Soporna med den!

Jag stör mig grymt mycket på min mobil just nu. Den stänger av sig om jag får för mycket sms vilket jag GANSKA ofta får. För mycket sms alltså. Ibland ändrar den bakgrund, och tema också på köpet. Den är allmänt seg, och ibland kan jag inte svara när det ringer och den bara fortsätter att ringa? Jag får inte alla sms, fastän andra fått lev. rapport. Sen när jag väl får dem, så får jag inte ett sms, om man säger så.

Detta är GRYMT jobbigt, och dessutom går mitt abonnemang inte ut förrän om ett bra tag. Då ska jag skippa  telenor. Jävla skit företag. Dyrt som satan också. Har aldrig haft en teleräkning under 500 kronor. Ändå ringer jag gratis inom telenor och skickar gratis sms till alla. Njae, blir att byta till tre och slänga denna skittelefon!

Det roligaste var ju en gång när det kom fram en snubbe som stod och sålde abonnemang för telenor. Vi hade stått och pratat en stund..

Säljare: Ja, men den där mobilen är urkass! Det är ju bättre att du tar det här ... så får du det här ...
Ida: Men vänta lite nu... Det var ju du som sålde den här telefonen till mig, och då var den såå bra?
Säljare: Var det? Ooops..

 

Vilken tur att man kan med ibland. Att ljuga alltså.


Kommentarer
Postat av: Weronica

Fast Ida tänk dig för ...de jag känner som har 3 är absolut inte nöjda!! Dålig täckniing och så dålig service. Jag är en reklampelare för telenor då jag alltid tycker de är trevliga och tillmötesgående. Min nya mobil är underbar...toppennöjd!!Tycker man att fakturan är dyr så brukar de göra allt för att hjälpa en att få ner den...ring dem!! Kram från en levande telenor-reklampelare=)

2009-10-12 @ 13:41:34
URL: http://wirrewipp,blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0