äntligen vår!

Jag och wibben tog ut en filt och satte oss ute på berget på hästens utbildning tidigare idag. det är så skönt att detta fina vädret äntligen kommit! Hemma har vi dock fortfarande snö/is på gräsmattan, men det hoppas vi försvinner imorgon om det blir fint väder! får väl kika om det är stjärnhimmel ikväll, om man kan hoppas på fint väder :)

efter ett snabbt stopp med mat på vägen, skjutsat Johanna och sedan Jonna, så satte jag igång och städade min bil. duktigt va? det behövdes verkligen, och nu slipper en viss pojkvän klaga över att bilen är smutsig. i alla fall inte på insidan. jag ska åka iväg och göra en riktig maskintvätt på fredag, så är den fin på utsidan också. det förtjänar han, Hazze. hans gas har ju faktiskt inte hängst sig på länge nu, och fastän han sprungit många mil, så är han pigg och glad fortfarande.

moa och wibben ville ta vårbilder. utan något grönt alls. bara för att solen kommit fram och det är så underbart i solen!

tvekar på att ni ser blomman. som det hela EGENTLIGEN handlade om.



Det här är vår lärare Barbros Hero. enligt henne lever han sitt egna lilla liv.

   

dem ska utföra ett "dagens outfit" beteende. mycket bra försök!

   

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Åh vilka fina bilder, ni har ju ingen snö alls! Visst vi har soligt här med, helt underbart! Men däremot har vi minst en halv meter snö kvar :/

2009-03-18 @ 17:09:13
URL: http://linneajhn.blogg.se/
Postat av: Terese

Fina bilder :)

Haft en bra dag?

2009-03-18 @ 19:46:34
URL: http://fantasidif.blogg.se/
Postat av: Jossan

Ja, elelr hur? :)

2009-03-18 @ 21:10:59
URL: http://lejoss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0