Dag 4 i Ayia Napa

Nu kommer det inlägg som ni alla har väntat på!

I måndags var det bara att packa upp, köpa mat och sådär. Vi gick sedan på ett möte här där dem berättade om hotellet osv. Dem berättade att på hotellet finns inga regler alls, och är man inte här för att festa, så vet dem inte vad vi gör här. Dem har helt galna events, personalen känns ständigt berusade och allt känns allmänt galet. Det  finns inga vuxna här, endast helgalna partande ungdomar.
Åt ute, förfestade hos grannarna, och gick sedan ut på grabbarna grus. Förövrigt en väldigt bra bar! Sedan svalkade vi oss med ett dopp i poolen. härligt :)

I tisdags var vi nere vid nissi beach i ganska många timmar. Vissa brände sönder sig verkligen! Men inte vi. Vi var duktiga och smörjde oss regält! På kvällen förfestade vi åter hos grannarna, och sedan var det barbegue-kväll här på hotellet, då alla ungdomshotell samlas och har det trevligt ihop. Inget vårat gäng tyckte så jättebra om kanske, så vi drog till grabbarna grus istället, där vårt hotell fick gratis shott och 50% på allt i baren i 25 minuter. Eftersom det redan var happy hour innan, så blev folk ganska fulla.. Jag och Jennipher skötte oss jämfört med alla andra, och  drg hem ganska tidigt. 

Igår var vi nere vid nissi beach också, vi lyckade bränna oss trotts massa solskyddsfaktor. Sedan orkade vi inte dricka, så vi tog det lugnt, var ute och åt jättegod mat på restaurang. På vägen hem besökte vi barstreet, som bestod av såååå många barer. Människor slet i oss som djur åt alla håll och kanter för att komma till deras barer, dem blev närgångna och allmänt läskiga. Vi blev förföljda också en bit på vägen, ingenting som uppskattas direkt. Man måste verkligen tänka på att hålla sig på de stora gatorna med mycket folk.
När vi sedan skulle sova var det ju dessto sämre. Just därför att det är sjukt varmt på hotellrummet (vi får betala 60sek varje dag om vi skulle haft ac!!)  och därför att det festades till klockan 6 imorse. Det spelades musik, människor sjöng och det var enormt högljutt. Sov alltså inget vidare inatt..

Idag har vi också varit nere på nissi beach. Köpte oss madrasser igår så vi kan ligga i vattnet istället för att ligga på stranden hela tiden och typ dö av värmeslag! Vi låg dock inte så länge idag, vi har ont i våra kroppar, och speciellt jennipher har bränt sig en hel del!
De flesta andra på hotellet är iväg på båtresa. De började förfesta kl 10 imorse och kommer hem kl 6. Sedan sova, sedan supa igen. Helt galet, fattar inte hur dem orkar.
Vi brukar bada i poolen när vi kommit hem från stranden, så det har vi nu gjort. Ska nu gå till supermarket och köpa oss lite inom matväg, sedan gå upp på hotellrummet och vila en stund. Sedan blir det en lugn kväll ikväll igen, ut och äta och så.  Älskade restaurangen igår, så det blir att gå dit idag också! 

Ta hand om er så hörs vi snart igen.


Puss # Prinsessan

Kommentarer
Postat av: Linda

Ehhh...jag det verkar minst sagt galet! =)

Herregud, hur orkar folk hålla på så! Usch, nu låter jag som en gammal tant! Jag är faktiskt bara 25+ =)

Ha det fortsatt gott!!



kram kram från mig och grabbarna grus i sparsör

2009-06-04 @ 15:55:39
URL: http://www.liiiinda.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0