17/2 - 08

Grattis till Kicki som fyller myndig idag!!<3

De senaste dagarna har det faktiskt varit en tendens till sol. Ganska overlycklig :P I forrgar var det jattefint vader, och man lag val och pressade som vilken annan svensson nilsson som helst. haha. Igar var det sadar. Blaste som satan! Fast ganska kul var det allt. Madrasser till solsangar osv bara flog omkring i luften. Parasoll blastes upp och flog ivag. Man kan fan bli spettade av dem asen? :S Det var i alla fall stundvis fint vader, och kvallen slutade i att jag fick blodsockerfall pa restaurangen och fick ga hem efter en massa socker och klubbor av snall servitor :P
Idag tog vi 2 taxis till stranden (eftersom vi var 5 st far vi inte aka alla i en) och var dar i nagra timmar. Det var stundvis sol, men jag lag och fros som en jude, det blaste och det var ganska kall vind idag. Men vi akte till hotellet och lag i solen och spelade lite yatzy innan vi gick och handlade. Blir att ga och lagga oss tidigt idag, eftersom varan buss gar fran hotellet kl 5 (!!!) imorgonbitti. Har aldrig varit med om nagot liknande..

I vilket fall som helst, veckan ahr varit bra. Vadret betyder ju egentligen en hel del, och eftersom vi inte haft mer an 2 och en halv dag sol, sa kan det inte bli fullbordat.. Men det far ga.
Nu blir det i alla fall som vanligt. Lagga sig i ett varmt bad med en grogg och vanta in ett restaurangbesok :)
Ciao!!

Kommentarer
Postat av: Sofie

okej okej :)
aldrig hört talas om stället men :P
jag bara bara vart på teneiffa av dom öarna :)
men synd med vädret för din del :(

2008-02-17 @ 20:19:43
URL: http://sottifie.blogg.se
Postat av: Jennipher

Nödvändigt gumman att publicera två likadana inlägg :P

2008-02-17 @ 20:33:32
URL: http://jennipher.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0