APUns första dag

Vi har nu börjat våran APU, och somsagt ska jag vara i stallet här på strömma i två veckor.
Våran första dag började väl med att släppa ut hästar, mocka och allt det där. Fixade allting ganska snabbt i och emd att vi är fem stycken. Mycket eftersom det på helger osv är tre? Aja, det gick bra ändå. Före maten fick vi reda på att jag och Paulina skulle följa med Hanna till veterinärer med Gumman och Blondie. Gumman har alltid varit väldigt svårlastad, men det gick faktiskt bra. Hon gick på efter några minuter. Måste bara nämna att de andra fick vara kvar på skolan ;) Hos veterinären (på Åby) gick det bra. Det var en allmän besiktning av dem, böjprov mm. Fick longera lite och sådär också. Gumman var väldigt uppspelt, och gnäggade en hel del, och lugnade väl inte direkt ner sig så mycket heller under tiden.. Fast snäll som hon är, gick hon på direkt till Hannas stora glädje. Vi kom tillbaks till skolan, mockade ur transporten och lite så innan vi fick sluta. Gick och skulle äta någon äcklig skinkpaj, men nog några mackor istället.. usch.

Britt kom fram till oss idag och frågade om jag, Moa och Paulina hade lust att ta hand om en som kom från Borås tidning för att fota och skriva om oss när vi hade APU i stallet. Hon ska vara med vid våran kvällsfodring, sedan sova över för att veta hur det är att leva ett internatliv. Sedan ska hon vara med hela dagen i stallet. Eftersom hon ska bo i västergården i enkelrum, så ska JAG ta hand om henne :( Britt ville hon skulle bo i Jonnas rum, men hon verkade visst inte vilja det ;) haha.
Får hoppas att hon är trevlig eller någonting så det slipper bli så tråkigt..

Imorgon blir det en helt vanlig dag på APUn igen. Fatta jobbigt att behöva börja kl 06.15 varje dag :( Får hoppas det händer saker varje dag så man får lite saker att göra, och verkligen inte ge oss sådana där sysslor man hellst vill slippa... :S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0