så svårt

Maten i fredags för utomordentlig. mamma hade lagat om än så mycket mat att vi inte ens fick plats med allt på bordet. c och rasmus höll på med hans moppe som förövrigt blivit stulen. så dem hade mycket att greja med kvällen igenom. Erling och Monica satt och berättade hela deras historia när dem var med om tsunamin, och en dag efter dem äntligen kommit hem till sverige, upptäcka att hela deras hus var förstört i gudrun.. det var en historia som inte direkt tog 1 timme att berätta. men man var helt inne, och dessutom blev man verkligen berörd!
älsk blev lite påverkad, och att äntligen få sova ihop med honom igen värmde :)

dagen igår var sådär skitslö. ganska skönt om ni frågar mig.. satt hemma till runt 6, kollade på Alvin och gänget också. gullig film ^^,
åkte hem och bytte bil innan vi åkte hem till mona, conny, linda och rasmus. var där i några timmar. åkte sedan hem och lade oss och kollade film igen. somnade i claes famn och sov fram till han massa mys fick väcka mig.

imorse ringde klockan vid 10, c skulle till garaget, men det mysigare att ligga kvar i sängen. gick nog inte upp förrän 11 i alla fall, men hamnade i sängen framför tvn hela tiden ändå. vaxa golfen var ett måste, så efter att han åkt, satte jag igång och städade hela lägenheten.

kommit hem nu och kollar när filip och lilla 3dje dels kusinen från grekland spelar eye toy. ser ganska skoj ut måste jag säga. Alexandra var visst kär i både rasmus och claes. en himla tur att bara rasmus är här, han orkar inte med alla pussarna han får :P


Rasmus försöker spela tv-spel med Alexandra klängande ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0