Borås hockey

idag var det självklart hockey som gällde. dessutom var det enkronan, så det var gratis inträde idag. det var fullsatt i ishallen, Tommi fick inte ens komma in! :O sedan var robin bengtsson där ingenting speciellt om ni frågar mig och Alexander kocken ni vet? sen var det lite IFE-spelare, gratis mat, dricka och sånt. varje sponsor betalar 1 krona för varje person som går in. varje år likadant.
Jonna var inte lika jobbig som vanligt när det gäller hockey idag. men vissa frågor som "varför har vissa tröjorna instoppade?" och "varför har deras lag namnen där nere och inte där uppe på tröjorna" fick mig verkligen att sucka. haha. hon är söt.

förresten, häromdagen hos guldsmeden på mitt kvitto. jag såg det idag, och jag fick mig ett gott skratt :)

"heja BHC"


Kommentarer
Postat av: Jonna

haha, säger ju att jag inte kan nåt om hockey! och du visste om det redan från början att jag skulle fråga en massa. men jag tyckte jag skötte mig ganska bra ändå? :) :P



annars kan man ju läsa sms över axeln på film, och märka att vissa inte ens vet att det är perioder i hocckey. det kunde till och med jag!

2009-02-17 @ 12:09:50
URL: http://rum311.blogg.se/
Postat av: Daniel

aldrig varit jätte intresserad av sport, men det är kul med hockeyslagsmålen XD



en sida för att få fler besökare till sin blogg, funkar sjukt bra.

http://www.viraltrafik.se/?Daniel

2009-02-17 @ 14:43:49
URL: http://danielgame.blogg.se/
Postat av: Moniqa

haha precis som nr man tar "fel" kasse på ICA..och man helt plötsligt stöder stadens hockeylag... som jag inte gillar speciellt mycket skratt

2009-02-17 @ 14:44:14
URL: http://moniqas.wordpress.com
Postat av: Moniqa

Jaa..det förstår jag...klart du ska hålla på ditt lag! Jag gillar Frölunda fast jag bor i Värmland och det har jag gjort i 35 år..:-) Må så gott!

2009-02-17 @ 15:15:05
URL: http://moniqas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0