jag skrivit en extra blogg över hur situationen såg ut, och så jag kände. Mer detaljerat.
Jag har inte tänkt någonting på att något varken jag eller Jennipher gjort mot dig sedan förra tisdagen. Vi har inte gjort ett enda fel. Snarare har vi varit mer med dig än någonsin känns det som där vi alla 3 umgås hela tiden. Den största förändringen som jag känner, har varit att varje gång du slänger maten, så väntar jag på dig. Även fast du kanske går iväg med Jennipher före, strunt samma, jag går ikapp då. Jag känner att det har hänt en stor förändring, vilket jag märker på dig också. Varför ska du då ta och dra upp allt gammalt? DU försöker få MIG, som mår dåligt just nu, att försöka inse att det här var mitt eget fel. Ska jag då säga till dig att allt var ditt fel, att du inte försökte spring ikapp om vi ätit, inte säga vid datorn "jag är också klar". Skulle jag säga så till dig, hade inte du blivit ledsen då? Å andra sidan, skulle jag aldrig säga en sådan sak. Aldrig! När du berättade för mig hur dåligt du mådde, lyssnade jag inte då? Började jag anklaga dig för något då? Nej, jag försöke förändra mig, vilket jag gjort. Hur kan du då när det kommer till kritan att jag helt plötsligt känner mig nochalerad av dig, att du IGNORERAR mig och försöker intala dig själv att du inte gjort något fel??

Beskrivning

Helt plötsligt var det helt tomt i sadelkammaren. Barbro kom in och frågade om det bara var jag kvar. Jag såg förvånande på henne och svarade: Antagligen? Du hade gått. Lämnat mig där. Jag trodde en vän skulle stannat kvar, och inte helt plötsligt gått därifrån? Så har du aldrig gjort innan, så varför? Möter dig i hygien och jag sa att det var jävligt dålig stil att lämna mig där ensam med stallet kvar. Egentligen blev jag mest besviken på att du bara gick utan att säga till. Inte att du inte hjälpte till. Du svarade precis som att du inte visste vad du skulle säga. Du frågade om jag skulle upp till rummet, och nej, det skulle jag inte. Jag skulle byta om. Det tar inte 1 minut att byta om, vilket det tar om man lätt springer upp på rummet påväg till skolbyggnaden. Du går därifrån och går till maten själv som du sagt. Du går, och jag ser dig inte, kollar inte åt ditt håll, men jag hör att du och Wibben pratar. Hade först tänkt att sätta mig vid ett annat bord, men satte mig vid er iaf. Du sa inte ett ord till mig medan vi åt, ingen speciell annan heller förutom min diskussion med Wibben. Jag går och slänger maten, du följer inte efter vilket du brukar, så jag går utan dig. Du visste att jag ville göra mig iordning innan din pappa kom. Gick upp på rummet, skällde ut några ettor jävligt mycket i ren aggrition. skakar. Går ner och duschar i 40 min. Kommer upp och du har fortfarande inte kommit till rummet. Du har gått till en dator istället. Jag hade i alla fall tänkt mig en ursäkt eller att du kunde kommit och "tröstat" och sagt att det var fel av er att få, men nej. Du skyller på att du "trodde" att jag gick med dig, sedan att jag bara "försvann" så du gick upp och struntade att jag inte var med.
Jag påstår inte att du är en tankläsare, jag trodde det bara var självklart att en vän inte gjorde så.
Detta handlar om en speciell känlsa som du MYCKET väl känner igen. En känsla som kanske låter löjlig på nätet, på en löjlig blogg, men en känsla som inte går att rå över eller göra någonting åt. Du vet PRECIS hur den känns!
Är du nöjd nu?


