äntligen söndag? eller inte

Fick lite bråttom igår, åkte med Jennifers mamma till stan med Jennifer och Frida som sällskap. Mötte Jimmy i stan och fick biljetterna till IFE. Tack vare honom som vi kunde se matchen. Tack!
Elfsborg började väldigt bra. Spelade bra hela första halvlek, men var inte lika starka i andra tyvärr. Men det räckte till en 1-0 seger över serieledarna. Så nu håller vi i oss i toppen som tvåa i allsvenskan efter Kalmar. :)

Mötte pappa vid ishallen och åkte hem till C där Alex också befann sig. Efter ett tag drog vi iväg i två bilar. Alex själv, och jag, C, Tomas och Anna i en, till Gislaved. Hade skoj med en annan  bil påväg dit upp, men C var lite mindre glad då dem sprutade spolarvätska på hans framruta ^^
Det var mycket både bilar och folk i Gislaved. Runt 200 bilar var det i alla fall. Först var det bilträff, gick runt och kollade litegrann, innan vi åkte iväg en bra bit för racet. Dem hade arrangerat det fint! Det var avspärrat för publik, maschaller osv. Tyvärr han vi bara se 5 race (2 motorcyklar och 3 bilar i racen) innan polisen kom, och det var slut med det där. Då Anna och Tomas ville hem, fick vi så snällt köra hem dem, och vi själva åkte till mcd och åt innan vi lade oss.

Idag vaknade vi ganska sent. Skönt. Vi låg och myste ganska länge innan Tony ringde och ville ha med oss till Viared där det var utfärsäljning av kläder och skor. Fanns väl en hel del fina skor faktiskt! De mesta var lacoste, och kostade bara 300. Men jag kom ändå därifrån med tomma händer. Duktigt!
Så fort vi kommit hem åkte vi iväg till ica maxi för första gången och handlade och pantade flaskor från i början av förra året? :O . Det var ganska stort och så, men faktiskt inte alls bättre än city om jag får säga vad jag tycker. Även om det kanske finns annat sortiment på ica maxi. Träffade Jenny och Jesper där, och Jenny fick vägleda en hel del eftersom hon jobbar där.
Åkte hem igen, och efter någon timme blev det att mamma kom och vi skulle handla. Också på ica maxi. Mamma tycker inte heller om affären speciellt mycket. Blir nog city knalleland i fortsättningen för vår del :)

Om runt 15 min kommer Jonna och vi drar iväg till sätila och strömma igen. Faan vad trött jag är på skiten nu.. Men det blir ju i alla fall 2 veckors praktik nu på Stall SÅ tillsammans med Carro! :D Ska bli naaajsigt! :)


Orka att folk ska bil helt hysteriska för sådana saker? Hjälp alltså. Stackars barn.


Kommentarer
Postat av: Sofie

hahah bara ibland (A) :P

2008-04-27 @ 17:59:10
URL: http://sottifie.blogg.se
Postat av: Carro

ska bli skoj att ha praktik tillsammans =) hoppas det finns nått att göra där så man inte dör av rastlösht =P

2008-04-27 @ 18:25:24
URL: http://sssvenssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0