Underbart

Min helg har väl då bestått av jobb. Man är van vid att kunna ligga hemma, ligga i soffan, prata i telefon eller annat slött. Att sen få jobba, inte få sitta ner, inga raster.. Det är väl inte så att man jobbar hela tiden när man är hemma, direkt.. Men, men. I lördags jobbade jag 10 timmar (vilket betyder en hel del goa och sköna pengar) och i söndags jobbade jag väl 8 timmar eller ngt. Var massa i ishallen och tittade på Rasmus. Duktig är han :) Fast han satt väl i utvisningsbåset ganska mycket som vanligt. Fattar inte varför han inte lägger av med det där.. men men. Hans val :)
Idag skippade jag den sista lektionen, Gräs med Jonny som vanligt numera känns det som, och tog en tripp med massa folk till Ullared. Det var nada med folk, fast däremot så fanns där väl inte alltför mycket att välja bland. Blir väl lite sur för det faktiskt, brukar finnas ganska mycket där. Eller aa.. Sist hittade jag ju 15 tröjor och lite annat, men då var det typ mirakel eller något i den stilen. Sandra mådde väl inte så jättebra i bilen på väg hem, trodde flera gånger att hon skulle spy. Inte gör det väl saken bättre att mamma kör som en biltjuv, (vilket hela skolan vet om) på en ny väg vi hittade, som var vääääldigt kurvig.
Blir så förbannad på folk som ställer sig på handikappsplatser helt utan anledning. Kanske för att vänta på någon, kanske för att dem inte orkar gå långt bortifrån. Men tror dem att hanikappade orkar gå så långt, åka rullstol eller vad som helst? Så jävla respektlöst. Visst, människor kan göra misstag, men att göra det mot folk som inte kan göra någonting tillbaka, folk som inte har någon förmåga att reagera på samma sätt som en "vanlig" person. Man kan nog inte sänka sig så mycket lägre än så. Varför inte ge sig på folk som kan uttrycka sig på ett annat sätt eller ge igen? för att dem är FEGA!
Jaja. Den här veckan finns det väl ingenting speciellt att hitta på, har just spenderat tusentals kronor idag på Ullared eftersom jag gett Jennipher nästan 1000 kr. Men det blir nog jättebra. På fredag följer Jennipher med hem iaf, och antagligen blir det restaurang då. Annars får vi gå utan mamma. För George ska det bli i vilket fall som helst :P Godast i stan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0