Strömma torsdag

Hur kan folk? Hur kan vänner? Vad är egentligen en vän, vad menas med det unttrycket? Att få göra allting ensam, vara sist kvar i stallet utan att någon annan hjälper till, är inte så kul. Hoppas ni andra hann till matsalen och äta i lugn och ro i alla fall. Varför stack du? Jag bad dig stanna kvar, inte bara försvinna och lämna mig själv i mörkret. Följde inte med när jag reste mig upp och slängde maten, okej, du tänker sitta kvar. Skäller ut lite ettor, kallar mig bitch och känslorna översvallar. blir vansinnig. Går och duschar, kommer upp, du är inte där. Klär på mig, ringer dig, packar, du har fortfarande inte kommit. Jag tar min jacka och går. Bort från allt. Till min mamma, som betyder mest för mig i världen. Hon försvinner aldrig, sviker aldrig, finns alltid där oavsett. Hur kan man säga att någon stöter ut en, när man gör precis likadant själv? Fastän jag vet att du läst mitt brev, svarar du inte. Hör inte av dig.
Att få vara ute och rida idag var befriande. Pratade mycket med Kent, han är underbar. Hoppas han kommer vara kvar i stallet länge, länge. Det vore det allra bästa för strömma. OCH dess rykte. Förresten åkte jag hem idag. Inställda lektioner imorgon, eller snarare självstudier. Åker till stan och träffar Kicki istället. Fika och prata ut om alla bekymmer. Tycka om<3
På torsdag kommer någon annan få min plats till ullared. Synd, jag har längtat efter den resan. Myshelg med mamma. Till ullared direkt efter skolan på fredag, bara få vara, och sedan äta på restaurang. Kanske åker på spa på lördag, men ingenting bestämt. Btw, ville hon att jag och Jennipher skulle laga mat till henne istället, men jag tror hon skulle uppskatta att äta annat faktiskt! Kanske till George, J har ju aldrig varit där!
Att nu sitta här. I en lägenhet helt ensam. Fortfarande arg så jag skakar, är inte direkt vad man vill göra en torsdag. Var finns det? Var finns det någon att prata med? Någon man kanske inte känner, tror det skulle vara det bästa. Jag lever i en bubbla där jag har så mycket i huvudet så det knappt får plats för egna tankar. Lite av den aggrition som funnits i huvudet kommer säkert vara borta imorgon, släppte ut det mesta på dem idag. Att få gapa och skrika ett tag räcker. Någonstans måste det finnas någon som är villig att lyssna. Villig att byta ut tankar och idéer, hjälpa varandra. Någonstans måste det finnas, men var, det kommer ta mig lång tid att söka efter. Antar jag.

Strömma onsdag

Uppenbarligen är jag det. Och har det. Jag är för mogen för att leka och kasta växter på andra. Jag har problem när folk gör det. Är ni inte i närheten, så okej för mig. Tycker ni det är trevligt att kasta på varandra, stickas med växter osv, gör det inte i min närhet. Gör det någonstans där folk inte bryr sig, eller ännu bättre, där ni kan vara ensamma. Det känns som om man inte kan "spela upp" folk här, för då blir de allt för jobbiga för att umgås med, i alla fall i min närhet. Tyck jag är tråkig, tyck jag är mogen, övermogen eller what ever. Ni sak också mogna en dag.
Plingar. Flera gånger. Sträcker ut armen och trycker. Flera gånger. Vaknar smått, flera gånger innan jag sätter mig upp, sträcker på mig och strax beger mig till Jenny för att väcka henne. Satt uppe länge igår och bara pratade. Tror hon tyckte det var skönt att bara få prata av sig. Tidigare på kvällen stod Sexig thriller på schemat, men sorligt nog hade jag redan sett den. Btw, så ska John ta med sig Rose Red som vi inte kunde kolla klart på förra veckan. 4 timmar lång. Och vi ska se den från början. Igen.
Småföretagande, vi har startat det nya företaget. Äntligen kommit någon vart! En hjälpande hand-uk UF. Tror på det här företaget, bara alla sammarbetar och ingen sitter och gör onödiga saker. Fast dem kommer märka om jag märker det. Om människor vill ha ett dåligt betyg, så är det upp till dem. Men jag skulle ALDRIG alita arslet av mig för att göra saker för dem om de ändå bara slitter och slöar osv. Behövs att var och en sköter sina uppgifter som vi är tilldelade också. Jag funkar utmärkt som VD, även i vardagen.
Hemstudier på fredag, ledig hela dagen. Slutar efter lunch på tordag. Ska utnyttja all min tid till att jobba och umgås med älsk i helgen. Vill också till stan, men tror jag insett att det är omögligt. Tiden räcker inte till. DET gör att jag hatar den här skolan.
Trivs. Men vad är det så som gör att man helst vill stanna hemma på söndagarna? Det är inte mina vänner, det är inte skolan, inte internatet. Det är någonting annat. Kanske av saknad. Tiden. Jag har ingen tid. Att komma hem vid 2 på fredagarna är inte direkt motiverande. Inte att behöva åka ifrån älskling tidigt på söndag morgon heller för att packa och fixa iordning allting. För att överleva behöver man också ett jobb. Det har jag, och jag menar inte att det är ansträngande. Jag menar att det ändå tär på mig. Att inte få träffa en person som betyder mest för en i hela livet, på hela jorden, tär så in i helvete! Jag önskar bara att allt kunde vara som förut. Inte ens vetat att Strömma fanns. Annars hade jag aldrig hamnat här.

