Jaaa

Ja, ridlektionen gick väl inte så jättebra. Tror jag har för höga förväntningar på Blondie. Eller hade.. Trodde allt skulle gå bra, men vi skulle ju rida utomhus. Blää. Hästarna har inte blivit ridna på riktigt länge, och de flesta var väl små bomber idag. Stackars Elin också :( Tyckte verkligen synd om henne..
Åkte sedan in till sätila och åt pizza med J:orna och Ankan. Mkt gott. Åkte hem igen och försökte fixa lite med mitt nät som inte är liite konstigt idag? Orka att alla strömma elever ska sitta inne så det går trögt för mig. haha.

Kom förresten att tänka på en sak idag.. De gamla 3:orna.. Det var dem som gjorde VÅR version av Strömma. Men nu har dem försvunnit och Strömma ÄR inte sig likt. Rektorn sätter dit folk hela tiden för konstiga saker, och reglerna skrivs om. Varför har dem blivit så hårda i år? Trodde att det "hörde till" att liksom.. "reta" ettorna. Men vad fan, gör man någonting blir man direkt ditsatt för saker. Orka att inte få åka utomlands för nya ettor? NEJ!! Inte för att reda ettor är det enda man ska göra på dagarna, men allt är så tomt och tråkigt. Finns aldrig någonting att göra längre. Blää på att man slängt ut 3 år på ett jävla egentligen underbart internat.. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0