avfärd till flyinge

idag fick vi ett oförberett prov på den teoretiska ridningen. det kom frågor som var svårare att beskriva än att uppfatta, absolut.

senare fick jag Blondie att rida. vi hade markarbete idag, med upphöjda bommar på mittvolten vid tre av vändpunkterna. ska väl inte säga att det ett bra pass från min sida direkt.. men vi gjorde roliga och lärorika saker av övningen, och tanken var bra! mitt största problem är fortfarande att jag vill ha min "dressyr-kontroll". det blir faktiskt ett väldigt stort problem ibland. jag måste kunna lära mig att man inte alltid måste sitta sådär perfekt, eller ha den lugna, samlade galoppen. att driva på, släppa delar av kontrollen och sitsen, är inte min grej :S

nu är det en snabbdusch, sedan direkt att börja packa. idag åker vi hela klassen till flyinge, och blir kvar där i två dagar. kul! har messat med sofia, och vet nu både vart hon och svante har hästarna uppstallade.
håll utkik för Sofia Westborg och Svante Johansson mina vänner :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin blogg =) ha en bra dag

2008-10-15 @ 10:37:02
URL: http://www.metrobloggen.se/veronicaaa
Postat av: peter pc carlsson

Jag har startat en insamling som under en månad (i morgon) har dragit in närmare 80.000 kr till barncancerfonden. Detta tack vara det engagemang som Madde (som dog för en månad sedan idag) och hennes mamma och pojkvän hadde. Hennes mammas avskedsord.

http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html





Länka gärna till insamlingen och skänk några kronor

2008-10-15 @ 22:32:00
URL: http://enbart.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilken fin och intressant blogg du har! Brukar läsa en gång om dagen! Kramar

2008-10-16 @ 11:26:15
URL: http://lindaskriver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0