Förändring

Det blev allt en förändring idag, och det var en kul sak att pyssla med, plus att det blev riktigt bra också. Större plats, och bättre ljud i rummet :) Vi pratade lite hemligheter också inför Jenniphers födelsedag.
Tintin bara stod där som en rädd i det kalla och blåsiga med sin 900. Sätila blev vårat ställe där sen "snygga" bilen stannade och släppte av oss. Skönt att få komma iväg en stund. Hade nästan gjort vad som helst för att få åka iväg med bussen och bara slappa och sitta någon annanstans för ett tag..

Nu tror jag allt har löst sig. Allt gammalt gråll som legat där under ytan och grott. Det växte upp till ytan en dag, och efter den dagen har allt blivit bra igen. Eller jag tror i alla fall att vi jobbar på det alla tre. ALDRIG igen ska någon av oss så som hon gjorde. Det måste alla lova mig, okej? Ni betyder för mycket för mig för att jag vill att det ska gå i stöpet.

Strömma tisdag

Det finns vissa dagar då man irriterar sig på allt. Vissa dagar då man bara struntar i att människor försöker reta upp en till vansinne. Idag var en sådan dag då dem får hålla på med hur mycket dem vill, orsak efter orsak, minut efter minut. Orka lägg ner tid och energi på människor som man inte ens känner eller bryr sig ett dugg om.
Morgonen var mörk, och det tar lång tid innan ögonen har vant sig för den nya svart, vita färgskalan. Hela jag måste vänja mig vid att det faktiskt börjar bli mörkare på mornarna och kvällarna. Efter någon minut att vänja sig, tog jag mig upp ur den varma sängen ut i det kalla, ouppvärmda rummet. Mina och Jonnas andetag är det enda som värmer upp hela rummet. Jag lät Jonna sova och lyssnade på hennes snusningar medan jag gick upp.
Dagens lektioner har väl varit det vanliga. Inte speciellt roliga, och inte urtråkiga. Om människor hade varit här och hälsat på, kanske rent av haft några lektioner med oss, tror jag ryktet hade spridit sig fort om den bästa skolan. Finns nog ingen som vantrivs här.
När man har levt med det vanliga ett bra tag, vill man förrändra, och det är det vi ska göra idag. Det är ofta man lever i det gamla, fast man vill och behöver förnya sin omgivning. Att leva i gammalt är inte direkt vad någon av oss vill just nu, så när vi ändå förändrar oss själva och allt runomkring, är det lika bra att förändra omgivningen också.
Det blev väl VG+ på samhällen, och ett litet + på svenskan också. Sedan VG på naturprovet. Det sitter många lappar i olika färger som pryder våran dörr just nu, och mer blir det. Ibland försvinner det en del, och ibland påbyggs det. De formulerar våra prov/inlämningar.
Dagen är i för övrigt slut i skolan, och nuggets står på listan på dagens middag. Vet inte direkt om det är världen godaste, men funkar.

