lite av det goda

på golden elephant igår, jag tror thaien blev helt blockerad där ett tag, en grabb jag sent kommer glömma. men maten vad god, jag hade inte ätit på hela dagen, så det var välförtjänt!
jag, jennipher och jonna gick sedan till sofie för att börja dricka. det blev en massa tjöt och sådär innan vi började närma oss swing. kvällen var helt okej i sig, jonna och jennipher tofflade för mycket, så jag och sofie drog själva iväg och dansade. på vårt sätt. ni vet hur det kan bli. det var i alla fall kul, och våra låtar har en tendens att alltid bli spelade, det är kul, då blir man lite extra glad. i övrigt, crossfire var inget speciellt, trotts att megahiten Lady faktiskt ÄR bra.
efteråt kom hjärtat och hämtade mig som en överraskning, vi åt och sådär innan vi lade oss.

imorse vaknade vi alltför sent, usch, man får riktigt dåligt samvete. vilken tid vi vaknade, kan jag dock inte svara på. det beror på om det var på sommar- eller vinterhalvåret som jorden skapades, right sweetheart?
hemvägen var fan jobbig alltså, sedan åt jag smörgåstårta och annat gott när jag kommit hem. det var sedan direkt dags att sätta på vinterdäck. och det gjorde jag heelt själv faktiskt även om pappa var med som moraliskt stöd, så jag är så jävla bra nu :P det kändes inte ens jobbigt att bli oljig, väldigt oljig. antar att jag helt enkelt har två sidor, och att hästarna har stor del i att jag känner att man faktiskt KAN bli smutsig. utan att dö.


Kommentarer
Postat av: Sofie

dans på borden is the shit i can tell ;)

2008-11-01 @ 16:28:25
URL: http://sottifie.blogg.se/
Postat av: Anonym

2008-11-01 @ 19:28:13
Postat av: Sara

fin blogg ! :)

2008-11-01 @ 19:28:29
URL: http://sarafredrikson.blogg.se/
Postat av: Jennipher

Jaja, det var tofflande ja. Men vad fan.. :P

2008-11-01 @ 22:10:51
URL: http://jennipher.bloggspace.se
Postat av: KayLo

Tittut!

Skulle du vilja ha ... ett doftljus, en bronzer eller kanske en tidning att bläddra i? Eller varför inte allt ihop! Gå in på min blogg och delta i min tävling där du kan vinna en goodiebag innehållande dessa saker + lite annat. ;)



http://www.citronmellis.blogg.se/

2008-11-01 @ 23:01:08
URL: http://citronmellis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0