23/1 - 08

Hästkunskap första 2 timmarna idag. Första timmen skrev vi väl lite skit och sådär, medan vi andra timmen fick bilda grupper och vi fick varsitt sto. Vi skulle välja ut en hingst som passade just vårat sto exteriört och se hur mycket det kostade oss att betäcka henne. I våran grupp räknade vi med kraft avel och hösilage 4 månader efter födsel. Blev några tiotusenlappar :)
Låg och kollade film i någon timma innen vi åt. Gick sedan ner till stallet och skulle kolla den nya hästen som kommit, men den hade visst inte kommit än. Det är en arab. Blivit 2:a på utställningar i VM och sådär.Tror den är ganska fin :)
Hade sedan småföretagande i ca 1 timma, hade ingenting mer att göra, så sitter nu på rummet igen och fortsätter kolla på filmen. Har lite blandade känslor om den där.. Men själva handlingen är ganska bra, förrutom att den är ganska dryg..
image37


Hatar att bo på internat ibland. Ibland är det det bästa som finns, ibland är det förjävligt. Idag är det förjävligt. Njae, ta och sova bort lite saknad kanske...?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0