Strömma Måndag

Det är måndag, vilket betyder att det är en ny vecka, med nya lektioner och nya äventyr att se fram emot. Helgerna känns inte bra, de känns bara korta och ibland värdelösa. Hade jag inte haft Magnus hemma hade jag likaväl kunnat stanna kvar här i hemlighet. I tystnad.
I vilket fall som helst, jag, Jonna, Jennipher, Jenny och Vickan hade det trevligt, (eller aah, trevligt och trevligt) och kollade på Rose Red. Den var inte rolig alls, var rädd hela tiden, och inte ofta jag brukar reagera på skräckfilmer annars. Jenny skrek som vanligt hejdlöst och jag kramade och stoppade blodet i Jonnas ben.
Klockan ringde säkert i flera, flera sekunder innan jag stängde av den imorse, vilket brukar inte ta mer än ½ sekund innan jag vaknar. Oftast räcker vibrationen. Det var dags för en dags lektioner fram tills halv 2. Gräs med Jonny sista lektionen, kändes skönt att slippa i alla fall en halvt död halvtimme med honom.
Sätila, here we comes. Jag, Jonna, Elin och Bex åkte in för att köpa lite mer sådant där onyttigt som det inte finns något godare än. Btw, pizzerian har fått en ny ägare, och de som varit där säger att den var klart godkänd. Inget kan vara värre än det som fanns där förut. Efter hemkomsten kollade vi på en erotisk thriller som jag tyckte var väldigt bra. Den var genomtänkt och inte sådär "bara vara läskig" som vissa kan vara. Snacks och film med vännerna kan knappast bli bättre. Förutom en hand att hålla i, en hand på ens lår och små pussar på halsen och i nacken av någon man tycker riktigt mycket om<3<3
Strax blir det film igen, sedan lägga sig tidigt. Älska sova länge, babe!


2 år 4 månader 6 dagar, darling

Vänner

Vad ska en bra vän göra? Ska den bara finnas där om någon vill prata, eller ska man hela tiden fråga och "lägga sig i"? Ska man bara dyka upp, ska man bestämma datum, som ibland ändå bara ändras och glöms bort, eller ska man förbereda? Vem är det som ska höra av sig? Ska jag göra det? Man finnas där, men alla lyssnar inte på det. Låtsats som om de är glada, och sedan ändå bara glömmer bort det och klagar över att dem inte har någon att prata med. Det finns alltid någon att prata med fastän inte alltid psykologer är det bästa valet. Du HAR vänner. Det finns alltid någon här för dig, för jag finns här. Är det någon som är villig att lyssna på allt jag har inom mig själv? Har man alltid funnits här för dem som vill prata, alltid erbjudit mig. Mina vänner kan erbjuda mig samma sak som jag erbjuder dem?
Alla människor har en känsla av att dem är ensamma någon gång. Någon kanske har det någon gång i livet, andra för alltid. kanske någon i din närhet har mer bekymmer än vad du anar?
Jag VILL finnas här för ER, förstå det. Jag lägger ner min själ i det. Och det borde DU veta. Du som erbjöd hjälp till andra människor jag inte ens kände. Vad får dig att tvivla på att förtro dig till mig nu?

Ensamhet

Enda sedan jag var liten har jag varit en ensamvarg. Jag sa ofta till mina kompisar att jag ville vara själv vissa dagar, och då satt jag och lekte själv medan mina kompisar lekte på gatan utanför. Men det gjorde ingenting.Jag gladde mig att dem hade roligt, men just då, ville jag vara själv. Jag har alltid behövt vara ensam, och då handlar det inte om att jag inte vill ha några vänner eller att de ska lyssna på att jag behöver vara ensam. Jag kommer aldrig be mina vänner försvinna eller gå för att jag ska behöva få vara ensam. När man sedan började på Strömma för drygt 1 år sedan, fanns det plötsligt människor överallt och vart man än gick fick man aldrig vara ensam. Den enda platsen är på toaletten, där man inte är mer än någon minut (om ens det) i alla fall.
Så, när jag kommer hem på helgerna, snälla låt mig vara. Låt mig göra ingenting om jag vill det, låt mig ligga i soffan en hel helg och bara få slappa, mysa, sova, vad som helst! Känner jag mig pigg, stark, javisst, jag kan gärna ställa upp, umgås eller bara vara. Men det ändrar ingenting på att jag alltid finns här om någon vill prata, eller vad som helst! Jag finns här - Det vet ni<3


RSS 2.0