Lördag

Nu blir det vanlig uppdatering igen. Praktiken är slut och har helt tillgång till internet. Hoppas ni som tjatat blir nöjda ;)

Veckan har varit jättebra. Kommer sakna Cizzi, Maria, Sten och alla hästarna så mycket. skulle lätt kunna tänka mig att jobba där. I tordags var våran sista dag, så vi köpte mat, grillade och hade det mys. Vi fick inte göra någonting Sten inte skulle ha gjort enligt honom, så en hel flaska vin gick åt. På fredagen kom Eva och bjöd på massa fika. Tydligen var det en sorgsen dag när vi skulle sluta eftersom vi varit bland de bästa praktikanterna. Alltid kul att höra!

Kom hem igår och började direkt greja i trrädgården. Vi har gjort om i förrådet då det ganska ska bli en "spelhall". Ska bli mysigt, och fint blir det nya förrådet faktiskt :) Mamma var och beställde massa trädgårdsstenar, och hade redan köpt blommor för tusentals kronor. Så det ska nog bli fint här. Fast jag klagar inte på hur vårat hus ser ut heller, speciellt inte invändigt ;)
På kvällen kom C, vi grillade och annat gott på kvällen. Blev lit öl och sånt, varken C eller pappa mådde så bra. Det vinglade lite för mycket vid läggdags tyckte jag allt.

Vaknade vid 9 idag av att pappa och Josef skulle byta dörr ute i förrådet och spikade och grejade. Vi gick ut ganska tidigt, åt frukost utomhus och hjälpte till lite ute. Så underbart att kunna vara ute nu ju!
Idag blir det halmstad, men det är inte förrän lite senare. Tänkte hjälpa till lite till nu innan det blir dusch och buss till stan :)

Kommentarer
Postat av: Jennipher

Blev ju inte buss till stan ;) utan telefon samtal och promenad till vägen :P undra vem du pratade med (A)

2008-05-10 @ 19:01:25
URL: http://jennipher.bloggspace.se
Postat av: Carro

klart vi är dom bästa praktikanterna =D

2008-05-11 @ 21:48:25
URL: http://sssvenssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0